• Σειρά 8R/8RT

  Με κίνητρο την ανάγκη για βελτίωση

 • Σειρά 8R/8RT

  Όλες οι απαιτήσεις σας και τα σημαντικότερα χαρακτηριστικα για εσάς, ενσωματωμένα στην τελευταία σειρά τρακτέρ 8R & 8RT

 • Σειρά 8R/8RT

  Συναρπαστικές επιδόσεις, μοναδική καμπίνα, υψηλή άνεση, χαμηλό κόστος λειτουργίας και μέγιστη διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή.

 • Σειρά 8R/8RT

  Eμπνευσμένο από την ανάγκη για περισσότερα

 • Σειρά 8R/8RT

  Εμπνευσμένο από την ανάγκη για περισσότερα

 • Σειρά 8R/8RT

  Εμπνευσμένο από την ανάγκη για περισσότερα

Σειρα 8R

Πιο δυνατό, αλλά και πιο ευφυές. Η αυξημένη ισχύς, η εξαιρετική ευφυία και η αναβαθμισμένη άνεση της νέας σειράς τρακτέρ 8R και 8RT της John Deere προσφέρουν μεγάλη αξία κάθε στιγμή στο χωράφι, μέρα και νύχτα. Με ισχυρότερο κινητήρα που ικανοποιεί τους κανονισμούς εκπομπών Φάσης III B, κιβώτιο ταχυτήτων e23 και νέες επιλογές υδραυλικών και αντίβαρων, η σειρά 8R προσφέρει εξαιρετική απόδοση, και το χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας.

Ιπποδύναμη 405 hp με IPM, δηλαδή κατάλληλη για πραγματικά βαριές εφαρμογές έλξης, το 8R υπερκαλύπτει τις ανάγκες σας για υψηλή απόδοση και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

 •  

  4ης γενιάς CommandCenter

  4ης γενιάς CommandCenter

  Οι οθόνες είναι βασική απαίτηση για την εκτέλεση εφαρμογών γεωργίας ακριβείας. Επιλέξτε το CommandCenter 4100 με οθόνη 7" ή το CommandCenter 4600 με οθόνη αφής 10".
  Λειτουργούν όπως ακριβώς ένα tablet: η πλοήγηση στις επιλογές είναι απλοποιημένη μέσω μενού, συντομεύσεων και με βοήθεια περιεχομένου.

 •  

  Απομακρυσμένη πρόσβαση οθόνης της John Deere

  Εξ'αποστάσεως πρόσβαση οθόνης John Deere

   Η εξ'αποστάσεως πρόσβαση οθόνης της John Deere οδηγεί την απομακρυσμένη υποστήριξη σε νέο επίπεδο. Με την υποδομή του JDLink, επιτρέπει σε διαχειριστές αγρών και αντιπροσώπους να υποστηρίζουν τους χειριστές εξ'αποστάσεως στη βασική ρύθμιση του μηχανήματος, σε διορθώσεις ρυθμίσεων και στη λειτουργία του 8R σου. Είναι σχεδόν σαν να είστε στην καμπίνα.

 •  

  8RT: περισσότερη έλξη σημαίνει περισσότερη παραγωγικότητα

  Η σειρά 8RT της John Deere: ισχυρότερη έλξη για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

   Το 8RT σας παρέχει περισσότερη απόδοση και άνεση από κάθε άλλη φορά. Το ογκώδες σύστημα ερπυστριών μεταφέρει μεγαλύτερη ισχύ στο έδαφος, ενώ ερπύστριες σημαίνει λιγότερη συμπίεση του εδάφους. Η άνεση οδήγησης με το μοναδικό σύστημα ανάρτησης AirCushion είναι μεγάλη, αλλά αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr της John Deere (IVT).

Βασικα χαρακτηριστικα

 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος παρακάτω.

Καμπινα CommandView III

Καμπινα CommandView III

CommandView II Cab
 Για την John Deere η άνεση και η εργονομική στάση του χειριστή είναι καίριας σημασίας, καθώς η άνεση και η πρακτικότητα συμβάλλουν στη μείωση άγχους και της κόπωσης, με αποτέλεσμα μια πιο παραγωγική ημέρα εργασίας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για τη βόλτα της ζωής σας.

Καμπινα CommandView III

 Η νέα, ευρύχωρη καμπίνα CommandView III δημιουργεί από μόνη της νέα κατηγορία στο είδος, με το ευπροσάρμοστο σύστημα υδραυλικών-πνευματικών αναρτήσεων (HCS Plus) the John Deere που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του εδάφους και δεν απαιτεί προγραμματισμό για εφαρμογές στο δρόμο ή το χωράφι. Το κάθισμα περιλαμβάνει απόσβεση εμπρός-πίσω και πλευρικά καθώς και στήριγμα μέσης. Το αποκλειστικό κάθισμα ActiveSeat της John Deere διασφαλίζει άνετη οδήγηση στο δρόμο και το χωράφι. Το κομψό, προαιρετικό πακέτο δερμάτινης επένδυσης περιέχει δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο θερμαινόμενο κάθισμα χειριστή και δερμάτινο κάθισμα συνοδηγού.

Πακέτο καμπίνας Premium
  Επιλέξτε το πακέτο καμπίνας Premium για επιπλέον άνεση, που παρέχει κλίση της έδρας καθίσματος και επέκταση της πλάτης.

Καμπινα CommandView III

Οθόνη CommandCenter 4100 ή 4600
 Οι οθόνες είναι βασική απαίτηση για την εκτέλεση εφαρμογών γεωργίας ακριβείας. Επιλέξτε το CommandCenter 4100 με οθόνη 7" ή το CommandCenter 4600 με οθόνη αφής 10".

Λειτουργούν όπως ακριβώς ένα tablet: η πλοήγηση στις επιλογές είναι απλοποιημένη μέσω μενού, συντομεύσεων και με βοήθεια περιεχομένου. Εφαρμογές AMS όπως το AutoTrac μπορούν να ελεγχθούν απευθείας μέσω της οθόνης 4ης γενιάς CommandCenter.

Εύκολο χειριστήριο SCV
 Στο CommandARM, τα χειριστήρια των βαλβίδων και οι ταχυσύνδεσμοι είναι χρωματικά κωδικοποιημένοι ώστε να διευκολύνεται η αναγνώρισή τους. Για διευκόλυνση και ευκολία χρήσης, όλες οι βαλβίδες SCV ελέγχονται από μια κεντρικά τοποθετημένη ηλεκτροϋδραυλική βαλβίδα με λεβιέ χειρισμού, ή για την άψογη δυνατότητα ελιγμών, με joystick.

Ελεγχος αξιοπιστιας & ακριβειας για μεγιστο κερδος

 Η αυτόματη οδήγηση εισάγει περισσότερη άνεση ενώ μειώνει τα κόστη:

Ακριβής έλεγχος & ευστόχία για μεγιστοποίηση του κέρδους

Το σύστημα AutoTrac σας δίνει τη δυνατότητα για ευθύγραμμες ή καμπύλες διαδρομές σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας, ενώ μειώνετε χάσματα και υπερκαλύψεις μέχρι και 90%, ώστε τελικά να εξοικονομείτε λιπάσματα, σπόρους και καύσιμα. Με το νέο CommandCenter είστε έτοιμοι. Χρειάζεστε μόνο το δέκτη StarFire 3000 και ενεργοποίηση του AutoTrac.

Ακριβής έλεγχος & ευστόχία για μεγιστοποίηση του κέρδους

Ο Ευφυής Έλεγχος Συνολικού Εξοπλισμού (iTEC Pro) ενσωματώνει το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης AutoTrac και τα συστήματα διαχείρισης παρελκομένων για τον έλεγχο της ταχύτητας του τρακτέρ, την ανύψωση μπροστινών και πίσω παρελκομένων καθώς και τη σύμπλεξη του διαφορικού. Αυτό επιτρέπει αυτόματες στροφές, ενώ μειώνει τη συμπίεση του εδάφους.

Ακριβής έλεγχος & ευστόχία για μεγιστοποίηση του κέρδους

FarmSight της John Deere: κερδίστε με επίγνωση. Με τη νέα σειρά 8R μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις ακριβείας, που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε την υπηρεσία FarmSight της John Deere, μια συνολική προσέγγιση για νέα επίπεδα παραγωγικότητας και διαχείρισης αγροκτήματος.

Διαχειριση στολου σε πραγματικο χρονο - απο το γραφειο σας

Παρακολούθηση του στόλου σου κάθε στιγμή - από το γραφείο σου

Τηλεματική της John Deere:
 Το σύστημα επικοινωνίας JDLink συνδυάζει το υπάρχον σύστημα διαύλου CAN του τρακτέρ σας με δορυφορικό εντοπισμό θέσης και ασύρματες επικοινωνίες ώστε να σας επιτρέπει να βελτιώνετε από μακριά την απόδοση του 8R και να εντοπίζετε πιθανά προβλήματα πριν ακόμη τα διαπιστώσει ο χειριστής. Το σύστημα συνεχώς συλλέγει και μεταδίδει δεδομένα του τρακτέρ που επιτρέπουν επιτήρηση των λειτουργιών του, προληπτική συντήρηση και τηλεματική διάγνωση.

Παρακολούθηση του στόλου σου κάθε στιγμή - από το γραφείο σου

Εξ' αποστάσεως πρόσβαση οθόνης John Deere:
 Χρησιμοποιώντας την υποδομή JDLink για σύνδεση στην οθόνη GreenStar 3 2630 της καμπίνας, η εξ' αποστάσεως πρόσβαση οθόνης της John Deere επιτρέπει σε διαχειριστές αγρών και τεχνικούς της αντιπροσωπείας να υποστηρίζουν τους χειριστές εξ' αποστάσεως στη βασική ρύθμιση του μηχανήματος, σε διορθώσεις ρυθμίσεων και χειρισμό για τρακτέρ, των θεριζοαλωνιστικές μηχανές, των ενσιρωτικές μηχανές και ψεκαστικά καθώς και των εξαρτημάτων ISOBUS. Είναι σχεδόν σαν να είστε στην καμπίνα. Αυτό σημαίνει: πιο γρήγορο σέρβις και περισσότερος χρόνος λειτουργίας χωρίς ζημιές.

Σχεδιασμενο για το χωραφι και για δυσκολο εδαφος

Σχεδιασμένο για το χωράφι και δύσκολο έδαφος

Ανάρτηση Ανεξάρτητων Συνδέσμων:
 Η πρωτοφανής πυκνότητα ισχύος της νέας γενιάς 8R της John Deere κάνει εύκολη τη μεταφορά βαριών φορτίων και απαιτητικών εργασιών έλξης και φόρτωσης ενώ έχει μικρότερη κατανάλωση.

Η ανάρτηση ανεξάρτητων συνδέσμων (ILS) με μηχανικό μπροστινό διαφορικό (MFWD) στη σειρά 8R των τρακτέρ με τροχούς σας επιτρέπει να φορτώνετε μεγαλύτερη ισχύ στο έδαφος - και στο χωράφι και στο δρόμο, με λιγότερα αντίβαρα για μειωμένη συμπίεση εδάφους και μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα.

 Σε συνδυασμό με HCS+ ή ActiveSeat, διασφαλίζει ασύγκριτη άνεση οδήγησης. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός του μπροστινού άξονα ILS μειώνει την ανάγκη συντήρησής του - με ισόβια λίπανση στους αρθρωτούς συνδέσμους και μειωμένα σημεία λίπανσης από 28 σε 6 ή 8 (ανάλογα με τον εξοπλισμό). Απλά γρασάρετε τον κύλινδρο ανάρτησης και τους βραχίονες ελέγχου ACS κάθε 500 ώρες λειτουργίας.

Σχεδιασμένο για το χωράφι και δύσκολο έδαφος

Μειωμένη αντίσταση τιμονιού
 Το σύστημα Active Command Steering (ACS) είναι το πιο συμπαγές και πλήρες σύστημα διεύθυνσης σε κάθε τρακτέρ. Στο δρόμο ή το χωράφι, το ACS μειώνει την αντίσταση, μηδενίζει την αντίδραση και ολίσθηση του τιμονιού, μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς και γενικά βελτιώνει την άνεση και τον έλεγχο του τιμονιού. Ταυτόχρονα, διατηρεί την αίσθηση και τα σημεία επαφής του χειριστή ενός παραδοσιακού τιμονιού.

Ενεργη αναρτηση καμπινας

Ανάρτηση καμπίνας ενεργών κραδασμών

 Μαζί με την ανάρτηση ανεξάρτητων συνδέσμων, η ανάρτηση καμπίνας αυξάνει την άνεση του χειριστή, που σημαίνει μεγαλύτερη ταχύτητα σε ανώμαλο έδαφος και επομένως αυξημένη παραγωγικότητα. Επίσης βελτιώνει την υγεία και την ασφάλεια εξαλείφοντας κραδασμούς στο σώμα και πιθανή ζάλη από την κίνηση. Η υδραυλική ανάρτηση Plus (HCS+) εκπροσωπεί μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία ανάρτησης καμπίνας. Η κίνηση ελέγχεται από δυο υδραυλικά έμβολα που τροφοδοτούν με λάδι δύο αποταμιευτές αζώτου.

Φωτισμος LED 360°

Φωτισμός LED 360°

 Ο φωτισμός LED των τρακτέρ σειράς 8R της John Deere παρέχει λευκό φωτισμό υψηλής ποιότητας για καλύτερη ορατότητα και οπτική αντίθεση  και για πιο ομαλή οπτική μετάβαση του βλέμματος από την καμπίνα στον εξωτερικό χώρο. Αποτέλεσμα: λιγότερη ένταση στα μάτια. Με 40 % μεγαλύτερο πλάτος και 10 % μεγαλύτερη οπίσθια κάλυψη, και απαιτώντας 45 % λιγότερο ρεύμα από τα φώτα HID (υψηλής έντασης), ο φωτισμός LED ανακουφίζει το σύστημα φόρτισης του τρακτέρ σας.

22 φώτα LED παρέχουν ορατότητα 360°:

 • 6 στο καπό συν 2 φώτα πορείας αλογόνου
 • 12 στην οροφή της καμπίνας
 • 2 αριστερά και δεξιά στην εγκαρσία δοκό της καμπίνας
 • 2 στα φτερά των πίσω τροχών

 Δύο προαιρετικά βοηθητικά φώτα διατίθενται ως κιτ για μεγάλα μπροστινά παρελκόμενα και φορτωτές.
 Όλος ο φωτισμός ελέγχεται εύκολα από το CommandCenter.

Κινητηρας JD PowerTech - Απιστευτη ροπη οταν τη χρειαζεστε

Κινητηρας JD PowerTech

 Η σειρά 8R κάνει τα πράγματα απλά χρησιμοποιώντας μόνο ντίζελ. Ο κινητήρας PowerTech PSX 9,0 L αποδίδει μέχρι 272 kW (370 hp) στις ονομαστικές στροφές και μέχρι 420 hp με Έξυπνη Διαχείριση Ισχύος (IPM). Ο διπλός υπερσυμπιεστής  (ένας σταθερής και ένας μεταβλητής γεωμετρίας) και το σύστημα καυσίμου κοινού αγωγού (common-rail) υψηλής πίεσης διασφαλίζουν ότι θα έχετε την ισχύ που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε.

 Το υψηλής απόδοσης σύστημα ψύξης VariCool και η ψύξη αέρα/αέρα βελτιώνουν επιπλέον την απόδοση του κινητήρα. Αυτά τα τρακτέρ έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους σε κάθε τύπο αγροτικής εργασίας, και στις πιο σκληρές εργασίες.

Κιβωτιο ταχυτητων που βελτιστοποιει την αποδοση - χωρις συμβιβασμους στον τροπο οδηγησης σας

 Στα τρακτέρ σειράς 8R και 8RT της John Deere έχετε την επιλογή ανάμεσα στο κιβώτιο e23 και το κιβώτιο AutoPowr:

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr
 Το αδιαβάθμητων σχέσεων μετάδοσης (IVT) κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr σας παρέχει ταχύτητα 50 km/h στις οικονομικές 1.713 σ.α.λ. για τα τρακτέρ 8R και 42 km/h στις οικονομικές 1.434 σ.α.λ. για τα 8RT. Το AutoMode προσαρμόζει αυτόματα το κιβώτιο ώστε να μεγιστοποιεί την απόδοση και να ελαχιστοποιεί την κατανάλωση.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Κιβώτιο e23 με Διαχείριση Απόδοσης
 Το κιβώτιο e23 της John Deere με διαχείριση απόδοσης σας παρέχει 23 ταχύτητες πορείας εμπρός και 11 όπισθεν – με βεβαιωμένη αποτελεσματικότητα στο χωράφι και μέχρι 3% βελτίωση στην απόδοση καυσίμου (διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2014). Μέχρι το φθινόπωρο του 2014 το κιβώτιο 16 ταχυτήτων PST θα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα μέχρι το 8320R, με 16 ταχύτητες πορείας εμπρός και 5 όπισθεν. Το κιβώτιο ταχυτήτων PowerShift βελτιώνει την κατανάλωση καυσίμων και την παραγωγικότητα κάνοντας αθόρυβες και ομαλές αλλαγές shift ώστε να ανταπεξέλθει στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Αφθονη υδαρυλικη ισχυς, με ομαλη παροχη

υδραυλική ισχύς

 Τα τρακτέρ σειράς 8R της John Deere προσφέρουν μέχρι επτά βαλβίδες SCV (μέχρι έξι πίσω και μέχρι δύο εμπρός) και ισχύ μέχρι 321 L/min για να κινήσουν ακόμη και το μεγαλύτερο παρελκόμενο σποράς με χαμηλές στροφές κινητήρα.
 Είναι εύκολο να λειτουργήσετε το υδραυλικό σύστημα με τα εύχρηστα χειριστήρια οθόνης καθώς και μέσω λεβιέ ή προαιρετικά με joystick.

 Ανάλογα με τις ανάγκες σας σε ισχύ, έχετε δύο επιλογές υδραυλικής αντλίας::

 • Υδραυλική αντλία 85 cm³ με μέγιστη παροχή 227 L/min
 • Επιλογή υψηλής παροχής 85 cm³ + 35 cm³ με μέγιστη παροχή 321 L/min

 Ο όγκος άντλησης είναι 40 L στη βασική έκδοση, και 90 L με το προαιρετικό βοηθητικό δοχείο.

Καλυτερη ανυψωση, περισσοτερες δυνατοτητες προσδεσης

Εύκολη προσαρμογή

 Η βελτιωμένη δυνατότητα πρόσδεσης παρελκομένων τρακτέρ σειράς 8R και 8RT της John Deere αυξάνει την γκάμα των εργασιών σας - που σημαίνει μεγαλύτερη παραγωγικότητα και περισσότερο χρόνο αξιοποίησης του τρακτέρ σας.

 Τα συστήματα ζεύξης εμπρός και πίσω συνεργάζονται με το iTEC για συνολική διαχείριση παρελκομένων. Με τα κιβώτια AutoPowr και e23, η λειτουργία πρόβλεψης φορτίου της πίσω ζεύξης κάνει την ανύψωση βαρέων φορτίων εύκολη περίπτωση!

Πίσω σύστημα ζεύξης
 Η σειρά 8R διαθέτει αυξημένη αντοχή συστήματος ζεύξης μέχρι 12.124 kg που είναι ιδανικό για βαριά παρελκόμενα που προσαρτώνται με ζεύξη τριών σημείων.

 Μπροστινό σύστημα ζεύξης
 Το προαιρετικό σύστημα ζεύξης εμπρός (με PTO) προσφέρει ανυψωτική ικανότητα μέχρι 5.200 kg και μεγάλη διαδρομή ανύψωσης.

Περισσοτερη ελξη, λιγοτερη συμπιεση του εδαφους

Λιγότερη συμπίεση του εδάφους

 Τα τρακτέρ της σειράς 8R με τροχούς διαθέτουν ελαστικά μεγάλης διαμέτρου 2,15 m (ομάδας 49) και μεγάλου πλάτους 900 mm, που παρέχουν ισχυρότερη έλξη σε λασπώδη εδάφη και άλλες δύσκολες καταστάσεις από αυτή που θα είχατε με ελαστικά μικρότερου μεγέθους. Και φυσικά, αυτό σημαίνει βελτιωμένη παραγωγικότητα, περισσότερο χρόνο αξιοποίησης του τρακτέρ σας και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

 • Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και μικρότερη συμπίεση του εδάφους.
 • Ο μεγαλύτερος όγκος αέρα βοηθά επίσης στον έλεγχο της αναπήδησης ισχύος σε μερικές περιπτώσεις. 

Ερπυστριες: μεγαλυτερη παραγωγικοτητα σε κεκλιμενα εδαφη και πολυ λασπωμενα χωραφια

Παραγωγικότητα σε απότομες πλαγιές

 Τα τρακτέρ σειράς 8RT της John Deere σας προσφέρουν σταθερή απόδοση σε χαμηλές στροφές και σε ταχύτητες λειτουργίας από 0,05 έως 42 km/h με το κιβώτιο AutoPowr - με χειρισμό από την άνετη καμπίνα CommandView III με τα χειριστήρια του CommandARM.

Εύκολο στο χώμα
 Τα τρακτέρ σειράς 8RT της John Deere έχουν μεταξόνιο 2.515 mm, που σας παρέχει εξαιρετική σταθερότητα, κατανομή βάρους και ισορροπία καθώς και πιο φαρδύ ίχνος που μειώνει την συμπίεση του εδάφους:

 • Έως 42 km/h ταχύτητα δρόμου, χάρη στη μοναδική ανάρτηση με στρώμα αέρα 
 • Περισσότερη έλξημ καλύτερο τράβηγμα και πιο γλυκιά οδήγηση
 • Κλειστό πλανητικό σύστημα
 • Inline τεντωτήρας και μηχανισμός ευθυγράμμισης πρακτικά εξαλείφουν την πιθανότητα εκτροχιασμού του ιμάντα
 • Στιβαροί κύλινδροι μεσαίου μεγέθους

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

Tracks–More tractionund erextreme conditions

 Τα ερπυστριοφόρα τρακτέρ 8RTτης John Deere παρέχουν ένα μεγάλο φάσμα ταχυτήτων εργασίας με κιβώτια ταχυτήτωνAutoPowr ή e23, και με συνεπή απόδοση στις χαμηλές ταχύτητες.Διατίθεται μεγάλη γκάμα ερπυστριών διαφόρων μεγεθών ανάλογα με τις εκάστοτε εφαρμογές.

 Χυτοί κινητήριοι τροχοί

 Οι κινητήριοι τροχοί έχουν πέλμα με προφίλ ζικ ζακ. Αυτό το πέλμα βοηθά στη βελτίωση και διατήρηση της δύναμης τριβής ανάμεσα στον τροχό κίνησης και τον ιμάντα της ερπύστριας σε ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών

Excellent traction

 Χαμηλός κίνδυνος εκτροχιασμού

 Ο βραχίονας τάνυσης και ο μηχανισμός ευθυγράμμισης που έχουν ενσωματωθεί στα τρακτέρ 8RT της John Deere σχεδόν αποκλείουν ενδεχόμενο εκτροχιασμό της ερπύστριας.

 Ρυθμιζόμενα μετατρόχια

 Η σειρά τρακτέρ 8RT με ερπύστριες διαθέτει εσωτερικούς πλανητικούς μειωτήρες, έτσι ώστε να ρυθμίζονται τα μετατρόχια. Κατά τη ρύθμιση του μετατρόχιου, σε συγκεκριμένές διαστάσεις του άξονα, απαιτείται ελάχιστος χρόνος και δεν χρειάζονται πρόσθετοι αποστάτες.

 

ΕΞΥΠΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ SMARTPHONE

Control as intuitive as a smartphone

Η σειρά 7R διαθέτει πολύπλοκη, αλλά εύκολη στη χρήση,αγροτική τεχνολογία. Όλα είναι εργονομικά διευθετημένα στο χειριστήριο CommandARM και ευανάγνωστα στο CommandCenter 4ης γενιάς.

 Ακόμη γρηγορότερη πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες

 Το CommandCenter λειτουργεί όπως έναtablet με οθόνες αφής: η πλοήγηση στις επιλογές είναι απλοποιημένη μέσω μενού,συντομεύσεων και με βοήθεια περιεχομένου. Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε τις κοινές λύσεις AMS,οι οποίες έχουν δοκιμαστεί στο χωράφι.

 Εύκολος χειρισμός βαλβίδων SCV

 Στο CommandARM, οι μοχλοί των βαλβίδων εξωτερικών εργασιών και οι ταχυσύνδεσμοι είναι χρωματικά κωδικοποιημένοι ώστε να διευκολύνεται η αναγνώρισή τους. Για περισσότερη άνεση, ο χειρισμός όλων των βαλβίδων SCV μπορεί να γίνεται με τα εργονομικά λεβιέ SCV ή, προαιρετικά,με ένα ρυθμιζόμενο ηλεκτρικό joystick.

 Με πιστοποίηση ISOBUS AEF

To CommandCenter 4ης γενιάς είναι συμβατό με AEF ISOBUS. Μπορείτε να χειρίζεστε τα παρελκόμενα ISOBUS μέσω τερματικού γενικού τύπου (UT) και να πραγματοποιείτε αυτόματο έλεγχο τμημάτων μέσω ελεγκτή εργασιών (TC-SC) - ανάλογα με το επίπεδο πιστοποίησης AEF του παρελκόμενου.

Εύκολη καταγραφή

 Το CommandCenter 4600 συνδέεται με το Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com μέσω ασύρματης μεταφοράς δεδομένων. Μπορείτε να στέλνετε άνετα αρχεία ρύθμισης από το γραφείο στο χωράφι, καθώς και τρέχοντες χάρτες και συνολικές τιμές από το χωράφι στο γραφείο.

 Σαν να βρίσκεστε στην καμπίνα

 Εσείς ή η αντιπροσωπεία της John Deereμπορείτε να συνδεθείτε στο CommandCenter 4ης γενιάς από απόσταση για να βοηθήσετε τους χειριστές κατά τη ρύθμιση και τη λειτουργία του μηχανήματος και του παρελκόμενου ISOBUS. Επιπλέον, τα αρχεία βοηθείας στην οθόνη βοηθούν τους χειριστές να εξοικειωθούν με όλες τις λειτουργίες.

 Ελεγμένη απόδοση AutoTrac

 Αφού συνδέσετε ένα δέκτη StarFire 6000 και ενεργοποιήσετε το AutoTrac, είστε έτοιμοι για αυτόματη οδήγηση. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις βαθμίδες ακριβείας: SF1: +/- 15 cm,SF3: +/- 3 cm παρέχει επαναληψιμότητα εντός της σεζόν, RTK: +/- 2,5 cm παρέχει μακροχρόνια επαναληψιμότητα.

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

Connectivity Inside

Με το πακέτο “Συνδεσιμότητα εσωτερικά” το τρακτέρ 7R διατίθεται προεξοπλισμένο με μια σειρά έξυπνων τεχνολογιών, οι οποίες σας βοηθούν να αυξήσετε το κέρδος,την άνεση και το χρόνο διαθεσιμότητας λειτουργίας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος λειτουργίας.

 

Πρόκειται για τις εξής τεχνολογίες:

 • Αυτόματη οδήγηση AutoTrac
 • Συνδεδεμένη υποστήριξη πελατών
 • Πρόσβαση στο Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com
 • Αυτοματισμός τρακτέρ / παρελκόμενου (για ενεργοποίηση αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας με την Ανάλυση οργανικού λιπάσματος John Deere)

 

 Προσφέρουμε όλα τα παραπάνω συν το πακέτο υπηρεσιών FarmSight της αντιπροσωπείας για την εκπαίδευση και την υποστήριξή στη χρήση αυτών των τεχνολογιών σε όσους αποφασίσουν να επιλέξουν Συνδεσιμότητα εσωτερικά.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΑΚΤΕΡ

Outstanding tractor efficiency

 Η προηγμένη απόδοση των τρακτέρ John Deere της σειράς 7R παρέχει μέχρι και 93% συνολική απόδοση τρακτέρ.Το συμπαγές πακέτο ψύξης (1) χωρίς συμβιβασμούς στην επιφάνεια ψύξης παρέχει εξαιρετική ροή αέρα χωρίς περιορισμούς. Οι κινητήρες 6,8 L και 9,0 L παρέχουν ανώτερη ροπή και οικονομία στα καύσιμα σε όλες τις συνθήκες. Βασιστείτε (2) στην υψηλή απόδοση των κιβωτίων ταχυτήτωνe23 PowrShift και AutoPowr. Τέλος, ο σχεδιασμός άξονα και τα ελαστικά μέγιστου πλάτους (3) έως και την ομάδα 49 (2,15 m) παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ στο έδαφος.

 8370R DLG Powermix σε μεταφορά

 

Maximum Drawbar Performance

 1OECD Test 12.2015, Test Nr. 2131, http://tractortestlab.unl.edu/ figures do not include Boost
 2OECD Test 06.2015, Test-Nr. 2126, http://tractortestlab.unl.edu/ figures do not include Boost
 3Profi 8.2013, www.profi.com; OECD Test 06.2015, Test Nr. 2126 & Nr. 2126A, http://tractortestlab.unl.edu/
 4Profi 8.2015, www.profi.com

ΜΗΧΑΝΕΣ JOHN DEERE POWERTECH 6.8 ΚΑΙ 9.0 L

 

Maximum Drawbar Performance

Η εξαιρετική απόδοση προϋποθέτει και εξαιρετικό κινητήρα και για την κατασκευή ενός τέτοιου κινητήρα χρειάζεται ένας σαφής στρατηγικός σχεδιασμός. Οι κινητήρες 6.8 l και 9.0 l 7R της John Deere έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να παρέχουν περισσότερη ροπή και μεγαλύτερη ευελιξία σε συστήματα υπερσυμπιεστή, ενώ καλύπτουν ταυτόχρονα και τα πρότυπα Φάσης IV.

 Καταλυτικό φίλτρο καυσαερίων με DOC/DFP
 Ο καταλύτης οξείδωσης ντίζελ (DOC) και το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF) αφαιρούν σωματίδια έως και 2,5 μm.

 Ανακύκλωση ψυχρών καυσαερίων (EGR)
 Ακριβείς ποσότητες ψυγμένων καυσαερίων αναμιγνύονται με εισερχόμενο καθαρό αέρα και μειώνουν τις θερμοκρασίες καύσης για χαμηλότερη παραγωγή οξειδίων αζώτου(NOx) ενώ ταυτόχρονα μειώνουν περαιτέρω τις εκπομπές.

 Επιλεκτική μείωση ρύπων (SCR)
 Το υγρό καυσαερίων ντίζελ αναμιγνύεται με τα καυσαέρια του κινητήρα στον καταλύτη για περαιτέρω μείωση των οξειδίων αζώτου(NOx). Η κατανάλωση DEF αποτελεί μόνο το 2-3% της χρήσης ντίζελ.

 Σειριακοί υπερσυμπιεστές
 Οι σειριακοί υπερσυμπιεστές παρέχουν περισσότερη ροπή σε χαμηλές στροφές και μεγαλύτερη απόκριση κινητήρα για ικανοποίηση των απαιτήσεων μεταβαλλόμενου φορτίου.

 Απόδοση έλξης χάρη στο μεγάλο εύρος σταθερής ισχύος

 

Pulling Performance due to wide constant power range

  Ο κινητήρας 9.0 l του 8R παρέχει τη ροπή αιχμής στις ιδανικές στροφές εντός μεγάλου εύρους σταθερής ισχύος ώστε να διασφαλίζεται η φοβερή ελκτική απόδοση.

Εύχρηστο για όλους τους οδηγούς ανεξαρτήτως εμπειρίας

 Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο κιβώτιο ταχυτήτων για τις ανάγκες σας: το κιβώτιο e23 έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απόδοση κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών. Εναλλακτικά,μπορείτε να επιλέξετε το κιβώτιο γρήγορων αλλαγών (16/5) ή το πανεύχρηστο, αδιαβάθμητων σχέσεων κιβώτιο AutoPowr.

e23 transmission

 Κιβώτιο ταχυτήτων e23

Το e23 συνδυάζει όλα τα οφέλη ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με την ευκολία της χρήσης ενός κιβωτίου ταχυτήτων IVT. 10 ταχύτητες στην στηνκ ύρια ομάδα (5-16 km/h) για μέγιστη ισχύ έλξης στο χωράφι στις σωστές σ.α.λ. 

 Δέκα ταχύτητες γρήγορης αλλαγής στην κύρια ομάδα

Ten fully powershiftable gears

 Μέγιστη ταχύτητα 40 km/h στις 1.410 σ.α.λ. και 50 km/h στις 1.670 σ.α.λ. για εξοικονόμηση καυσίμων κατά τις μεταφορές.

AutoPowr: smooth shifting

 AutoPowr: ομαλή αλλαγή ταχυτήτων

To AutoPowr επιτρέπει την ομαλή αλλαγή από την πρώτη έως τη μέγιστη ταχύτητα, με ένα μόνο μοχλό και χωρίς συμπλέκτη. Απλά επιλέξτε μια συγκεκριμένη ταχύτητα και το AutoPowrθα την κρατήσει σταθερή αντιδρώντας αυτόματα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φορτίου.

16-speed PowerShift

 PowerShift 16 ταχυτήτων

Το κιβώτιο PowerShift 16 ταχυτήτων διατίθεται για όλη τη σειρά, έως το μοντέλο 8320R, και διαθέτει 16 εμπρός και 5 όπισθεν ταχύτητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΞΗ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

More traction

Η καλύτερη έλξη σημαίνει αύξηση της παραγωγικότητας.Το κατασκευαστικό πλαίσιο της σειράς 8R έχει σχεδιαστεί για μια άνευ προηγουμένου πυκνότητα ισχύος. Χάρη στο ανθεκτικό πλαίσιο, το ILS που παρέχει πρόσθετη έλξη δοκού και το μεγάλο μεταξόνιο για πρόσθετη πρόσφυση και σταθερότητα, με τα τρακτέρ 8R της John Deere μπορείτε να κάνετε περισσότερα, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Independent Link Suspension

 Ανάρτηση ανεξάρτητων συνδέσμων (ILS)

Η ανεξάρτητη, αυτόματα ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπροστινού άξονα ILS έχει σχεδιαστεί για μεγιστοποίηση της μεταφοράς ισχύος στο έδαφος, για μεγαλύτερη παραγωγικότητα ακόμα και σε δύσκολα εδάφη.

 Ελαστικά

Η John Deere παρέχει πολλές επιλογές ελαστικών για μεγάλο φάσμα γεωργικών και μεταφορικών εφαρμογών. Επιλέξτε τα πίσω ελαστικά ομάδας 49 με διάμετρο 2,15 m και μέγιστο πλάτος 900 mm για καλύτερη μεταφορά ισχύος. Επίσης θα έχετε επαρκή έλξη με λιγότερα αντίβαρα, γεγονός που μειώνει τη συμπίεση εδάφους.

Άψογη ισορροπία

Τα τρακτέρ της σειράς 8R έχουν σχεδιαστεί με ιδανική κατανομή βάρους 55:45. Αν χρειάζεται, διατίθεται ευρεία γκάμα αντιβάρων, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα χάρη στα αυτοκεντραριζόμενα τακούνια-οδηγούς.

ΕΥΕΛΙΞΊΑ ΣΤΗ ΧΡΉΣΗ ΑΝΤΊΒΑΡΩΝ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΧΡΉΣΗ

Ballasting flexibility

 Λόγω των συνεχώς αυξανόμενων τιμών των καυσίμων,η σωστή κατανομή βάρους και η ευέλικτη χρήση αντίβαρων παίζουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην παραγωγικότητα και την απόδοση της οδήγησης. Τα τρακτέρ John Deere της σειράς 8R προσφέρουν πολλές επιλογές για βέλτιστη εξισορρόπηση.

Axle flats

 Επίπεδες επιφάνειες άξονα

Ο νέος άξονας 225cm με διπλή επίπεδη επιφάνεια 212 mm βελτιώνει την πρόσδεση στον τροχό και μειώνει την συντήρηση χάρη στην αυξημένη ανθεκτικότητα και αντοχή.

Pick-up weights

 Αναρτώμενα αντίβαρα

Τα αναρτώμενα αντίβαρα σας βοηθούν να αποκτήσετε την ιδανική ισορροπία και να βελτιώσετε την απόδοση έλξης του 8R. Διατίθενται σε έκδοση 900 kg,1.150 kg, 1.500 kg και 1.800 kg και μπορούν να αναρτηθούν στο μπροστινό σύστημα ζεύξης, καθώς και στο μπροστινό βασικό αντίβαρο (900 kg,1.150 kg μόνο).

Front suitcase weights (50 kg)

 Μπροστινά πλακέ αντίβαρα (50 kg)

 Αυτά τα αντίβαρα μπορούν να αναρτηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα από το μπροστινό στήριγμα αντίβαρων.Παρέχουν βέλτιστη κατανομή βάρους ανάμεσα στον πίσω και τον μπροστινό άξονα, καθώς ο αριθμός τους μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στις απαιτήσεις της εκάστοτε εργασίας.

Pick-up weights

 Αντίβαρα πίσω τροχών

 Τα αντίβαρα πίσω τροχών επιτρέπουν σωστή κατανομή βάρους του πίσω άξονα για βελτιωμένη πρόσφυση.Μπορούν να αναρτηθούν στο εξωτερικό των τροχών. Σε χυτούς τροχούς μπορούν να αναρτηθούν και εσωτερικά (εκτός των 900 kg). Διατίθενται των 70 kg,205 kg, 625 kg (μόνο εσωτερικά)και τα ολοκαίνουρια 900 kg.

Καμπίνα CommandView III

CommandView III Cab

Όταν ανεβαίνετε στην καμπίνα CommandView III, το πρώτο πράγμα που διαπιστώνετε είναι ότι είναι εξαιρετικά ευρύχωρη με φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Χάρη στο επενδυμένο γυαλί και τη μπροστινή ηχομόνωση, η διείσδυση θορύβων στην καμπίνα μειώνεται σημαντικά. 

CommandView III Cab

 Η εξαιρετικά χαμηλή τιμή θορύβων 69 dB (A) επιτρέπει την ήρεμη καθημερινή εργασία.Επίσης, η ορατότητα είναι καλύτερη από ποτέ, ειδικά αν περιστρέψετε το κάθισμα κατά 40 μοίρες, γεγονός που σας επιτρέπει να βλέπετε τα παρελκόμενα σχεδόν ανεμπόδιστα.Οι βασικές λειτουργίες του τρακτέρ για τα χειριστήρια του κιβωτίου ταχυτήτων και του κινητήρα, καθώς και για τους χειρισμούς του PTO και των βαλβίδων SCV είναι εργονομικά τοποθετημένες στην κονσόλα CommandARM.

Active Seat

Ενεργό κάθισμα

 Το Ενεργό κάθισμα λειτουργεί με ηλεκτροϋδραυλική τεχνολογία σε συνδυασμό με αερανάρτηση. Το Ενεργό κάθισμα απομονώνει έως και 90 τοις εκατό των κάθετων κινήσεων παρέχοντας στον χειριστή ενισχυμένη ποιότητα οδήγησης σε σχέση με τα κοινά καθίσματα με αναρτήσεις αέρα.

 Περιστρεφόμενο κάθισμα 40 μοιρών

 Η ορατότητα και η άνεση είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ειδικά αν στρέψετε το κάθισμα κατά 40 μοίρες, γεγονός που σας επιτρέπει να βλέπετε τα παρελκόμενα σχεδόν ανεμπόδιστα.Θα νοιώσετε τη διαφορά στο τέλος της ημέρας εργασίας.

ΟΜΑΛΉ ΟΔΉΓΗΣΗ

Driving Comfort

 Η Ανάρτηση Ανεξάρτητων Συνδέσμων (ILS) της John Deere αυξάνει σε τεράστιο βαθμό την παραγωγικότητά σας στα χωράφια. Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός της ILS προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στον χειριστή κατά τις εργασίες στο χωράφι και στο δρόμο.

HCS Plus – A more relaxed day

Ευπροσάρμοστη υδραυλική ανάρτηση καμπίνας HCS Plus – Κάνει την ημέρα σας πιο άνετη

 Η ευπροσάρμοστη υδραυλική ανάρτηση(HCS Plus) προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες εδάφους και δεν χρειάζεται προγραμματισμό για εφαρμογές στο δρόμο ή τα χωράφια.

A smooth ride

Ανάρτηση ανεξάρτητων συνδέσμων (ILS)

Η προηγμένη ανάρτηση ανεξάρτητων συνδέσμων, ειδικά σε συνδυασμό μετα HCS+ ή ActiveSeat, διασφαλίζει ασύγκριτη άνεση οδήγησης.Ο βελτιωμένος σχεδιασμός του μπροστινού άξονα ILS μειώνει επίσης την ανάγκη συντήρησής του – με ισόβια λίπανση στους αρθρωτούς συνδέσμους και μειωμένα σημεία λίπανσης από 28 σε 6 ή 8 (ανάλογα τον εξοπλισμό). Απλά γρασάρετε τον κύλινδρο ανάρτησης κάθε 500 ώρες λειτουργίας.

 Σύστημα διεύθυνσης ActiveCommand (ACS)

Το σύστημα διεύθυνσης ActiveCommand διευκολύνει τον χειρισμό στα κεφαλάρια και παρέχει προηγμένες δυνατότητες χειρισμού κατά τις ταχύτητες μεταφοράς

 Ο δύναμικός έλεγχος απόκλισης τροχού δρόμου

 κρατάει πάντα το τρακτέρ σας στη σωστή πορεία με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Προσαρμόζει αυτόματα τη γωνία του τροχού βάσει της πλευρικής επιτάχυνσης του τρακτέρ

 Το μεταβλητού βήματος τιμόνι

 προσφέρει ελαφρύ,ευκίνητο χειρισμό σε μικρές ταχύτητες και βαρύτερο χειρισμό σε μεγάλες ταχύτητες. Το ACS μειώνει αυτόματα σε κλείδωμα 3.5 ώστε να κλειδώσει τις στροφές του τιμονιού για γρήγορο κεφαλάρι και χαμηλώνει στα 75% της κίνησης του τιμονιού.

 Το πλήρως ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

 σάς απαλλάσσει από τα μειονεκτήματα των συμβατικών συστημάτων κολόνας τιμονιού. Μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς και απαλοίφει τελείως τον ελεύθερο τζόγο.

ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΉ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ

360° LED Lighting

 Η τεχνολογία LED παρέχει 40% μεγαλύτερη πλευρική ορατότητα και 10%μεγαλύτερη πίσω ορατότητα. Ο φωτισμός LED της σειράς τρακτέρJohn Deere 8R/8RT παρέχει λευκό φωτισμό υψηλής ποιότητας για καλύτερη ορατότητα και οπτική αντίθεση. 22 λυχνίες LED παρέχουν ορατότητα 360°. Αποτέλεσμα: η νύχτα γίνεται μέρα, μειώνοντας την κούραση των ματιών.Τα φώτα LED είναι ουσιαστικά άφθαρτα, ενώ διαθέτουν ελάχιστη διάρκεια ζωής 10.000 ωρών λειτουργίας και υψηλή αντοχή στους κραδασμούς και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Απόλυτη υδραυλική απόδοση

Ultimate hydraulic performance

 Το υδραυλικό σύστημα της σειράς τρακτέρ 8R/8RT σας δίνει ακριβώς τη δύναμη που χρειάζεστε τη στιγμή που την χρειάζεστε. Οι μέχρι και έξι πίσω, και οι έως και δύο μπροστινές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών διαθέτουν μέγιστη παροχή 321 L/min και κινούν ακόμη και τα πιο μεγάλα παρελκόμενα στις οικονομικές, μειωμένες σ.α.λ.(227 L/min σε 1.500 σ.α.λ.). Ο όγκος άντλησης είναι 40 L στη βασική έκδοση, και 90 L με το προαιρετικό βοηθητικό δοχείο.

Μπροστινό σύστημα ζεύξης

 Η ισχυρή μπροστινή ζεύξη και το PTOαυξάνουν την παραγωγικότητα συνδυάζοντας τις λειτουργίες και επιτρέποντας τις γρήγορες αλλαγές μεταξύ των λειτουργιών.

 Μπροστινό σύστημα ζεύξης και βαλβίδες SCV

 Το μπροστινό σύστημα ζεύξης έχει μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 5.200 kg στις σφαίρες ζεύξης. Διατίθενται μια ή δύο μπροστινές βαλβίδες SCV, με δυνατότητα iTEC και ρυθμιζόμενη παροχή.

 Πίσω ζεύξη έως 12 τόνων

 Η σειρά τρακτέρ 8R παρέχει πολλές διαφορετικές επιλογές ζεύξης για την ικανοποίηση των εφαρμογών μέγιστου βάρους 12.124 kg.

 Ανεξάρτητες πίσω βαλβίδες εξωτερικών εργασιών

 Η σειρά τρακτέρ 8R και 8RT διαθέτει τέσσερις, πέντε ή έξι πίσω ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες SCV. Κάθε βαλβίδα έχει τον δικό της ελεγκτή,γεγονός που απλοποιεί την εγκατάσταση περαιτέρω βαλβίδων SCV στο χωράφι.

 Πίσω PTO

 Η σειρά τρακτέρ 8R/8RT διαθέτει πολλές επιλογές PTO, όπως το PTO 1000E, που παρέχει την ευελιξία που χρειάζεται για την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων για παρελκόμενα αυτού του επιπέδου ισχύος.

 Περισσότερες δυνατότητες πρόσδεσης

 Τα συστήματα ζεύξης εμπρός και πίσω συνεργάζονται με το iTEC για συνολική διαχείριση παρελκομένων.Οι ηλεκτρονικοί αισθητήρες προωθούν πληροφορίες στη μονάδα ελέγχου ζεύξης, για την άμεση και ακριβή διόρθωση του συστήματος ζεύξης.

ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΚΑΘΟΔΉΓΗΣΗ – ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊΤΕ ΤΗ ΜΈΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΈΠΑΚΡΟ

Automatic guidance

Automatic guidance

 Η αυτόματη οδήγηση AutoTrac χαρίζει περισσότερη άνεση: Καθοδηγεί αξιόπιστα το τρακτέρ σας ημέρα και νύχτα, σε εδάφη με σκόνη ή ανωφέρειες. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγονται οι επικαλύψεις και τα κενά και κάθε χειριστής μπορεί να δουλεύει με τη μέγιστη απόδοση. Με το CommandCenter 4ης γενιάς και τον δέκτη StarFire, το μόνο που χρειάζεται είναι ενεργοποίηση του AutoTrac και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Με το AutoTrac μπορείτε να περιμένετε έως 8* τοις εκατό μικρότερες δαπάνες γενικά και έως 14** τοις εκατό αύξηση παραγωγικότητας.

Ανώτερη ακρίβεια

Η πρόσβαση στις αυτόματες λύσεις καθοδήγησης της John Deere ξεκινάει με τον νέο δέκτη StarFire 6000. Στις ικανότητες περιλαμβάνεται η καλύτερη σταθερότητα σήματος για μέγιστο χρόνο διαθεσιμότητας λειτουργίας καθώς και η ανανεωμένη ακρίβεια SF3. Αυτό για σας σημαίνει: ο δέκτης σάς κρατάει πάντα στην σωστή πορεία ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Με τον SF3 έχετε επαναλήψιμα αποτελέσματα – χωρίς αποκλίσεις από τις γραμμές καθοδήγησης ή από τα σύνορα – σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 Ο δέκτης StarFire 6000 λειτουργεί απρόσκοπτα με όλα τα συστήματα καθοδήγησηςJohn Deere και όλα τα επίπεδα ακρίβειας (SF1, SF3, RTK κινητής τηλεφωνίας και ραδιοσημάτων).

 •  RTK με ακρίβεια διελεύσεων 2,5 cm και μακρόχρονη επαναληψιμότητα συμπεριλαμβανομένης παράτασης RTK 14 ημερών αν χαθεί η γραμμή ορατότητας. Η ιδανική λύση για ελεγχόμενη κίνηση αγροτικών μηχανημάτων.
 •  Νέο SF3 με ακρίβεια διελεύσεων 3 cm και επαναληψιμότητα εντός της σεζόν.
 •  Βελτιωμένο SF1 με ακρίβεια διελεύσεων 15 cm, δωρεάν
   

GreenStar 2630 Display

 Οθόνη GreenStar 2630

Επωφεληθείτε πλήρως από τη δύναμη της τεχνολογίας AMS που περιλαμβάνει προηγμένη καθοδήγηση και λειτουργίες ISOBUS(σελίδα 32/33), προηγμένες δυνατότητες καταγραφής και αυτοματισμού. Η οθόνη GreenStar 2630 υποστηρίζει επίσης όλες τις τηλεματικές λειτουργίες που διατίθενται με το JDLink, όπως την Τηλεματική Πρόσβαση Οθόνης, η οποία επιτρέπει απομακρυσμένη υποστήριξη του χειριστή και αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων με το Κέντρο Επιχειρήσεων MyJohnDeere.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ – ΤΈΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

iTEC Pro

 iTEC Pro

 Ο ευφυής έλεγχος συνολικού εξοπλισμού ενσωματώνει το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης AutoTrac και τα συστήματα διαχείρισης παρελκομένων για τον έλεγχο της ταχύτητας του τρακτέρ, των μπροστινών και πίσω παρελκομένων, καθώς και τη σύμπλεξη του αναστολέα διαφορικού. Αυτό επιτρέπει στροφές χωρίς χέρια, ενώ μειώνει τη συμπίεση του εδάφους.Για άψογες άκρες χωραφιών και συνεπή ανάπτυξη και υγεία των καλλιεργειών.

John Deere Section Control

 Έλεγχος τμημάτων John Deere

 Επωφεληθείτε από την παραγωγικότητα ακριβείας: Ο Έλεγχος ΤμημάτωνJohn Deere ελαχιστοποιεί αυτόματα τα κενά και τις επικαλύψεις με το τρακτέρ εν κινήσει. Αποτέλεσμα είναι η πιο παραγωγική και γρήγορη εργασία,καθώς και εξοικονόμηση σε λιπάσματα,χημικά και σπόρους. Αυτή η λύση ISOBUS, βασικού εξοπλισμού, διατίθεται για ψεκαστικά, φυτευτικές μηχανές και διανομείς.

Ανάλυση οργανικού λιπάσματος John Deere – θρέφει την επιχείρησή σας

Manure Sensing

 Το οργανικό λίπασμα είναι υψηλής ποιότητας αλλά εξαιρετικά ετερογενές. Τα επίπεδα θρεπτικών ουσιών ποικίλουν σημαντικά μέχρι με συντελεστή 25 – ακόμα και στο φορτίο ενός δοχείου. Η ανάλυση οργανικού λιπάσματος John Deere επιτρέπει εν κινήσει ανάλυση των θρεπτικών ουσιών στο οργανικό λίπασμα και, ως εκ τούτου, κοντά στον διανομέα.

 Ένας αισθητήρας NIR (σχεδόν υπέρυθρο) τοποθετημένος στο βυτίο ρευστών λιπασμάτων μετρά N, P, K, NH4 και ξηρή ουσία με πάνω από 4.000 μετρήσεις ανά δευτερόλεπτο. Με το τρακτέρ John Deere, ο αισθητήρας μπορεί να κάνει άμεσα ρυθμίσεις ταχύτητας, για αύξηση ή μείωση της δοσολογίας βάσει του επιθυμητού επιπέδου θρεπτικών ουσιών, ακόμα και με χρήση χάρτη σχεδιασμού. Έτσι, μεγιστοποιείτε την απόδοση, ικανοποιείτε τις νομικές απαιτήσεις και, ταυτόχρονα, μειώνετε το κόστος των ανόργανων λιπασμάτων.

Manure Sensing

 Εφαρμογή προσαρμοσμένη στο χωράφι

 • Επιθυμητή τιμή kg/ha N, P, K, NH4
 • Οριακή τιμή δεύτερου συστατικού.

 Αυτοματισμός τρακτέρ / παρελκόμενου

 • Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας με τρακτέρ John Deere
 • Χειροκίνητη ρύθμιση ταχύτητας με φυτευτικές μηχανέςκαι διανομείς που δεν είναι John Deere.

 Καταγραφή

 • Χρησιμοποιούμενος όγκος
 • Χρησιμοποιούμενη ποσότητα θρεπτικών ουσιών

 Εύκολη πρόσβαση στα στοιχεία που συλλέχτηκαν

 • Χάρτες θρεπτικών ουσιών, εύκολα προσβάσιμοι στο Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com

Η ΠΎΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΈΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ

MyJohnDeere.com

 Διαχειρίζεστε μια περίπλοκη επιχείρηση. Και γι’ αυτό η βελτίωση της συνολικής επιχείρησης προϋποθέτει τη συνεχή επιτήρηση των εν εξελίξει γεωργικών εργασιών. Το Κέντρο Επιχειρήσεων στο MyJohnDeere.com, τη διαδικτυακή μας πύλη Ag MyJohnDeere.com σάς διευκολύνει σημαντικά. Η πύλη σάς συνδέει με τα μηχανήματά σας, τους χειριστές σας και τα χωράφια σας από μια κεντρική τοποθεσία. Σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάζετε εύκολα πληροφορίες με τον αντιπρόσωπο της John Deere, τον εργολάβο ή άλλους έμπιστους εταίρους.

Operation Center

 Όλα ξεκινούν με τη συνδεσιμότητα μηχανήματος-γραφείου και με τη χρήση της τηλεματικής υποδομής JDLinkτης John Deere. Με χρήση της Δομοστοιχειωτής Τηλεματικής Πύλης στο τρακτέρ της σειράς 8R/8RT, το JDLink επιτηρεί το μηχάνημα και βελτιώνει την απόδοση, ενώ επίσης αποτελεί κλειδί για μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας λειτουργίας του μηχανήματος.

JDLink

 JDLink

 Η πρόσβαση JDLink σας δείχνει πού βρίσκονται τα μηχανήματά σας, τι κάνουν και πώς εκτελούν τις εργασίες, ενώ επίσης μπορεί να βοηθήσει τους χειριστές σας στην ρύθμιση και τη λειτουργία του μηχανήματος και τη χρήση της Τηλεματικής Πρόσβασης Οθόνης.Το JDLink Connect περιλαμβάνει επίσης Ασύρματη Μεταφορά Δεδομένων για άψογη μεταφορά δεδομένων ανάμεσα στο μηχάνημα και το γραφείο σας.

Job management made easy

 Κέντρο Επιχειρήσεων

 Μεταβείτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων για να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία των χωραφιών για τις επόμενες εργασίες, να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εργασιών των μηχανημάτων σας, να αναθέσετε εύκολα εντολές εργασίας στους χειριστές, να προβάλετε τρέχοντες χάρτες,οι οποίοι αποστέλλονται αυτόματα από το χωράφι, καθώς και να δημιουργήσετε, να αναλύσετε και μοιραστείτε εκθέσεις αιτήσεων με αξιόπιστους εταίρους και πελάτες.

 Έξυπνη γεωργική πλοήγηση & Διαχείριση στόλου

 Η διάθεση του σωστού εξοπλισμού στο σωστό χρονικό σημείο και στο σωστό μέρος είναι βασικός παράγοντας για την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και του συγχρονισμού πολλών μηχανημάτων. Το MyJobConnect Premium διευρύνει το MyJobConnect για λύσεις διαχείρισης στόλων διαφόρων γεωργικών μηχανημάτων. Διαθέτει επισκόπηση στόλου οχημάτων,πλοήγηση με έγκυρη ειδοποίηση για στροφές βάσει μιας εκτενούς βάσης δεδομένων αγροτικών οδών συμπεριλαμβανομένων εκτιμώμενων χρόνων άφιξης στον προκαθορισμένο προορισμό. Για παράδειγμα, ρυθμίζοντας την πλοήγηση στο κύριο μηχάνημα επιτρέπεται στις καρότσες σπόρων να πάρουν τον ταχύτερο και ασφαλέστερο δρόμο προς το χωράφι,μειώνοντας έτσι το άγχος του χειριστή.

ΠΟΛΎΠΛΕΥΡΗ ΔΎΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΓΕΩΡΓΙΚΈΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ

Non-AG operations

 Είτε πρόκειται για εργοτάξια, έργα οδοποιίας, δασοκομία,εκχιονιστικές εφαρμογές ή συντήρηση δημοσίων έργων:Τα τρακτέρ σειράς 8R και 8RT της John Deere κάνουν εύκολες ακόμη και τις πιο βαριές εργασίες.

High power take-off

 Ισχυρό PTO

 Το ισχυρο PTO καθιστά τα τρακτέρ 8R/8RT ιδανικά για πρόσδεση παρελκομένων βαρέων δασικών έργων,όπως τεμαχιστές και θρυμματιστές ξύλου, καθώς και για εφαρμογές οδοποιίας και συμπίεσης εδάφους.

Powerful rear hitch

 Ισχυρή πίσω ζεύξη

 Χάρη στην πίσω ζεύξη τριών σημείων, με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 12.124 kg,μπορείτε να σηκώσετε ακόμη μεγαλύτερα πρόσθετα φορτία.

Powerful rear hitch

 Καταπληκτική πρόσφυση σε ανώμαλα εδάφη

 Τα τρακτέρ 8RT με ερπύστριες διαθέτουν«πλατύ πέλμα» και αποδεικνύουν τη δύναμη και την καλή πρόσφυσή τους σε ανώμαλα και βρεγμένα εδάφη.

Τρακτέρ 8R της John Deere

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά σειράς 8R της John Deere.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr