• Τρακτερ σειρας 9R/9RT:

  Δύναμη που κρύβει νοημοσύνη

 • Τρακτερ σειρας 9R/9RT:

  Δύναμη που κρύβει νοημοσύνη

 • Τρακτερ σειρας 9R/9RT:

  Δύναμη που κρύβει νοημοσύνη

 • Τρακτερ σειρας 9R/9RT:

  Δύναμη που κρύβει νοημοσύνη

 • Τρακτερ σειρας 9R/9RT:

  Δύναμη που κρύβει νοημοσύνη

 • Σειρά 9R / 9RT / 9RX

  Δύναμη που κρύβει νοημοσύνη

 • Σειρά 9R / 9RT / 9RX

  Δύναμη με ακρίβεια!

 • Σειρά 9R / 9RT / 9RX

  Δύναμη που κρύβει νοημοσύνη

Σειρα 9R

Το 9R/9RT: σε πηγαίνει σε μέρη που δεν τα φτάνει η φαντασία σου 

 Η σύγχρονη γεωργία μεγάλης έκτασης απαιτεί τεράστια, κατάλληλα αξιοιποιημένη, ισχύ. Σε συνδυασμό με την νοοτροπία να-γίνει-η-δουλειά τα νέα τρακτέρ της σειράς 9R/9RT της John Deere ξεπερνούν κάθε προσδοκία σου!

 •  

  Καλύψτε μεγαλύτερη έκταση σε λιγότερο χρόνο

   Καλύψτε περισσότερο έδαφος σε λιγότερο χρόνο

   Ισχυροί κινητήρες, που αποδίδουν έως και 670 hp μέγιστης ιπποδύναμης, σε συνδυασμό με το νέο σύστημα μετάδοσης e18 με Διαχείριση Απόδοσης, προσφέρουν μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και περισσότερες επιλογές. 

 •  

  Ανάρτηση εμπόοσθιου άξονα HydraCushion

   Ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα HydraCushion

   Το σύστημα ανάρτησης HydraCushion προσφέρει καλύτερη μεταφορά δύναμης στο έδαφος. Αυξάνει την απόδοσή σου όταν χρησιμοποιείς μεγαλύτερα παρελκόμενα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αποτελεσματικότητα ελαττώνοντας την ανάγκη για αντίβαρα σε σχέση με μηχανήματα χωρίς ανάρτηση.

 •  

  Πράσινη γεωργική απλότητα

   Δύναμη με ακρίβεια: μπορείς να κάνεις πολλά, με ευκολία

   Οι Λύσεις Γεωργικής Διαχείρισης της John Deere προσφέρουν τα συστήματα που απαιτούνται ώστε να χρησιμοποιηθεί η δύναμη με την μέγιστη ακρίβεια: το AutoTrac ελαττώνει τις επικαλύψεις και αστοχίες έως και 95%, το iTEC Pro μειώνει τα πάγια κόστη και κάνει πιο άνετη τη δουλειά του χειριστή και προηγμένα τηλεματικά συστήματα σου επιτρέπουν να παρακολουθείς απομακρυσμένα πληροφορίες για την παραγωγικότητα, την απόδοση και τη θέση του μηχανήματος.

 •  

  Βλέπεις ότι είναι ξεχωριστό, αισθάνεσαι ότι είναι ευρύχωρο

   Βλέπεις ότι είναι ξεχωριστό, αισθάνεσαι ότι είναι ευρύχωρο

   Η ανασχεδιασμένη καμπίνα CommandView III σας δίνει περισσότερο χώρο και καλύτερη ορατότητα, ενώ τα εργονομικά χειριστήρια του CommandARM με την οθόνη CommandCenter 4100 (7") ή 4600 (10") σου δίνουν τον πλήρη έλεγχο. 

Βασικα χαρακτηριστικα

Η μεγάλη ισχύς βοηθάει στην παραγωγικότητα, αλλά για να είσαι αποτελεσματικός χρειάζεσαι επιπλέον και ακρίβεια. Διαβάστε παρακάτω για την ισχύ και τις έξυπνες δυνατότητες των τρακτέρ της σειράς 9R/9RT της John Deere:

Καμπινα CommandView III

Καμπινα CommandView III

Βλέπεις ότι είναι ξεχωριστό, αισθάνεσαι ότι είναι ευρύχωρο
Η νέα ευρύχωρη καμπίνα CommandView III είναι μοναδική στην κατηγορία της. Το κάθισμα προσφέρει απόσβεση κραδασμών εμπρός-πίσω και πλευρικά, αλλά και στήριγμα μέσης. Επιπλέον, το αποκλειστικό σύστημα ActiveSeat της John Deere εξασφαλίζει ομαλή οδήγηση στο δρόμο και στο χωράφι.

Γυαλί πολλών στρώσεων, ηχομόνωση και χαλί στο δάπεδο βελτιώνουν την ποιότητα ήχου στην καμπίνας CommandView III. Θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα και ACS προσφέρουν τη μεγαλύτερη άνεση στην κατηγορία του. Επιπλέον, έχει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Χάρη στη συνδεσιμότητα με το Bluetooth μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο ενώ εργάζεσαι. Από το CommandARM μπορείς επίσης να ελέγξεις το ράδιο και τα φώτα μέσω συντομεύσεων.

Premium πακετο καμπινας

Premium πακετο καμπινας

 Επιλέξτε το Premium πακέτο καμπίνας για έξτρα άνεση, δυνατότητα κλίσης του κάτω μέρους του καθίσματος και η προέκταση της πλάτης του καθίσματος. Επίσης, το πακέτο περιλαμβάνει υαλοκαθαριστήρα στη δεξιά πλευρά, σκίαστρα στη δεξιά πλευρά και στο πίσω μέρος, ηλεκτρικούς τηλεσκοπικούς καθρέπτες, ειδικά υλικά απόσβεσης θορύβων, θέσεις με επιπλέον μπρίζες στην καμπίνα καθώς και ψυγείο καμπίνας.

4ης γενιάς CommandCenter

4ης γενιάς CommandCenter

 Το 4ης γενιάς CommandCenter είναι το κεντρικό σύστημα πληροφοριών του τρακτέρ. Στρίψτε το κάθισμα έως και 40° και το CommandCenter θα ακολουθήσει, έτσι ώστε πάντα να έχετε την πληροφορία στο οπτικό σας πεδίο. Το CommandCenter επιτρέπει επίσης τον προγραμματισμό παραμέτρων και τη ρύθμιση ενδείξεων για τη συγκεκριμένη εργασία. Οι οθόνες είναι βασική απαίτηση για την εκτέλεση εφαρμογών γεωργίας ακριβείας.

Επιλέξτε το CommandCenter 4100 με οθόνη 7" ή το CommandCenter 4600 με οθόνη αφής 10". Λειτουργούν όπως ακριβώς ένα tablet: η πλοήγηση στις επιλογές είναι απλοποιημένη μέσω μενού, συντομεύσεων και με βοήθεια περιεχομένου. Μπορείς να διαχειριστείς εφαρμογές όπως το AutoTrac και το ISOBUS απευθείας από το CommandCenter. Διατίθενται τέσσερα ηχεία υψηλής ποιότητα και subwoofer. Το Premium ραδιόφωνο δέχεται CDs και MP3s, ενώ υποστηρίζει USB αλλά και σύνδεση hands-free με Bluetooth.

Αναρτηση εμπροσθιου αξονα HydraCushion

Ανάρτηση εμπόοσθιου άξονα HydraCushion

 Το σύστημα ανάρτησης HydraCushion της John Deere’s σου επιτρέπει να διατηρείς υψηλά την παραγωγικότητα ελαχιστοποιώντας τις αναπήδήσεις. Μεγιστοποιεί την ελκτική ικανότητα και ελαττώνει την ταλάντωση στο δρόμο.
 Το σύστημα ανάρτησης HydraCushion προσφέρει καλύτερη μεταφορά δύναμης στο έδαφος. Αυξάνει την απόδοσή σου όταν χρησιμοποιείς μεγαλύτερα παρελκόμενα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την αποτελεσματικότητα ελαττώνοντας την ανάγκη για αντίβαρα σε σχέση με μηχανήματα χωρίς ανάρτηση. Αυτό το υδραυλικό σύστημα ανάρτησης του εμπρόσθιου άξονα διατίθεται για τα μοντέλα 9520R και 9570R, ενώ είναι στάνταρ στα 9620R.

Σύστημα ανάρτησης AirCushion (9RT)

Σύστημα ανάρτησης AirCushion (9RT)

 Το μοναδικό σύστημα ανάρτησης AirCushion της John Deere προσφέρει απίθανη άνεση και αυξημένη ταχύτητα στα τρακτέρ της σειράς 9RT με ερπύστριες. Πώς; Απομονώνοντας με ευφυή τρόπο το σύστημα ερπυστριών από το πλαίσιο του τρακτέρ. 

 • Ογκώδης κεντρικός πίρος επιτρέπει την περιστροφή του μπράτσου και της ακτίνας κίνησης
 • Αερόσακοι και ένα ισχυρό σύστημα απόσβεσης κραδασμών ελαχιστοποιούν τα τραντάγματα από τις προσκρούσεις
 • Ροδέλες αντοχής προσφέρουν ένα σημείο περιστροφής για κίνηση, ώστε να παρέχουν επιπλέον απορρόφηση
 • Το μεγάλο μπράτσο αντίδρασης συνδέει τον άξονα του τρακτέρ και κινείται πάνω και κάτω

Συστημα διευθυνσης ACS

Σύστημα διεύθυνσης ACS

 Ανεξαρτήτως αν βρίσκεστε στο χωράφι ή στο δρόμο, το μοναδικό σύστημα διεύθυνσης ACS διευκολύνει την οδήγηση, κάνοντάς την ξεκούραστη, ενώ προσφέρει άνεση και άμεσο έλεγχο. Το ACS είναι πλήρως συμβατό με το αυτόματο σύστημα οδήγησης AutoTrac. 

Τηλεματική της John Deere και το myJohnDeere.com

Τηλεματική της John Deere και το myJohnDeere.com

Η επιχείρησή σου είναι στα χέρια σου

 Το αγροτικό διαδικτυακό portal MyJohnDeere.com σου επιτρέπει να παρακολουθείς, να διευθύνεις το στόλο μηχανημάτων σου και να διαχειρίζεσαι τη γη σου - όλα από ένα κεντρικό σημείο.
 Πήγαινε στο Επιχειρησιακό Κέντρο για να κατανείμεις τον εξοπλισμό σου, παρακολούθησε την πρόοδο της εργασίας των μηχανημάτων σου και δες τι έχεις κερδίσει κατά τη διάρκεια της μέρας. Με τη χρήση ενός δίσκου USB stick ή του νέου συστήματος της John Deere Ασύρματη Μεταφορά Δεδομένων (WDT) μπορείς εύκολα να μεταφέρεις πληροφορίες μεταξύ της οθόνης GreenStar 2630 στην καμπίνα και του λογαριασμού σου στο MyJohnDeere.com, για παράδειγμα δεδομένα εργασίας, όρια χωραφιών, γραμμές καθοδήγησης και προγραμματισμένους χάρτες κάλυψης.

 Πήγαινε στο JDLink αν θέλεις να παρακολουθήσεις πώς απέδωσαν τα μηχανήματά σου στο χωράφι. Για παράδειγμα, μπορείς να παρακολουθήσεις τις ώρες εργασίας του μηχανήματός σου και να χρησιμοποιήσεις τα αναλυτικά δεδομένα χρήσης για να εντοπίσεις τα κενά παραγωγικότητας ή την άσκοπη κατανάλωση καυσίμου ώστε να βελτιώσεις την αποτελεσματικότητά σου και να μειώσεις τα πάγια κόστη.

 Και δεν τελειώνει εκεί, με κάθε νέο 9R παρέχεται συνδρομή στο JDLink Ultimate για ένα χρόνο. 

Απομακρυσμενη προσβαση οθονης (RDA)

Απομακρυσμένη πρόσβαση οθόνης (RDA)

Το σέρβις και η υποστήριξη βρίσκονται μόνο ένα κλικ μαρκιά

 Με την άδειά σας ο αντιπρόσωπός σας μπορεί να παρακολουθήσει και να διαχειριστεί τη συντήρηση του μηχανήματός σας απομακρυσμένα. Με την Απομαρκυσμένη Πρόσβαση Οθόνης (RDA) της John Deere εσείς ή ο αντιπρόσωπός σας μπορεί επίσης να υποστηρίξει το χειριστή στο χειρισμό και τη ρύθμιση του μηχανήματος. Η RDA είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για την εκπαίδευση του οδηγού και την ζωντανή παρακολούθηση δεδομένων από την οθόνη GreenStar 2630. Με την RDA οι διαχειριστές αγροτεμαχίων και οι συνεργάτες τους μπορούν να καθοδηγήσουν τους χειριστές με το βέλτιστο τρόπο. 

Κινητηρες εως και 670 hp

Κινητήρες έως και 670 hp

 Ο κινητήρας 13.5 L PowerTech PSS αποδίδει 572 hp στις 1900 rpm. Μπορείς να έχεις ακόμα μεγαλύτερη ισχύ με τον κινητήρα Cummins QSX 15L (9570R και 9620R), που αποδίδει έως και 670 hp στις 1900 rpm. Ο υπερσυμπιεστής και το σύστημα καυσίμου common-rail υψηλής πίεσης εξασφαλίζουν ότι έχεις την ισχύ που χρειάζεσαι, όταν τη χρειάζεσαι. Το ισχυρό σύστημα ψύξης VariCool  και η μετά-ψυξη αέρα-αέρα βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση του κινητήρα. Οι κινητήρες θα είναι σύμφωνοι με το πρότυπο έγκρισης καυσαερίων Φάσης IV.

EGR: Ψυχρή ανακύκλωση καυσαερίων

EGR: Ψυχρή ανακύκλωση καυσαερίων

 Η ψυχρή EGR χαμηλώνει τη μέγιστη θερμοκρασίας ανάφλεξης και ελαττώνει την εκπομπή οξειδίών του αζώτου (NOx).

Επιλεκτική μείωση ρύπων (SCR)

 Η συνδυασμένη χρήση των συστημάτων EGR και SCR επιτρέπουν στους κινητήρες των τρακτέρ της Σειράς 9R της John Deere να είναι σύμφωνοι με τα πρότυπα εκλύσης καυσαερίων Φάσης IV ενώ χρησιμοποιούν λιγότερο υγρό καυσαερίων ντίζελ (DEF/AdBlue) σε σχέση με άλλες λύσεις SCR. Αυτό σημαίνει ότι το δοχείο DEF μπορεί να είναι μικρότερο ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει τα διαστήματα σέρβις του δοχείου και απαιτεί λιγότερη ενασχόληση από τον χειριστή.

Φίλτρα καυσαερίων απομακρύνουν ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια

 Τα φίλτρα εξάτμισης (DOC και DPF) που χρησιμοποιούνται στους κινητήρες PowerTech PSS και Cummins QSX της John Deere απομακρύνουν σωματίδια έως και 2.5 μm.

Συστημα μεταδοσης κινησης

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

 Τα τρακτέρ της Σειράς 9R και 9RT της John Deere διαθέτουν το σασμάν e18 με Διαχειριστή Απόδοσης. 18 εμπρός και 6 πίσω ταχύτητες, και επιλογή ανάμεσα σε Πλήρως Αυτόματο, Προσαρμοσμένο και Xειροκίνητο τρόπο χρήσης. Απολαύστε την ισχύ του με ευκολία και ακρίβεια.
 Το σύστημα μετάδοσης κίνησης e18 κάνει αυτόματες αλλαγές σχέσης ώστε να διατηρεί την ταχύτητα κίνησης, απαλλάσοντας το χειριστή από τις αλλαγές κατά τη μεγάλη μεταβολή φορτίου στο χωράφι και στο δρόμο. Αυτό το αποκλειστικό χαρακτηριστικό των τρακτέρ της John Deere βελτιώνει την απόδοσή τους. Ο χειριστής ορίζει τη μέγιστη ταχύτητα και το κιβώτιο ταχυτήτων αλλάζει σχέση ανάλογα με το φορτίο, ώστε να φτάσει την επιθυμητή ταχύτητα με τις ελάχιστες στροφές στον κινητήρα.
 Εάν ο χειριστής θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο στα χέρια του, η αυτόματη λειτουργία του Powershift μπορεί να διακοπεί χρησιμοποιώντας το touch pad στην οθόνη CommandCenter ή αλλάζοντας σχέση χειροκίνητα με το μοχλό επιλογής σχέσης στο CommandARM. 

 Με το Διαχειριστή Απόδοσης μπορείς να είστε βέβαιοι ότι θα βελτιωθεί η κατανάλωση καυσίμου σας.

 

 • Περισσότερες σχέσεις από κάθε άλλο τρακτέρ στην κατηγορία του
 • Αξιόπιστο και εύκολο στην οδήγηση
 • Δεν απαιτείται αλλαγή σχέσης με την αλλαγή φορτίου
 • Χειρίζεται με ευκολία απότομη αύξηση του φορτίου
 • Ταχύτητες κίνησης στο δρόμο έως και 40 km/h και για τα τρακτέρ με τροχούς (9R) και ερπύστριες (9RT).
 • Απόδοση δοκιμασμένη στο χωράφι
 • Βελτιωμένη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα

Υδραυλικη ισχυς εως και 435 l/min

Υδραυλική ισχύς έως και 435 l/min

 Η Σειρά 9R/9RT διαθέτει έως και οκτώ χειριστήρια (SCVs) και παροχή  έως και το απίστευτο νούμερο των 435 L/min για τη λειτουργία ακόμα και των μεγαλύτερων και φυτευτικών παρεκλομένων σε χαμηλές στροφές κινητήρα.
 Τα υδαρυλικά είναι εύκολα στο χειρισμό μέσα από τον απλουστευμένο έλεγχο μέσω της οθόνης ενώ μπορείτε να τα χειριστείτε με λεβιέ ή προαιρετικά με joystick. Βασικές αρχές σχεδιασμού βρίσκονται πίσω από αυτή τη δύναμη, ευελιξία και αξιοπιστία: λιγότερα μέρη, λιγότερες επαφές και κοντύτερες υδραυλικέ γραμμές από ότι σε άλλα μηχανήματα.

 Ανάλογα με τις ανάγκες σας σε ισχύ, έχετε δύο επιλογές υδραυλικής αντλίας:

 • Επιλογή για όργωμα: αντλία 90 cm3 (παροχής 220 L/min) για μεγάλα παρελκόμενα
 • Επιλογή μεγάλης ροής: δύο υδραυλικές αντλίες 90 cm3 (παροχής 435 L/min) για πνευματικά και σπαρτικές μηχανές

Με την επιλογή μεγάλης ροής μπορείτε να έχετε απαράμιλλη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές στροφές κινητήρα. Επιπλέον, τα μεγάλης χωρητικότητας υδραυλικά φίλτρα έχουν διάρκεια ζωής 1500 ώρες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.
Η προαιρετική υδραυλική έλξη τριών σημείων με αυτόματη ολίσθηση σας προσφέρει επιπλέον έλξη και συνέπεια όταν χρησιμοποιείτε βαρύ εξοπλισμό σε δύσκολες συνθήκες. Έχετε τέσσερις επιλογές με έναν προσαρμοζόμενο ταχυσύνδεσμο για 6,940 kg και 9,072 kg. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν PTO με 1,000 rpm, ενός άξονα.

Ερπυστριες: Μεγιστη ελξη. Σε ολες τις συνθηκες.

Ερπύστριες: Μέγιστη έλξη. Σε όλες τις συνθήκες.

 Για τη μέγιστη απόδοση ισχύος στο έδαφος η Σειρά 9RT σας προσφέρει τη μεγαλύτερη μεταφορά στις ερπύστριες από κάθε τρακτέρ. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης e18 με το Διαχειριστή Απόδοσης σας εξασφαλίζει πιο σταθερή απόδοση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου από ποτέ σε ένα μηχάνημα με ερπύστριες σε ταχύτητες κίνησης από 2,9 έως 40 km/h.

 Οι νέες ερπύστριες 4500 και 6500 είναι σχεδιασμένες ώστε να αντέχουν περισσότερο. Μεγαλύτερη αντοχή σε τρύπημα, αυξημένη απόδοση υπό φορτίο, και επανασχεδιασμένη γεωμετρία προσφέρουν καλύτερη κατανομή φορτίου. Με τις ερπύστριες 6500 έχετε λάστιχο πιο ανθεκτικό στο τρύπημα και αποκλειστικά ενίσχυμένα φύλλα. Όλες αυτές οι βελτιώσεις κάνουν τις ερπύστριες της Σειράς Durabuilt 4500 και 6500 πιο στιβαρές και ανθεκτικές.

 Χάρη στο Σύστημα Ανάρτησης AirCushion μπορείτε επίσης να απολαύσετε ακόμα πιο άνετη οδήγηση.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr