• Τρακτερ σειρας 5G

  Φτιαγμένο για υψηλές απαιτήσεις

 • Τρακτερ σειρας 5G

  Απόδοση σε μεσαίο μέγεθος

Σειρα 5G

Η ισχύς μεσαίου μεγέθους έχει νέο όνομα: 5G/5GH Standard Σειρά

Το τρακτέρ 5G της John Deere θα διεκπεραιώσει την αποστολή του σε μεγάλη γκάμα αγροτικών και άλλων εφαρμογών, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αυτό το μεσαίου μεγέθους τρακτέρ είναι αρκετά σκληρό για συνεχή χρήση, αρκετά μαζεμένο σε μέγεθος για μικρούς χώρους, αρκετά ευέλικτο για κλειστές στροφές, προσφέρεται για πολλές χρήσεις και διαθέτει όση αξιοπιστία χρειάζεστε.

Βασικα Χαρακτηριστικα

Κάντε κλικ σε κάποιο χαρακτηριστικό παρακάτω για να μάθετε περισσότερα!

Μια οικογενεια, πολλες εφαρμογες

Τρακτέρ στάνταρ σειράς 5G/5GH

Όποια και αν είναι η εργασία σας, αγροτική, κτηνοτροφική, ειδική, κάποιος συνδυασμός όλων αυτών ή ακόμη και μη αγροτική, η νέα σειρά τρακτέρ μεσαίου μεγέθους 5G της John Deere σας προσφέρει λύσεις.

Με μαζεμένο μέγεθος, μεγάλη ισχύ και πλήρη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού, το νέο 5G είναι ευέλικτο τόσο στο χωράφι όσο και σε αποθήκη φάρμας ή σε εργασίες δημοσίων έργων σε δρόμους, πάρκα ή αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

 

Εξοπλίστε το τρακτέρ σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας:

 • 4 επιλογές κιβωτίου ταχυτήτων
 • IPM (μόνο για το 5090G) για επιπλέον ισχύ
 • μηχανικά ή ηλεκτροϋδραυλικά χειριστήρια SCV
 • μπροστινό ΡΤΟ, προετοιμασία μπροστινού φορτωτή και μπροστινό σύστημα ζεύξης εξοπλισμένα από το εργοστάσιο

Απολαυστε την ανεση μιας ευρυχωρης καμπινας

Τρακτέρ στάνταρ σειράς 5G/5GH

Δεν έχει σημασία πόσες ώρες εργάζεστε καθημερινά, το μέγεθος της καμπίνας της νέας σειράς 5G της John Deere θα κάνει την εργασία σας διασκέδαση. Τα διακριτά, εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια έχουν εύκολη πρόσβαση ενώ η καλή οργάνωση του πίνακα οργάνων διευκολύνει την αναζήτηση κάθε πληροφορίας και όλα αυτά αυξάνουν το αίσθημα άνεσης και ελέγχου.

Όλα έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται με την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία. Ο βελτιωμένος εργονομικός σχεδιασμός μειώνει τις κινήσεις των χεριών και η εύκολη διάταξη των χειριστηρίων μεγιστοποιεί την απόδοση.

Ενα προθυμο εργαλειο με προσαρμοσμενο μπροστινο φορτωτη

Τρακτέρ στάνταρ σειράς 5G/5GH

Επιλέξτε πράσινο στο το πράσινο με μπροστινούς φορτωτές σειράς Η της John Deere. Σχεδιασμένοι ειδικά για τα τρακτέρ John Deere. Προσφέρουν εργονομικά στοιχεία ελέγχου, ιδανική σταθερότητα και στιβαρότητα, εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή. 

Ισχυρο υδραυλικο συστημα και χειριστηρια SCV

Τρακτέρ στάνταρ σειράς 5G/5GH

Για μέγιστη ευελιξία, η νέα σειρά 5G προσφέρει μέχρι τρεις μηχανικές και τέσσερις ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες SCV. Όλες έχουν εύκολους στον χειρισμό συνδέσμους για γρήγορη αλλαγή παρελκομένων. Το υδραυλικό σύστημα της σειράς 5G διαθέτει κατανεμητή και ρυθμιστή ροής στις μηχανικές SCV. Επιπλέον υπάρχει ρυθμιστής ροής στην καμπίνα και προαιρετική ρύθμιση χρόνου στις ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες SCV για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

 

 • Ανοιχτό υδραυλικό σύστημα, απλό και αξιόπιστο
 • Διπλή αντλία με κίνηση από τον κινητήρα για αδιάκοπη λειτουργία του τιμονιού και του υδραυλικού συστήματος
 • Προαιρετική τρίτη υδραυλική αντλία για επιπλέον 29,8 L/min και για 126 L/min στην έξοδο για πιο απαιτητικά παρελκόμενα

Επιλεξτε απο 4 ειδη κιβωτιου ταχυτητων

Τρακτέρ στάνταρ σειράς 5G/5GH

Για να διασφαλιστεί η μέγιστη συμβατότητα με τον τρόπο που εργάζεστε, το νέο 5G προσφέρει τέσσερα διαφορετικά είδη κιβωτίου ταχυτήτων: 12F/12R με προαιρετικό 2WD, 24F/24R με μηχανικό ή ηλεκτροϋδραυλικό Hi-Lo, και 24F/12R με ηλεκτρικό κιβώτιο PowrReverser. Το κιβώτιο PowrReverser είναι σχεδιασμένο για εφαρμογές που απαιτούν συνεχείς αλλαγές κατεύθυνσης πορείας, όπως σε εργασίες με μπροστινό φορτωτή ή κλειστές στροφές στην άκρη του χωραφιού. Ο υγρός συμπλέκτης που παρέχεται με το σύστημα αυτό διασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και με πολύ μεγάλη καταπόνηση.

 

Σειρά 5G της John Deere. Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά 5G/5GH Standard σειρά

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr