Λύσεις RTK της John Deere

Δεκτης StarFire RTK

Χαρακτηριστικα

  • Ευελιξία για μεγαλύτερη ακρίβεια
  • Γρήγορη Σύνδεση Σήματος
  • Τέλεια επαναληψιμότητα
  • Το RTK Extend διατηρεί την απόδοσή σου

Η Real Time Kinematic (RTK) δορυφορική πλοήγηση είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στην τοπογράφηση εδάφους και στην αυτόματη οδήγηση (στη γεωργία) που βασίζεται στη χρήση μετρήσεως της φάσης του σήματος φορέα του σήματος GPS όπου ένας σταθμός αναφοράς παρέχει τις διορθώσεις πραγματικού χρόνου στο όχημα (τρακτέρ, κομπίνα, κτλ.) σε επίπεδα ακρίβειας εκατοστού.

Πώς δουλεύει το σύστημα RTK.

AMS: διάγραμμα συστήματος RTK της John Deere

 Το σύστημα RTK αποτελείται από έναν τοπικό σταθμό βάσης κοντά στο χωράφι ή το κτήμα, που μεταδίδει διορθώσεις στο δέκτη StarFire 3000 πάνω στο όχημα που είναι εφοδιασμένο RTK. Ο σταθμός βάσης παρακολουθεί τη θέση των δορυφόρων και διαρκώς υπολογίζει τη θέση.

 Καθώς ο σταθμός βάσης δεν κινείται, τα σφάλματα μπορούν να υπολογιστούν σε πραγματικό χρόνο. Αυτές οι μεταβολές στέλνονται στη συνέχεια στο όχημα μέσω του συστήματος RTK Radio. Ο δέκτης του οχήματος χρησιμοποιεί την πληροφορία για να υπολογίσει την ακριβή, διορθωμένη θέση.
 

 
 

 Η ακρίβεια αποδίδει.

 Επειδή το σύστημα AutoTrac RTK βελτιστοποιεί την απόδοση της αυτόματης καθοδήγησης, βελτιστοποιεί και την απόδοση της επένδυσής σας.

Βασικα χαρακτηριστικα

 Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του προϊόντος παρακάτω.

RTK και AutoTrac

Συστήματα AutoTrac & RTK: οι πρωτοπόροι με την ανώτερη καθοδήγηση.

 

AMS: σύστημα RTK της John Deere

Τέλεια επαναληψιμότητα.
 Αν ασχολείσαι με καλλιέργειες υψηλής ακρίβειας, χρειάζεσαι το ελάχιστο δυνατό σφάλμα στην καθοδήγηση: τα συστήματα AutoTrac & RTK. Το σήμα StarFire RTK σε συνδυασμό με το AutoTrac σου δίνουν την πιο ακριβή, επαναλήψιμη πρόταση καθοδήγησης που έχουμε να προσφέρουμε. Μπορείς να χειριστείς εργασίες όπως listing and bedding up, row crop planting, strip tilling, ridge tilling, side-dressing and cultivating.

Σύστημα RTK χωρίς προβλήματα.
 Για πολλούς χειριστές είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν το δίκτυο RTK που διαχειρίζεται η αντιπροσωπεία. Γιατί; Η ενοικίαση μιας άδειας χρήσης από τον κοντινότερο αντιπρόσωπο της John Deere εξαλείφει την ανάγκη να αγοράσεις ένα σταθμό βάσης εξ'αρχής. Το συνολικό κόστος είναι χαμηλότερο. Και μπορείς να ξεχάσεις και τα θέματα συντήρησης. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, οι αγρότες πολλών Ευρωπαϊκών χωρών μπορούν να αυξήσουν την ευελιξία του συστήματος RTK χρησιμοποιώντας το Σύστημα StarFire Mobile RTK. Προσφέρει άριστη ακρίβεια χωρίς να δεσμεύεται από την απόσταση και τη διαθεσιμότητα ενός τοπικού σταθμού βάσης.

RTK Extend.
 Με το RTK Extend μπορείς να διατηρείς την απόδοση και πλήρη λειτουργικότητα του συστήματος RTK ακόμα κι όταν η απευθείας σύνδεση με το σταθμό βάσης παρεμποδίζεται. Αν ο δέκτης StarFire 3000 είναι σε λειτουργία για περισσότερο από μία ώρα, θα "επεκτείνει" την ακρίβεια σήματος RTK έως και 15 λεπτά (δύο λεπτά αν ο δέκτης είναι σε λειτουργία για λιγότερο από μία ώρα) μετά την απώλεια του σήματος του σταθμού βάσης,

RTK Σταθμου Βασης

Ο σταθμός βάσης: Ευελιξία για μεγαλύτερη ακρίβεια

 

AMS: ρύθμιση σταθμών βάσης RTK της John Deere

Τοποθέτησέ το εκεί που το χρειάζεσαι
Ένα τρίποδο συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό αλλά μπορεί να αντικατασταθεί με μία βάση γενικής χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση του σταθμού βάσης σε ένα στήλο φράχτη, κτίριο, πύργο ή άλλη σταθερή κατασκευή. Κατά την τοποθέτηση ενός σταθμού βάσης, αυξάνουν τις πιθανότητες διατήρησης οπτικής επαφής που απαιτείται μεταξύ του σταθμού βάσης και του δέκτη StarFire 3000 στο όχημα. Η εμβέλεια του σήματος RTK (απόσταση μεταξύ του σταθμού βάσης και του οχήματος) σε μία κατεύθυνση είναι ~8 χλμ έως και ~12 χλμ, ανάλογα με τη θέση και το τοπίο.

Ο σταθμός βάσης απαιτεί πηγή ρεύματος 12 Volt. Για μόνιμα τοποθετημένους σταθμούς βάσης, όπως σε ένα κτίριο ή σε μια κεραία ραδιοφώνου, προτείνεται παροχή ρεύματος μέσω ενός μετασχηματιστή από 220- σε 12- Volt. Ο δέκτης StarFire 3000 με το Radio καταναλώνουν περίπου 1,5 amps.

Αποτελείται από:

  • Δέκτη StarFire 3000
  • RTK Radio
  • Ενεργοποίηση του Συστήματος RTK
  • Καλωδίωση

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων AMS.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr