• Σειρά 5M

  Ένα τρακτερ, για όλες τις εργασίες

 • Σειρά 5M

  Κάντε τα πάντα, καλύτερα...

 • Σειρά 5M

  Οποιαδήποτε εργασία χρειάζεται να κάνετε, θεωρήστε την ολοκληρωμένη!

 • Τρακτέρ Σειράς 5M

  M – ότι περισσότερο θα Μπορούσατε να περιμένετε στην κατηγορία του

 • Τρακτέρ Σειράς 5Μ

  M – ότι περισσότερο θα Μπορούσατε να περιμένετε στην κατηγορία του

 • Τρακτέρ Σειράς 5M

  M – οτι περισσότερο θα Μπορούσατε να περιμένετε στην κατηγορία του

 • Τρακτέρ Σειράς 5Μ

  M – ότι περισσότερο θα Μπορούσατε να περιμένετε στην κατηγορία του

 • Τρακτερ Σειρας 5Μ

  M – ότι περισσότερο θα Μπορούσατε να περιμένετε στην κατηγορία του

Σειρα 5M

Μ – κατασκευασμένα από μια Μεγάλη εταιρεία

Η σειρά τρακτέρ 5Μ προσφέρει περισσότερες επιλογές απο κάθε άλλη φορά. Επιλέξτε ανάμεσα στην άνετη καμπίνα μεγάλου μεγέθους ή την ανοιχτή εξέδρα χειριστή. Διατίθεται επίσης με άνετη καμπίνα χαμηλής οροφής ιδανική για εργασίες σε χαμηλούς στάβλους ή αποθήκες. Οι παραγωγοί με οπωροφόρα δέντρα και αμπέλια θα βρούν τη στενή έκδοση καμπίνας ιδιαίτερα χρήσιμη. Κι όλα αυτά προσφέρονται σε μια πολύ ελκυστική τιμή.

Δεν ειναι μόνο οι πολλές δυνατότητες χρήσης που οι πελάτες μας περιμένουν απο ένα τρακτέρ 5Μ αλλά κα η ισχύς του. Δεν ειναι μόνο η βαθιά άρωση για την οποία προσφέρεται αυτό το τρακτέρ αλλά και η χρήση παρελκομένων με απαιτήσεις μεγάλης ισχύος στο PTO.

Οι διάφορες επιλογές κιβωτίων ταχυτήτων για τα τρακτέρ 5Μ, απο το 16/16 SyncReverser έως το 32/16 PowrReverserPlus, είναι σχεδιασμένες να είναι σε αρμονία με την απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του κινητήρα.  Το νέο κιτ ελέγχου σας επιτρέπει να ρυθμίζετε με μεγάλη ακρίβεια τις στροφές του κιβωτίου PowrReverser ώστε να ανταποκρίνεται στις συνθήκες του εδάφους και το είδος της εργασίας.

Καλλιεργείτε λαχανικά; Σε αυτή την περίπτωση η επιλογή της έρπουσας σας επιτρέπει να εργάζεστε με ταχύτητες μέχρι 300 μέτρα/ώρα. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός ασφαλείας στάθμευσης που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό, ακινητοποιεί με μεγαλύτερη ασφάλεια το τρακτέρ.

Τρακτέρ σειράς 5M

Βασικα Χαρακτηριστικα

Κάντε κλικ σε κάποιο χαρακτηριστικό παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!

Η ανυψωση βαρων αποτελει ελαφρια εργασια

Τρακτέρ σειράς 5M

Θα εντυπωσιαστείτε με το υδραυλικό σύστημα ανοιχτού κέντρου της σειράς 5Μ. Όλα τα τρακτέρ διαθέτουν διπλή αντλία 94 L/min για όλα τα υδραυλικά κινούμενα παρελκόμενα. Η λειτούργια της αντλίας αυτής σας παρέχει αρκετή ισχύ για 2 υδραυλικά χειριστήρια εμπρός και μέχρι τρία πίσω.

Τα τράκτέρ της σειράς 5Μ είναι ισχυροί ανυψωτές φορτίων. Μπροστινό και πίσω χλοοκοπτικό σε συνδιασμό ή και καλλιεργητές βαρέως τύπου - το δυνατό υδραυλικό σύστημα ζεύξης τριών σημείων τα χειρίζεται όλα με άνεση.

Οι εργασιες με μπροστινο φορτωτη ειναι ευκολη υποθεση

Η ανύψωση βαρών αποτελεί ελαφριά εργασία

Ο μπροστινός φορτωτής τοποθετείται τώρα τόσο γρήγορα και εύκολα που μπορείτε να κάνετε αμέσως όλες τις μικρές εργασίες μετατόπισης ή στοιβάγματος σε ελάχιστο χρόνο. Ο άριστος σχεδιασμός του σημαίνει ότι το τρακτέρ και ο φορτωτής λειτουργούν σαν ενιαία οντότητα. Πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως το πανίσχυρο μπροστινό σύστημα ζεύξης, το μπροστινό PTO, το κιβώτιο PowrReverser, μια υψηλής απόδοσης υδραυλική αντλία και ένας υγρός συμπλέκτης πολλών δίσκων συμπληρώνουν το πακέτο.

Τρακτέρ σειράς 5M: AutoTrac ATU 200

AutoTrac ATU 200 Universal πακέτο αυτόματης οδήγησης
Αυτό το βασισμένο σε δορυφόρους σύστημα αυτόματης οδήγησης μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την εργασία για το χειριστή, όταν για παράδειγμα είναι νύχτα ή δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Το AutoTrac ελαττώνει την επικάλυψη έως και 90% και επιταχύνει τις στροφές στο κεφαλάρι, εξασφαλίζοντας χρόνο, καύσιμα και κόστος εργασίας. Το λογισμικό καταγραφής εργασίας και ελέγχου του παρελκομένου σας βοηθάει να διαχειριστείτε το πάγιο κόστος και να κρατήσετε ηλεκτρονικό αρχείο παρακολούθησης των χωραφιών σας (and other regulatory requirements). Το πακέτο περιέχει ένα δέκτη StarFire, οθόνη GreenStar και ένα ηλεκτρικό τιμόνι με μοτέρ. Είναι συμβατό με τα σήματα SF1 & SF2, καθώς και με RTK.

Με τις Οθόνες μας θα αποκτήσεις μια εντελώς νέα άποψη για τις εργασίες σου στο χωράφι. Και τα δυο μοντέλα, η 1800 με κουμπιά και η 2630 με οθόνη αφής, είναι έγχρωμα.

Ευκινητο και Αποτελεσματικο

Ευέλικτο και αποτελεσματικό

Η φόρτωση και εκφόρτωση στρογγυλών μπαλών, ο καθαρισμός των ακαθαρσιών, η στροφή σε στενούς και άβολους χώρους-το ευκίνητο και σβέλτο τρακτέρ 5Μ είναι φτιαγμένο για αυτό ακριβώς το είδος εργασίας

Με κοντό μεταξόνιο και ακτίνα στροφής μόλις 4,6μ., το 5Μ πραγματικά διαπρέπει όταν εργάζεται σε στενούς στάβλους ή περιορισμένους χώρους όπου απαιτούνται συχνές στροφές. Η απόκριση και ευκινησία αυτών των μεσαίου μεγέθους τρακτέρ κάνει την καθημερινή εργασία σας ευκολότερη. 

Πανισχυρο PTO

Τρακτέρ σειράς 5M

Για να δώσουμε στο τρακτέρ σας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, σας προσφέρουμε τρεις διαφορετικές επιλογές PTO για να επιλέξετε: 540/540E ή 540/540E/1000 για βαριές εργασίες ή 540/540E PTO ανάλογα με την ταχύτητα του εδάφους για παράδειγμα για την έλξη ρυμούλκας με κίνηση στον άξονα σε ανηφορικό έδαφος.

Εκδοση χωρις καμπινα

Τρακτέρ σειράς 5M χωρίς καμπίνα

Η έκδοση χωρίς καμπίνα στα 5Μ προσφέρει επίσης το ίδιο επίπεδο άνεσης και εργονομικής τελειότητας. 

Σειρά 5M της John Deere. Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στα φύλλα τεχνικών χαρακτηριστικών.

5Μ Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τρακτέρ σειράς 5M John Deere

Σειρά 5Μ - Teaser

Ένα τρακτερ για όλες τις εργασίες

Τρακτέρ σειράς 5Μ John Deere

Σειρά 5M - Walkaround

Με το νέο 5M οποιαδήποτε εργασία χρειάζεται να κάνετε, θεωρήστε την ολοκληρωμένη

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr