• Σειρά 6RC

  Το πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Τρακτέρ σειράς 6RC

  To πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Τρακτέρ Σειράς 6RC

  To πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Tρακτέρ σειράς 6RC

  To πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Τρακτέρ σειράς 6RC

  To πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

Σειρα 6RC

Όλα όσα προσφέρουν τα μεγαλύτερα τρακτέρ. Εκτός από το μεγεθος.

Τρακτέρ σειράς 6RC

Τα τρακτέρ σειράς 6RC της John Deere είναι τα βελτιωμένα αδέλφια της σειράς 6MC. Και οι δύο σειρές συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες μεγαλύτερων τρακτέρ σε μικρότερο μέγεθος και με μεγαλύτερη ευελιξία. Απόδειξη ότι για να είσαι σημαντικός, δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος.

Για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση - στο δρόμο και στο χωράφι - και για πρόσθετες δυνατότητες ανύψωσης, η βελτιωμένη σειρά 6RC είναι το τρακτέρ σας. Αυτά τα τρακτέρ έχουν όλες τις δυνατότητες της σειράς 6MC, αλλά διαθέτουν πιο ισχυρά και πλουσιότερα συστήματα και εξοπλισμό.

Όλα τα τρακτέρ 6RC διαθέτουν 4-κίνηση και εξοπλίζονται με κιβώτια AutoQuad Plus 40K, AutoQuad Plus ECO 40K ή PowrQuad Plus 40K για αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. Η προαιρετική Ανάρτηση Τριών Σημείων (TLS) του μπροστινού άξονα κάνει την οδήγηση πιο άνετη και αποδοτική.

Υπάρχει επίσης το εξελιγμένο σύστημα Έξυπνου Έλεγχου Συνολικού Εξοπλισμού (iTEC Basic) της John Deere, και η αύξηση ισχύος με το σύστημα Έξυπνης Διαχείριση Ισχύος (IPM) όποτε την χρειάζεστε. Επίσης, το υδραυλικό σύστημα με εξισορρόπηση πίεσης και παροχής (PFC) διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό των τρακτέρ 6RC, έχοντας παροχή μέχρι 114 L/min.

Βασικα χαρακτηριστικα

Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Περιορισμενοι χωροι. Απεριοριστη ευκινησια.

Περιορισμένοι χώροι. Απεριόριστη ευκινησία.

Η εργασία σε περιορισμένους χώρους ποτέ δεν ήταν εύκολη και χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι σχεδόν αδύνατη. Τα τρακτέρ 6RC της John Deere έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την εργασία μέσα και γύρω από μικρά κτίρια αγροκτημάτων ή σε περιορισμένους χώρους καθώς και σε δύσκολες και ορεινές τοποθεσίες. Το μικρότερο μέγεθος και το κοντό μεταξόνιο (2400 mm) με μικρή ακτίνα στροφής κάνει τα τρακτέρ αυτά ευκίνητα και ευέλικτα.

Υψηλη αποδοση. Ολοκληρωμενη κατασκευη.

Υψηλή απόδοση. Ολοκληρωμένη κατασκευή.

Η εργασία με μπροστινό φορτωτή γίνεται πολύ εύκολη με τα τρακτέρ 6RC. Έχουν ένα ενσωματωμένο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους: το ενιαίο πλαίσιο της John Deere. Ο γεροδεμένος αυτός διπλός σκελετός αντέχει στις δυνάμεις και στις στρεπτικές τάσεις που δημιουργούνται από άνισα κατανεμημένα φορτία και κάνει τα τρακτέρ 6RC αξεπέραστα σταθερά σε εργασίες στο αγρόκτημά σας. Η μεγάλη ακαμψία του πλαισίου προστατεύει επίσης τα μέρη του συστήματος μετάδοσης κίνησης από τις αρνητικές συνέπειες των στρεπτικών δυνάμεων.

Λιγοτερο αγχος. Περισσοτερη παραγωγικοτητα.

Λιγότερο άγχος. Περισσότερη παραγωγικότητα.

Επειδή τα τρακτέρ 6RC έχουν κατασκευαστεί με βάση την αρχή του ενιαίου πλαισίου της John Deere, η καμπίνα και ο χειριστής είναι απομονωμένοι από τους περισσότερους κραδασμούς. Το άγχος και η κούραση μειώνονται ενώ η παραγωγικότητα αυξάνει. Με την ανάρτηση τριών σημείων (TLS) του μπροστινού άξονα, τα τρακτέρ 6RC προσφέρουν εξαιρετική άνεση στον οδηγό.

Εντυπωσιακη αποδοση. Χωρις χρηση υγρου καυσαεριων.

Εντυπωσιακή απόδοση

Οι κινητήρες PowerTech PWX της John Deere με CommonRail υψηλής πίεσης στα τρακτέρ 6RC παρέχουν την απαραίτητη ισχύ για τις εργασίες σας. Αυτοί οι τετρακύλινδροι κινητήρες 4,5 λίτρων συνδυάζουν την αξιόπιστη απλότητα της βαλβίδας wastegate με την υψηλή τεχνολογία ελέγχου των εκπομπών και είναι συμβατοί με τους κανονισμούς Φάσης III B. Σε μεταφορές και σε εργασίες ΡΤΟ "σε κίνηση", το σύστημα IPM παρέχει μια χρήσιμη ώθηση ισχύος 10 hp. Και χάρη στη λύση της John Deere "μόνο ντίζελ" ξεχάστε τα υγρά καυσαερίων.

Πολλαπλες εφαρμογες. Καταλληλα κιβωτια ταχυτητων.

Πολλαπλές εφαρμογές. Κατάλληλα κιβώτια ταχυτήτων.

Όλα τα κιβώτια της John Deere συνδυάζουν δοκιμασμένο σχεδιασμό με καινοτόμο τεχνολογία εκμετάλλευσης της ισχύος. Το αποτέλεσμα: εξασφαλισμένη αξιοπιστία, πανεύκολος χειρισμός και χαμηλό κόστος συντήρησης. Η επιλογή του σωστού κιβωτίου θα βοηθήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Υπάρχουν πολλές επιλογές κιβωτίων ταχυτήτων: PowrQuad Plus με μέγιστη ταχύτητα 40 km/h, AutoQuad Plus και AutoQuad Plus ECO. Όλα διαθέτουν την εύκολη στη χρήση ηλεκτρική αριστερή ρεβέρσα. Για ειδικές εφαρμογές υπάρχει και κιβώτιο έρπουσας ως προαιρετική επιλογή.

Ειναι σιγουρα δυνατο. Αλλα με συνετη αντιδραση.

Είναι σίγουρα δυνατό. Αλλά με συνετή αντίδραση.

Η ουσία ενός τρακτέρ είναι το υδραυλικό του σύστημα, που δίνει κίνηση στο PTO, στη ζεύξη και τον μπροστινό φορτωτή. Η σειρά τρακτέρ 6RC διαθέτει το υδραυλικό σύστημα (PFC) της John Deere με δυνατότητα αντιστάθμισης πίεσης και παροχής, που παρέχει 80 L/min, με προαιρετική αύξηση έως 114 L/min

Μεσαιο μεγεθος. Διευρυμενη ευελιξια.

Τρακτέρ σειράς 6RC

Το PTO διατίθεται σε 540/540E/1000 σ.α.λ. που μπορούν να επιλεγούν από την καμπίνα. Η ενσωματωμένη μπροστινή έλξη με μέγιστη ικανότητα ανύψωσης 3000 kg είναι ιδανική για τη μεταφορά αντίβαρων και μπροστινών παρελκομένων. Η μπροστινή έλξη συνδυάζεται με το εμπρός PTO της John Deere και φυσικά συνδυάζεται απόλυτα με τους μπροστινούς φορτωτές της John Deere.

Power up. Emissions down.

Power up. Emissions down. All John Deere engines are designed and engineered specifically for agricultural applications. The 6RC tractors are powered by our renowned 4.5 l PowerTech engines, which have been revised to generate all the power you could need, while consuming less fuel and meeting the demanding Stage IV emissions standards. The proven diesel particulate filter allows the engine to respond quickly to changing loads. The engines are equipped with a new SCR system using DEF that has been developed by John Deere especially for our engines.

Τεχνικά χαρακτηριστικά τρακτέρ σειράς 6RC

 Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Ηλεκτρονική λήψη τεχνικών χαρακτηριστικών σειράς 6RC

6MC/6RC Series Video

Βίντεο για τη σειρά 6MC/6RC

TLS on 6RC tractor

TLS σε τρακτέρ 6RC

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr