Τρακτέρ 7230R

7230R - Τρακτερ

Χαρακτηριστικα & Προδιαγραφες

 • Τηλεματική της John Deere και Απαμακρυσμένη Πρόσβαση Οθόνης της John Deere (Προαιρετικά)
 • 4ης γενιάς CommandCenter με οθοόνη αφής 7” ή 10” ιντσών
 • Προαιρετικός φωτισμός LED με 40% μεγαλύτερο πλάτος και 10% μεγαλύτερη οπίσθια κάλυψη
 • Κινητήρας PowerTech PSX 6.8 L “DieselOnly”

Ονομαστική Ισχύς με IPM (97/68EC)

191.2 kw (260 hp)

Ροπή κινητήρα @1600rpm

1077 Nm

Μέγιστη παροχή υδραυλικού

223.3 L/min (προαιρετικό)

 Τρακτέρ 7230R

 Το τρακτέρ 7230R διαθέτει ισχυρά τρακτέρ, συμβατά με το πρότυπο Stage III B, με μεγάλο μεταξόνιο και μικρό μήκος, ώστε να έχετε την ικανότητα εκτέλεσης δύσκολων χειρισμών και την ισχύ για ευρεία γκάμα εφαρμογών. Ο κινητήρας προσφέρει επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς, εξαιρετική οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων χάρη στην τεχνολογία DieselOnly, η οποία δεν απαιτεί πρόσθετες δαπάνες για την αγορά εξοπλισμού.
 Το 7230R προσφέρει όλη την ανυψωτική ικανότητα υδραυλικού που χρειάζεστε για να χειριστείτε οποιοδήποτε παρελκόμενο, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων με μεγάλο μέγεθος και πλάτος. Αποτελεί επίσης, την ιδανική επιλογή για νυχτερινές εργασίες, καθώς διαθέτει τα τελευταίας τεχνολογίας LED John Deere 360° ώστε να προσφέρει φωτισμό υψηλότερης ποιότητας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τις συμβατικές λάμπες σταθερής δέσμης.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΠΌΔΟΣΗ ΤΡΑΚΤΈΡ

Outstanding Tractor Efficiency

 Η προηγμένη απόδοση των τρακτέρ John Deere της σειράς 7R παρέχει μέχρι και 93% συνολική απόδοση τρακτέρ.Το συμπαγές πακέτο ψύξης (1) χωρίς συμβιβασμούς στην επιφάνεια ψύξης παρέχει εξαιρετική ροή αέρα χωρίς περιορισμούς. Οι κινητήρες 6,8 L και 9,0 L παρέχουν ανώτερη ροπή και οικονομία στα καύσιμα σε όλες τις συνθήκες. Βασιστείτε (2) στην υψηλή απόδοση των κιβωτίων ταχυτήτωνe23 PowrShift και AutoPowr. Τέλος, ο σχεδιασμός άξονα και τα ελαστικά μέγιστου πλάτους (3) έως και την ομάδα 49 (2,15 m) παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ στο έδαφος.

 7310R DLG Powermix σε μεταφορά

Capture

 1DLG Powermixtest Nr.: 2014-0437; 10.2014; www.dlg-test.de
 2DLG Prüfbericht Nr.: 6297; 2015; www.dlg-test.de
 3DLG Powermixtest Nr.: 2015-854; 10.2015; www.dlg-test.de

Μηχανές JOHN DEERE POWERTECH 6.8 και 9.0 L

Engine Performance

Η εξαιρετική απόδοση προϋποθέτει και εξαιρετικό κινητήρα και για την κατασκευή ενός τέτοιου κινητήρα χρειάζεται ένας σαφής στρατηγικός σχεδιασμός. Οι κινητήρες 6.8 l και 9.0 l 7R της John Deere έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να παρέχουν περισσότερη ροπή και μεγαλύτερη ευελιξία σε συστήματα υπερσυμπιεστή, ενώ καλύπτουν ταυτόχρονα και τα πρότυπα Φάσης IV.

 Καταλυτικό φίλτρο καυσαερίων με DOC/DFP
 Ο καταλύτης οξείδωσης ντίζελ (DOC) και το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) αφαιρούν σωματίδια έως και 2,5 μm.

 Ανακύκλωση ψυχρών καυσαερίων (EGR)
 Ακριβείς ποσότητες ψυγμένων καυσαερίων αναμιγνύονται με εισερχόμενο καθαρό αέρα και μειώνουν τις θερμοκρασίες καύσης για χαμηλότερη παραγωγή οξειδίων αζώτου(NOx) ενώ ταυτόχρονα μειώνουν περαιτέρω τις εκπομπές.

 Επιλεκτική μείωση ρύπων (SCR)
 Το υγρό καυσαερίων ντίζελ αναμιγνύεται με τα καυσαέρια του κινητήρα στον καταλύτη για περαιτέρω μείωση των οξειδίων αζώτου(NOx). Η κατανάλωση DEF αποτελεί μόνο το 2-3% της χρήσης ντίζελ.

 Σειριακοί υπερσυμπιεστές
 Οι σειριακοί υπερσυμπιεστές παρέχουν περισσότερη ροπή σε χαμηλές στροφές και μεγαλύτερη απόκριση κινητήρα για ικανοποίηση των απαιτήσεων μεταβαλλόμενου φορτίου.

 Απόδοση έλξης χάρη στο μεγάλο εύρος σταθερής ισχύος

Pulling Performance due to wide constant power range

 Ο κινητήρας 9.0 l του 7310R παρέχει τη ροπή αιχμής στις ιδανικές στροφές εντός μεγάλου εύρους σταθερής ισχύος ώστε να διασφαλίζεται η φοβερή ελκτική απόδοση.

Η δύναμη της επιλογής

 Η σειρά τρακτέρ 7R παρέχει μια γκάμα κιβωτίων ταχυτήτων για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στις εργασίες σας: Αδιαβάθμητο κιβώτιο AutoPowr, κιβώτιο e23 PowerShift και κιβώτιο CommandQuad με Διαχείριση Απόδοσης.

e23 transmission

 Κιβώτιο ταχυτήτων e23 με AutoClutch
 Το e23 συνδυάζει όλα τα οφέλη ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με την ευκολία της χρήσης ενός κιβωτίου ταχυτήτων IVT. 10 ταχύτητες στην κύρια ομάδα (5-16 km/h) για μέγιστη ισχύ έλξης στο χωράφι στις σωστές στροφές..

AutoPowr: smooth shifting

 AutoPowr: ομαλή αλλαγή ταχυτήτων
To AutoPowr επιτρέπει την ομαλή αλλαγή από την πρώτη έως τη μέγιστη ταχύτητα, με ένα μόνο μοχλό και χωρίς συμπλέκτη. Απλά επιλέξτε μια συγκεκριμένη ταχύτητα κίνησης και τοAutoPowr θα την κρατήσει σταθερή αντιδρώντας αυτόματα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φορτίου.

 Μηχανικό τμήμα της ροής ισχύος του 7R AutoPowr

Mechanical part of the power flow of 7R AutoPowr

CommandQuad with Efficiency Manager (7210R and 7230R only)

 CommandQuad με Διαχείριση Απόδοσης (μόνο σε 7210R και 7230R)
Επιλέξτε την πλήρως αυτόματη λειτουργία για μέγιστη απόδοση καυσίμου, ή αν θέλετε μια συγκεκριμένη ταχύτητα κίνησης, επιλέξτε τη χειροκίνητη λειτουργία με πέντε ομάδες και τέσσερις ταχύτητες ανά ομάδα. Ως εξέλιξη του κιβωτίου ταχυτήτων AutoQuad Plus, το οποίο έχει δοκιμαστεί στο χωράφι, τοCommandQuad παρέχει την ίδια εξαιρετική αντοχή και αποδοτικότητα.

ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟ ΣΤΡΊΨΙΜΟ, ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΆΦΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΕΛΙΓΜΏΝ

Faster turns, increased field speed and manoEuvrability

Το κατασκευαστικό πλαίσιο της σειράς 7R έχει σχεδιαστεί για μια άνευ προηγουμένου πυκνότητα ισχύος. Χάρη στο ανθεκτικό πλαίσιο, το μπροστινό άξονα TLS Plus που παρέχει πρόσθετη έλξη δοκού και στο μεταξόνιο μεγάλου μήκους για πρόσθετη ισχύ έλξης και σταθερότητα, η σειρά τρακτέρ John Deere 7R παρέχει αυξημένη παραγωγικότητα με μεγάλα φορτία, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Tyres

 Ελαστικά
 Η John Deere παρέχει πολλές επιλογές ελαστικών για μεγάλο φάσμα γεωργικών και μεταφορικών εφαρμογών. Επιλέξτε πίσω ελαστικά διαμέτρου 2,15m (μοντέλα 7250R και πάνω) για καλύτερη μεταφορά ισχύος και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Επίσης θα έχετε επαρκή έλξη με λιγότερα αντίβαρα,γεγονός που μειώνει τη συμπίεση εδάφους.

 Άψογη ισορροπία
Τα τρακτέρ της σειράς 7R έχουν σχεδιαστεί με ιδανική κατανομή βάρους 45:55. Αν χρειάζεται, διατίθεται ευρεία γκάμα αντιβάρων, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα χάρη στα αυτοκεντραριζόμενα τακούνια-οδηγούς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ – ΜΕ ΑΠΑΛΟ ΑΓΓΙΓΜΑ

Ballasting flexibility

 Το νέο αντίβαρο EZ επιτρέπει ιδανική κατανομή βάρους στο τρακτέρ - ιδιαίτερα ωφέλιμη για αγρότες και εργολάβους, οι οποίοι πρέπει να αλλάζουν συχνά ανάμεσα σε εφαρμογές χωραφιού και δρόμου. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε βάρος 1,7 τόνων σε δευτερόλεπτα, με πάτημα ενός κουμπιού,χωρίς να πρέπει να κατεβείτε από την καμπίνα.

 •  Οδήγηση πάνω από το αντίβαρο
   Δεν χρειάζεται να κατεβείτε από την καμπίνα.
 •  Ανάρτηση του αντίβαρου
   Χρησιμοποιήστε απλά την επιλεγμένη βαλβίδα SCV και το αντίβαρο θα αναρτηθεί στο κάτω πλαίσιο του τρακτέρ.Μια συσκευή ασφαλείας παρέχει αξιόπιστη ασφάλιση.
 •  Ξεκινήστε
   Η αποδέσμευση του αντίβαρου είναι εξίσου απλή και μειώνει τα έξοδα καυσίμων μεταφοράς.

Pick-up weights

 Αναρτώμενα αντίβαρα

Τα αναρτώμενα αντίβαρα σας βοηθούν να αποκτήσετε την ιδανική ισορροπία και να βελτιώσετε την απόδοση έλξης του 7R. Διατίθενται σε έκδοση 900 kg, 1.150 kg, 1.500 kg και 1.800 kg και μπορούν να αναρτηθούν στο μπροστινό σύστημα ζεύξης,καθώς και στο μπροστινό βασικό αντίβαρο(μόνο 900 kg, 1.150 kg).

Front suitcase weights (50 kg)

Μπροστινά πλακέ αντίβαρα (50 kg)

 Αυτά τα αντίβαρα μπορούν να αναρτηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα από το μπροστινό στήριγμα αντίβαρων. Παρέχουν βέλτιστη κατανομή βάρους ανάμεσα στον πίσω και τον μπροστινό άξονα, καθώς ο αριθμός τους μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις απαιτήσεις της εκάστοτε εργασίας.

Pick-up weights

Αντίβαρα πίσω τροχών

Τα αντίβαρα πίσω τροχών επιτρέπουν σωστή κατανομή βάρους του πίσω άξονα για βελτιωμένη πρόσφυση. Μπορούν να αναρτηθούν στο εξωτερικό των τροχών. Σε χυτούς τροχούς μπορούν να αναρτηθούν και εσωτερικά (εκτός των 900 kg).Διατίθενται των 70 kg, 205 kg, 625 kg (μόνο εσωτερικά) και τα ολοκαίνουρια 900 kg.

ΟΜΑΛΉ ΟΔΉΓΗΣΗ

 Αν η επιχείρησή σας ασχολείται με τη ρυμούλκηση πολύ μεγάλων φορτίων, όπως βυτία ψεκασμού, ή αν διανύετε μεγάλες αποστάσεις, τότε η σειρά τρακτέρ 7R είναι ιδανική για εσάς.Η σειρά είναι γρήγορη, έχει υψηλή ικανότητα ελιγμών και διαθέτει σύστημα διεύθυνσης ActiveCommand (ACS),βελτιωμένη ανάρτηση τριών σημείων (TLS+) και πολύ ισχυρά φρένα μπροστινού άξονα.

HCS Plus – A more relaxed day

 Ευπροσάρμοστη υδραυλική ανάρτηση καμπίνας HCS Plus – Κάνει την ημέρα σας πιο άνετη

Η ευπροσάρμοστη υδραυλική ανάρτηση(HCS Plus) προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες εδάφους και δε χρειάζεται προγραμματισμό για εφαρμογές στο δρόμο ή τα χωράφια.

Triple-Link Suspension Plus

 Βελτιωμένη ανάρτηση τριών σημείων

 Η μπροστινή ανάρτηση αυτόματης οριζοντίωσης TLS μεταδίδει μέγιστη ισχύ στο έδαφος. Η βελτιωμένη ανάρτηση τριών σημείων (TLS Plus) είναι ένα πλήρως ενσωματωμένο μπροστινό σύστημα ανάρτησης με αυτόματη οριζοντίωση. Βελτιώνει περαιτέρω την έλξη κρατώντας τους μπροστινούς τροχούς σε επαφή με το έδαφος και, ταυτόχρονα, σας επιτρέπει να αυξάνετε την ταχύτητα στο χωράφι. Το TLS+ διατίθεται με υδραυλικό αναστολέα διαφορικού και υγρά δισκόφρενα για εντυπωσιακή ισχύ έλξης. Η βελτιωμένη ανάρτηση τριών σημείων (Triple-Link Suspension Plus) σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τον μπροστινό άξονα για διαφορετικές εφαρμογές.

A smooth ride

 ACS – Μειωμένη αντίσταση τιμονιού

 Το προαιρετικό σύστημα διεύθυνσης ActiveCommand συντελεί στη μείωση της κόπωσης του χειριστή.

 Ο δυναμικός έλεγχος απόκλισης τροχού δρόμου

 κρατάει πάντα το τρακτέρ σας στη σωστή πορεία με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Προσαρμόζει αυτόματα τη γωνία των τροχών βάσει της πλευρικής επιτάχυνσης του τρακτέρ.

 Το μεταβλητού βήματος τιμόνι

προσφέρει ελαφρύ, ευκίνητο χειρισμό σε μικρές ταχύτητες και βαρύτερο χειρισμό σε μεγάλες ταχύτητες. Το ACS μειώνει αυτόματα σε κλείδωμα 3.5 ώστε να κλειδώσει τις στροφές του τιμονιού για γρήγορο κεφαλάρι και χαμηλώνει στα 75% της κίνησης του τιμονιού.

 Το πλήρως ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

 σάς απαλλάσσει από τα μειονεκτήματα των συμβατικών συστημάτων κολόνας τιμονιού. Μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς και εξουδετερώνει τελείως τον ελεύθερο τζόγο.

Απόλυτη ισχύς έλξης και ανύψωση

Ultimate hydraulic performance

 Η τεράστια δύναμη σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα εύχρηστων επιλογών ζεύξης και PTO σάς εξασφαλίζουν μια άνευ προηγουμένου ευελιξία. Χάρη στις δύο βαλβίδες SCV, το ISOBUS και τους κυλίνδρους διπλής δράσης, η ενσωματωμένη μπροστινή ζεύξη και το PTO εγγυώνται τις εντυπωσιακές επιδόσεις της σειράς 7R σε όλες τις εφαρμογές μπροστινών παρελκόμενων.

Μπροστινό σύστημα ζεύξης και βαλβίδες SCV

Το μπροστινό σύστημα ζεύξης έχει μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 5.200 kg στις σφαίρες ζεύξης. Διατίθενται μια ή δύο μπροστινές βαλβίδες SCV, με δυνατότητα iTEC και ρυθμιζόμενη παροχή.

 Ανυψωτική ικανότητα πίσω συστήματος ζεύξης

 Σχεδιασμένη για υψηλή δύναμη και ευελιξία,η ζεύξη 3 σημείων διαθέτει ανυψωτική ικανότητα έως και 10.206 kg σε επιλεγμένα μοντέλα.

 Εύκολος έλεγχος ζεύξης

 Τα χειριστήρια ζεύξης είναι τοποθετημένα στο CommandCenter: οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες προωθούν άμεσα πληροφορίες στη μονάδα ελέγχου, για τη γρήγορη και ακριβή διόρθωση του συστήματος ζεύξης.Η πρόσβαση στα χειριστήρια μπορεί να γίνεται και πάνω στις προεκτάσεις των πίσω φτερών.

 Ανεξάρτητες πίσω βαλβίδες εξωτερικών εργασιών

 Η σειρά τρακτέρ 7R διαθέτει τέσσερις, πέντε ή έξι πίσω ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες SCV.Κάθε βαλβίδα έχει τον δικό της ελεγκτή,γεγονός που απλοποιεί την εγκατάσταση περαιτέρω βαλβίδων SCV στο χωράφι.

 Πίσω PTO

 Η σειρά τρακτέρ 7R διαθέτει πολλές επιλογές PTO, όπως το PTO 1000E, που παρέχει την ευελιξία που χρειάζεται για την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων για παρελκόμενα αυτού του επιπέδου ισχύος.

 Περισσότερες δυνατότητες πρόσδεσης

 Τα συστήματα ζεύξης εμπρός και πίσω συνεργάζονται με το iTEC για συνολική διαχείριση παρελκομένων. Οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες προωθούν πληροφορίες στη μονάδα ελέγχου ζεύξης, για την άμεση και ακριβή διόρθωση του συστήματος ζεύξης.

ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΚΑΘΟΔΉΓΗΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊΤΕ ΤΗ ΜΈΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΈΠΑΚΡΟ

Automatic guidance

 Η αυτόματη οδήγηση AutoTrac χαρίζει περισσότερη άνεση: Καθοδηγεί αξιόπιστα το τρακτέρ σας ημέρα και νύχτα, σε εδάφη με σκόνη ή ανωφέρειες. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγονται οι επικαλύψεις και τα κενά και κάθε χειριστής μπορεί να δουλεύει με τη μέγιστη απόδοση. Με το CommandCenter 4ης γενιάς και τον δέκτη StarFire, το μόνο που χρειάζεται είναι ενεργοποίηση του AutoTrac και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.Με το AutoTrac μπορείτε να περιμένετε έως 8* τοις εκατό μικρότερες δαπάνες γενικά και έως 14** τοις εκατό αύξηση παραγωγικότητας.

Precision Agriculture

Ανώτερη ακρίβεια

 Η πρόσβαση στις αυτόματες λύσεις καθοδήγησης της John Deere ξεκινάει με τον νέο δέκτηStarFire 6000. Στις ικανότητες περιλαμβάνεται η καλύτερη σταθερότητα σήματος για μέγιστο χρόνο διαθεσιμότητας λειτουργίας καθώς και η ανανεωμένη ακρίβεια SF3. Αυτό για σας σημαίνει: ο δέκτης σάς κρατάει πάντα στην σωστή πορεία ανεξάρτητα από τις συνθήκες.Με τον SF3 έχετε επαναλήψιμα αποτελέσματα - χωρίς αποκλίσεις από τις γραμμές καθοδήγησης ή από τα σύνορα - σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 Ο δέκτης StarFire 6000 λειτουργεί απρόσκοπτα με όλα τα συστήματα καθοδήγησηςJohn Deere και όλα τα επίπεδα ακρίβειας (SF1, SF3, RTK κινητής τηλεφωνίας και ραδιοσημάτων).

 •  Βελτιωμένο SF1 με ακρίβεια διελεύσεων 15 cm, δωρεάν
 •  Νέο SF3 με ακρίβεια διελεύσεων 3 cm και επαναληψιμότητα εντός της σεζόν.
 •  RTK με ακρίβεια διελεύσεων 2,5 cm και μακρόχρονη επαναληψιμότητασυμπεριλαμβανομένης παράτασης 14 ημερών αν χαθεί η γραμμή ορατότητας. Η ιδανική λύση για ελεγχόμενη κίνηση αγροτικών μηχανημάτων.

GreenStar 2630 Display

 Οθόνη GreenStar 2630

 Επωφεληθείτε πλήρως από τη δύναμη της τεχνολογίας AMS που περιλαμβάνει προηγμένη καθοδήγηση και λειτουργίες ISOBUS(σελίδα 32/33), προηγμένες δυνατότητες καταγραφής και αυτοματισμού. Η οθόνη GreenStar 2630 υποστηρίζει όλες τις τηλεματικές λειτουργίες που διατίθενται με το JDLink, όπως την Τηλεματική Πρόσβαση Οθόνης, η οποία επιτρέπει απομακρυσμένη υποστήριξη του χειριστή και αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων με το Κέντρο Επιχειρήσεων MyJohnDeere.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ - ΤΈΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

iTEC Pro

 iTEC Pro

 Ο ευφυής έλεγχος συνολικού εξοπλισμού ενσωματώνει το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης AutoTrac και τα συστήματα διαχείρισης παρελκομένων για τον έλεγχο της ταχύτητας του τρακτέρ, των μπροστινών και πίσω παρελκομένων,καθώς και τη σύμπλεξη του αναστολέα διαφορικού. Αυτό επιτρέπει στροφές  χωρίς χέρια, ενώ μειώνει τη συμπίεση του εδάφους. Για άψογες άκρες χωραφιών και συνεπή ανάπτυξη και υγεία των καλλιεργειών.

John Deere Section Control

Έλεγχος τμημάτων John Deere

 Επωφεληθείτε από την παραγωγικότητα ακριβείας: Ο Έλεγχος ΤμημάτωνJohn Deere ελαχιστοποιεί αυτόματα τα κενά και τις επικαλύψεις με το τρακτέρ εν κινήσει. Αποτέλεσμα είναι η πιο παραγωγική και γρήγορη εργασία, καθώς και εξοικονόμηση σε λιπάσματα, χημικά και σπόρους. Αυτή η λύση ISOBUS,βασικού εξοπλισμού, διατίθεται για ψεκαστικά, φυτευτικές μηχανές και διανομείς.

Ανάλυση οργανικού λιπάσματος John Deere – θρέφει την επιχείρησή σας

Manure Sensing

 Το οργανικό λίπασμα είναι υψηλής ποιότητας αλλά εξαιρετικά ετερογενές. Τα επίπεδα θρεπτικών ουσιών ποικίλουν σημαντικά μέχρι με συντελεστή 25 - ακόμα και στο φορτίο ενός δοχείου. Η ανάλυση οργανικού λιπάσματος John Deere επιτρέπει εν κινήσει ανάλυση των θρεπτικών ουσιών στο οργανικό λίπασμα και, ως εκ τούτου, κοντά στον διανομέα.

 Ένας αισθητήρας NIR (σχεδόν υπέρυθρο) τοποθετημένος στο βυτίο ρευστών λιπασμάτων μετρά N, P, K, NH4 και ξηρή ουσία με πάνω από 4.000 μετρήσεις ανά δευτερόλεπτο. Με το τρακτέρ John Deere, ο αισθητήρας μπορεί να κάνει άμεσα ρυθμίσεις ταχύτητας, για αύξηση ή μείωση της δοσολογίας βάσει του επιθυμητού επιπέδου θρεπτικών ουσιών, ακόμα και με χρήση χάρτη σχεδιασμού. Έτσι, μεγιστοποιείτε την απόδοση, ικανοποιείτε τις νομικές απαιτήσεις και, ταυτόχρονα, μειώνετε το κόστος των ανόργανων λιπασμάτων.

Manure Sensing

 Εφαρμογή προσαρμοσμένη στο χωράφι

 •  Επιθυμητή τιμή kg/ha N, P, K, NH4 ή όγκος
 •  Οριακή τιμή δεύτερου συστατικού

 Αυτοματισμός τρακτέρ / παρελκόμενου

 • Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας με τρακτέρ John Deere
 • Χειροκίνητη ρύθμιση ταχύτητας με φυτευτικές μηχανές και διανομείς που δεν είναι John Deere.

 Καταγραφή

 •  Χρησιμοποιούμενος όγκος
 •  Χρησιμοποιούμενη ποσότητα θρεπτικών ουσιών

 Εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία που συλλέχτηκαν

 • Χάρτες θρεπτικών ουσιών, εύκολα προσβάσιμοι στο Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com

Η ΠΎΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ

MyJohnDeere.com

 Διαχειρίζεστε μια περίπλοκη επιχείρηση. Και γι' αυτό η βελτίωση της συνολικής επιχείρησης προϋποθέτει τη συνεχή επιτήρηση των εν εξελίξει γεωργικών εργασιών. Το Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com,τη διαδικτυακή μας πύλη Ag MyJohnDeere.com σάς διευκολύνει σημαντικά. Η πύλη σάς συνδέει με τα μηχανήματά σας, τους χειριστές σας και τα χωράφια σας από μια κεντρική τοποθεσία. Σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάζετε εύκολα πληροφορίες με τον αντιπρόσωπο της John Deere, τον εργολάβο ή άλλους έμπιστους εταίρους.

 Όλα ξεκινούν με τη συνδεσιμότητα μηχανήματος-γραφείου και με τη χρήση της τηλεματικής υποδομήςJDLink της John Deere. Με χρήση της Δομοστοιχειωτής Τηλεματικής Πύλης στο τρακτέρ της σειράς 7R,το JDLink επιτηρεί το μηχάνημα και βελτιώνει την απόδοση, ενώ επίσης αποτελεί κλειδί για μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας λειτουργίας του μηχανήματος.

Operations Center

 Κέντρο Επιχειρήσεων

 Μεταβείτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων για να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία των χωραφιών για τις επόμενες εργασίες, να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εργασιών των μηχανημάτων σας, να αναθέσετε εύκολα εντολές εργασίας στους χειριστές, να προβάλετε τρέχοντες χάρτες,οι οποίοι αποστέλλονται αυτόματα από το χωράφι, καθώς και να δημιουργήσετε, να αναλύσετε και μοιραστείτε εκθέσεις αιτήσεων με αξιόπιστους εταίρους και πελάτες.

JDLink

 JDLink

Η πρόσβαση JDLink σας δείχνει πού βρίσκονται τα μηχανήματά σας, τι κάνουν και πώς εκτελούν τις εργασίες, ενώ επίσης μπορεί να βοηθήσει τους χειριστές σας στην ρύθμιση και τη λειτουργία του μηχανήματος και τη χρήση της Τηλεματικής Πρόσβασης Οθόνης.Το JDLink Connect περιλαμβάνει επίσης Ασύρματη Μεταφορά Δεδομένων για άψογη μεταφορά δεδομένων ανάμεσα στο μηχάνημα και το γραφείο σας.

Job management made easy

 Εύκολη διαχείριση εργασιών

Εξαλείψτε τη γραφική εργασία και τα ατελείωτα τηλεφωνήματα για το σχεδιασμό, την εκτέλεση και την τεκμηρίωση των εργασιών. Με το MyJobConnect μπορείτε να αναθέτετε καλά καθορισμένες εργασίες στους χειριστές των θεριζοαλωνιστικών εν κινήσει μέσω της εφαρμογής MyJobsManager. Οι χειριστές σας μπορούν να βλέπουν τις εντολές εργασιών σε πραγματικό χρόνο και να τις εκτελούν χρησιμοποιώντας στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή MyJobs. Μόλις η εργασία ολοκληρωθεί, έχετε αμέσως στα χέρια σας ακριβή και ολοκληρωμένα στοιχεία, για γρηγορότερη αναφορά και επαγγελματική τιμολόγηση.

Intelligent Ag Navigation & Fleet Logistics

 Έξυπνη γεωργική πλοήγηση & Διαχείριση στόλου

 Η διάθεση του σωστού εξοπλισμού στο σωστό χρονικό σημείο και στο σωστό μέρος είναι βασικός παράγοντας για την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και του συγχρονισμού πολλών μηχανημάτων. Το MyJobConnect Premium διευρύνει το MyJobConnect για λύσεις διαχείρισης στόλων διαφόρων γεωργικών μηχανημάτων. Διαθέτει επισκόπηση στόλου οχημάτων, πλοήγηση με έγκυρη ειδοποίηση για στροφές βάσει μιας εκτενούς βάσης δεδομένων αγροτικών οδών συμπεριλαμβανομένων εκτιμώμενων χρόνων άφιξης στον προκαθορισμένο προορισμό. Για παράδειγμα, ρυθμίζοντας την πλοήγηση στο κύριο μηχάνημα επιτρέπεται στις καρότσες σπόρων να πάρουν τον ταχύτερο και ασφαλέστερο δρόμο προς το χωράφι, μειώνοντας έτσι το άγχος του χειριστή.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΔΎΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΌΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ

Non-AG operations

 Είτε πρόκειται για εργοτάξια, έργα οδοποιίας, δασοκομία,εκχιονιστικές εφαρμογές ή συντήρηση δημοσίων έργων:αυτό το τρακτέρ είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Για κάθε εφαρμογή διατίθενται πλούσιος εξοπλισμός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών. Έτσι διευκολύνονται οι ενεργειακά εξαντλητικές εφαρμογές PTO με σταθεροποιητή εδάφους σε έρπουσα ή για μικρές διαδρομές μεταφοράς με πλήρως γεμάτο φορτηγό εκφόρτωσης. Με κιβώτιο ταχυτήτων e23 ήAutoPowr δουλεύετε ευέλικτα, εξοικονομώντας καύσιμα.

Front loaders for 7R tractors

 Μπροστινοί φορτωτές για τρακτέρ 7R

 Δεν έχουμε απλώς σχεδιάσει τους μπροστινούς φορτωτές ειδικά για μια γκάμα μη γεωργικών εφαρμογών. Όλες οι βασικές λειτουργίες, όπως το joystick, έχουν ήδη ενσωματωθεί.Αυτό εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και το μεγαλύτεροδυνατό βαθμό άνεσης χειριστή.

A powerful all-rounder

 Ένα ισχυρό μηχάνημα πολλών χρήσεων

 Θα διαπιστώσετε ότι τα τρακτέρ 7R ενδείκνυνται και για όλες τις μη γεωργικές εφαρμογές. Για παράδειγμα, η ικανότητα του 7R να μεταφέρει τεράστια φορτία και η εξαιρετική απόδοσηPTO, το καθιστούν ιδανικό για κατασκευαστικά έργα και εφαρμογές οδοποιίας.

ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ

Comfort

 Όταν ανεβαίνετε στην καμπίνα CommandView III, το πρώτο πράγμα που διαπιστώνετε είναι ότι είναι εξαιρετικά ευρύχωρη με φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Χάρη στο επενδυμένο γυαλί και τη μπροστινή ηχομόνωση, η διείσδυση θορύβων στην καμπίνα μειώνεται σημαντικά. Η εξαιρετικά χαμηλή τιμή θορύβων 68 dB (A) επιτρέπει την ήρεμη καθημερινή εργασία.Η ορατότητα είναι καλύτερη από ποτέ, ειδικά αν περιστρέψετε το κάθισμα κατά 40 μοίρες, γεγονός που σας επιτρέπει να βλέπετε τα παρελκόμενα σχεδόν ανεμπόδιστα.Όλες οι βασικές λειτουργίες του τρακτέρ όπως το γκάζι, οι στροφές και η κατεύθυνση κιβωτίου ταχυτήτων, οι βαλβίδεςSCV και το PTO ρυθμίζονται με το πάτημα ενός πλήκτρου στο έξυπνα διαμορφωμένο CommandARM.

Active Seat

 Ενεργό κάθισμα

 Το Ενεργό κάθισμα λειτουργεί με ηλεκτροϋδραυλική τεχνολογία σε συνδυασμό με αερανάρτηση. Το ActiveSeatαπομονώνει έως και το 90 τοις εκατό των κάθετων κινήσεων παρέχοντας στον χειριστή πολύ πιο ενισχυμένη ποιότητα οδήγησης σε σχέση με τα κοινά καθίσματα με ανάρτηση αέρα.

40 degree swivel seat

 Περιστρεφόμενο κάθισμα 40 μοιρών

 Η ορατότητα και η άνεση είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ειδικά αν στρέψετε το κάθισμα κατά 40 μοίρες, γεγονός που σας επιτρέπει να βλέπετε τα παρελκόμενα σχεδόν ανεμπόδιστα.Θα νοιώσετε τη διαφορά στο τέλος της ημέρας εργασίας.

ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΉ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ

360° LED Lighting

 Η τεχνολογία LED παρέχει 40% μεγαλύτερη πλευρική ορατότητα και 10% μεγαλύτερη πίσω ορατότητα. Ο φωτισμός LED της σειράς τρακτέρJohn Deere 7R παρέχει λευκό φωτισμό υψηλής ποιότητας για καλύτερη ορατότητα και οπτική αντίθεση. 22 λυχνίες LED παρέχουν ορατότητα 360°. Αποτέλεσμα: η νύχτα γίνεται μέρα, μειώνοντας την κούραση των ματιών.Τα φώτα LED είναι ουσιαστικά άφθαρτα, ενώ διαθέτουν διάρκεια ζωής τουλάχιστον 10.000 ωρών λειτουργίας και υψηλή αντοχή στους κραδασμούς και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

 Μέχρι και 26 φώτα παρέχουν περιμετρική ορατότητα 360° – φώτα εργασίας εργονομικά ενσωματωμένα στην μπροστινή πλευρά, την πίσω πλευρά, καθώς και στα πλάγια της οροφής της καμπίνας για αποφυγή τυχόν πρόκλησης ζημιάς σε κλαδιά.

Βασικα χαρακτηριστικα

Το νέο 7R έρχεται με σπουδαία χαρακτηριστικά που εκτινάζουν την απόδοση και την παραγωγικότητα. Κάντε κλικ σε κάποιο από τα παρακάτω χαρακτηριστικά για να μάθετε περισσότερα!

Έξυπνα χειριστήρια σαν ένα smartphone

Control as intuitive as a smartphone

 Η σειρά 7R διαθέτει πολύπλοκη, αλλά εύκολη στη χρήση,αγροτική τεχνολογία. Όλα είναι εργονομικά διευθετημένα στο χειριστήριο CommandARM και ευανάγνωστα στο CommandCenter 4ης γενιάς.

 Ακόμη γρηγορότερη πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες

 Το CommandCenter λειτουργεί όπως έναtablet με οθόνες αφής: η πλοήγηση στις επιλογές είναι απλοποιημένη μέσω μενού,συντομεύσεων και με βοήθεια περιεχομένου. Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε τις κοινές λύσεις AMS,οι οποίες έχουν δοκιμαστεί στο χωράφι.

 Εύκολος χειρισμός βαλβίδων SCV

 Στο CommandARM, οι μοχλοί των βαλβίδων εξωτερικών εργασιών και οι ταχυσύνδεσμοι είναι χρωματικά κωδικοποιημένοι ώστε να διευκολύνεται η αναγνώρισή τους. Για περισσότερη άνεση, ο χειρισμός όλων των βαλβίδων SCV μπορεί να γίνεται με τα εργονομικά λεβιέ SCV ή, προαιρετικά,με ένα ρυθμιζόμενο ηλεκτρικό joystick.

 Με πιστοποίηση ISOBUS AEF

To CommandCenter 4ης γενιάς είναι συμβατό με AEF ISOBUS. Μπορείτε να χειρίζεστε τα παρελκόμενα ISOBUS μέσω τερματικού γενικού τύπου (UT) και να πραγματοποιείτε αυτόματο έλεγχο τμημάτων μέσω ελεγκτή εργασιών (TC-SC) - ανάλογα με το επίπεδο πιστοποίησης AEF του παρελκόμενου.

Εύκολη καταγραφή

 Το CommandCenter 4600 συνδέεται με το Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com μέσω ασύρματης μεταφοράς δεδομένων. Μπορείτε να στέλνετε άνετα αρχεία ρύθμισης από το γραφείο στο χωράφι, καθώς και τρέχοντες χάρτες και συνολικές τιμές από το χωράφι στο γραφείο.

 Σαν να βρίσκεστε στην καμπίνα

 Εσείς ή η αντιπροσωπεία της John Deereμπορείτε να συνδεθείτε στο CommandCenter 4ης γενιάς από απόσταση για να βοηθήσετε τους χειριστές κατά τη ρύθμιση και τη λειτουργία του μηχανήματος και του παρελκόμενου ISOBUS. Επιπλέον, τα αρχεία βοηθείας στην οθόνη βοηθούν τους χειριστές να εξοικειωθούν με όλες τις λειτουργίες.

 Ελεγμένη απόδοση AutoTrac

 Αφού συνδέσετε ένα δέκτη StarFire 6000 και ενεργοποιήσετε το AutoTrac, είστε έτοιμοι για αυτόματη οδήγηση. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις βαθμίδες ακριβείας: SF1: +/- 15 cm,SF3: +/- 3 cm παρέχει επαναληψιμότητα εντός της σεζόν, RTK: +/- 2,5 cm παρέχει μακροχρόνια επαναληψιμότητα.

Συνδεσιμότητα Εσωτερικά

Connectivity Inside

 Με το πακέτο “Συνδεσιμότητα εσωτερικά” το τρακτέρ 7R διατίθεται προεξοπλισμένο με μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών, οι οποίες σας βοηθούν να αυξήσετε το κέρδος,την άνεση και το χρόνο διαθεσιμότητας λειτουργίας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος λειτουργίας.

Πρόκειται για τις εξής τεχνολογίες:

 • Αυτόματη οδήγηση AutoTrac
 • Συνδεδεμένη υποστήριξη πελατών
 • Πρόσβαση στο Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com
 • Αυτοματισμός τρακτέρ / παρελκόμενου (για ενεργοποίηση αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας με την Ανάλυση οργανικού λιπάσματος John Deere)

 Προσφέρουμε όλα τα παραπάνω συν το πακέτο υπηρεσιών FarmSight της αντιπροσωπείας για την εκπαίδευση και την υποστήριξή στη χρήση αυτών των τεχνολογιών σε όσους αποφασίσουν να επιλέξουν Συνδεσιμότητα εσωτερικά.

Τρακτέρ 7230R της John Deere

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά σειράς 7R της John Deere

*Δε διατίθεται σε όλες τις χώρες.
**Τέσσερα SCVs μέγιστο σε συνδυασμό με την κονσόλα στη δεξιά μεριά.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr