Σειρά 5E 3κυλ.

 • Ο μικρος γιγαντας τωρα διαθετει και μεγαλη καμπινα

  Όλη η τεχνογνωσία της John Deere σε ένα μικρό και οικονομικό τρακτέρ

 • Ο μικρος γιγαντας τωρα διαθετει και μεγαλη καμπινα

  Όλη η τεχνογνωσία της John Deere σε ένα μικρό και οικονομικό τρακτέρ

 • Ο μικρος γιγαντας τωρα διαθετει και μεγαλη καμπινα

  Όλη η τεχνογνωσία της John Deere σε ένα μικρό και οικονομικό τρακτέρ

 • Σειρά 5E

  Καλύτερο τρακτερ, μεγαλύτερη άνεση

 • Σειρά 5E

  Όλη η τεχνογνωσία της John Deere σε ένα μικρό και οικονομικό τρακτέρ

 • Σειρά 5E

  Ο μικρος γιγαντας τωρα διαθετει και μεγαλη καμπινα

Σειρά 5E 3κυλ.

Χρειάζεστε ένα επαγγελματικό τρακτέρ για μικρές ή ειδικές εργασίες?

Έχετε φάρμα με ζώα; Θέλετε να μαζέψετε κεράσια ή αμύγδαλα; Έχετε ένα μικρό αμπέλι; Τα νέα τρακτέρ της σειράς 5Ε της John Deere ανταποκρίνονται σε όλες τις βασικές ανάγκες των μικρών και ειδικών καλλιεργειών.

Δοκιμάστε τα τρακτέρ της σειράς 5Ε

 • Απόδοση – 3-κύλινδρος κινητήρας 2,9 λίτρων PowerTech M με στροβιλοσυμπιεστή και αεροψυχραντήρα τροφοδότησης 
 • Ευελιξία – 9 ταχύτητες εμπρός και 3 ταχύτητες πίσω, επιλογή 40kw (55hp), 48kw (65hp) or 55kW (75hp) με 540 Standard & Economy PTO στον βασικό εξοπλισμό (όλα τα μοντέλα)
 • Ικανότητα ανύψωσης μεγάλου βάρους– έως 1,8 τόνους
 • Τέλεια ακτίνα στροφής και λειτουργία joystick για άνετη εργασία με φορτωτή
 • Μεγάλη επιλογή εξαρτημάτων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές
 • Ελκυστικά στάνταρ χαρακτηριστικά – π.χ. φάρος, πίσω φως εργασίας, 1 οπίσθιο χειριστήριο διπλής ενεργείας και φτερά πλήρους κάλυψης.
 • Επιλογή ανάμεσα σε 2WD ή 4WD

Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι η απόδοση των μηχανημάτων της John Deere αφορά μόνο μεγάλους αγρότες θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι η κατασκευή των 5Ε ενσωματώνει όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας μας.

Βασικα Χαρακτηριστικα

Τα νέα 5Ε προσφέρονται με κορυφαία χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απόδοση και την παραγωγικότητά σας. Κάντε κλικ σε κάποιο χαρακτηριστικό παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!

Εφαρμογες

Ευελιξία παντού

Ευελιξία παντού

Τα τρακτέρ της σειράς 5Ε σας προσφέρουν αξιοπιστία και την απόδοσης της John Deere σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, όπως:

 • Καλλιεργητικές εργασίες όπως όργωμα, καλλιέργεια και σπορά
 • Συντήρηση και μεταφορές σε μικρές κτηνοτροφικές μονάδες (π.χ. αγελάδες, άλογα, γουρούνια)
 • Καθημερινές εργασίες σε γαλακτομικές μονάδες
 • Ειδικές γεωργικές εργασίες σε αμπέλια και ελαιώνες
 • Διάφορες εργασίες σε κήπους, πάρκα, κτήματα καθώς και μικρής έκτασης αγροτικές εργασίες
 • Εργασίες με μπροστινό φορτωτή

Η John Deere γνωρίζει πως οι εξειδικευμενες εφαρμογές απαιτούν αξιόπιστο εξοπλισμό για την πραγματοποιήση δύσκολων εργασιών, όπως η ευελιξία σε περιορισμένους χώρους. Η σειρά 5Ε σας προσφέρει όχι μόνο διευκόλυνση στις κινήσεις, αλλά και εξαιρετική δυνατότητα φόρτου και βέλτιστη κατανομή βάρους, έτσι ώστε να έχετε τη δύναμη και τη σταθερότητα που χρειάζεστε.

Κινητηρας PowerTech M

Τεχνολογία κινητήρα με δοκιμασμένη απόδοση στο χωράφι

 

Σύμφωνος με Φάση ΙΙΙΑ

Φάση III A
 Όλα τα τρακτέρ της σειράς 5Ε διαθέτουν 3κύλινδρο κινητήρα 2,9 L PowerTech M για βέλτιστη απόδοση και εξοικονόμηση καυσίμων. 

Ο ενσωματωμένος στροβιλοσυμπιεστής είναι συμπιεστής που κινείται με τα καυσαέρια και ενισχύει την ισχύ του κινητήρα αυξάνοντας τον όγκο του εισερχόμενου αέρα. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερη ισχύς σε κάθε ανάφλεξη - και απόδοση που συμμορφώνεται με τις εκπομπές ρύπων Φάσης ΙΙΙ Α.

Ντεπόζιτο στη μέση του οχήματος

Για να μπορείτε να εργαστείτε από το χάραμα ως το βράδυ, το 68-λιτρο ρεζερβουάρ σας παρέχει άφθονη ποσότητα καυσίμου για τις δύσκολες μέρες στο χωράφι.

Η θέση του ρεζερβουάρ στο μέσο του οχήματος, κάτω από τη θέση του οδηγού βελτιώνει τη συνολική κατανομή βάρους του τρακτέρ, ενώ κάνει και το γέμισμα πιο εύκολο. Ταυτόχρονα, ένα μεταλλικό κάλυμμα κάτω από τη δεξαμενή τη προστατεύει από χτυπήματα από κάτω.

Μονοκόμματο καπώ
Επίσης θα εκτιμήσετε την απλότητα του στρεφόμενου μονοκόμματου καπώ.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ

Ένα τρακτέρ για όλες τις δουλειές στο αγρόκτημα

 

Αξιόπιστη αλλαγή ταχυτήτων και φρενάρισμα

Αξιόπιστη αλλαγή ταχυτήτων και φρενάρισμα: Η σειρά 5E διαθέτει ένα στιβαρό σασμάν με 9 ταχύτητες εμπρός και 3 πίσω, για τα μοντέλα με μπροστινό διαφορικό (MFWD) και χωρίς (2WD). Όλες οι σχέσεις είναι συγχρονισμένες για ομαλή αλλαγή όσο το τρακτέρ είναι σε κίνηση. Η αλλαγή βελτιστοποιείται ακόμα περισσότερο από τον ξηρό διπλό συμπλέκτη με κεραμικά τμήματα.

Το φρενάρισμα είναι επίσης ομαλό και εύκολο, χάρη σε υδραυλικά κινούμενα, αυτορυθμιζόμενα, αυτοευθυγραμμιζόμενα, δισκόφρενα σε λάδι.

Inline shifting

 Το σύστημα μετάδοσης για όλα τα τρακτέρ της σειράς 5E διαθέτει inline shifting για γρήγορη και αποτελεσματική άμεση αλλαγή από 2η σε όπισθεν, τις σχέσεις που χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε εργασίες που απαιτούν υψηλό επίπεδο ευελιξίας, όπως εργασίες με εμπρόσθιο φορτωτή. Ο έξυπνος σχεδιασμός του συστήματος κάνει πιο εύκολη την αλλαγή από εμπρός σε πίσω όταν απαιτείται κίνηση προς τα εμπρός ή πίσω.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΤΙΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

 

Στιβαρά και ακριβή υδραυλικά

 Κάθε τρακτέρ της σειράς 5E είναι εξοπλισμένο με μια αξιόπιστη υδραυλική αντλία, που παρέχει 71 λίτρα/λεπτό στα υδραυλικά παρελκόμενα και στις λειτουργίες του τρακτέρ.

 Και η 5E προσφέρει την επιλογή χρήσης έως και δυο SCVs πίσω, ή ενός πίσω και δυο SCVs στο μέσο, πάντα ελεγχόμενων με χειριστήριο.

 Και ο ρυθμιζόμενος ρυθμός πτώσης σου δίνει τον πλήρη έλεγχο του παρελκομένου σου: από τη θέση κλειδώματος για τη μεταφορά έως μεταβαλλόμενα επίπεδα αντίστασης, προσαρμοσμένα στο φορτίο που μεταφέρετε.

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ

Κοιτώντας μπροστά

Σχεδιασμένο για ευελιξία

Σχεδιασμένο για ευελιξία: Η σειρά 5E έχει σχεδιαστεί με στόχο να αντέχει σε καταπόνηση του μπροστινού άξονα, κάνοντάς το ιδανικό για χρήση με τον προαιρετικό εμπρόσθιο φορτωτή.

Επιπλέον, αυτά το κόμπακτ τρακτέρ κάνουν την εργασία με εμπρόσθιο φορτωτή εύκολη χάρη στη μικρή ακτίνα στροφής, δυο επιπλέον υδραυλικές αντλίες εμπρός, το inline shifting για γρήγορη αλλαγή εμπρός/πίσω και τη σχεδόν ανεμπόδιστη θέα προς κάθε κατεύθυνση.

Πακέτο εμπρόσθιου φορτωτή

Μπορείς να παραγγείλεις του πλήρες πακέτο εμπρόσθιου φορτωτή μαζί με το 5E τρακτέρ σου, ή να το προσθέσεις αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επιλέξεις σύστημα NSL ή MSL με το χειριστήριο πολλών λειτουργιών.

Προτεινόμενα εξαρτήματα είναι πιρούνες κλαρκ, πιρούνες μπάλας, κουβάδες, αγκαλιές και προστατευτικό καπώ.

ΘΕΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

Καθαρός και ανοιχτός σχεδιασμός,  άνετη οδήγηση

 

Σχεδιασμένο για άνεση

Σχεδιασμένο για άνεση Το 5E είναι κατασκευασμένο χωρίς καμπίνα για μέγιστη ευελιξία και χρηστικότητα. Η μπάρα προστασίας μπορεί ακόμα και να διπλώσει προσωρινά, αν χρειαστεί να περάσετε κάτω από τη μικρή πόρτα ενός αχυρώνα, για παράδειγμα.

Η χωροθέτηση των χειριστηρίων έχει βελτιστοποιηθεί με βάση τις ανάγκες σου. Κοίτα γύρω σου. Ό,τι χρειάζεσαι βρίσκεται σε απόσταση ενός χεριού και η έξυπνη κωδικοποίηση με χρώματα βοηθάει να βρείτε το χειριστήριο που χρειάζεστε:

 • Πορτοκαλί = Επιλογή εμπρός/πίσω και φρένο
 • Κίτρινο = PTO (δυναμοδότης)
 • Μαύρο = Υδραυλικά
Σχεδιασμένο για άνεση

 Η απομονωμένη θέση του οδηγού εγγυάται υψηλή απορρόφηση κραδασμών, ώστε να οδηγείτε με τα ελάχιστα τραντάγματα. 

Μπορείτε να ανεβείτε στο κάθισμα και από τις δυο μεριές του τρακτέρ. Επιπλέον υπάρχει και η προαιρετική επιλογή οροφής για να σας προστατεύσει από τον ήλιο και τη βροχή.

ΚΑΜΠΙΝΑ

Εξαιρετικά μεγάλη καμπίνα

Η καμπίνα Techcenter είναι πραγματικά μεγάλη και ευρύχωρη. Διαθέτει ένα μοναδικό χώρο άνεσης με πολυτελή ταπετσαρία, τρεις ποτηροθήκες και πολλές θέσεις αποθήκευσης για το κινητό και τα τρόφιμά σας. Το κάθισμα του τρακτέρ έχει ανάρτηση, μπράτσα, μηχανικό βάρος και οριζόντια ρύθμιση.

Τρακτερ 5055Ε της John Deere. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά των τρακτέρ σειράς 5E της John Deere

Σειρά 5Ε - Teaser

Σειρά 5Ε - Teaser

Μεγαλύτερο τρακτερ, μεγαλύτερη άνεση

Μεγαλύτερο τρακτερ, μεγαλύτερη άνεση
Σειρά 5Ε - Walkaround

Σειρά 5Ε - Walkaround

Ολοκληρώστε όλες τις εργασίες σας με ακόμα μεγαλύτερη άνεση

5E 3-cyl. Series tractors with cab

5E 3-cyl. Series tractors with cab

View Video

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr