4-κύλινδρα 5Μ - περισσότερα από ότι περιμένετε στην κατηγορία του

5115M

Χαρακτηριστικα & Προδιαγραφες

  • Πολύ μεγάλη καμπίνα με εργονομικά χειριστήρια. Διατίθεται και σε έκδοση με ανοιχτή πλατφόρμα.
  • Δυνατό, καθαρό, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου: κινητήρας PowerTech E common-rail με ψεκασμό υψηλής πίεσης
  • Εντυπωσιακή απόδοση υδραυλικών: 94 l/min υδραυλική ροή

Ονομαστική ισχύς (97/68EC)

85 kW (115 hp)

Μέγιστη παροχή υδραυλικής αντλίας

94 l/min

Μέγιστη ανυψωτική ικανότητα

3,600 kg

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου

177 l

Η νέα σειρά τρακτέρ 5Μ βασίζεται στα προηγούμενα επιτυχημένα μοντέλα 5Μ,  βελτιώνοντας ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Απο 55 kW (75 hp) έως 85 kW (115 hp) χαρακτηρίζονται από: αποτελεσματικότητα, ευελιξία, συμπαγή κατασκευή και εξαιρετική ορατότητα.  Είναι απίθανο να βρείτε πιο αποδοτικό τρακτέρ στην κατηγορία του. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας: επισκεφτείτε μας για μια δοκιμή!

Βασικα χαρακτηριστικα

Κάντε κλικ σε κάποιο χαρακτηριστικό παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!

Η ανυψωση βαρων αποτελει ελαφρια εργασια

Τρακτέρ σειράς 5M

Θα εντυπωσιαστείτε με το υδραυλικό σύστημα ανοιχτού κέντρου της σειράς 5Μ. Όλα τα τρακτέρ διαθέτουν διπλή αντλία 94 L/min για όλα τα υδραυλικά κινούμενα παρελκόμενα. Η λειτουργία της αντλίας αυτής σας παρέχει αρκετή ισχύ για 2 υδραυλικά χειριστήρια εμπρός και μέχρι τρία πίσω.
Τα τρακτέρ της σειράς 5Μ είναι ισχυροί ανυψωτές φορτίων. Μπροστινό και πίσω χλοοκοπτικό σε συνδυασμό ή και καλλιεργητές βαρέως τύπου - το δυνατό υδραυλικό σύστημα ζεύξης τριών σημείων τα χειρίζεται όλα με άνεση.

Οι εργασιες με μπροστινο φορτωτη ειναι ευκολη υποθεση

Η ανύψωση βαρών αποτελεί ελαφριά εργασία

Ο μπροστινός φορτωτής τοποθετείται τώρα τόσο γρήγορα και εύκολα που μπορείτε να κάνετε αμέσως όλες τις μικρές εργασίες μετατόπισης ή στοιβάγματος σε ελάχιστο χρόνο. Ο άριστος σχεδιασμός του σημαίνει ότι το τρακτέρ και ο φορτωτής λειτουργούν σαν ενιαία οντότητα. Πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το πανίσχυρο μπροστινό σύστημα ζεύξης, το μπροστινό PTO, το κιβώτιο PowrReverser, μια υψηλής απόδοσης υδραυλική αντλία και ένας υγρός συμπλέκτης πολλών δίσκων συμπληρώνουν το πακέτο.

Τρακτέρ σειράς 5M: AutoTrac ATU 200

AutoTrac ATU 200 Universal πακέτο αυτόματης οδήγησης
Αυτό το βασισμένο σε δορυφόρους σύστημα αυτόματης οδήγησης μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την εργασία για το χειριστή, όταν για παράδειγμα είναι νύχτα ή δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Το AutoTrac ελαττώνει την επικάλυψη έως και 90% και επιταχύνει τις στροφές στο κεφαλάρι, εξασφαλίζοντας χρόνο, καύσιμα και κόστος εργασίας. Το λογισμικό καταγραφής εργασίας και ελέγχου του παρελκομένου σας βοηθάει να διαχειριστείτε το πάγιο κόστος και να κρατήσετε ηλεκτρονικό αρχείο παρακολούθησης των χωραφιών σας (and other regulatory requirements). Το πακέτο περιέχει ένα δέκτη StarFire, οθόνη GreenStar και ένα ηλεκτρικό τιμόνι με μοτέρ. Είναι συμβατό με τα σήματα SF1 & SF2, καθώς με RTK.

Με τις Οθόνες μας θα αποκτήσεις μια εντελώς νέα άποψη για τις εργασίες σου στο χωράφι. Και τα δυο μοντέλα, η 1800 με κουμπιά και η 2630 με οθόνη αφής, είναι έγχρωμα.

Ευκινητο και αποτελεσματικο

Ευέλικτο και αποτελεσματικό

Η φόρτωση και εκφόρτωση στρογγυλών μπαλών, ο καθαρισμός των ακαθαρσιών, η στροφή σε στενούς και άβολους χώρους-το ευκίνητο και σβέλτο τρακτέρ 5Μ είναι φτιαγμένο για αυτό ακριβώς το είδος εργασίας.
Με κοντό μεταξόνιο και ακτίνα στροφής μόλις 4,6μ., το 5Μ πραγματικά διαπρέπει όταν εργάζεται σε στενούς στάβλους ή περιορισμένους χώρους όπου απαιτούνται συχνές στροφές. Η απόκριση και ευκινησία αυτών των μεσαίου μεγέθους τρακτέρ κάνει την καθημερινή εργασία σας ευκολότερη.

Πανισχυρο PTO

Τρακτέρ σειράς 5M

Για να δώσουμε στο τρακτέρ σας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, σας προσφέρουμε τρεις διαφορετικές επιλογές PTO για να επιλέξετε: 540/540E ή 540/540E/1000 για βαριές εργασίες ή 540/540E PTO ανάλογα με την ταχύτητα του εδάφους για παράδειγμα για την έλξη ρυμούλκας με κίνηση στον άξονα σε ανηφορικό έδαφος.
Η δυνατότητα του ενσωματωμένου εμπρόσθιου PTO και μπροστινών υδραυλικών επεκτείνει τις εφαρμογές του 5M τρακτέρ σας ακόμα περισσότερο.

5M Series Video

5M Series Video

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr