• Σειρά 6R

  Έξυπνα

 • Σειρά 6R

  Ισχυρά

 • Σειρά 6R

  Ελαφριά

Σειρα 6R

Είστε έτοιμοι για τη σειρά R; Η νέα σειρά 6R.

Επαναστατική τεχνολογία
Όλα τα τρακτέρ 6R είναι εμπλουτισμένα με υψηλή τεχνογνωσία έως την τελευταία βίδα: εντυπωσιακό νέο κιβώτιο ταχυτήτων DirectDrive, πρωτοφανή ορατότητα καμπίνας και ολοκληρωμένη τεχνολογική προσέγγιση. Ο νέος πρωτοποριακός κινητήρας PowerTech PVX συνδυάζει την οικονομία στα καύσιμα "GreenEfficiency" με ισχύ χωρίς όρια. Η χρήση καυσίμου χωρίς πρόσθετα σας επιτρέπει να γεμίζετε πετρέλαιο, όπως κάνατε πάντα, και να συνεχίζετε τη δουλειά σας.

Επαναστατική τεχνολογία
Η νέα σειρά 6R στηρίζεται σε δοκιμασμένη επιτυχία και αντοχή στο χρόνο. Πήραμε το κορυφαίο και το κάναμε ακόμη καλύτερο, βελτιώνοντας την ισχύ, απόδοση και ευελιξία αυτών των θρυλικών τρακτέρ. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν τον ενιαίο σχεδιασμό πλαισίου, τρεις επιλογές μεταξονίων, ισχυρότερο υδραυλικό σύστημα, ενσωματωμένη μπροστινή ζεύξη και PTO μεγάλης αντοχής.

100% John Deere
Ο συνεχής και σκληρός έλεγχος είναι το κλειδί που διασφαλίζει ότι τα τρακτέρ μας διαθέτουν την αξιοπιστία που οι πελάτες μας απαιτούν από ένα τρακτέρ John Deere. Κατά το στάδιο σχεδιασμού, η σειρά 6R άντεξε τον πολυετή έλεγχο που περιελάμβανε αεροδυναμικές σύραγγες, ψυκτικούς θαλάμους, ανώμαλες διαδρομές, κεκλιμένες πλατφόρμες, λασπώδεις πίστες, δοκιμές ηλεκτρικών και μαγνητικών αλληλοεπιδράσεων και πολλά άλλα. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η νέα σειρά 6R είναι φτιαγμένη να αντέχει.

 •  

  Καμπίνα CommandView

  Καμπίνα CommandView
  Με 20% περισσότερο χώρο, η καμπίνα CommandView θέτει νέα πρότυπα με όρους άνεσης και ευρυχωρίας.
 •  

  Κονσόλα CommandARM

  Κονσόλα CommandArm
  Η νέα κονσόλα CommandArm είναι εργονομικά διαμορφωμένη και εύκολη στη χρήση.
 •  

  Direct Drive

  Direct Drive
  Το DirectDrive χρησιμοποιεί την ισχύ κινητήρα πιο αποδοτικά για τη μέγιστη απόδοση καυσίμου. Ο αριθμός των ταχυτήτων powershift αυξήθηκε σε 8!

Βασικα χαρακτηριστικα

Το 6R διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απόδοση και την παραγωγικότητα σας. Κάντε κλικ σε κάποιο χαρακτηριστικό από κάτω για να μάθετε περισσότερα!

Η ανατομια ενος αληθινου αθλητη

Διαστήματα σέρβις 750 ωρών

 Περισσότερα από 45.000 τρακτέρ της σειράς 6R έχουν ήδη παραχθεί και τώρα οι εκδόσεις μεγάλου πλαισίου έχου βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, θέτοντας νέα βιομηχανικά πρότυπα με εξαιρετική απόδοση, μεγάλη διαθεσιμότητα και χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Τα μηχανήματα αυτά ικανοποιούν τους κανονισμούς εκπομπών της Φάσης IV με νέο σύστημα DEF κατασκευασμένο από την John Deere.

Υπάρχει επίσης το νέο 4ης γενιάς CommandCenter, βελτιωμένος τάκος υδραυλικών και νέο ηλεκτρονικό joystick. Μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά 6R πρωτοπόρο.

 • Το κορυφαίο μοντέλο 6215R με 215 hp (255 hp με IPM)
 • Εξαιρετική πυκνότητα ισχύος
 • Αποδοτική διαχείριση
 • 3 μοντέλα μεγάλου πλαισίου (μεταξόνιο 2800 mm) από 175 έως 215 hp (215 έως 255 hp με IPM)
 • Συμβατά προς τις απαιτήσεις της Φάσης IV με DEF

Στηριζοντας το ρυθμο εργασιας σας

Διατηρήστε το ρυθμό εργασίας σας

Κανείς δε θέλει την ακινησία των μηχανημάτων του λόγω προβλήματος. Όλα σας τα μηχανήματά σας πρέπει να είναι διαθέσιμα ακριβώς όταν το απαιτεί η εργασία, μέρα ή νύχτα. Η σειρά τρακτέρ 6R της John Deere έχει κατασκευαστεί για να διατηρεί  τη διαθεσιμότητα και να υποστηρίζει στις εργασίες σας όσο παραγωγικά είναι δυνατό.

Αναβαζοντας τον πηχη

Ανεβάστε τον πήχη

 Τα τρακτέρ της σειράς 6R έχουν κατασκευαστεί για να λειτουργούν πέρα από τις προσδοκίες σας και να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα των χειριστών σας, οποιαδήποτε και αν είναι η εργασία. Το περιβάλλον των χειριστών έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να μειώνει τα επίπεδα έντασης και κούρασης, επιτρέποντας περισσότερες ώρες εργασίας χωρίς μείωση της απόδοσης και της ακρίβειας.

Μεγιστοποιωντας την αποδοση

Μεγιστοποιήστε την απόδοση

 Είναι στη φιλοσοφία μας ότι η μείωση του λειτουργικού κόστους δεν θα πρέπει ποτέ να μειώνει την ποιότητα εργασίας. Αντίθετα: εστιάζουμε στην ανάπτυξη λύσεων που βελτιώνουν την παραγωγικότητά σας ενώ ταυτόχρονα μειώνουν και το κόστος. Η σειρά τρακτέρ 6R, τώρα με διαστήματα συντήρησης μέχρι 750 ωρών, είναι διαθέσιμη με επιλογή υπεραποδοτικών συστημάτων μετάδοσης.  

Τσεκαροντας ολα τα κουτακια

Διαστήματα σέρβις 750 ωρών

 Μεγαλύτερα διαστήματα μέχρι την επόμενη συντήρηση σημαίνει μεγαλύτερες περιόδους εργασίας χωρίς διακοπή. Αυτό αμέσως παρέχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα για εργασία, βελτιωμένη απόδοση και μειωμένο λειτουργικό κόστος. Είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς η John Deere σχεδιάζει προϊόντα που κάνουν το επόμενο βήμα για να καλύψουν τις ανάγκες σας.  

Τρακτέρ 6R της John Deere.
Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά σειράς 6R της John Deere για 6110R-6155R & 6175R-6250R.

 

Τρακτέρ σειράς 6R

Τρακτέρ σειράς 6R της John Deere
Προβολή βίντεο

6R Acceleration

6R Acceleration

6R Acceleration

Σειρά 6R Introduction

Σειρά 6R Introduction

Σειρά 6R Introduction

Σειρά 6R Intro Teaser

Σειρά 6R Intro Teaser

Σειρά 6R Intro Teaser

Σειρά 6R - Smart Navigation System

Σειρά 6R - Smart Navigation System

Σειρά 6R - Smart Navigation System

Το νέο 6230R & 6250R

Το νέο 6230R & 6250R

Το νέο 6230R & 6250R

6R Duel

6R Duel

6R Duel

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr