W330/W440 Μικρες Κομπινες

 • W330/W440 Μικρες Θεριζοαλωνιστικες

  Τα μηχανήματα που σε απελευθερώνουν.

 • W330/W440 Μικρες Θεριζοαλωνιστικες

  Τα μηχανήματα που σε απελευθερώνουν.

 • W330/W440 Μικρες Θεριζοαλωνιστικες

  Τα μηχανήματα που σε απελευθερώνουν.

 • W330/W440 Μικρες Θεριζοαλωνιστικες

  Τα μηχανήματα που σε απελευθερώνουν.

 • W330/W440 Μικρες Θεριζοαλωνιστικες

  Τα μηχανήματα που σε απελευθερώνουν.

W330/W440 Μικρες Κομπινες

 Η ιδιοκτησία μιας μικρής κομπίνας της John Deere – της W330 ή της W440 – σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ποτέ πια δε θα κάνετε συμβιβασμούς στην εργασία σας - ή στην ποιότητα της σοδειάς: όταν η σοδειά σας είναι έτοιμη, μπορείτε να αλωνίσετε αμέσως. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας.

 Αυτές οι στιβαρές μικρές κομπίνες της John Deere έχουν σχεδιαστεί και μελετηθεί για να αποδίδουν κορυφαία ποιότητα καρπού και καθαρή δεξαμενή καρπού ακόμα και σε συνθήκες με υγρασία, ενώ ο στοχευμένος σχεδιασμός την κάνει εξαιρετικά φιλική στο χρήση και εύκολη στο σέρβις και τη συντήρηση. Και όλα αυτά με την άνεση μιας μοντέρνας καμπίνας και μιας έγχρωμης ο οθόνης αφής.

 •  

  Βελτιωμένη απόδοση τριψίματος

  Βελτιωμένη απόδοση στο τρίψιμο

   Το προτύμπανο (PTC) αυξάνει την απόδοση του τριψίματος εξομαλύνοντας τη ροή του υλικού στο κύριο τύμπανο, αυξάνοντας την απόδοση έως και 20%. Είναι προεπιλογή στην W330, προαιρετικό στην W440.

 •  

  Αποκλειστικό σύστημα επανατριψίματος

  Αποκλειστικό σύστημα επανατριψίματος

   Μοναδικός στην κατηγορία είναι το σύστημα επανατριψίματος. Μειώνει την ποσότητα των επιστρεφόμενων, με αποτέλεσμα να μειώνεται το φορτίο στο τύμπανο τριψίματος και αυξάνει την απόδοση της κομπίνας.

 •  

  Καμπινα και χειριστηρια

  Καταπληκτικό σημείο εργασίας

   Η άνετη, ήσυχη καμπίνα είναι ένα μέρος που μπορείς να εργάζεσαι όλη μέρα στο χωράφι χωρίς άγχος. Ο χειρισμός όλων των λειτουργιών μπορεί να γίνει εύκολα από τα χειριστήρια του μπράτσου, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής είναι βολικά τοποθετημένη στη γωνιακή κολώνα της καμπίνας.

Βασικα Χαρακτηριστικα

 Η John Deere έχει κάνει την ιδιοκτησία της δικής σου θεριζοαλωνιστικής μια ανταποδοτική εμπειρία χωρίς προβλήματα. Η ρύθμιση είναι απλή και σύντομη, η λειτουργία είναι εύληπτη και χωρίς άγχος, το σέρβις και η συντήρηση είναι εύκολα, και υψηλής απόδοσης καρπός και σανό είναι το αποτέλεσμα.

Επιλογη μαχαιριου

Επιλογη μαχαιριου

 Διατίθενται τα παρακάτω μαχαίρια για την W330: 3.90m, 4.20m, 4.50m, 4.80m και 5.10m. Για την W440 τα διαθέσιμα μαχαίρια είναι: 4.50m, 5.10m, 5.70m και 6.30m. Όλα μας τα μαχαίρια διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματος Έλεγχος Ύψους με  αυτόματη ευθυγράμμιση είναι στάνταρ στις εξοπλισμένες από το PTC W440, προαιρετικός για τις μη-PTC W440
 • Διάμετρος κοχλία ταΐσματος 350mm
 • Στιβαρός μηχανισμός μαχαιριών με κουτί ταλάντωσης
 • Βιδωμένοι τομείς με μαχαίρια
 • Λωρίδες εισαγωγής σε όλο το πλάτος της πλατφόρμας κοπής 
 • Σταθεροί ή σπαστοί διαχωριστές
 • Σταθεροί ή ταχεία αναρτώμενοι ανυψωτές σοδειάς (προαιρετικά)
 • Πλαστικό/Νάιλον φτερά ανέμης

Ομοιομορφη και ομαλη εισαγωγη υλικου

Ομοιομορφη και ομαλη εισαγωγη υλικου

 Όταν εργάζεστε με μεγαλύτερα μαχαίρια σε μια κομπίνα W440, μπορείτε να διατηρήσετε μεγαλύτερη ταχύτητα εδάφους σε πλαγιές χάρη στο σύστημα πλευρικής κλίσης του λαιμού. Ο σταθερός λαιμός της W330 είναι ιδανικός για χρήση με μικρά μαχαίρια όπου η πλάγια ρύθμιση είναι υπερβολική.

 Τα επίμονα κολλήματα στο μαχαίρι ή το λαιμό μπορούν εύκολο να λυθούν ενεργοποιώντας την ισχυρή ανάστροφη λειτουργία με το κουμπί μέσα στην καμπίνα. Για να προστατευτεί το τύμπανο από ανεπιθύμητη είσοδο πετρών, το μαχαίρι μπορεί να εξοπλιστεί με προαιρετική πετροπαγίδα.

 Οι ευέλικτες κομπίνες μας W330 και W440 μπορούν να χειριστούν ευρεία γκάμα σοδειών με ευκολία. Τρέιλερ κατασκευασμένα ειδικά για το κάθε μαχαίρι είναι διαθέσιμα από το εργοστάσιο για να διευκολύνουν γρήγορες αλλαγές από χωράφι σε χωράφι, και ο αντιπρόσωπός της John Deere μπορεί να σου παρέχει ποικιλία επιλογών για τα μαχαίρια συμπεριλαμβανομένων προεκτάσεων ελαιοκράμβη με μηχανικά πλευρικά μαχαίρια.

Ομαλο, αποτελεσματικο τριψιμο

 Παρότι η W330 και η W440 είναι μικρότερα μηχανήματα, και οι δυο διαθέτουν μεγάλη επιφάνεια διαχωρισμού. Η ευελιξία εξασφαλίζεται από τη μεγάλη διάμετρο του τυμπάνου αλωνισμού, που τα τρίβει όλα απαλά από μικρό καρπό μέχρι καλαμπόκι.

Ομαλο, αποτελεσματικο τριψιμο

Τύμπανο

 Το μεγάλο τύμπανο αλωνισμού, με 8 ρίγες, έχει διάμετρο 500 χιλ. και συνολικό πλάτος 1110 χιλ. (W330) ή 1330 χιλ. (W440) και σας προσφέρει άριστη ποιότητα καρπού και ελαφρύ χειρισμό του υλικού. Η απόσταστη από το έδαφος της εμπρός και πίσω κόφας μπορεί να ρυθμιστεί μέσα από την καμπίνα. Σας δίνει ασύγκριτη ποιότητα τριξίματος και αποτελεσματικότητα σε αυτόν τον τομέα και προστατεύεται από τραυμαστισμό από πέτρες από μια μοναδική πετροπαγίδα.

Κοπανιστήρι

 Το μεγάλου διαμέτρου (350mm) κοπανιστήρι βγάζει το τριμμένο στρώμα σταχιού από το τύμπανο/κόφα, το επιβραδύνει και το μεταφέρει στα άλογα. Προσφέρει συνεπή ροή υλικού. Κάτω από το κοπανιστήρι μια χτένα συλλέγει τους σπόρους από το στρώμα άχυρου που μετατρέπεται σε μια καλύτερα αεριζόμενη μάζα για τα άλογα.

 Άλογα από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν αποτελεσματικό διαχωρισμό των υπολοίπων σπόρων από το υλικό. 6.3 τ.μ. επιφάνεια διαχωρισμού για την 6-άλογη W440, 4.8 τ.μ. για την 5-άλογη W330.

Τύμπανο

Προτύμπανο (PTC)

 Σκληρό, αλλά με υψηλή απόδοση, σε δύσκολες συνθήκες αλωνισμού θα έχετε κέρδος από το επιπλέον τύμπανο και την επιφάνεια ενεργού διαχωρισμού του PTC μας. Η μειωμένη γωνία μεταξύ του λαιμού και την κόφας επιταγχύνη, προ-τρίβει και εξομαλύνει τη ροή του υλικού με σκοπό να βελτιωθεί ο διαχωρισμός, ενώ η ποιότητα του καρπού είναι εξασφαλισμένη από τις ειδικά σχεδιασμένες προεκτάσεις. Το φορτίο στην κύρια κόφα είναι ελαττωμένο επειδή περισσότεροι σπόροι επεξεργάζονται μέσα στην κόφα PTC κάτω από τον προ-τρίφτη, με αποτέλεσμα έως και 20% αύξηση απόδοσης.

Δοκιμασμένο σύστημα αλόγων

Δοκιμασμένο Σύστημα Αλόγων

 Στιβαρό, αξιόπιστο και εύκολοσυντήρητο, τα 6 άλογα τεσσάρων τμημάτων από ανοξείδωτο ατσάλι (5 άλογα στην W330) με τα τμήματα των 18 εκ., διαχωρίζουν με αποτελεσματικότητα τους υπόλοιπους σπόρους από το υλικό της σοδειάς. Δημιουργούν το υψηλότερου επιπέδου άχυρο για χορτοδεσία, ενώ απαιτούν σχετικά χαμηλή ισχύ. Η απόδοση διαχωρισμού μπορεί να βελτιωθεί με το προαιρετικό σύστημα Power Separator. Η επιφάνεια των αλόγων για την W440 είναι 6.3 τ.μ. ενώ για την W330 είναι 4.8 τ.μ. Και οι δυο επιτυγχάνουν κορυφαία ποιότητα διαχωρισμού ακόμα και σε χωράφια με μεγάλη παραγωγή ή υγρές συνθήκες.

Καθαρες Λυσεις

 Οι κομπίνες μας W330 και W440 είναι εφοδιασμένες με κόσκινο και προ-κόσκινο εξαιρετικά αποτελεσματικής τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίζεται η μεταφορά πεντακάθαρου καρπού στο αμπάρι. Το μεγάλο κόσκινο καθαρισμού, ο μεταβλητός ανεμιστήρας με τέσσερα πτερύγια και οι τομείς του πίσω κοσκίνου σας εγγυώνται ότι έχετε πλήρη διαχωρισμό του καρπού:

Μεγάλη επιφάνεια κοσκίνων μεγάλης κατηγορίας

Μεγάλη επιφάνεια κοσκίνων μεγάλης κατηγορίας

 Η μεγάλη επιφάνεια κοσκίνων στις W440 και W330 εξασφαλίζουν ελάχιστες απώλειες σπόρων ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ μεγάλης παραγωγής. Ψηλές διαμήκεις πλάκες διαχωρισμού βοηθούν να διατηρηθεί ομοιόμορφη κατανομή όταν εργάζεστε σε πλαγιές. Επιπλέον, επιτρέπουν στο χειριστή να μεταβάλει την ροή του άερα καθαρισμού, ανάλογα με τη φύση της σοδειάς υπό αλωνισμό. Αυτό βελτιστοποιεί την απόδοση του κοσκίνου καθαρισμού. Τα κόσκινα μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα για καθαρισμό στο τέλος της σεζόν.

Υψηλής απόδοσης κόσκινα

 Η απόδοση του κόσκινου καθαρισμού βελτιώνεται με τους ανεξάρτητα ρυθμιζόμενους τομείς του πίσω κοσκίνου (W440), σταθερή ροή αέρα από ένα ανεμιστήρα με αδιαβάθμητο έλεγχο ταχύτητας από την καμπίνα, και επιμήκη, αποσπώμενα τμήματα προετοιμασίας που εξασφαλίζουν ομαλή μετάβαση σε και κατα μήκος του κοσκίνου.
 Τα ειδικά κόσκινα υψηλής απόδοσης είναι εύκολα στη χρήση ενώ μειώνουν την ποσότητα του κοντού αχύρου από το κάτω κόσκινο. 

Ενεργά επιστρεφόμενα

Ενεργά επιστρεφόμενα

 Μοναδικό στην κατηγορία του, το σύστημα ενεργών επιστρεφομένων μας ξαναεπεξεργάζεται τον καρπό πάνω από την επιφάνεια των κοσκίνων πριν τα εναποθέσει ομοιόμορφα στο πάνω κόσκινο. Αυτό αυξάνει την απόδοση του τριψίματος μειώνοντας το περιττό φορτίο στο κυρίως τύμπανο. Ο χειριστής ενημερώνεται για την ποσότητα των επιστρεφομένων μέσω της στάνταρ ηλεκτρονική συσκευή μέτρησης των επιστρεφομένων.

Ποιοτικος καρπος και αχυρο

Ποιοτικος καρπος και αχυρο

 Ο δυο ταχυτήτων (3900rpm/2000rpm) καταστροφέας που διατείθεται στις W440 και W330 HD comfort καταστροφέας κόβει μικρά τμήματα το άχυρο το οποίο στη συνέχεια απλώνεται ομοιόμορφα στο πλήρες πλάτος του μαχαιριού. Έχει 44 κανονικά μαχαίρια και 45 αντιμάχαιρα. Στον καταστροφέα comfort, χειρίζεστε το chop to drop μέσω ενός εύχρηστου μοχλού που ρυθμίζει τα πτερύγια για το άχυρο και ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τον υψηλής απόδοσης, υψηλής ταχύτητας καταστροφέα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να αλλάξεις ιμάντες ή συμπλέκτες.

 Ο καταστροφέας comfort προσφέρει έως και 4 τρόπους να διαμοιραστεί το άχυρο: σε γραμμή, στον καταστροφέα, κάτω γραμμή, και απλωμένο στις δυο πλευρές. Τα πτερύγια μπορούν να ρυθιμιστούν χειροκίνητα ή ηλεκτρονικά (προαιρετικά) από την καμπίνα. Ένας υδραυλικό σύστημα αποβολής αχύρου είναι διαθέσιμο προαιρετικά για τον στάνταρ και τον comfort καταστροφέα.

 Σταθερά όμοια κατανομή αχύρου εξασφαλίζεται από τα πτερύγια στο πίσω μέρος, τα οποία ρυθμίζονται είτε ηλεκτρονικά από την άνεση της καμπίνας, είτε χειροκίνητα από το πίσω μέρος. Σου επιτρέπουν να αλλάξεις το πλάτος απλώματος ή να αντισταθμίσεις πλευρικούς ανέμους. Το πίσω τμήμα διπλώνει πολύ εύκολα χωρίς την ανάγκη εργαλείων, για οδήγηση με τρέιλερ μαχαιριού ή για μετακίνηση σε δημόσιους δρόμους.

Αξεπεραστη χωρητικοτητα δεξαμενης καρπου

Αξεπεραστη χωρητικοτητα δεξαμενης καρπου

 Η μεγάλη, εντελώς κλειστή δεξαμενή καθαρού καρπού της W440 μπορεί να χωρέσει έως και 7600l. Επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία προτού χρειαστεί να γίνει εκφόρτωση. Δύο ρυθμιζόμενοι αισθητήρες σας ενημερώνουν για την πληρότητα 75% και τη στάθμη της δεξαμενής καυσίμου. Αφού νυχτώσει, ο φωτισμός της δεξαμενής καθαρού καρπού προσφέρει στο χειριστή θέα της δεξαμενής μέσω του πλατιού παραθύρου στο πίσω διάφραγμα της καμπίνας. Πλήθος από πόρτες πρόσβασης και ο εξομαλυνσμένος εσωτερικός χώρος κάνουν τον καθαρισμό της δεξαμενής πολύ εύκολο. Οι παραγωγοί σπόρων θα εκτιμήσουν ότι οι κοχλίες μπορούν να αφαιρεθούν για καθαρισμό.

 Ο ρυθμός εκφόρτωσης των 100l/s του κλειστού συστήματος εκφόρτωσης στα εξοπλισμένα με PTC μοντέλα, κάνει δυνατό το άδειασμα ενός πλήρους αμπαριού σε μόλις 76 δευτερόλεπτα. Κομπίνες χωρίς PTC έχουν ρυθμό 55l/s. Ο κοχλίας εκφόρτωσης ανοίγει σε βολική γωνία, ώστε να είναι ορατός από την καμπίνα. Ένα ηχητικό σήμα εξασφαλίζει ότι η εκφόρτωση γίνεται μόνο όταν ο κοχλίας είναι στην υψηλότερη θέση.

Καμπινα και χειριστηρια

Καμπινα και χειριστηρια

 Η άμεση προσέγγισή μας στο σχεδιασμό των κομπινών W330 και W440 διακρίνεται στην ευρύχωρη εργοχνομική καμπίνα. Ο χειριστής και ο ιδιοκτήτης εργάζονται με άνεση, και υπάρχει ακόμη χώρος και για μια εργαλειοθήκη ή ένα ψυγειάκι.

 Η άριστη ορατότητα συμπληρώνεται από χειριστήρια που είναι ομαδοποιημένα για να απλουστεύσουν τη λειτουργία, και η έγχρωμη οθόνη αφής είναι βολικά τοποθετημένη πάνω στη γωνιακή κολώνα της καμπίνας.

 • Οθόνη στερεωμένη στη γωνιακή κολώνα: άριστα τοποθετημένη για να μην εμποδίζει τη θέα σας στο μαχαίρι.
 • Σύστημα ελέγχου κλίματος: προαιρετικός κλιματισμός, ψύξη και θέρμανση, με ανεμιστήρα πολλών ταχυτήτων. Οι διάφορες έξοδοι αέρα παρέχουν ομοιόμορφη κατανομή αέρα όπου χρειάζεστε.
 • Ηλεκτρικοί καθρέφτες: βολικός έλεγχος του οπτικού πεδίου των καθρεφτών, μέσα από την καμπίνα. Στάνταρ στις W440.
 • Ρυθμιζόμενη κολώνα τιμονιού: Ρύθμιση 3-κατευθύνσεων ώστε να έχετε τη θέση οδήγησης που προτιμάτε. Περιλαμβάνει ρύθμιση του πεντάλ.
 • Αναρτούμενο κάθισμα χειριστή:  απομόνωση ανεπιθύμητων αναταράξεων και κραδασμών.
 • Πολυ-λειτουργική λαβή και χειριστήρια: κονσόλα χειριστηρίων για όλες τις σημαντικές λειτουργίες της κομπίνας στα δάχτυλά σας.

 Άριστη ηχομόνωση περιορίζει τον εξωτερικό ήχο σε μόλις 76dB(A), ενώ οι δυναμικοί καθρέφτες και η τριών κατευθύνσεων ρυθμιζόμενη κολώνα τιμονιού προσφέρουν άνετη και σωστή θέση οδήγησης σε όλους τους χειριστές.

Πολυ-λειτουργικη λαβη

Πολυ-λειτουργικη λαβη

 Όλες οι σημαντικές λειτουργίες της κομπίνας ρυθμίζονται μέσω της πολυ-λειτουργικής λαβής: ταχύτητα οδήγησης και κατεύθυνση, θέση και γωνία πλαισίου κοπής, θέση ανέμης και ταχύτητα του κοχλία εκφόρτωσης. Άλλες λειτουργίες βρίσκονται τοποθετημένες στην κονσόλα ελέγχου του μπράτσου δίπλα στην πολυ-λειτουργική λαβή.

Οθονη αφης πολλών χρωματων

Οθονη αφης πολλών χρωματων

 Καμία άλλη κομπίνα στην ίδια κατηγορία δεν προσφέρει την ευκολία και το ραφινάρισμα μιας έγχρωμης οθόνης αφής. Η ευκρινής ψηφιακή οθόνη μπορεί να προσσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χειριστή να βλέπει όλες τα απαραίτητα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες αλωνισμού και απόδοσης. Μπορείς επίσης να βάλεις υπενθυμήσεις και προειδοποιήσεις για συγκεκριμένες λειτουργίες.

 Η οθόνη είναι στερεωμένη στο ιδανικό σημείο στη γωνιακή κολώνα της καμπίνας, εύκολα προσβάσιμη για χρήση αφής, αλλά χωρίς να εμποδίζει τη θέα σας στο μαχαίρι:

 Η οθόνη μέσα στην καμπίνα προσφέρει στο χειριστή ξεκάθαρη πληροφορία, συμπεριμβανομένων των παρακάτω:

 • Παρακολούθηση απωλειών καρπού
 • Ταχύτητα λειτουργίας
 • Στροφές ανα λεπτό για κάθε στοιχείο
 • Καλιμπράρισμα μηχανής
 • Τεκμηρίωση διαγνωστικού μηχανήματος
 • Υπερθέρμανση υγρού υδραυλικού
 • Το μέγιστο ύψος υπερβαίνει τα 4m
 • Ο κοχλίας εκφόρτωσης δεν είναι σε πλήρη έκταση
 • Οδηγός αχύρου για τον καταστροφέα
 • Μπλοκάρισμα στο ανεβατώρι καρπού
 • Μπλοκάρισμα χαμηλά στον κοχλία επιστρεφομένων
 • Οδηγός αχύρου για την απόρριψη αχύρου
 • Μπλοκάρισμα κάθετου κοχλία επιστρεφομένων
 • Μπλοκάρισμα στα κόσκινα

 Το σύστημα καταγράφει δεδομένα λειτουργίας που μπορούν στη συνέχεια να μεταφερθούν στον υπολογιστή σου στο γραφείο με χρήση ενός USB stick.

 Αναβαθμήστε την W330/W440 με το JDLink Select: το JDLink Select είναι η τέλεια πρόταση για εισαγωγή την τηλεματική. Σας δείχνει τη θέση κάθε μηχανής στο χάρτη, ώστε να μπορείτε με μια ματιά να εκτιμήσετε ποια μηχανήματα είναι κοντύτερα στον πελάτη, αλλά και να παρακολουθείτε το χρόνο λειτουργίας των μηχανημάτων σας από τη στιγμή που ξεκίνησε η μέρα εργασίας.

 Το JDLink Select είναι διαθέσιμο σαν κιτ από τον αντιπρόσωπο της John Deere.

Κινητηρας & Σύστημα μεταδοσης

Κινητηρας & Σύστημα μεταδοσης

 Ο συμμορφωμένος με τη Φάση IV 6-κύλινδρος common-rail κινητήρας χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία Selective Catalyst Reduction (SCR) technology για να ελαττώσει τις εκπομπές καυσαερίων.

 Έχετε ασφαλή, ανεμπόδιστη πρόσβαση στο τμήμα του κινητήρα, του ψυγείου και του συστήματος ψύξης. Η αλλαγή του φίλτρου αέρα, του λαδιού κινητήρα, του λαδιού υδραυλικού και ο εφοδιασμός με καύσιμα έχουν γίνει όσο πιο βολικά γίνονται. Η δεξαμενή καυσίμου έχει χωρητικότητα 350 λ. για την W330, 450 λιτ. για την W440.

 Και οι δυο κομπίνες, W330 και W440, είναι εξοπλισμένες με σύστημα μετάδοσης 3-ταχυτήτων (μέγιστη ταχύτητα έως και 25km/h ανάλογα με το νομικό καθεστώς), και το σύστημα διπλού διαφορικού είναι διαθέσιμο αν αντιμετωπίζετε συχνά υγρές συνθήκες αλωνισμού. Η κλειστή ακτίνα στροφής κάνει τις μανούβρες σε μικρά χωράφια εξαιρετικά εύκολες.

Μεγιστοποιει το χρονο απροσκοπτης λειτουργιας

Μεγιστοποιει το χρονο απροσκοπτης λειτουργιας

 Είτε στο χωράφι είτε στο δρόμο, ο χρόνος απρόσκοπτης λειτουργίας ισοδυναμεί με παραγωγικότητα, έτσι θέσαμε ως προτεραιότητά μας την ανάπτυξη λειτουργικών νέων λύσεων για την εξάληψη του χρόνου ακινησίας λόγω βλάβης. Οι W330 και W440 κομπίνες μας εργάζονται για 600 ώρες πριν απαιτηθεί αλλαγή λαδιού, και έχουν μόνο δύο σημεία καθημερινής λίπανσης.

 Όταν χρειαστείτε πρόσβαση στα στοιχεία λειτουργίας της κομπίνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλες, κατά πλάτος ανοιγόμενες πόρτες υπηρεσίας. Οι τράπεζες λίπανσης και τα δύο σημεία καθημερινής λίπανσης είναι όλα εύκολα προσβάσιμα.

 Ένα χρηστικό μεγάλο αποθηκευτικό κουτί παρέχει αρκετό χώρο για εργαλειοθήκη, γρασσαδόρο και δοχείο λαδιού.

 Οι ομαλές, αποσπώμενες βάσεις των αλόγων από ανοξείδωτο ατσάλι δε σκουριάζουν και δίνουν τη δυνατότητα άμεσου και άνετου καθαρισμού.

Κομπίνες της σειράς W330/W440

Κομπίνες της σειράς W330/W440

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr