• 5R Series Tractors

  Compact can do more

 • 5R Series Tractors

  Compact can do more

 • 5R Series Tractors

  Compact can do more

 • 5R Series Tractors

  Compact can do more

 • 5R Series Tractors

  Compact can do more

 • 5R Series Tractors

  Compact can do more

5R Series

ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 

Compact can do more

Μικρές διαστάσεις με μεγάλες δυνατότητες. Εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου, γεμάτο δύναμη και φορτωμένο με χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την ευελιξία και την άνεση, το νέο 5R είναι μία κατηγορία από μόνο του. Αυτό είναι το τρακτέρ για ό,τι χρειάζεται να κάνετε και ό,τι επιθυμούσατε πάντα να έχετε. Επιτέλους, υπάρχει ένα ελαφρύ και ευέλικτο τρακτέρ, με το οποίο μπορείτε να χειρίζεστε όλα τα βαριά φορτία - πίσω και μπροστά σας. Σχεδιασμένο για απόλυτη ευελιξία, στο 5R μπορεί να τοποθετείται εύκολα ένας μπροστινός φορτωτής από τη σειρά R και νιώθει το ίδιο άνετα και στο δρόμο και στο χωράφι. Αυτό το τρακτέρ είναι το απόλυτο εργαλείο του επαγγελματία: οικονομία καυσίμου με ανάλογες επιδόσεις στην άνεση και ευκολία χρήσης που επικεντρώνεται στο αποτέλεσμα - όλα αυτά στο μέγιστο βαθμό, ταχύτερα, καλύτερα. 

Key Features

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ

Great for front loader work

Αποκτήστε την ισχύ και τον έλεγχοπου χρειάζεστε για κάθε εργασίαμπροστινού φορτωτή. Το εξελιγμένουδραυλικό σύστημα αντιστάθμισηςπίεσης και παροχής (PFC) του 5R μπορείνα παράγει ροή έως και 117 l/min. Άλλημία πρωτιά αυτού του κορυφαίουτρακτέρ.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΘΕΑ

Superior visibility

 Η πανοραμική οροφή, το πανοραμικόμπροστινό παρμπρίζ και το νέο, χαμηλόκαπό διευρύνουν το πεδίο ορατότητάςσας και σας επιτρέπουν ναεπικεντρωθείτε στις εργασίες τουμπροστινού φορτωτή, με ανεπανάληπτοτρόπο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ

Extra manoeuvrable

Πόσο καλός μπορεί να είναι έναςμπροστινός φορτωτής αν δεν μπορεί να φτάσει στο φορτίο; Με τοκοντό του μεταξόνιο των 2.250 mm, το μειωμένο συνολικό μήκος καιτην εξαιρετική ακτίνα στροφής των 3,75 m, το 5R έχει σχεδιαστεί έτσιώστε να μπορεί να φτάνει το φορτίο σας οπουδήποτε. Οι μικροί χώροιείναι η ειδικότητα του 5R.

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΡΟΥΝ , ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

Compact robustness

Το εξοπλίσαμε με τη δύναμη ναπραγματοποιεί όλες τις βαριές εργασίες που θα κάνατε συνήθως με ταμεγαλύτερα αδέλφια του. Ξεκινά με μόλις 4,3 t, αλλά υπερβαίνει κατάπολύ αυτή την κατηγορία – έτσι ώστε να μπορείτε να του αναθέσετεκάθε εργασία φορτωτή που έχετε. Η τελική απόδειξη ότι το μέγεθοςδεν μετρά.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!

Outstanding comfort

Θα αισθάνθείτε φυσική άνεση στον ευρύχωρο χώρο της καμπίνας 5R. Κάθισμα με αερανάρτηση– Για ακόμη περισσότερη άνεση, το βασικό κάθισμα μεαερανάρτηση διατίθεται μεθέρμανση καθίσματος.

ΙΔΑΝΙΚΌ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟ ΡΆ

Great for transport

Διαχείριση ισχύος μεταφοράς (TPM) 10 hp, μέγιστος αριθμός στροφών 1.750 σ.α.λ., αυτόματος συμπλέκτης, cruise control, αυτόματη λειτουργία, δύο ταχύτητες εκκίνησης πορείας.

ΆΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΆΦΙ

Great in the field

 Έως και 8 ταχύτητες PowerShift με 12 ταχύτητες στο εύρος λειτουργίας 4-12 km/h, 8% επιπλέον ισχύς, έως 5.300 kg ανυψωτική ικανότητα, πίσω ελαστικά ομάδας 44, iTEC basic, στενό μοντέλο 5RN.

Watch the video of the Command8 Transmission

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ

Total ease of use

Καλύτερα χειριστήρια σημαίνουν περισσότερο έλεγχο. Μετατρέψτε σε απλή εργασία τις περίπλοκες ενέργειες και τους ελιγμούς με το CommandARM – μία εξελιγμένη διεπαφή μεταξύ ανθρώπου και μηχανής που έχει σχεδιαστεί για ξεκούραστο έλεγχο με λειτουργία αφής και παρακολούθηση όλων των λειτουργιών του τρακτέρ.Σε συνδυασμό με την κύρια μονάδα οθόνης στην κολόνα Α, το CommandARM προσφέρει μία πολύ εύχρηστη διεπαφή με το 5R σας. Περιλαμβάνει το χειρισμό όλων των λειτουργιών του κιβωτίου. Έλεγχος όλων των SCV με εύκολα αναγνωρίσιμους, χρωματικά κωδικοποιημένους μοχλούς αφής. Χειρισμός ακριβείας του αριθμού στροφών κινητήρα με το χειρόγκαζο και έλεγχος του πίσω συστήματος ζεύξης. Όλα έχουν σχεδιαστεί για την άνεσή σας. Ετοιμαστείτε να αδράξετε τη μέρα σας.

Watch the video regarding the Operator Interface

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Fuel efficient

Ο ανανεωμένος κινητήρας 4,5 lPowerTech PWX “Diesel Only” του τρακτέρ της σειράς 5Rκαταναλώνει μόνο περίπου 265 g/kWh και τα αποτελέσματααποδοτικότητας καυσίμου στο ανεξάρτητο τεστ DLGPowerMix το 2017 ήταν εξαιρετικά.

Σειρά 5R της John Deere. Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στα φύλλα τεχνικών χαρακτηριστικών.5R Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr