• Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

 • THE W-SERIES

  Harvest in record time

 • THE W-SERIES

  Harvest in record time

 • THE W-SERIES

  Harvest in record time

 • THE W-SERIES

  Harvest in record time

 • THE W-SERIES

  Harvest in record time

Σειρα W

Ζήσε το μέλλον.

Αν χρειάζεσαι μια αξιόπιστη και ευκολοσυντήρητη θεριζοαλωνιστική μηχανή που διαθέτει μεγάλη ισχύ, οικονομική κατανάλωση καυσίμου και εξαιρετική παραγωγικότητα σε μεγάλο εύρος σοδειών και συνθηκών, τότε η νέα σειρά W540 με τη δοκιμασμένη τεχνολογία των αλόγων και νέα ευρύχωρη καμπίνα Deluxe είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 • Ευρύχωρη καμπίνα Deluxe
 • Χωρητικότητα δεξαμενής σπόρων έως και 10,000 λίτρα
 • Κορυφαία ποιότητα καρπού ακόμα και σε μεγάλους όγκους

Τελειώστε τον αλωνισμό με ευκολία με τη νέα κομπίνα της σειράς W.

 • Σύστημα τριψίματος

  Σύστημα αλωνισμού

  Με την ευέλικτη και οικονομική σε καύσιμα τεχνολογία αλόγων και το σωστό χειρισμό της σοδειάς, η σειρά W έχει αποδείξει ότι αποδίδει μεγάλες ποσότητες με άριστη ποιότητα σπόρου και σταχιού.

 • Πολυτελής καμπίνα

  Deluxe Καμπίνα

  Η νέα Deluxe καμπίνα διευκολύνει τις πολύωρες μέρες εργασίας στο χωράφι. Με άριστη ορατότητα, εργονομικά χειριστήρια και πληθώρα ανέσεων, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να αλωνίζεις παραγωγικά όλη τη μέρα.

 • Κινητήρας PowerTech PSX

  Κινητήρας PowerTech PSX

  Ο εξακύλινδρος τούρμπο κινητήρας PowerTech PSX της John Deer αποδίδει έως και 273 kW (371 PS)*. Είναι τόσο προηγμένος που καλύπτει τις απαιτήσεις του κανονισμού καυσαερίων της Φάσης ΙΙΙ Β μόνο με diesel - χωρίς απαίτηση για AdBlue!

Βασικα χαρακτηριστικα

Οι νέες κομπίνες της σειράς W έρχονται με πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά που βελτιστοποιούν την απόδοση και την παραγωγικότητά σου, ενώ ταυτόχρονα κρατούν το κόστος χαμηλό. Κάνε κλικ σε κάποιο από τα χαρακτηριστικά παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Nεα deluxe καμπινα

Νέα πολυτελής καμπίνα

Η νέα, ευρύχωρη Deluxe καμπίνα διατηρεί τους χειριστές σε ενάργεια, ξεκούραστους και παραγωγικούς - ανεξαρτήτως πόση ώρα διαρκεί ο αλωνισμός ή πόσο δύσκολος είναι.

Εργονομικά χειριστήρια

Εργονομικά χειριστήρια
Όλα τα χειριστήρια είναι λογικά, εργονομικά και ευκολονόητα. Το τηλεσκοπικό τιμόνι ρυθμίζεται στα μέτρα του χειριστή σε δευτερόλεπτα. Και οι διακόπτες 'ελαφρού αγγίγματος' κάνουν τη τέλεια ρύθμιση της απόδοσης της κομπίνας σας πιο εύκολη από ποτέ.

Άνετο κάθισμα με ανάρτηση αέρα

Άνετο αεροκάθισμα
Το αεροκάθισμα προσφέρει εξαιρετική άνεση, σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ανώτερη ορατότητα

Άριστη ορατότητα
Η πρωτόγνωρη ορατότητα προσφέρει στον οδηγό άνετη οδήγηση και πλήρες οπτικό πεδίο για να έχει τον αλωνισμό υπό έλεγχο. Η απόλυτη ορατότητα οφείλεται στο νέο σχήμα και σχεδιασμό των γωνιακών στηλών και την αυξημένη επιφάνεια γυαλιού.

Κλιματιστικό

HVAC - Θέρμανση, Εξαερισμός, Κλιματισμός
Το νέο κλιματιστικό διατηρεί το χώρο δροσερό, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Επιλογες οθονης

Επιλογές οθόνης

Με το μπράτσο Command Touch, την οθόνη Command Center στο μπράτσο και το ψηφιακό πίνακα στη γωνιακή κολώνα καμπίνας, η σειρά W σου προσφέρει ξεκούραστο έλεγχο όλων των εργασιών σου.

Κύριος μοχλός ελέγχου

Κύριος μοχλός ελέγχου
 Ο κύριος μοχλός ελέγχου προσαρμόζεται άψογα στο χέρι σου και σου δίνει αξιοσημείωτα ομαλό υδροστατικό έλεγχο ταχύτητας. Επίσης ελέγχει το πάνω/κάτω του λαιμού, το πάνω/κάτω και το εμπρός/πίσω της ανέμης, τη λειτουργία επιστροφής, στοπ κινδύνου, και προαιρετικά ενεργό ύψος και λειτουργίες ελεύθερης πίεσης.

 

Κονσόλα CommandArm

Κονσόλα CommandArm
 Με την κονσόλα CommandArm μπορείς να μεγιστοποιήσεις την παραγωγικότητά σου με ευκολία και άνεση. Τα χειριστήρια είναι εργονομικά τοποθετημένα ώστε να τα εντοπίζεται εύκολα. Όλες οι βασικές λειτουργίες έχουν κουμπιά συντόμευσης στην κονσόλα, για την εύκολη ρύθμιση της μηχανής. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

 • Συνήθεις ρυθμίσεις αλωνισμού
 • Έλεγχος του συστήματος μετάδοσης και του HillMaster
 • Έλεγχος του κλιματισμού
 • Έλεγχος φωτισμού

Ψηφιακή οθόνη γωνιακής κολώνας

Ψηφιακή οθόνη Γωνιακής Κολώνας Καμπίνας
 Ο χειριστής έχει άμεση οπτική επαφή με την οθόνη γωνιακής κολώνας που παρέχει άμεση επισκόπηση της κύριας πληροφορίας για το μηχάνημα όπως η ταχύτητα εμπρός, οι στροφές του κινητήρα, οι απώλειες και προειδοποιήσεις. Η πληροφορίας απεικονίζεται διαρκώς, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση ή η ανάγκη πλοήγησης μέσα σε πολλά μενού.

 Μια προσθήκη είναι το νέο σύστημα ένδειξης ισχύος που δείχνει το ποσοστό της διαθέσιμης ισχύος που χρησιμοποιείται. Αυτή η πληροφορία απαιτείται ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιείτε την απόδοση της μηχανής σας κάθε στιγμή.

Οθόνη GreenStar 3 CommandCenter

Οθόνη GreenStar 3 CommandCenter
 Αυτή η οθόνη συγκεντρώνει τις κύριες πληροφορίες για το μηχάνημα και τη σοδειά, διευκολύνοντας τις άμεσες ρυθμίσεις σε δύσκολους χειρισμούς. Επιπλέον, υποστηρίζει λειτουργίες των Συστημάτων Γεωργικής Διαχείρισης (AMS) όπως το AutoTrac. Από ένα τερματικό, έχεις άμεση πρόσβαση σε:

 • Ρύθμιση της κομπίνας
 • Απομακρυσμένη ρύθμιση του κοσκίνου 
 • ACA (αυτόματη ρύθμιση κομπίνας)
 • Harvest Monitor
 • Harvest Smart (αυτόματος έλεγχος ροής υλικού)
 • AutoTrac
 • AutoTrac RowSense
 • Προειδοποιητικοί συναγερμοί 
 • "Οδηγοί" καλιμπραρίσματος
 • Ενσωματωμένο διαγνωστικό 
 • Ρύθμιση Set-point

Οθόνη αφής GreenStar 3 CommandCenter

Οθόνη αφής GreenStar 3 CommandCenter
 Όπως και η οθόνη GreenStar 3 CommandCenter, έτσι και η προηγμένη έκδοση με οθόνη αφής προσφέρει υποστήριξη βίντεο. Αν προστεθεί μια βίντεο-κάμερα, η οθόνη ενεργοποιείται αυτόματα και απεικονίζει την πίσω κάμερα, για παράδειγμα κατά την όπισθεν. Η υποστήριξη βίντεο σου επιτρέπει να παρακολουθείς σημαντικές εργασίες όπως το ξεφόρτωμα χωρίς τη χρήση επιπλέον οθονών.

Οθόνη GreenStar 2630

Οθόνη GreenStar 2630
 Η οθονη GreenStar 2630 προσφέρει απόδοση τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και απαράμιλλη ευκολία χρήσης. Αυτή η ολοκαίνουρια οθόνη διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 26 εκ. Σε αυτήν "τρέχουν" όλες οι έξυπνες εφαρμογές i-Λύσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις την επιχείρησή σου πιο παραγωγική - π.χ. λειτουργία καταγραφής αγρών. Επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η θύρα USB για μεταφορά δεδομένων, και υποστήριξη λειτουργίας βίντεο.

Μαχαιρια 600R

Μαχαίρια 600R

Οι πλατφόρμες 600R της John Deere προσφέρουν χαμηλότερη, γρηγορότερη κοπή που μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις στις συνθήκες που θέλεις, Διατίθενται σε πλάτος από 4.3 έως 10.7 μέτρα.

Δε σκουριάζουν. Ποτέ.

Χωρίς σκουριές. Ποτέ.
Μεταλλικές πλάκες εισαγωγής από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζουν ομαλή, ομοιόμορφη εισαγωγή υλικού στον κοχλία εισόδου, κάθε χρόνο και κάθε σεζόν.

Ορατά καλύτερο

Μέγιστη ορατότητα
Ο μικρής διαμέτρου σωλήνας της ανέμης, οι ανοιχτές πλευρές και ο ανοιχτός σχεδιασμός του πλαισίου δίνουν στους χειριστές την καλύτερη δυνατή εποπτεία του μαχαιριού και των διαχωριστών.

Ομαλή εισαγωγή υλικού

Ομαλή εισαγωγή υλικού
Ο ογκώδης κοχλίας εισαγωγής 660 mm προσφέρει μεγάλη δυνατότητα εισαγωγής υλικού, και μπορεί να ρυθμιστεί μα 4 τρόπους ώστε το υλικό να ρέει ομαλά. Αυτό σημαίνει πολύ καλύτερη απόδοση εισαγωγής ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα
Όλες οι πλατφόρμες 600R διαθέτουν σύνδεση ενός σημείου των ηλεκτρικών και των υδραυλικών γραμμών, και κλειδώνει με μάνταλο. Δεν απαιτείται καθημερινή συντήρηση.

Κοντοί και μακριοί σπαστοί διαχωριστές

Κοντοί και μακριοί σπαστοί διαχωριστές
Απλά μαζέψτε τους διαχωριστές κατά τη μεταφορά - δε χρειάζεται να τους αφαιρέσετε πριν βγείτε στο δρόμο. Και δε χρειάζεται να μεταφέρετε βαριά παρελκόμενα ή να βρείτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

PREMIUM FLOW Μαχαιρια

Μαχαίρια καλύτερης ροής

Μεγιστοποίησε την ικανότητα αλωνισμού της κομπίνας σου – χωρίς να χρειαστεί να μετατρέψεις το μαχαίρι μεταξύ των σοδειών. Το υλικό μεταφέρεται ενεργά από την μπάρα κοπής στον κοχλία τροφοδοσίας με σταθερή ροή. Αυτό ενισχύει την παραγωγή της μηχανής σου σημαντικά - ακόμα και σε πεσμένες σοδειές.

Επέκταση για ηλίανθο

Προσάρτηση για ηλιοτρόπια
Τα ηλιοτρόπια έχουν εύθραυστο στέλεχος και οι κεφαλές συχνά πέφτουν στο έδαφος πριν εισέλθουν στη μηχανή. Αυτή η εύκολα προσαρτώμενη λύση χρησιμοποιεί καλύμματα από λαμαρίνα στην ανέμη για να ελαττωθούν τα χτυπήματα των κεφαλών.

Μεταφορά μαχαιριών

Ρυμουλκούμενα μεταφοράς μαχαιριών
Μεταφέρετε τα μαχαίρια σας με ασφάλεια με αυτά τα στιβαρά ’vario’ ρυμουλκούμενα που επιτρέπουν γρήγορη & απλή προσάρτηση. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται συμπαγές πλαίσιο και ρόδες υποστήριξης, και άξονες και ελαστικά για βαριές εργασίες.

RapsProfi II

RapsProfi II
Η ελαιοκράμβη είναι δύσκολη στον αλωνισμό: τα στελέχη είναι μπλεγμένα και το περικάρπιο σκάει όταν χτυπάει στην μπάρα κοπής. Αυτή η προσάρτηση ελαττώνει τις απώλειες έως και 30 κιλά ανά εκτάριο, οπότε κάνετε απόσβεση άμεσα. Ταιριάζει εύκολα, χωρίς να χρειάζονται εργαλεία.

Τροφοδοτης

Τροφοδότης

Όσο σκληρή ή πράσινη κι αν είναι η σοδειά, ο τροφοδότης υψηλής απόδοσης της σειράς W το μετατρέπει ομοιόμορφα σε μορφή που τροφοδοτεί το διαχωριστή τέλεια.

Ορατά καλύτερο

Ορατά καλύτερο
Ο σχεδιασμός με το μακρύ τροφοδότη προσφέρει στο χειριστή πλήρη θέα του μαχαιριού και του ύψους κοπής, χωρίς να χρειάζεται να σκύβουν εμπρός. Μπορούν ακόμα να δουν το ύψος του σταχιού πίσω από το μαχαίρι.

Εύκολες ρυθμίσεις

Εύκολες ρυθμίσεις
Η εμπρός πλάκα μπορεί να ρυθμιστεί εμπρός και πίσω ώστε να αντισταθμίζει διαφορετικά μεγέθη ελαστικών, σοδειών και συνθηκών. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη μεταφορά από το μαχαίρι κάθε φορά.

Multi-coupler με ένα μοχλό

Multi Coupler με ένα μοχλό
Η προσάρτηση των μαχαιριών δεν μπορεί να γίνει ευκολότερη.

Αλωνισμος

Τρίψιμο

Η σειρά W έχει αποδείξει ότι προσφέρει αξιόπιστη, οικονομική απόδοση. Με την ώριμη τεχνολογία αλόγων, συνδυάζει υψηλή παραγωγικότητα με ήπιο αλωνισμό και άριστη ποιότητα σταχιού σε ευρεία γκάμα συνθηκών.

Απλή, αξιόπιστη τεχνολογία

Απλή, αξιόπιστη τεχνολογία
Ολόκληρο το σύστημα αλωνισμού είναι σχεδιασμένο για απλή, αξιόπιστη λειτουργία και ποιοτικά αποτελέσματα. Όμως χάρις στη μεγάλη επιφάνεια διαχωρισμού, η σειρά W βρίσκεται στην ίδια θέση με πολλούς ανταγωνιστές που χρησιμοποιούν πιο πολύπλοκα συστήματα ενεργού διαχωρισμού.

 • 1.50 m2 επιφάνεια διαχωρισμού στην 5-άλογη σειρά W
 • 1.80 m2 επιφάνεια διαχωρισμού στην 6-άλογη σειρά W

Τρίψιμο

Αλωνισμος
Η ρύθμιση του τυμπάνου αδρανείας και της μεγάλης επιφάνειας διαχωρισμού στην κόφα για μεγάλη γκάμα σοδειών και συνθηκών είναι πραγματικά εύκολη. Η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ της εισαγωγής του υλικού και του τυμπάνου αλωνισμού εξασφαλίζουν ολοκληρωμένο αρχικό διαχωρισμό.

Κοπανιστήρι

Κοπανιστής
Ο διαχωριστής μεγάλης διαμέτρου μεταφέρει το υλικό ήπια και συνεχίζει τη διαδικασία διαχωρισμού. Η ρυθμιζόμενη δεύτερη κόφα επεκτείνει την ενεργή επιφάνεια διαχωρισμού.

Άλογα

Άλογα
Τα μακριά άλογα 11 σταδίων εξασφαλίζουν άριστο διαχωρισμό σε δύσκολες σοδειές, ήπιο χειρισμό για καλύτερη ποιότητα σταχιού, και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ο σχεδιασμός του πλέγματος επιτρέπει την ενεργή συλλογή σπόρων.

Διαχωριστής ισχύος

Διαχωριστής ισχύος
Ο διαχωριστής ισχύος χρησιμοποιεί τεχνολογία έλξης και απελευθέρωσης για να ελευθερώσει παγιδευμένους σπόρους από τη ροή σταχιού. Τα πλεονεκτήματα είναι εντυπωσιακά, ειδικά σε υγρές συνθήκες ή σοδειές υψηλής παραγωγής.

Καθαρισμος

Καθαρισμός

Το Quadra-Flo σύστημα καθαρισμού μας είναι ιδανικό για σοδειές μεγάλης απόδοσης. Εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα σπόρων και μπορεί να διαχειριστεί τους μεγαλύτερους όγκους υλικού.

Ρύθμισέ το και ξέχασέ το

Ρύθμισέ το και ξέχασέ το
Το Quadra-Flow προσφέρει καθαρό δείγμα στη δεξαμενή σπόρων με τις ελάχιστες ρυθμίσεις σε όλες τις συνθήκες. Είναι τόσο αποτελεσματικό - μπορείς να ρυθμίσεις το κόσκινο το πρωί και να το ξεχάσεις!

Για δύσκολες εργασίες

Για δύσκολες εργασίες
Οι κοχλίες μεταφοράς χειρίζονται μεγάλους όγκους σπόρων με ευκολία, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φορτίο στο κόσκινο για αποτελεσματικό καθαρισμό. Βαθιά αυλάκια στους κοχλίες προσφέρουν ομοιόμορφη κατανομή υλικού στο σύστημα καθαρισμού με λιγότερα συγκέντρωση υλικού ακόμα και σε πλαγιές.

Τέσσερις ανεμιστήρες

Τέσσερις ανεμιστήρες
Τέσσερις Dual-Flo ανεμιστήρες καθαρισμού δημιουργούν ένα ισχυρό, σταθερό ρεύμα αέρα δυο κατευθύνσεως για να διώξουν τα άχυρα. Η μεγάλη διαφορά πίεσης απομακρύνει το άχρηστο υλικό, ενώ αφήνει τους σπόρους να πέσουν στο κόσκινο.

Σύστημα πρώτου καθαρισμού

Σύστημα πρώτου καθαρισμού
Αυτό το σπουδαίο χαρακτηριστικό απομακρύνει το 25% του αχύρου, κάνοντας προ-διαχωρισμό περίπου του 1/3 των σπόρων και μειώνοντας τον όγκο των σπόρων και του αχύρου που περνάει στα κόσκινα.

Εύκολος διαχωρισμός

Εύκολος διαχωρισμός
Τα κόσκινα διαχωρίζουν τους σπόρους εύκολα. Η προαιρετική ηλεκτρική ρύθμιση του κόσκινου καθαρισμού κάνουν τη βελτιστοποίηση απλή.

Διαχειριση σπορων

Διαχείριση σπόρων

Διαθέσιμες με χωρητικότητες έως και 10,000 λίτρα, οι δεξαμενές σπόρων μας είναι το ιδανικό ταίρι για την παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς της σειράς W. Τα ηλεκτρικά καλύμματα ανοίγουν διάπλατα για μέγιστη χωρητικότητα, και ο ψηλός, σε στυλ συντριβανιού κοχλίας φόρτωσης έχει μια άρθρωση σε σχήμα U που κάνει τους ελιγμούς και την αποθήκευση ευκολότερα. Το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα εκφόρτωσης κάνει την εκκίνηση ομαλότερη και εξαλείφει τον κίνδυνο ολίσθησης του ιμάντα.

Power Boost
Η σειρά W διαθέτει την αποκλειστική λειτουργία Ενίσχυσης Ισχύος της John Deere. Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης προσφέρει έως και 34 επιπλέον ίππους ενίσχυσης ισχύος για κορυφαίες δυνατότητες αλωνισμού.

Ενσωματωμένο βίντεο

Ενσωματωμένο βίντεο
Η ενσωματωμένη στην οθόνη GreenStar 3 λειτουργία βίντεο προσφέρει τέλεια θέα στο πίσω μέρος της κομπίνας, μέσα στη δεξαμενή σπόρων, ή στον κοχλία εκφόρτωσης - παρέχοντας άριστη θέα στο σημείο που θέλετε με την εγκατάσταση μιας κάμερας.

Διαχειριση υπολειμματων

Διαχείριση υπολειμμάτων

Αν θέλετε να κόψετε και να απλώσετε το άγανο, τότε το σύστημα διαχείρισης υπολειμμάτων μας είναι η απάντηση. Διαθέτει άριστη ποιότητα κοπής και ομοιόμορφη κατανομή πίσω από την κομπίνα - ακόμα και στις μεγαλύτερες γύρες. Αυτό κάνει το μηχάνημα ιδανικό για ακαλλιέργητα ή ελάχιστα καλλιεργημένα χωράφια.

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα φτερά

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα φτερά
Αυτή η επιλογή βοηθάει τους χειριστές να διατηρήσουν ομοιόμορφο τη σε συνθήκες με άνεμο και ανομοιόμορφο έδαφος, οδηγώντας το άχυρο στα αριστερά ή στα δεξιά του μηχανήματος.

Άριστο στάχυ για όλες τις εφαρμογές

Άριστο στάχυ για όλες τις εφαρμογές
Είτε δένεις το άχυρό σου για στρώσιμο ή για ζωωτροφή, δεν μπορεί να είναι καλύτερο. Θα έχεις το μακρύτερο στάχυ με σοδειές μεγάλης απόδοσης. Με τη νέα σειρά W από κομπίνες, θα δείτε ποιότητα σταχιού που δεν τη φανταστήκατε.

Άχυρο για στρώσιμο

Άχυρο για στρώσιμο
Το chaff spreader σου επιτρέπει να απλώνεις το άχυρο στα πλευρά της κομπίνας ενώ ταυτόχρονα γραμμοθετεί το άχυρο. Τέλειο για αγρότες που δένουν άχυρο και το χρησιμοποιούν για σκοπούς σκεπάσματος.

Κινητηρας

Κινητήρας

Η νέα σειρά W τροφοδοτείται από τον καλύτερο κινητήρα που έχουμε κατασκευάσει ποτέ: τον 6-κύλινδρο John Deere PowerTech PSX με υπερσυμπιεστή. Το μοντέλο W660 έχει την 9L έκδοση που αποδίδει 273 kW (371 PS)*.

Ιπποδύναμη στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε

Ιπποδύναμη στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε
 Το μυστικό σε αυτή την εντυπωσιακή δύναμη βρίσκεται στους διπλούς υπερσυμπιεστές (1 σταθερής, 1 μεταβλητής γεωμετρίας) και το σύστημα common rail υψηλής πίεσης. Το σύστημα καθαρισμού υψηλής χωρητικότητας και η μετάψυξη αέρος-αέρος βελτιώνουν επίσης την απόδοση του κινητήρα. Είναι μια κινητήριος δύναμη που δεν θα σας απογοητεύσει!

Φάση ΙΙΙ Β με ευκολία

Stage III B με ευκολία
 Ο νέος PowerTech PSX είναι τόσο προηγμένος που καλύπτει τις απαιτήσεις του κανονισμού καυσαερίων της Φάσης ΙΙΙ Β μόνος του. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι diesel - χωρίς απαίτηση για AdBlue!

Επιπλέον Ισχύς της John Deere

Επιπλέον Ισχύς της John Deere 
 Η ισχύς του κινητήρα αυξάνει όσο πέφτουν οι στροφές του κινητήρα από το φορτίο του αλωνισμού. Η διάσημη Επιπλέον Ισχύς της John Deere καθιστά πολύ πιο εύκολο τον αλωνισμό στα όρια του μηχανήματος χωρίς το φόβο να κρεμάσει ο κινητήρας. Εκτός από αυτό, μια επιπλέον ώθηση ιπποδύναμης είναι διαθέσιμη πέραν της ονομαστικής ισχύος κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης των σιτηρών για συνεχή απόδοση κατά τον αλωνισμό. Μια αποκλειστικότητα της John Deere!

 

Επιλογες συστηματος μεταδοσης

Επιλογές συστήματος μετάδοσης

 Το χειροκίνητο σύστημα μετάδοσης 3-ταχυτήτων με το δοκιμασμένο και εξαιρετικά αξιόπιστο σχεδιασμό του σας προσφέρει την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης και, όπως όλα τα συστήματά μας μετάδοσης κίνησης εδάφους, θα σας υπηρετήσει για χρόνια με το ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Αλλαγή Shift με ευκολία
Το ολοκαίνουριο σύστημα μετάδοσης Push Button Shift 3-ταχυτήτων κάνει την αλλαγή Shift εύκολη. Απλώς ακινητοποιήστε τη μηχανή, επιλέξτε τη σχέση που θέλετε επιλέγοντας ένα από τα τρία κουμπιά  στην κονσόλα Armrest, και αφήστε την κομπίνα να κάνει τα υπόλοιπα. 

Άνεση και έλεγχος

Άνεση και έλεγχος
 Με χαρακτηριστικά όπως το αυτόματο park brake, το νέο μας σύστημα μετάδοσης κάνει τη λειτουργία ευκολότερη. Μόλις μετακινείτε τον υδρο-μοχλό στη νεκρά, το park brake ενεργοποιείται - δίνοντάς σου περισσότερη άνεση και έλεγχο ώστε να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των μακροσκελών ημερών εργασίας.

Hillmaster

HillMaster

 Οι λοφώδεις εκτάσεις είναι δύσκολες για τους χειριστές - και όταν οι σπόροι γλιστρούν στη μία πλευρά της περιοχής καθαρισμού, αυτό μπορεί να προκαλέσει επιπλέον απώλεια απόδοσης. Το Hillmaster λύνει και τα δύο προβλήματα με τη μια.

Απόδοση σε επίπεδο εδάφος

Απόδοση επίπεδου εδάφους σε πλαγιές έως 22%
 Το HillMaster συνεργάζεται με το on-board σύστημά μας SlopeMaster για να επιπεδοποιήσουν κλίσεις έως 22%. Το SlopeMaster χειρίζεται κλίσεις έως 7%. Το Hillmaster αντισταθμίζει ένα επιπλέον 15% με την ταλάντωση ολόκληρου του σώματος της κομπίνας αυτόματα καθώς οδηγείτε.

Γεμίστε τη δεξαμενή σπόρων μέχρι το χείλος

Γεμίστε τη δεξαμενή σπόρων μέχρι το χείλος
 Εφόσον η δεξαμενή καρπών παραμένει επίπεδη, μπορείτε να τη γεμίσετε μέχρι επάνω και να γλιτώσετε στάσεις για εκφόρτωση. Η βελτιωμένη κατανομή βάρους από άκρη σε άκρη σας δίνει περισσότερη πρόσφυση και ευστάθεια. Και η επίπεδη καμπίνα βοηθά τους χειριστές να παραμείνουν φρέσκοι και συγκεντωμένοι όλη την ημέρα. 

JDLink

JDLInk

 Αυτές οι προηγμένες, βασισμένες στο δίκτυο, λύσεις τηλεματικής δίνουν στους διαχειριστές στόλων απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο στα ερωτήματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία: 

 • Τοποθεσία του μηχανήματος – σε ποιά χωράφια βρίσκονται τα μηχανήματά μου και πού ακριβώς;
 • Ανίχνευση τοποθεσίας – πού και σε ποιά χωράφια εργάστηκαν τα μηχανήματά μου και τι αλώνισαν ως τώρα;
 • Γεωφράχτης – πώς μπορώ να προστατεύσω τα μηχανήματά μου από κακή χρήση ή κλέψιμο;
 • Προγραμματισμός συντήρησης – πότε είναι σχεδιασμένη η επόμενη συντήρηση και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να τη διαχειριστώ;
 • Κατανάλωση καυσίμου - τι ποσότητα καυσίμου χρησιμοποιούν οι χειριστές μου για τις διάφορες εργασίες;
 • Ώρες μηχανήματος – πόση ώρα εργάστηκε το μηχάνημά μου στον πελάτη Α;
 • Απόδοση αλωνισμού – πώς μπορώ να παρακολουθήσω και να βελτιστοποιήσω την παραγωγικότητα του στόλου αλωνισμού μου;
 • Εκπαίδευση χειριστή – χρειάζονται οι χειριστές μου περισσότερη εκπαίδευση;

Συγχρονισμός Μηχανημάτων John Deere

Συγχρονισμός Μηχανημάτων John Deere
 Επιτρέπει τη διασύνδεση μεταξύ των μηχανημάτων για τη βελτιστοποίηση του εφοδιασμού κατά τον αλωνισμό. Οι χειριστές των τρέιλερ μπορούν να δουν το επίπεδο της δεξαμενής σπόρων όλων των μηχανημάτων που εργάζονται και μπορούν να  καλέσουν για άδειασμα το πληρέστερο αμπάρι σπόρων. Μόλις βρεθεί στη θέση του, ο χειριστής της κομπίνας μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα εδάφους και διεύθυνσης του ελκυστήρα και ρυμουλκούμενου. Αυτό εξασφαλίζει την ομαλότερη εκφόρτωση κατά την κίνηση, διατηρώντας παράλληλα την ταχύτητα συγκομιδής.

 

ServiceAdvisor Remote

Service Advisor Remote
 Αλλά υπάρχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό κοινό σε όλο το φάσμα των πακέτων JDLink και αυτό είναι το Service Advisor Remote. Με τη σύμφωνη γνώμη σας, ο αντιπρόσωπός σας είναι σε θέση να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση στα μηχανήματά σας από την αντιπροσωπεία. Έτσι, εάν έχετε μια βλάβη, έχει πρόσβαση στους κωδικούς βλάβης και πληροφορίες σχετικά με το μηχάνημά σας. Μπορεί να κάνει ακόμη και ενημερώσεις του λογισμικού και διάγνωση, όλα χωρίς να μετακινηθεί από την αντιπροσωπεία, εξασφαλίζοντας ότι όταν φθάσει θα είναι καλά ενημερωμένος σχετικά με το πιθανό αίτιο. Και αν του επιτρέψετε την πρόσβαση JDLink, θα ξέρει επίσης τη θέση του μηχανήματος. Πλέον δε θα χάνετε χρόνο προσπαθώντας να του δώσετε οδηγίες ή κατευθύντας τον τεχνικό στην αυλή σας, αντί του χωραφιού όπου τον χρειάζεστε. Όλα αυτά συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των μηχανημάτων σας και σας επιτρέπουν να παίρνετε καλά τεκμηριωμένες αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

 

AutoTrac

AutoTrac

 Με το σύστημά μας αυτόματης οδήγησης AutoTrac, που χρησιμοποιεί δορυφόρους, κάθε πέρασμα ταιριάζει ακριβώς στο πλήρες πλάτος κοπής της πλατφόρμας σας. Αυτό μειώνει την επικάλυψη έως και 90% - ακόμα και τη νύχτα, και ακόμα μετά από πολλές ώρες στο τιμόνι. Εφόσον η κομπίνα εκτελεί την οδήγηση, οι χειριστές σας είναι λιγότερο αγχωμένοι και μπορούν να επικεντρωθούν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής.

AutoTrac RowSense για καλαμπόκι

AutoTrac RowSense για καλαμπόκι
 Αυτό το σύστημα σου δίνει την ίδια παραγωγικότητα και στο καλαμπόκι, επίσης. Ειδικοί αισθητήρες στο μαχαίρι προσφέρουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τη θέση της γραμμής (RowSense). Όταν η ροή δεδομένων σταματήσει για κάποιο λόγο, το AutoTrac καλύπτει το κενό αυτόματα χρησιμοποιώντας δεδομένα από το GPS. Μαζί, αυτά τα δυο συστήματα εξασφαλίζουν το μέγιστο παραγωγικό χρόνο λειτουργίας - και ασυναγώνιστη ακρίβεια αλωνισμού. 

Διαδραστικη Ρυθμιση Κομπινας (ICA)

Διαδραστική Ρύθμιση Κομπίνας

Διαδραστική Ρύθμιση Κομπίνας (ICA)

Ευφυής ρύθμιση που σκέφτεται μαζί με σένα: οι συνθήκες αλωνισμού αλλάζουν διαρκώς, μερικές φορές και από ώρα σε ώρα, και αυτό είναι κάτι στο οποίο οι απλές αυτόματες ρυθμίσεις σοδειάς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Για να εναρμονίσετε τις ρυθμίσεις του μηχανήματος στις συνθήκες της σοδειάς, το σύστημα Διαδραστικής Ρύθμισης Κομπίνας της John Deere είναι η ιδανική και βολική λύση.

 Ο χειριστής ορίζει τις προτεραιότητες αλωνισμού - για παράδειγμα, απώλειες, χτυπημένο σπόρο, ποιότητα σπόρου στη δεξαμενή ή ποιότητα σταχιού - σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Έπειτα προσδιορίζει  τη λειτουργία που θα πρεπει να βελτιστοποιηθεί και το μηχάνημα απαντά εμφανίζοντας τις ρυθμίσεις που έχουν αλλάξει. Μόλις τις αποδεχτεί ο χειριστής, εκτελούνται από τη θεριζοαλωνιστική. Αντίθετα από υποδεέστερα συστήματα, το ICA ρυθμίζει επίσης και τη θέση της κόφας και την ταχύτητα του αλωνιστικού, ώστε όλα τα σημαντικά στοιχεία να δουλεύουν σε αρμονία ώστε να αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Το ICA ταιριάζει τέλεια με τη στάνταρ οθόνη στο armrest της σειράς W, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για δεύτερη οθόνη, μειώνοντας και το κόστος και το συνοθύλευμα στην καμπίνα.

Xtra capacity feederhouse – 10% more throughput

Xtra capacity feederhouse

The robust W-Series feederhouse is the ultimate foundation for perfect results. The heavy duty chains and large feeder slats are designed for the toughest of conditions. The new wear plates are durable and do not need to be changed in your machine’s lifetime and the slip clutch has been reinforced to 900 Nm. What’s more, even the larger headers can be handled effortlessly with damp grains in high yield locations.

 • Connect with ease

  Thanks to the multi-coupling system, you can connect hydraulics, electrics and the mechanical header lock with a single movement.

 • Better visibility

  The long design of the feederhouse puts both header knife and stubble height into your field of vision without you having to strain your neck. The large opening also means no annoying dust.

 • Many advantages

  The adjustable feederhouse front plate with a large middle bearing for precise ground contour following and an adjustable cutting angle optimise feeding in all crops and conditions

Up to 10% more performance in barley fields with the BoosterBar

The quick engage rasp bar ensures even more intensive threshing. The BoosterBar has been placed closer to the cylinder to produce more friction. It’s especially effective for threshing damp or difficult to thresh crops such as barley or bearded wheat. Even better, it doesn’t waste your valuable separation surface – as the adjustable BoosterBar doesn’t minimise your concave surface. This makes it a real alternative to the existing deawning plates and should be the first choice in difficult threshing conditions.

BoosterBar Animation “BOB”

Higher performance in tough conditions

The sophisticated and proven technology of the W-Series guarantees smooth crop flow in all harvest conditions as well as outstanding performance and excellent straw quality.

Higher performance in tough conditions

Crop enters the large 660 mm threshing cylinder with 10 rasp bars which allows you to run the drum up to 25% slower, delivering exceptional straw quality and reduced fuel consumption. The quick engage Booster Bar can improve performance by up to 10% in, for example, barley or bearded wheat fields.

The increased walker length, optimised angles of the individual steps and improved crop flow ensure increased separation performance.

W-Series complete Animation “WGF”

Extensive walker
The 11-step walker has been extended and its geometry has been modified so that any remaining grains can be separated from the straw. The separation performance is increased thanks to the thorough work of the optional separation drum. The result: increased performance, stability and durability.

The largest cleaning system on the market with up to 6.30 m²

The largest cleaning system

How can you considerably enlarge the sieve areas without adding any weight? Is it posible to reduce the oscillating weight? The developers at John Deere have found a brilliant answer to all of these questions. The result: 41% more sieve surface and less weight at the same time. This was possible through an innovative lightweight design and an aluminium structure resulting in a reduced weight, which reduces peak engine loads and cuts down on vibrations. This means the harvested crops stay on the sieves longer, maximising cleaning time and minimising losses. The W-Series is designed for the highest capacity. The 5-walker combine has a total sieve area of 5.20 m² and the 6-walker, 6.30 m².

Cleaning Shoe Animation "CSD"

100% Productivity on slopes of up to 22%

Slopes of up to 7%

Slopes of up to 7%

John Deere has created a series of simple solutions aimed at avoiding cleaning shoe losses on light hillside locations:

The conveying augers move the material evenly onto the cleaning shoe without any lateral movement. The slope divider plates on top of the upper sieve prevent crop escaping when going downhill before it has been cleaned.

These ensure market leading cleaning performance regardless of the terrain. For cleaning, there’s nothing better than a large sieve surface – except an even larger surface. With the W-Series, the material is cleaned for a longer time on our extra long and extra large sieves

22% slope compensation with Hillmaster

22% slope compensation with Hillmaster

HillMaster is available for all W-Series models. Since the grain tank stays level, you can fill it right up and save on unloading stops. The improved side-toside weight distribution gives you more traction and stability and the level cab helps operators stay focused and productive all day.

The improved system with master and slave cylinders reacts faster, even at high harvest speeds and with headers of up to 9 m.

Unload in Record Time

Unload in Record Time

The W-Series helps you save valuable time even with unloading. A unique feature in this class, the 11,000 L capacity grain tank can be unloaded in record time: up to 125 l/sec. The large diameter unloading auger and low speeds are especially gentle on grains. The cross auger cover plate for the grain tank can be adjusted without the need for tools, so the unload rate can be altered quickly for differing crops.

Nonstop harvesting and on-the-go unloading

John Deere Machine Sync: Non-stop harvesting

The electronic engine management provides up to 25 KW/34 hp extra performance during unloading while driving so you can continue harvesting with full power. With John Deere Machine Sync, the combine operator can have the tractor with a trailer drive alongside the combine while unloading. Once in position, the combine operator can control the ground speed and steering of the tractor-trailer combination. Grain trailer operators can see the grain tank levels of several combines and can be “called” to empty the fullest tank. This saves time, diesel, nerves and minimizes soil compaction

Technical Clip MachineSync

Short conversion times between crops

 • Changing the sieve takes just a few minutes. The de-awning plates can be simply swung in and out with a lever and the separator concave under the second cylinder can be easily adjusted from one side with a single lever.
 • Converting the fan speed to grass (optional) can be done in just a few minutes because no pulleys need to be changed. Simply swap the belt between two pulleys you’re done!
 • The cover plates for the grain tank cross augers can be adjusted without any tools, saving you a lot of time and effort.
 • Converting from barley to rapeseed with the W-Series and the 600X header takes less than 5 minutes.

Technical Clip CropConversion

Residue Management in line with your requirements

Slopes of up to 7%

For extra-fine chopping and extrauniform spreading, you have a choice of two high performance solutions: the standard chopper Fine Cut and the premium version Extra Fine Cut.

Both models evenly distribute the residue behind the combine, even across the widest bouts – creating ideal conditions for subsequent field work.

 • The Fine Cut and Extra Fine Cut chopper with 3400 rpm for excellent chopping quality and even spreading
 • Ultra-simple conversion from windrowing to chopping mode
 • Quick adjustable counter knife for setting the correct length of cut
 • Adjustable rasp bar to adjust the right level of straw damage
 • 2 speeds for all crop types
 • Whether in chopping or windrowing mode, the chaff is always distributed through the chaff spreader and never through the chopper in order to ensure even distribution

Get there quicker, be done faster

Spend more time harvesting and less time travelling between fields. With its automatic ProDrive transmission, the W-Series allows speeds of up to 40 km/h on roads – whether on wheels or tracks.

Get there quicker, be done faster

Optimised hydraulic pumps and engines

provide more pulling power for the front and rear axles, while the new hydraulic power steering makes turning easy. The intelligent engine speed management system reduces the engine speed on roads, saving fuel. The overall width, including tracks, is a slim 3.50 m for the 6-walker.

X-traction rear axle

The new X-traction four-wheel drive rear axle features a differential lock and traction control system. It distributes torque between the front and rear axles and transmits it to wherever you still have traction.

Traction Control Animation "TRK"

ULTIMATE TRACTION AND SOIL PROTECTION

Ultimate traction and soil protection

Whether on wet ground or on the road to the next field, the W-Series’ tracks deliver a host of advantages. You benefit from a larger footprint, lighter ground pressure, excellent driving comfort, rapid road speeds and a slimmer transport width.

More Output, Less Compaction

The tracks provide a footprint 1.7 times as large as 800/70 R32 tyres. In addition, it’s possible to prepare the combine for fitting tracks at a later stage. This increases the machine’s resale value as it offers complete flexibility for using wheels or tracks.

Choose Your Transmission

 • Our electric 3-gear transmission and the electric park brake make changing gears child’s play. Gears are changed via easy to use buttons on the CommandARM console.
 • For the utmost efficiency on all terrain, the ProDrive transmission is the perfect answer, putting an end to shifting on hills or on headland. The IVT transmission automatically shifts between gears while you continue to harvest at a constant speed. Increased torque and the manual differential lock ensure top performance in challenging conditions

More power, less consumption

More power, more cost effectiveness, more throughput

The John Deere PowerTech engines used in the W-Series deliver even more power while offering unsurpassed fuel efficiency. By reducing the rated speed from 2,400 to 2,200 rpm, the 6.8 L engines now require even less diesel. At the same time, they fulfil strict Stage IV emission regulations – and the top-of-the-range model W660 delivers up to 285kW (387 hp). Engine speed management improves fuel efficiency by reducing the engine RPM from 2200 to 1600 revolutions during on-road travel and to 1200 revolutions when the machine is standing (such as at traffic lights).

More power, more cost effectiveness, more throughput

A more efficient and relaxing way to work

A more efficient

Welcome to one of the most productive and comfortable places to work in the industry. The W-Series’ roomy, Deluxe Cab has a total size of 3.30m³. Its loaded with a host of smart details to help you perform your best while keeping you relaxed, even on long working days and under the toughest of harvesting conditions. And thanks to the tinted glass around the entire cab, the slimline cornerposts and highly ergonomic control elements, you always have a clear view – and are always in control.

Roomy refrigerator and instructor seat

Roomy refrigerator and instructor seat

The W-Series’ cab is one of the widest on the market. This means that the passenger has just as much room as the operator. And there’s also enough space for a refrigerator with an impressive 37 L interior – perfect for storing large bottles and snacks for a long working day.

Everything in its place

Our secret recipe for perfectly intuitive operation? The perfect balance between direct-access functions on the armrest and functions operated via a touchscreen monitor. This ensures that both seasoned John Deere operators and operators more familiar with other brands can find their way around the features quickly and effortlessly.

GreenStar 3 CommandCenter Display

Even in its base version, the GreenStar 3 CommandCenter enables numerous settings. This includes automatic basic machine settings, Interactive Combine Adjust (ICA), Harvest crop and moisture documention features, the Harvest Smart feedrate control, AutoTrac or AutoTrac RowSense automatic steering in small grain or corn. It is possible to connect 3 external cameras.

Bluetooth connectivity

The GreenStar 2630 display delivers much more

delivers much more than touchscreen operation and a brilliant 26 cm colour display: it also supports documentation of key harvest data and allows you to enter it into the online MyJohnDeere.com portal via a USB stick or wirelessly over your mobile data connection. The display can swivel and be positioned where you want to have the optimum view.

Bluetooth connectivity

Whether you’re coordinating logistics processes via your smartphone during harvesting, consulting with your dealer on the best settings, navigating to the next field with the help of your tablet or playing your favorite music from your MP3 player – with Bluetooth, you’re always well connected.

YOUR GATE WAY TO BETTER BUSINESS DECISIONS

Operations Center

Modern farming isn’t just managing a business – you are managing a complex enterprise. That’s why maximizing performance and productivity depends on being well connected. The Operations Center on MyJohnDeere.com makes things easy. it’s your central location to connect to your fields, machines, operators and partners. Simply log-on from any internet-capable device.

 • YOUR FARM IN YOUR POCKET

  Basically, the Operations Center fits your farm into your pocket. On one central map, you can get an overview of ongoing operations, follow your machines during the day as well as visualize and manage your fields and agronomic data. Upload field boundaries, yield and moisture maps from your GreenStar 2630 display. All information is easily accessible and clearly arranged on a map.
  From the Operations Center, you can also connect to your John Deere dealer or other trusted business farmers to share data – harvest results with your customers – for instance.

 • JDLINK MACHINE CONNECTIVITY

  It all starts with machine-to-office connectivity.
  With John Deere’s telematic system JDLink you always know where your machines are, what and how they’re doing. You basically have two options delivering different level of functionality. JDLink Access includes machine location and performance monitoring, e.g. fuel consumption and machine utilisation tracking. Essential functionality is even available for non CAN-Bus tracking enabled John Deere as well as non-John Deere machines. On top of that, JDLink Connect delivers Remote Display Access and Wireless Data Transfer – to enable machine optimisation, remote operator support and seamless transfer of agronomic data (e.g. field boundaries, yield maps) in one package.

 • John Deere Remote Display Access

  SEAMLESS DATA MANAGEMENT

  Data on yield or moisture can either be uploaded manually to the Operations Center, leveraging a USB device or automatically with Wireless Data Transfer to enable seamless and error-free documentation. For older, non-JDLink machines there’s also the possibility to transmit data via Mobile Data Transfer, utilizing your smart phone. Once the data is available in the Operations Center you can – given, that you didn’t have time for weight calibrations during harvest – retrospectively calibrate your data and print it out in the form of a report. In addition, the Operations Center lets you prepare setup information for the upcoming harvesting season to ensure error-free documentation.
  The files can be sent wirelessly to your equipment where the date will pre-populate on the Greenstar 2630 display.

 • Integrated Solutions

  JOB MANAGEMENT MADE EASY

  Eliminate paperwork and endless phone calls during job planning, execution and reporting. With MyJobConnect Basic you can assign clearly defined tasks to your combine operators on the go, utilizing the MyJobsManager App. Your operators can view the work orders in real-time and execute accordingly utilizing the MyJobs App on their mobile device. And once the job is done you have instantly accurate and complete data at hand for quicker job reporting and professional invoicing.

 • Operations Center

  INTELLIGENT AG NAVIGATION & FLEET LOGISTICS

  Eliminate paperwork and endless phone calls during job planning, execution and reporting. With MyJobConnect Basic you can assign clearly defined tasks to your combine operators on the go, utilizing the MyJobsManager App. Your operators can view the work orders in real-time and execute accordingly utilizing the MyJobs App on their mobile device. And once the job is done you have instantly accurate and complete data at hand for quicker job reporting and professional invoicing.

Achieve more with less effort

Slopes of up to 7%

AUTOTRAC: AUTOMATIC STEERING FOR GREATER PRECISION

With our satellite-based hands-free AutoTrac system, every pass matches the full cutting width of your platform. This helps you reduce your input costs and boost your combine performance – even at night, in dusty conditions, on hillside terrains and even after long hours of operation. The automatic steering relieves your operators and allows them to concentrate on their yield.

When working with multiple machines in a field, the AutoTrac guidance lines can be shared from one machine to another so that all combines can harvest at the full cutting width. They can also be shared with the tractor or grain trailer operator so the machines can drive exactly parallel to each other during unloading. AutoTrac RowSense adds even more comfort and productivity to corn harvest. It merges GPS based automatic steering and row guidance – leveraging row feelers on the header – to increase harvesting speed.
When row feeler information is not available, for example in crop down situations the GPS signal takes over.

INTERACTIVE COMBINE ADJUST (ICA)

With ICA you can increase the performance of your combine, minimise losses, avoid grain damage and improve the quality of your straw. You can either optimise all parameters at the same time or focus on one in particular.

InteractiveCombine Adjust Animation “ICA”

AUTOMATIC COMBINE ADJUST (ACA)

Standard on all models within the Series, Automatic Combine Adjust helps you effortlessly transition between crop types. By using standard John Deere values and retrieving data on your current threshing and separating conditions, it automatically adapts your machine to optimise its performance. You can then use these proposed values or modify and save them for later use.

STARFIRE 6000 RECEIVER

Accessing John Deere’s precision farming solutions starts with the new StarFire 6000 receiver. Capabilities include better signal stability for maximum uptime and new SF3 accuracy delivering in-season repeatability. That means for you: the receiver always keeps you on track whatever the conditions are. And with the StarFire 6000 receiver you get repeatable results – no guidance line or boundary drift – throughout one season. Which adds even more recision and productivity. The StarFire 6000 receiver works seamlessly with all John Deere guidance systems and all accuracy levels (SF1, SF3, Mobile and Radio RTK).

HARVESTSMART: ALWAYS THE RIGHT SPEED

The HarvestSmart system automatically adapts the speed of the combine to maximise capacity or minimise losses with the highest output. Sensors on the threshing cylinder, the engine and the dedicated loss sensors control the system with the goal of minimising losses or maximising the flow rate.

A CERTIFIED PARTNER IS ALWAYS THERE FOR YOU

A good partner is always there for you

To guarantee you always benefit from a first-class harvesting service, before, during and after harvest, our dealers pass a rigorous certification programme. Please challenge us – we are prepared! Simply ask your certified John Deere partner about the following services.

 • SPARE PARTS WITHIN 24 HOURS

  Your Harvesting Partner takes advantage of the John Deere dedicated overnight parts delivery system day in day out and can provide more than 97% of all required parts within 24 hours to keep you moving.

 • BACK UP*

  Your dealer keeps you harvesting during those long harvesting days and provide a back-up machine if service work is required.

 • EXPERTS IN PLACE

  Certified dealers have full-time harvesting experts in place on the sales and service side to help you find the right model and specification required for your operation and are available during extended opening hours in season through dedicated hotlines. Factory trained experts setup your combine prior to the season and visit you in the season to make sure your machine is always running at the optimum performance level.

 • TRAINING

  Certified dealers deliver a professional driver training done by factory trained experts. Those trainings are offer year after year to refresh the knowledge season-by-season.

 • EXPERT CHECK

  Certified service specialists check your machine on over 180 points. They provide you with pre-season expertise to ensure your combine is ready for the next season.

 • USED COMBINES: PREMIUM INSPECTED*

  Check out www.machinefinderuk.co.uk for our Premium Inspected Used Combines. All Premium Inspected combines have received the Expert Check. All necessary repairs are executed using original John Deere Quality spare parts to ensure your harvesting success.

Comprehensive support for seamless operation

Comprehensive support for seamless operation

The W-Series is one of the most efficient and technologically advanced combines in the world. Fast, expert support from your John Deere distributor allows you to get the most out of this high performance harvesting machine – from the very first day and for years to come.

MORE INSIGHTS AND HIGHER RETURNS WITH JOHN DEERE FARMSIGHT

Our FarmSight service package takes harvesting efficiency to a whole new level. With your permission, your dealer’s service manager can remotely access your machines and monitor their condition to ensure optimum utilisation. In addition, they can access diagnostic codes and install software updates to prevent unnecessary downtime. This helps you better plan your operating costs, achieve cost savings through preventative maintenance, increase the productivity of your machines and optimize the management of your entire fleet.

EXPERT CHECK – THE JOHN DEERE AFTER-HARVEST CHECK

Your certified service technician will check over 180 check points on your combine during winter to maximise uptime during the next season and boost your machine’s resale value.

POWERGARD SERVICE AGREEMENTS

Only high quality original John Deere replacement parts are used on machines covered by our three maintenance service agreements PowerGard Maintenance, PowerGard Protection and PowerGard Protection Plus, increasing your machine’s uptime and resale value.

Service and maintenance made easy

Service and maintenance made easy

The W-Series doesn’t just save you time in the field and on the road – but also on maintenance and cleaning. To make these tasks as simple and fast as possible, we always kept the operator in mind during the design process:

 • No daily lubrication points
 • The practical removable ladder, the optional air compressor with multiple connections, easy access to the engine and the cooling package are just a few examples
 • A new air compressor with a 60 L reservoir and three connections, a 10m hose and accessories so your machine can be cleaned comfortably
Σειρα W

Σειρα W

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr