• Σειρά 6Μ

  Τρακτέρ για κάθε χρήση...

 • Σειρά 6Μ

  Τα τρακτέρ που σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε

 • Σειρά 6Μ

  Κατασκευασμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας!

 • To Νέο 6Μ - Κατασκευασμένο για εσάς

  Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα κάθε μέρα

 • Το νέο 6Μ - Κατασκευασμένο για εσάς

  Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα κάθε μέρα

 • Το νέο 6Μ - Κατασκευασμένο για εσάς

  Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα κάθε μέρα

 • Το νέο 6Μ - Κατασκευασμένο για εσάς

  Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα κάθε μέρα

 • Το νέο 6Μ - Κατασκευασμένο για εσάς

  Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα κάθε μέρα

 • Το νέο 6Μ - Κατασκευασμένο για εσάς

  Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα κάθε μέρα

Σειρα 6M

Η υπεροχή των 6M
Η σειρά των τρακτέρ 6Μ κατασκευάστηκε για να σας παρέχει υψηλή απόδοση στο χωράφι και στο δρόμο, ώστε να επιτυγχάνετε κάθε μέρα περισσότερα. Διαθέτουν ολόκληρη την ποιότητα, την αντοχή και την αξιοπιστία που περιμένετε από την John Deere, και επιπλέον νέα, καινοτόμα χαρακτηριστικά που τα κάνουν πιο εύχρηστα, ισχυρά και αποδοτικά από κάθε άλλη φορά.

Το πετυχημένο
Η σειρά 6Μ της John Deere σχεδιάστηκε για να είναι ο πιστός σας συνεργάτης σε όλους τους τομείς της αγροτικής σας επιχείρησης. Οποιοιδήποτε και αν είναι οι στόχοι σας το 6Μ τρακτέρ σας θα σας βοηθήσει να τους επιτύχετε με ευκολία, για πολύ καιρό.

Δυνατό και ευφυές
Το τρακτέρ 6Μ έχει την ισχύ που χρειάζεστε και την τεχνολογία ελέγχου για να την διαχειρίζεστε ιδανικά. Η ισχύς προέρχεται από μια οικογένεια βελτιωμένων κινητήρων υψηλής απόδοσης PowerTech PVX, και υπάρχει ένα νέο "κορυφαίο" μοντέλο, το 6170Μ με μέγιστη ισχύ 170hp (97/68EC).

Ενιαίο πλαίσιο, απόλυτη ευελιξία.  
Όλα τα τρακτέρ 6Μ κατασκευάζονται από την John Deere με βάση το φημισμένο ενιαίο πλαίσιο, που παρέχει υψηλή δομική ενότητα, χαμηλά επίπεδα κραδασμών και λιγότερο συνολικό βάρος. Το υδραυλικό σύστημα PFC έχει ενισχυθεί για να διαχειρίζεται τις επιπλέον απαιτήσεις του βοηθητικού εξοπλισμού, και παρέχονται και νέες επιλογές με το ενσωματωμένο σύστημα ζεύξης και ΡΤΟ εμπρός.

 •  

  Έξι κινητήρες. Ένα μόνο υγρό

  Έξι κινητήρες. Ένα μόνο υγρό       Οι κινητήρες PowerTech PVX με 4.5 και 6.8 L – χρειάζονται μόνο ντίζελ.
 •  

  Καθήστε άνετα

  Καθήστε άνετα                          Εργονομική καμπίνα ComfortCab με κορυφαία άνεση και ορατότητα
 •  

  Τα 6M είναι δυνατά

  Τα 6M είναι δυνατά                    Μεγαλύτερη ανυψωτική ισχύς, εξαιρετικοί φορτωτές

Βασικά χαρακτηριστικά

Το νέο 6M διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απόδοση και την παραγωγικότητα σας. Κάντε κλικ σε κάποιο χαρακτηριστικό από κάτω για να μάθετε περισσότερα!

Υδραυλικό σύστημα

Υδραυλικό σύστημα

 Σύστημα αντιστάθμισης πίεσης και παροχής (PFC), 114 L/min (30,1 gpm) 

Πλεονεκτήματα του συστήματος:

 • Μειωμένο φορτίο κινητήρα
 • Βελτιωμένη απόδοση καυσίμου
 • Ενισχυμένη ψύξη λαδιού
 • Μειωμένες εσωτερικές διαρροές
 • Μειωμένο επίπεδο υδραυλικών θορύβων
 • Μικρότερες πιέσεις στους σωλήνες και τις φλάντζες

 Η πίεση σε ολόκληρο το σύστημα δημιουργείται από τη λειτουργία που απαιτεί την υψηλότερη πίεση. Καθώς η ζήτηση μειώνεται, μειώνεται και η πίεση της υδραυλικής αντλίας και οι ανάγκες ισχύος από τον κινητήρα. Άλλα πλεονεκτήματα του υδραυλικού συστήματος:

 • Μηχανικά ελεγχόμενες βαλβίδες
 • Υδραυλικό τιμόνι για εύκολο χειρισμό
 • Υδραυλικά φρένα υγρών δίσκων με εξαιρετική λειτουργία φρεναρίσματος
 • Ζεύξη 3 σημείων με αυξημένη ικανότητα ανύψωσης ώστε να εργάζεστε και με τα βαρύτερα παρελκόμενα

Σε κάθε χωράφι, αγρόκτημα, δενδροκαλλιέργεια, επαρχιακό δρόμο

Transmission

 Είστε αγρότης ή είστε ζωικός παραγωγός; Το νέο 6Μ είναι φτιαγμένο για εσάς και γρήγορα θα σας αποδείξει τις δυνατότητες του. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι κατασκευασμένο από ανθρώπους που γνωρίζουν τις καθημερινές σας ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Αν είστε ζωικός παραγωγός , το 6Μ με τις απλουστευμένες λειτουργίες του, χρειάζεται λίγη συντήρηση, και σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες της καθημερινότητας παρά με αυτό. Οι καινούργιες αλλαγές φέρνουν την απάντησή μας στις πιο πολύπλοκες και ακριβότερες λύσεις των ανταγωνιστών μας.

Πολλές δυνατότητες χωρίς πολυπλοκότητα

Transmission

 Οι αναγνωρισμένες δυνατότητες της σειράς 6Μ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία επιτυχίας. Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινά τώρα, με αυξημένη πυκνότητα ισχύος,συμβατότητα εκπομπών Φάσης IV και περισσότερη άνεση και ευκολία. Το 6195Mείναι το νέο «κορυφαίο» μας μοντέλο με ονομαστική ισχύ 195 hp (97/68 EC).Αυτό το νέο 6M έχει κατασκευαστεί με βάση το φημισμένο ενιαίο πλαίσιο τηςJohn Deere, που παρέχει υψηλή δομική ενότητα και χαμηλά επίπεδα κραδασμών.Το υδραυλικό σύστημα έχει αναβαθμιστεί ώστε να παρέχει την αυξημένη δυνατότητα ανύψωσης που απαιτείται για μεγαλύτερα και πιο βαριά παρελκόμενα. Σας έχουμε καλά νέα σχετικά με την παραγωγικότητά σας.

Ανεβάζουν τον πήχη: Μπροστινοί φορτωτές John Deere

Transmission

Το τρακτέρ 6M αποτελεί την τέλεια βάση για εργασίες μπροστινού φορτωτή βαρέως τύπου χάρη στο ενιαίο πλαίσιο της John Deere. Ο γεροδεμένος διπλός σκελετός αντέχει στις θλιπτικές και στρεπτικές δυνάμεις που δημιουργούνται από άνισα κατανεμημένα φορτία, και κάνει τα τρακτέρ 6M αξεπέραστα σταθερά σε εργασίες εντός και εκτός χωραφιού. Ο ανθεκτικός, ελαιόψυκτος συμπλέκτηςPermaClutch 2 σε όλα τα μοντέλα 6M έχει κατασκευαστεί για να διαχειρίζεται τις πολλές αλλαγές κατεύθυνσης που συνηθίζονται στις συνεχείς εργασίες με μπροστινό φορτωτή.Οι μπροστινοί φορτωτές John Deere σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και ελέγχονται με τα ίδια αυστηρά πρότυπα που ισχύουν για τα τρακτέρ μας.Ταιριάζουν τέλεια στα τρακτέρ 6M, είναι συμβατοί με το εμπρός σύστημα ζεύξης τηςJohn Deere, λειτουργούν με ακρίβεια και αντοχή και επιτρέπουν περιμετρική ορατότητα για κινήσεις ακριβείας. Επίσης διατίθεται προφυλακτήρας για την προστασία της μπροστινής πλευράς από τυχόν ζημιές κατά τη λειτουργία με φορτωτή.

Τηλεματική : Βελτιστοποιεί τις εργασίες σας

Transmission

 Η αγροτική διαδικτυακή μας πύλη MyJohnDeere.com υποστηρίζει όλες τις δυνατότητες των εργασιών σας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να οδηγείτε τον στόλο των μηχανημάτων σας, να ενημερώνεστε για τα δελτία καιρού ώστε να προγραμματίζετε τις εργασίες σας και να διαχειρίζεστε τη γης σας, να οργανώνετε τον εξοπλισμό σας, να διαπιστώνετε την πρόοδο των εργασιών των μηχανημάτων σας και να παρακολουθείτε την πρόοδο της ημέρας. Και όλα αυτά από ένα κεντρικό σημείο με όλα τα δεδομένα σε ένα μέρος. Με την ασύρματη μεταφορά δεδομένων της John Deere μπορείτε ακόμα και να μεταφέρετε δεδομένα «ασύρματα» μεταξύ τηςMyJohnDeere.com και της οθόνης GreenStar 3 2630, χωρίς κανένα κίνδυνο απώλειας δεδομένων και κερδίζοντας χρόνο στη μεταφορά δεδομένων. Μπορείτε να συνδεθείτε  στην MyJohnDeere.com από κάθε υπολογιστή ή φορητή συσκευή για άμεσο έλεγχο των τρεχουσών εργασιών και να μοιραστείτε με ασφάλεια δεδομένα με την αντιπροσωπεία, με άλλους εμπορικούς συνεργάτες, με έμπιστους συμβούλους και με πελάτες.

Ανάρτηση τριών σημείων (TLS)

TLS

 Παρέχει ιδανική έλξη και απόδοση στο χωράφι με έως και 7% παραπάνω ισχύ στο έδαφος από ότι ένας άκαμπτος άξονας. Προσαρμόζεται αυτόματα στις αλλαγές των συνθηκών φορτίου και έλξης.Το TLS κάνει την πορεία πιο εύκολη και παραγωγική.

 

 • Λειτουργία αυτόματων επιπέδων, με +50 mm τζόγο ανάρτησης
 • Αυτόματη προσαρμογή του άξονα και του ποσοστού μείωσης
 • Μεγάλες σχέσεις ταχυτήτων για βέλτιστη κίνηση
 • Συγχρονισμός με το διαγνωστικό του συστήματος γάντσου για αποφυγή φαινομένου ανύψωσης πίσω μέρους, σε καταστάσεις βαριάς έλκυσης υλικών
 • Επιπρόσθετες δισκόπλακες στο μπροστινό μέρος δημιουργούν καλύτερες συνθήκες φρεναρίσματος

Μηχανική Ανάρτηση Καμπίνας

Transmission

Σας προφυλάσσει από δυσάρεστα τραντάγματα και κραδασμούς, προσφέροντας άνεση και μειώνοντας την κόπωση.

Διευρυμένες δυνατότητες κιβωτίου ταχυτήτων

Transmission

Στα PowerQuad Plus, AutoQuad Plus και AutoQuad Plus EcoShift προστίθενται τα CommandQuad Plus και CommandQuad Plus EcoShift. Και τα δύο νέα κιβώτια ταχυτήτων παρέχουν ενισχυμένη αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη  για μεγαλύτερη άνεση του χειριστή, καθώς και μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Για ειδικές εφαρμογές υπάρχει και κιβώτιο έρπουσας για τις εκδόσεις 6110M, 6120M, 6130M, 6135M, 6145M και 6155M. Όπως όλα τα βασικά εξαρτήματα 6M, τα κιβώτια ταχυτήτων μας κατασκευάζονται εσωτερικά από την εταιρεία με χρήση αξιόπιστων μηχανικών συστημάτων υψηλής απόδοσης, τα οποία διευκολύνουν ιδιαίτερα το χειρισμό τους ακόμα και για χειριστές χωρίς εμπειρία.

Τρακτέρ 6M της John Deere.

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά Χαρακτηριστικά σειράς 6M της John Deere

Τρακτέρ σειράς 6M

Τρακτέρ σειράς 6M

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr