600R

Μαχαίρι 600R

 Το 600R είναι ένα δοκιμασμένο μαχαίρι για μικρό καρπό που χρησιμοποιούν καλλιεργητές και εργολάβοι σε όλο τον κόσμο. Στιβαρό και αξιόπιστο, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε ποικιλία καρπών, από δημητριακά έως ελαιοκράμβη και ηλίανθο.

 Το σύστημα ελέγχου του μαχαιριού είναι πλήρως ενσωματωμένο και παρέχει αυτόματο έλεγχο του ύψους υπολείμματος κοπής, πλευρικής κλίσης και πίεσης εδάφους. Η δυνατότητα προγραμματισμού των λειτουργιών του μαχαιριού διευκολύνει τους χειριστές στη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τους βοηθά να έχουν συνεπή αλωνισμό κατά την πολύωερη εργασία στο χωράφι.

 Το 600R προσφέρει άριστη απόδοση με τις υψηλές του προδιαγραφές και τη στιβαρή ποιότητα κατασκευής. Είναι κατάλληλο για διάφορες συνθήκες αλωνισμού και προσαρμόζεται εύκολα στη θεριζοαλωνιστική μηχανή χάρη στο μοναδικό multicoupler.

Βασικα χαρακτηριστικα

 Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος παρακάτω.

Αριστη ορατοτητα

Άριστη ορατότητα

 Το πλαίσιο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει αμεμπόδιστη θέα των διαχωριστών και του μαχαιριού.

Υψηλης αποδοσης συστημα κοπης

 Το σύστημα κοπής Schumacher Easy Cut II διαθέτει διπλά προστατευτικά για τα μαχαίρια, ώστε να πετυχαίνει καθαρή κοπή. Εξαλείφοντας την ανάγκη μηχανισμού συγκράτησης, τα μαχαίρια κόβουν εναλλάξ στο ψηλά και χαμηλά, πράγμα που δημιουργεί συνθήκες αυτοκαθαρισμού.

Ανοξειδοτες πλακες τροφοδοσιας

Ανοξείδωτα

 Οι ανοξείδοτες πλάκες τροφοδοσίας εγγυώνται ομαλή και ομοιόμορφη μεταφορά της σοδειάς και δε θα σκουριάσουν ποτέ, ανεξέρτητα από τις συνθήκες αλωνισμού.

Ομαλη τροφοδοσια

Ομαλή τροφοδοσία

 Πτυσσόμενα δόντια είναι τοποθετημένα σε όλο το πλάτος του κοχλία για ομαλή, ομοιόμορφη τροφοδοσία. Αναστολείς αποτρέπουν την είσοδο στο μηχάνημα τυχόν σπασμένων δοντιών.

Υψηλή χωριτηκότητα σοδειάς

Υψηλή χωρητικότητα σοδειάς

 Ο πλατύς, 660mm κοχλίας έχει σχεδιαστεί με μεγάλη επιφάνεια από κάτω, ώστε να μπορεί να δεχτεί μεγάλη ποσότητα σοδειάς. Η σοδειά βρίσκεται μέσα στον τροφοδότη για λιγότερες περιστροφές, πράγμα που προστατεύει την ποιότητα σπόρου και αχύρου.

Πλακες προστασιας βασης

 Οι πλάκες προστασίας βάσης προστατεύουν από ζημιές από πέτρες και προσφέρουν καλύτερη πλεύση του μαχαιριού όταν το έδαφος είναι υγρό ή μαλακό. Επιλέξτε ανάμεσα στις κανονικές πλάκες και τις πλάκες βαρέως τύπου για αλωνισμό κοντά στο έδαφος.

Προστασια απωλειας κοκκων

 Διατείθεται προαιρετική δοκός εκτροπής για την ελαχιστοποίηση απώλειας κόκκων και την αποτροπή συσσώρευσης υλικών στον τροφοδότη.

Επιλογη διαχωριστων καλλιεργειας

 Διατείθενται μακριοί και κοντού διαχωριστές σοδειάς, για διαφορετικές συνθήκες κοπής.

Ο μηχανισμος κινησης του μαχαιριου

Ο μηχανισμος κινησης του μαχαιριου

 Ο μηχανισμός κίνησης Epicyclic του μαχαιριού παρέχει γραμμική κίνηση μαχαιριού που σημαίνει λιγότερες φθορές και καλύτερη απόδοση κοπής.

Μηχανισμοί κίνησης βαρέως τύπου

Μηχανισμοί κίνησης βαρέως τύπου

 Ο κοχλίας κινείται από δυνατή αλυσίδα με συμπλέκτη ολίσθησης για προστασία του μηχανισμού κίνησης σε περίπτωση έμφραξης από τη σοδειά. Ο μειωτήρας του μαχαιριού κινείται από ιμάντα για ομαλή κοπή χωρίς κραδασμούς.

Αλλαγη καλλιεργειας σε 20 λεπτα

Αλλαγη καλλιεργειας σε 20 λεπτα

 Το μαχαίρι 600R μπορεί να προσαρμοστεί για θερισμό και ελαιοκράμβης και ηλίανθων. Η μετατροπή χρειάζεται έως και 20 λεπτά και είναι εύκολη και βολική.

Επεκταση ελαιοκραμβης

Επεκταση ελαιοκραμβης

 Το σετ επέκτασης μαχαιριού Raps-Profi II σας επιτρέπει τη συλλογή ελαιοκράμβης αποτελεσματικά με πολύ μικρές απώλειες ~1%*.
 Τα οριζόντια κινούμενα μαχαίρια ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς και το εντελώς κλειστό πλευρικό τοίχωμα διασφαλίζει ότι οι καρποί πέφτουν στην επέκταση του τραπεζιού.

 * Τεχνική ανάλυση για διάφορους τύπους μαχαιριού, Michel Allmrodt, Martin-Luther-University, Halle-Wittenberg, Γερμανία.

Επεκταση ηλιανθων

Επεκταση ηλιανθων

 Για να μετατρέψετε το μαχαίρι για αλωνισμό ηλίανθων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές προσαρμογές για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες σπόρων και καλύμματα για να συγκρατούν το υλικό στην ανέμη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά των μαχαιριών της σειράς 600R

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Ηλεκτρονική λήψη τεχνικών χαρακτηριστικών των μαχαιριών θεριζοαλωνιστικής μηχανής της σειράς 600R.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr