• Σειρά 6MC

  Το πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Τρακτερ σειρας 6MC

  Το πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Σειρά 6MC

  Το πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Σειρά 6MC

  Το πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Σειρά 6MC

  Το πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

 • Σειρά 6ΜC

  To πολύπλευρο τρακτέρ της John Deere

Σειρα 6MC

Όλα όσα προσφέρουν τα μεγαλύτερα τρακτέρ. Εκτός από το μεγεθος.

Τρακτέρ σειράς 6MC

Τα τρακτέρ της σειράς John Deere 6MC σχετίζονται με τη σειρά 6RC. Και οι δύο σειρές συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των μεγαλύτερων τρακτέρ σε μικρότερο μέγεθος και με μεγαλύτερη ευελιξία. Απόδειξη ότι για να είσαι σημαντικός, δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος.

Τα τρακτέρ John Deere 6MC είναι εξαιρετικά αποδοτικά και πολύπλευρα μηχανήματα. Μπορεί να είναι με κίνηση στους 2 ή στους 4 τροχούς, και να έχουν έναν από τους τρεις διαθέσιμους κινητήρες PWX. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα κιβώτια PowrQuad Plus 30K και PowrQuad Plus 40K. Και τα δύο προσφέρουν ομαλή, γρήγορη και άνετη αλλαγή ταχυτήτων, είναι δε πολύ εύκολα στη χρήση.

Θα απολαύσετε την πανοραμική ορατότητα - ακόμη και με μπροστινό φορτωτή - και αν η είσοδος σε κάποιο από τα κτήρια σας είναι χαμηλού ύψους, τότε χρειάζεστε την καμπίνα χαμηλού προφίλ. Τα τρακτέρ 6MC είναι προετοιμασμένα για GreenStar, με ISOBUS που ενισχύει την παραγωγικότητα. Το υδραυλικό σύστημα με αντιστάθμιση πίεσης (PC) συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, με επιλογή για βελτίωση σε μέγιστη παροχή 80 L/min.

Βασικα χαρακτηριστικα

 Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Περιορισμενοι χωροι. Απεριοριστη ευκινησια.

Περιορισμένοι χώροι. Απεριόριστη ευκινησία

 Η εργασία σε περιορισμένους χώρους ποτέ δεν ήταν εύκολη, και χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι σχεδόν αδύνατη. Τα τρακτέρ 6MC της John Deere έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την εργασία μέσα και γύρω από μικρά κτίρια αγροκτημάτων ή σε περιορισμένους χώρους καθώς και σε δύσκολες και ορεινές τοποθεσίες. Το μικρότερο μέγεθος και το κοντό μεταξόνιο (2400 mm) με μικρή ακτίνα στροφής κάνει τα τρακτέρ αυτά ευκίνητα και ευέλικτα.

Υψηλη αποδοση. Ολοκληρωμενη κατασκευη.

Υψηλή απόδοση. Ολοκληρωμένη κατασκευή

Η εργασία με μπροστινό φορτωτή γίνεται πολύ απλά με τα τρακτέρ 6MC. Έχουν ένα ενσωματωμένο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους: το ενιαίο πλαίσιο της John Deere. Ο γεροδεμένος αυτός διπλός σκελετός αντέχει στις δυνάμεις και στις στρεπτικές τάσεις που δημιουργούνται από άνισα κατανεμημένα φορτία, και κάνει τα τρακτέρ 6MC αξεπέραστα σταθερά σε εργασίες στο αγρόκτημά σας. Η μεγάλη ακαμψία του πλαισίου προστατεύει επίσης τα μέρη του συστήματος μετάδοσης κίνησης από τις αρνητικές συνέπειες των στρεπτικών δυνάμεων.

 • Κιβώτιο ταχυτήτων βασικών προδιαγραφών με ηλεκτρικά ελεγχόμενη ρεβέρσα.
 • Το αριστερό SyncReverser βρίσκεται σε βολική και εργονομική θέση κάτω από το τιμόνι, έχει τοποθετηθεί πάνω στον πίνακα οργάνων και αυξάνει την παραγωγικότητα απαλλάσσοντας το δεξί σας χέρι σε εργασίες με μπροστινό φορτωτή ή σε στροφές στην άκρη του χωραφιού.
 • Οι ελαιόψυκτοι συμπλέκτες εξασφαλίζουν την αποτελεσματική και ομαλή αλλαγή ταχυτήτων εμπρός και όπισθεν ακόμη και υπό συνθήκες φορτίου όπως κατά τις εργασίες με το φορτωτή.
 • Η σχέση εναρμόνισης εμπρός/όπισθεν 1: 1,1 επιτρέπει τη γρήγορη και άνετη αλλαγή κατεύθυνσης από εμπρός σε όπισθεν.
 • Τα κιβώτια ταχυτήτων SyncReverser διατίθενται μόνο για 30 km/h.

Λιγοτερο αγχος. Περισσοτερη παραγωγικοτητα.

Λιγότερο άγχος. Περισσότερη παραγωγικότητα

Επειδή τα τρακτέρ 6MC έχουν κατασκευαστεί με βάση την αρχή του ενιαίου πλαισίου της John Deere, η καμπίνα και ο χειριστής είναι απομονωμένοι από τους περισσότερους κραδασμούς. Το άγχος και η κούραση μειώνονται ενώ η παραγωγικότητα αυξάνει.

Εντυπωσιακη αποδοση. Χωρις χρηση υγρου καυσαεριων.

Εντυπωσιακή απόδοση. Χωρίς χρήση υγρού καυσαερίων

Οι κινητήρες της John Deere PowerTech PWX με CommonRail υψηλής πίεσης στα τρακτέρ 6MC παρέχουν την απαραίτητη ισχύ για τις εργασίες σας. Αυτοί οι τετρακύλινδροι κινητήρες 4,5 λίτρων συνδυάζουν την αξιόπιστη απλότητα της βαλβίδας wastegate με την υψηλή τεχνολογία ελέγχου των εκπομπών και είναι συμβατοί με τους κανονισμούς Φάσης III B. Και χάρη στη λύση της John Deere "μόνο ντίζελ" ξεχάστε τα υγρά καυσαερίων.

Πολλαπλες εφαρμογες. Καταλληλα κιβωτια ταχυτητων.

Πολλαπλές εφαρμογές. Κατάλληλα κιβώτια ταχυτήτων.

 Όλα τα κιβώτια της John Deere συνδυάζουν δοκιμασμένο σχεδιασμό με καινοτόμο τεχνολογία εκμετάλλευσης της ισχύος. Το αποτέλεσμα: εξασφαλισμένη αξιοπιστία, πανεύκολος χειρισμός και χαμηλό κόστος συντήρησης. Η επιλογή του σωστού κιβωτίου θα βοηθήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις του κιβωτίου PowrQuad Plus για τη σειρά 6MC, η πρώτη με τελική ταχύτητα 30 km/h για κίνηση σε δρόμο και η δεύτερη με τελική ταχύτητα 40 km/h.

Ειναι σιγουρα δυνατο. Αλλα με συνετη αντιδραση.

Είναι σίγουρα δυνατό. Αλλά με συνετή αντίδραση

Το αίμα ενός τρακτέρ είναι το υδραυλικό του σύστημα, που δίνει κίνηση στο PTO, στη ζεύξη και τον μπροστινό φορτωτή. Τα τρακτέρ σειράς 6MC μπορούν να εξοπλιστούν με υδραυλικό σύστημα με αντιστάθμιση πίεσης (PC) και μέχρι και με τέσσερις βαλβίδες SCV με παροχή 65 L/min και, προαιρετικά, με σύστημα παροχής 80 L/min.

Μεσαιο μεγεθος. Διευρυμενη ευελιξια.

Μεσαίο μεγέθος. Διευρυμένη ευελιξία.

Ο δυναμοδότης διατίθεται σε 540/540E/1000 σ.α.λ. που μπορούν να επιλεγούν από την καμπίνα. Η ενσωματωμένη μπροστινή υδραυλική ζεύξη με μέγιστη ικανότητα ανύψωσης 3000 kg είναι ιδανική για τη μεταφορά αντίβαρων και μπροστινών παρελκομένων. Η μπροστινή έλξη συνδυάζεται με το εμπρός PTO της John Deere, και φυσικά συνδυάζεται απόλυτα με τους μπροστινούς φορτωτές της John Deere.

Τεχνικά χαρακτηριστικά τρακτέρ σειράς 6MC

 Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Ηλεκτρονική λήψη τεχνικών χαρακτηριστικών σειράς 6MC

 

Σειρά 6MC

Σειρά 6MC Προβολή βίντεο

 

Σειρά 6MC

Σειρά 6MC Προβολή βίντεο

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr