• Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι κομπίνες της ολοκαίνουριας σειράς S.

 • Σειρά S700

  Η Αυτοματοποιημένη Θεριζοαλωνιστική

 • Θεριζοαλωνιστική μηχανή της σειράς S

  Ζήσε το μέλλον...

 • Σειρά S700

  Η Αυτοματοποιημένη Θεριζοαλωνιστική

 • Θεριζοαλωνιστική μηχανή της σειράς S

  Ζήσε το μέλλον...

 • Σειρά S700

  Η Αυτοματοποιημένη Θεριζοαλωνιστική

 • Kομπίνες σειράς S

  Αλωνίστε σε χρόνο ρεκόρ

Σειρα S

Γνωρίζουμε τη δουλειά σου. Όπως κανείς άλλος.

 Κατασκευάζουμε θεριζοαλωνιστικά μηχανήματα για περισσότερα από 100 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχουμε αλωνίσει περισσότερους από μερικά δισεκατομμύρια τόνους σιτάρι. Επίσης συλλέγουμε τις απόψεις και τις γνώμες των γεωργών και των εργολάβων από όλο τον κόσμο. Μας είπατε ότι θέλετε ελάχιστες απώλειες σπόρων. Άριστη ποιότητα σταχυού. Ικανότητα αλωνισμού πολλών σοδειών. Τη μεγαλύτερη αξιοπιστία. Χαμηλό κόστος εργασίας. Και επαγγελματική κάλυψη και υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε.

 
 Καλωσορίσατε στις κομπίνες της σειράς S.
Η John Deere…
 ...αλωνίζει το μισό από το παγκόσμιο σιτάρι
 ...επενδύει €3.8 εκατομμύρια σε Έρευνα και Ανάπτυξη κάθε 24 ώρες
 ...έχει κατασκευάσει 1,100,000+ κομπίνες

 •  

  Η συνδεδεμένη κομπίνα. Πάντα online.

   Η συνδεδεμένη κομπίνα. Πάντα online.

   Η σειρά S είναι κάτι περισσότερο από μια θεριζοαλωνιστική μηχανή υψηλών επιδόσεων. Είναι διαρκώς συνδεδεμένη μέσω δορυφόρων και τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας, επιτρέποντας της απομακρυσμένη παρακολούθηση της μηχανής, διάγνωση, ασύρματη μεταφορά δεδομένων και επικοινωνία δυο κατευθύνσεων.

 •  

  Ακριβής έλεγχος ταχύτητας. Καλύτερη οικονομία καυσίμου.

   Ακριβής έλεγχος ταχύτητας. Καλύτερη οικονομία καυσίμου.

   Το ProDrive σου δίνει τον ακριβή έλεγχο της ταχύτητας εδάφους σου με δύο απείρων σχέσεων εύρη ταχύτητας. Απλά χρησιμοποιείς το ένα εύρος για την τυπική ταχύτητα αλωνισμού και το άλλο για τη μετακίνηση στο δρόμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί του εύρους που θέλεις και να ελέγξεις την ταχύτητα της κομπίνας μέσα στο εύρος σπρώχνοντας ή τραβώντας τον μοχλό. Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις για να αλλάξεις ταχύτητα.

 •  

  Ενεργή απομόνωση κόφας

  Ενεργή απομόνωση κόφας

  Η ρύθμιση του ανοίγματος της κόφας είναι πολύ σημαντική για να εξασφαλίσετε ότι το τρίψιμο γίνεται σωστά. Η υδραυλική απομόνωση κόφας ρυθμίζει αυτόματα το διάκενο ώστε να διαχειριστεί βαριές, πυκνές σοδειές χωρίς να υπερφορτώνεται ο ρότορας.

Χαρακτηριστικά

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

Έως και 5% περισσότερος όγκος συλλογής με πλήθος έξυπνων λεπτομερειών

Xtra capacity feederhouse

 Η εξελιγμένη και δοκιμασμένη τεχνολογία της νέας σειράς Wεγγυάται ομαλή ροή σοδειάς σε όλες τις συνθήκες θερισμού καθώς και άριστη απόδοση και εξαιρετική ποιότητα άχυρο:

 •  Pre-Accelartion

   The speed of the feederhouse has been increased to 3.6 m/s. This delivers more material in a thinner mat of crop to the main threshing drum reducing plugs and increasing productivity.

 •  Less blockages

   The 900 Nm slip clutch let you cut through wet or green crop even with large headers.

 •  Many advantages by clever design

   The crop flow into the main drum is more smooth thanks to a larger top shaft sprocket. Larger chains, redesigned slats and a wear protection on the bottom all add up reliability or avoid blockages. The adjustable feederhouse front plate with a large middle bearing for precise ground contour following and an adjustable cutting angle optimize feeding in all crops and conditions. The long feedherhouse grants you an excellent view to the header

Τοποθέτηση της ενισχυμένης μπάρας σε μόλις 3 λεπτά

Quick Engage Booster-Bar - top grain quality and performance

Η γρήγορης τοποθέτησης ρίγα διασφαλίζει ακόμη πιο εντατικό αλωνισμό. Η ενισχυμένη μπάρα είναι τοποθετημένη πιο κοντά στον κύλινδρο για να παράγεται μεγαλύτερη τριβή. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε υγρές ή δύσκολες στον αλωνισμό καλλιέργειες όπως κριθάρι ή αγανοφόρο σιτάρι. Και κάτι καλύτερο,δεν σπαταλά την πολύτιμη επιφάνεια διαχωρισμού – καθώς η ρυθμιζόμενη ενισχυμένη μπάρα δεν μειώνει την επιφάνεια της κόφας. Έτσι αποτελεί πραγματική εναλλακτική λύση στις υπάρχουσες πλάκες απαθήρωσης και θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή σε δύσκολες συνθήκες θερισμού.

Υψηλότερη απόδοση σε δύσκολες συνθήκες

Η εξελιγμένη και δοκιμασμένη τεχνολογία της νέας σειράς W εγγυάται ομαλή ροή σοδειάς σε όλες τις συνθήκες θερισμού καθώς και άριστη απόδοση και εξαιρετική ποιότητα άχυρου.

Higher performance in tough conditions

Η σοδειά εισέρχεται στον μεγάλο κύλινδρο αλωνισμού των 660 mm με 10 ρίγες που επιτρέπουν στο τύμπανο να λειτουργεί έως και κατά 25% πιο αργά, ώστε να παρέχεται εξαιρετική ποιότητα άχυρου και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η ενισχυμένη μπάρα ταχείας ενεργοποίησης βελτιώνει την απόδοση έως και 10%, για παράδειγμα,σε αγρούς με κριθάρι ή αγανοφόρο σιτάρι.

 Επέκταση των αλόγων
 Η επέκταση των αλόγων, οι βελτιστοποιημένες γωνίες των σκαλοπατιών και η βελτίωση της ροής σοδειάς διασφαλίζουν την αυξημένη απόδοση διαχωρισμού.

Το μεγαλύτερο σύστημα καθαρισμού στην αγορά εως 6,30m²

The largest cleaning system

 Τα κόσκινα, με σημαντικά αυξημένη επιφάνεια, προσφέρουν την υψηλότερη απόδοση καθαρισμού.Χάρη στο SlopeMaster μπορείτε χωρίς κόπο να αντιμετωπίσετε κλίσεις εδάφους έως και 7%. Η μεγάλη επιφάνεια κόσκινων και η τελειοποιημένη διεύθυνση του αέρα μειώνουν επιπλέον πιθανές απώλειες στο κόσκινο καθαρισμού σε ελαφρές πλαγιές. Σε πλαγιές πάνω από 7% είναι πολύ χρήσιμο το σύστημα αντιστάθμισης κλίσεων SlopeMaster επειδή όχι μόνο μειώνει τις απώλειες καθαρισμού του κόσκινου καθαρισμού αλλά και τις απώλειες των αλόγων που είναι έντονες σε πλαγιά με κλίση πάνω από 7%.

Θερισμός χωρίς συμβιβασμούς, ακόμα και σε πλαγιές

Slopes of up to 7%

Κλίσεις εδάφους εως και 7%

 Η John Deere δημιούργησε μια σειρά απλών λύσεων που βοηθούν να αποφεύγονται οι απώλειες στο κόσκινο καθαρισμού σε σημεία με ελαφρές κλίσεις:Οι κοχλίες μεταφοράς κινούν το υλικό ομοιόμορφα επάνω στο κόσκινο καθαρισμού χωρίς καμία πλευρική κίνηση.Οι πλάκες διαχωρισμού στο επάνω κόσκινο εμποδίζουν τη σοδειά να διαφεύγει στην κατηφόρα πριν να καθαριστεί.Έτσι διασφαλίζεται κορυφαία απόδοση καθαρισμού στην αγορά, ανεξάρτητα από το έδαφος.Για τον καθαρισμό δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από μια μεγάλη επιφάνεια κόσκινων – εκτός από μια ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια. Με τη σειρά Wτο υλικό καθαρίζεται για μεγαλύτερο χρόνο στα ιδιαίτερα μακριά και ιδιαίτερα φαρδιά κόσκινα.

22% slope compensation with Hillmaster

Αντιστάθμιση κλίσης 22% με το HillMaster

 Το Hillmaster είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της σειράς W. Αφού η δεξαμενή σπόρων παραμένει επίπεδη, μπορείτε να την γεμίζετε μέχρι επάνω και να κάνετε λιγότερες στάσεις για εκφόρτωση.Η βελτιωμένη κατανομή βάρους σε όλο το εύρος του μηχανήματος σας δίνει καλύτερη πρόσφυση και σταθερότητα και η οριζοντιωμένη καμπίνα βοηθά τον χειριστή να παραμένει συνεχώς συγκεντρωμένος και παραγωγικός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.Το βελτιωμένο σύστημα με κύριους και δευτερεύοντες κυλίνδρους αντιδρά ταχύτερα, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες και με μαχαίρια θεριζοαλωνιστικής έως 9 m.

Εκφόρτωση σε χρόνο ρεκόρ

Unload in Record Time

 Η νέα σειρά W σας βοηθά να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο ακόμα και κατά την εκφόρτωση.Μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία του, η δεξαμενή σπόρων χωρητικότητας 11.000 Lεκφορτώνεται σε χρόνο ρεκόρ: έως και 125 l/sec. Ο μεγάλης διαμέτρου κοχλίας εκφόρτωσης και οι μικρές ταχύτητες είναι ιδιαίτερα φιλικά για τους σπόρους. Η πλάκα καλύμματος του εγκάρσιου κοχλία για την δεξαμενή σπόρων μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς τη χρήση εργαλείων κι έτσι ο ρυθμός εκφόρτωσης αλλάζει ταχύτατα για τις διάφορες καλλιέργειες.

Nonstop harvesting and on-the-go unloading

Αδιάλλειπτος Θερισμός

 Η ηλεκτρονική διαχείριση κινητήρα σας παρέχει έως και 25 KW/34 hp επιπλέον ισχύ κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης ενώ οδηγείτε και έτσι μπορείτε να συνεχίσετε τον θερισμό με πλήρη ισχύ.Με τον συγχρονισμό μηχανημάτων της John Deere, ο χειριστής της θεριζοαλωνιστικής μπορεί να έχει το τρακτέρ με την καρότσα να κινείται παράλληλα με την θεριζοαλωνιστική κατά την εκφόρτωση. Μόλις βρεθούν στη σωστή θέση, ο χειριστής της θεριζοαλωνιστικής μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα και το σύστημα διεύθυνσης του συνδυασμού τρακτέρ-καρότσας. Οι χειριστές της ρυμούλκας σπόρων μπορούν να δουν τη στάθμη στη δεξαμενή σπόρων όσων θεριζοαλωνιστικών είναι σε λειτουργία και έτσι μπορούν να κινηθούν για να αδειάσουν την πιο γεμάτη δεξαμενή. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται χρόνος,καύσιμο, άγχος και ελαχιστοποιείται και η συμπύκνωση του εδάφους.

Εύκολη σύνδεση

 • Χάρη στο σύστημα πολλαπλού συνδέσμου,μπορείτε να συνδέσετε υδραυλικά, ηλεκτρικά και τη μηχανική ασφάλεια του μαχαιριού με μία μόνο κίνηση.

Διαχείριση αχύρου σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Slopes of up to 7%

 Έχετε την επιλογή  μεταξύ του καταστροφέα λεπτής κοπής και εξαιρετικά λεπτής κοπής με μεγαλύτερο αριθμό μαχαιριών.

 • Ο καταστροφέας λεπτής κοπής και εξαιρετικά λεπτής κοπής με 3.400 σ.α.λ.για εξαιρετική ποιότητα κοπής και ομοιόμορφη κατανομή
 • Εξαιρετικά απλή μετατροπή από τον σχηματισμό σειρών στη λειτουργία κοπής
 • Αντίθετα μαχαίρια ταχείας ρύθμισης για να ρυθμίζεται το σωστό μήκος κοπής
 • Ρυθμιζόμενη ρίγα για να ρυθμίζεται το σωστό βαθμό καταστροφής άχυρου
 • 2 ταχύτητες για όλους τους τύπους σοδειάς
 • Είτε σε λειτουργία κοπής είτε σχηματισμού σειρών, τα άχυρα κατανέμονται πάντα από τον διασκορπιστή άχυρων και ποτέ από τον καταστροφέα ώστε να διασφαλίζεται ομοιόμορφη κατανομή

Φτάστε πιο γρήγορα, τελειώστε πιο γρήγορα

Ξοδέψτε περισσότερο χρόνο στον θερισμό και λιγότερο χρόνο για μετάβαση στα χωράφια. Με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ProDrive, η νέα σειρά W σας παρέχει ταχύτητες έως και 40 km/hσε δρόμους – είτε με τροχούς είτε με ερπύστριες.

Get there quicker, be done faster

 

Βελτιωμένες υδραυλικές αντλίες και κινητήρες παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ πρόσφυσης στους μπροστινούς και πίσω άξονες, ενώ το νέο ισχυρό υδραυλικό τιμόνι κάνει τις στροφές παιχνίδι.

Get there quicker, be done faster

Πίσω άξονας X-traction:

 Ο νέος πίσω άξονας X-traction της τετρακίνησης διαθέτει μπλοκέ διαφορικό και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Κατανέμει τη ροπή μεταξύ πρόσθιων και πίσω αξόνων και την παρέχει οπουδήποτε χρειάζεστε πρόσφυση.

Κορυφαία πρόσφυση και προστασία εδάφους

Ultimate traction and soil protection

 Είτε σε βρεγμένο έδαφος είτε στο δρόμο προς το επόμενο χωράφι, οι ερπύστριες της νέας σειράς W προσφέρουν πλήθος πλεονεκτημάτων. Κερδίζετε από την μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής, την μικρότερη συμπίεση εδάφους,την εξαιρετική άνεση οδήγησης, τις υψηλές ταχύτητες δρόμου και το μικρότερο πλάτος οχήματος.

Υψηλότερη ισχύς, Μικρότερη συμπίεση εδάφους 

 Οι ερπύστριες διαθέτουν επιφάνεια επαφής 1,7 φορές μεγαλύτερη από τα ελαστικά 800/70 R32. Επιπλέον είναι δυνατή η προετοιμασία της θεριζοαλωνιστικής για τοποθέτηση ερπυστριών σε μεταγενέστερο χρόνο.Αυτό αυξάνει την τιμή μεταπώλησης του μηχανήματος, καθώς παρέχει απόλυτη ευελιξία στη χρήση τροχών ή ερπυστριών

Επιλέξτε το κιβώτιο ταχυτήτων που θέλετε

 • Το ηλεκτρικό κιβώτιο 3 ταχυτήτων και το ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης κάνουν πανεύκολη την αλλαγή ταχυτήτων. Οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται με ευκολόχρηστα κουμπιά στην κονσόλα CommandARM.
 • Για τη μέγιστη απόδοση σε όλα τα εδάφη, το κιβώτιο ταχυτήτων ProDrive είναι η τέλεια απάντηση, θέτοντας τέλος στις αλλαγές ταχυτήτων σε πλαγιές και στις άκρες των χωραφιών. Το κιβώτιο ταχυτήτων IVT πραγματοποιεί αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων ενώ εσείς συνεχίζετε τον θερισμό με σταθερή ταχύτητα. Επιπλέον, η αυξημένη ροπή και το χειροκίνητο μπλοκέ διαφορικό διασφαλίζουν κορυφαία απόδοση στις δύσκολες συνθήκες.

Μεγαλύτερη ισχύς, λιγότερη κατανάλωση

More power, more cost effectiveness, more throughput

Οι κινητήρες PowerTech της John Deere που χρησιμοποιούνται στη νέα σειρά W διαθέτουν ακόμα μεγαλύτερη ισχύ ενώ παρέχουν ασύγκριτη αποδοτικότητα καυσίμου. Με τη μείωση των ονομαστικών στροφών από τις 2.400 στις 2.200 σ.α.λ., οι κινητήρες 6.8 L καταναλώνουν ακόμα λιγότερο καύσιμο. Ταυτόχρονα ικανοποιούν τους αυστηρούς κανονισμούς εκπομπών της κατηγορίας IV – και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς W660 αποδίδει έως και 285kW (387 hp).

More power, more cost effectiveness, more throughput

Ένας πολύ αποδοτικός και άνετος τρόπος εργασίας

A more efficient

 Καλώς ήρθατε σε μία από τις πιο παραγωγικές και άνετες θέσεις εργασίας του κλάδου. Η ευρύχωρη καμπίνα Deluxe της σειράς W έχει συνολικό εμβαδό 3,30m³. Εξοπλίζεται με πλήθος έξυπνων λεπτομερειών που σας βοηθούν να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, ενώ νοιώθετε άνετα ακόμα και σε ημέρες πολύωρης εργασίας και στις πιο σκληρές συνθήκες θερισμού. Και χάρη στοφιμέ κρύσταλλο σε ολόκληρη την καμπίνα, τα λεπτά γωνιακά στηρίγματα και τα εξαιρετικά εργονομικά όργανα ελέγχου, έχετε πάντα καθαρή εικόνα –και έχετε πάντα τον έλεγχο.

Roomy refrigerator and instructor seat

Ευρύχωρο ψυγείο και κάθισμα συνεπιβάτη

Η καμπίνα της σειράς W είναι από τις μεγαλύτερες στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι ο συνεπιβάτης έχει τόσο χώρο όσο και ο χειριστής. Και επίσης υπάρχει αρκετός χώρος για ψυγείο με εντυπωσιακή χωρητικότητα 37 L – ιδανικό για να αποθηκεύετε μεγάλες φιάλες και τρόφιμα για τις πολύωρες ημέρες εργασίας.

Όλα στη θέση τους

 Ποια είναι η μυστική συνταγή μας για τον πολύ εύκολο χειρισμό; Η τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργιών άμεσης πρόσβασης στο υποβραχιόνιο και λειτουργιών που εκτελούνται από την οθόνη αφής. Αυτό διασφαλίζει ότι τόσο οι εποχικοί χειριστές της John Deere όσο και οι χειριστές που είναι εξοικειωμένοι με άλλες μάρκες μπορούν να βρουν τις λειτουργίες γρήγορα και χωρίς κόπο.

GreenStar 3 CommandCenter

 Ακόμη και στη βασική έκδοση το GreenStar 3 CommandCenter σας επιτρέπει πολυάριθμες ρυθμίσεις. Αυτό περιλαμβάνει αυτόματες βασικές ρυθμίσεις του μηχανήματος, τη διαδραστική ρύθμιση θεριζοαλωνιστικής (ICA),την δυνατότητα καταγραφής σοδειάς θερισμού και υγρασίας, το σύστημα ελέγχου ροής τροφοδότησης Harvest Smart, το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης AutoTrac ή AutoTrac RowSense σε μικρούς σπόρους ή καλαμπόκι.Μπορούν να συνδεθούν έως 3 εξωτερικές κάμερες.

The GreenStar 2630 display

 Κέντρο πληροφοριών και ελέγχου

Η οθόνη GreenStar 2630 παρέχει πολύ περισσότερα πέρα από τις λειτουργίες αφής και τη λαμπερή έγχρωμη εικόνα των 26 cm:υποστηρίζει επίσης καταγραφές σημαντικών δεδομένων θερισμού και σας επιτρέπει να μπείτε στην ιστοσελίδαMyJohnDeere.com μέσω USB στικ ή ασύρματα με μεταφορά δεδομένων από το κινητό σας τηλέφωνο. Η οθόνη μπορεί να περιστρέφεται και να ρυθμίζεται στη θέση που θέλετε για να έχετε την καλύτερη ορατότητα.

Bluetooth connectivity

Συνδεσιμότητα bluetooth

 Είτε συντονίζετε διαδικασίες μεταφοράς μέσω του smartphone κατά τον θερισμό, είτε συνομιλείτε με την αντιπροσωπεία για καλύτερες ρυθμίσεις, είτε οδηγείτε προς το επόμενο χωράφι με τη βοήθεια τουtablet, είτε παίζετε την αγαπημένη σας μουσική mp3 στη συσκευή αναπαραγωγής – με το bluetooth είστε πάντα συνδεδεμένοι.

Συνδεδεμένη θεριζοαλωνιστική.Το τεχνολογικό πλεονέκτημά σας.

Operations Center

John Deere θέτει συνεχώς νέα πρότυπα συνδεσιμότητας – διότι πιστεύουμε ότι αυτό έχει τεράστια οφέλη για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και τη μείωση του κόστους. Έχουμε επιλέξει τις καλύτερες τεχνολογίες που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στην αγορά των θεριζοαλωνιστικών και τις έχουμε συνδυάσει σε ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο.

 •  MyJohnDeere.com – Το χωράφι στην τσέπη σας

   Βασικά, το Κέντρο Επιχειρήσεων βάζει το χωράφι στην τσέπη σας. Σε έναν κεντρικό χάρτη μπορείτε να έχετε μια επισκόπηση των ενεργών εργασιών, να παρακολουθείτε τα μηχανήματά σας στη διάρκεια της ημέρας, καθώς και να οπτικοποιείτε και να διαχειρίζεστε τα χωράφια και τα αγροτικά δεδομένα σας. Ανεβάστε σύνορα χωραφιών, χάρτες αποδόσεων και υγρασίας από την οθόνη του GreenStar 2630. Όλες οι πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες και προβάλλονται ξεκάθαρα σε χάρτη. Όσον αφορά το Κέντρο Επιχειρήσεων, μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τον αντιπρόσωπο της John Deere ή με άλλους αξιόπιστους επαγγελματίες αγρότες για να κάνετε κοινή χρήση δεδομένων – π.χ. αποτελέσματα θερισμού με τους πελάτες σας.

   

 •  Συνδεσιμότητα Μηχανημάτων JDLink

   Όλα ξεκινούν με τη συνδεσιμότητα μηχανήματος-γραφείου. Με το σύστημα τηλεματικής JDLink της John Deere γνωρίζετε πάντα που είναι τα μηχανήματά σας και τι ακριβώς κάνουν. Κατά κανόνα έχετε δύο επιλογές που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα λειτουργικότητας. Η πρόσβαση JDLink περιλαμβάνει τη θέση του μηχανήματος και την επιτήρηση της απόδοσης, π.χ. κατανάλωση καυσίμου και παρακολούθηση χρήσης μηχανήματος. Η θεμελιώδης λειτουργικότητα είναι επίσης διαθέσιμη για μηχανήματα John Deere χωρίς εντοπισμό CAN-Bus καθώς και για μηχανήματα που δεν είναι John Deere. Επιπλέον, το JDLink Connect προσφέρει τηλεπρόσβαση οθόνης και ασύρματη μετάδοση δεδομένων – ώστε να επιτρέπεται η βελτιστοποίηση του μηχανήματος, η από μακριά υποστήριξη του χειριστή και η αδιάλειπτη διαβίβαση αγρονομικών δεδομένων (π.χ. σύνορα χωραφιών, χάρτες απόδοσης) σε ένα πακέτο.

John Deere Remote Display Access

 •  Συνδεδεμένη υποστήριξη πελατών

   Υλοποιώντας τη σύνδεση μηχανήματος-γραφείου,ο αντιπρόσωπος της John Deere μπορεί – με την άδειά σας – να μεγιστοποιήσει τον χρόνο διαθεσιμότητας λειτουργίας του μηχανήματος μέσω προληπτικής συντήρησης. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει από μακριά την κατάσταση του μηχανήματος και να αναγνωρίζει πιθανά προβλήματα πριν αυτά διακόψουν την εργασία σας. Επιπλέον, με την από μακριά πρόσβαση οθόνης εσείς και ο αντιπρόσωπός μας έχετε ζωντανή σύνδεση από το γραφείο προς το GreenStar 2630 στη θεριζοαλωνιστική για να υποστηρίζετε τον χειριστή στη ρύθμιση και τη λειτουργία του μηχανήματος – χωρίς να χρειάζετε να πάτε στο χωράφι.

Integrated Solutions

 •  Εύκολη διαχείριση εργασιών

   Εξαλείψτε τη γραφική εργασία και τα ατελείωτα τηλεφωνήματα για το σχεδιασμό, την εκτέλεση και την έκθεση των εργασιών. Με το MyJobConnect Basic μπορείτε να αναθέτετε καλά καθορισμένες εργασίες στους χειριστές των θεριζοαλωνιστικών εν κινήσει μέσω της εφαρμογής MyJobsManager. Οι χειριστές σας μπορούν να βλέπουν τις εντολές εργασιών σε πραγματικό χρόνο και να τις εκτελούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyJobs στο κινητό τους τηλέφωνο. Μόλις η εργασία ολοκληρωθεί, έχετε αμέσως στα χέρια σας ακριβή και ολοκληρωμένα στοιχεία, για γρηγορότερη αναφορά και επαγγελματική τιμολόγηση.

Operations Center

 •  Κέντρο Επιχειρήσεων

   Μεταβείτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων για να εντοπίσετε την ακριβή θέση των χωραφιών για τον επόμενο θερισμό, για να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εργασιών των μηχανημάτων σας, για να αναθέσετε εύκολα τις εργασίες στους χειριστές σας, για να δείτε τους χάρτες απόδοσης και υγρασίας που στέλνονται αυτόματα από τα χωράφια και, τέλος, για να εκπονήσετε, να αναλύσετε και να μοιραστείτε γεωργικές πληροφορίες με έμπιστους συνεργάτες και με τους πελάτες σας.

Aδιάλειπτη διαχείριση δεδομένων

Τα δεδομένα σχετικά με την απόδοση και την υγρασία μπορούν είτε να φορτωθούν χειροκίνητα στο Κέντρο Επιχειρήσεων με χρήση μιας συσκευής USB είτε αυτόματα με την ασύρματη διαβίβαση δεδομένων ώστε να επιτυγχάνεται αδιάλειπτη και απρόσκοπτη τεκμηρίωση. Για τα παλιότερα μηχανήματα που δεν διαθέτουν το JDLink παρέχεται η δυνατότητα διαβίβασης των δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου.Μόλις τα δεδομένα γίνουν διαθέσιμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων μπορείτε – εφόσον δεν είχατε χρόνο για βαθμονόμηση βάρους στη διάρκεια του θερισμού – να βαθμονομήσετε εκ των υστέρων τα δεδομένα σας και να τα εκτυπώσετε σε μορφή αναφοράς.Επιπρόσθετα, το Κέντρο Επιχειρήσεων σας επιτρέπει να προετοιμάζετε πληροφορίες ρύθμισης για την επερχόμενη σεζόν θερισμού ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη τεκμηρίωση. Τα αρχεία μπορούν να στέλνονται ασύρματα στον εξοπλισμό σας και η ημερομηνία ενημερώνεται αυτόματα στο Greenstar 2630.

Επιτύχετε Περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια

Slopes of up to 7%

AUTOTRAC: ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

 Με το δορυφορικής πλοήγησης σύστημαAutoTrac, κάθε πέρασμα ταιριάζει στο πλάτος κοπής της πλατφόρμας σας. Αυτό μειώνει τα έξοδά σας και βελτιώνει την απόδοση της θεριζοαλωνιστικής σας – ακόμα και τη νύχτα,σε συνθήκες με σκόνη, σε ανώμαλο έδαφος και επίσης μετά από πολλές ώρες σε λειτουργία.Το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης ελευθερώνει τους χειριστές σας και τους επιτρέπει να επικεντρώνονται στην απόδοση του μηχανήματος.

 Όταν εργάζεστε με πολλά μηχανήματα σε ένα χωράφι, οι γραμμές οδήγησης AutoTrac μπορούν να μοιράζονται μεταξύ των μηχανημάτων έτσι που όλες οι θεριζοαλωνιστικές να θερίζουν με όλο το πλάτος κοπής. Επιπλέον, μπορούν να κοινοποιούνται στον χειριστή του τρακτέρ ή της καρότσας καρπού ώστε τα μηχανήματα να κινούνται τελείως παράλληλα κατά την εκφόρτωση.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΉ ΡΎΘΜΙΣΗ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΉΣ(ICA)

Με το ICA μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση της θεριζοαλωνιστικής σας, να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες, να αποφύγετε ζημιά στο σπόρο και να βελτιώσετε την ποιότητα του άχυρου. Μπορείτε να βελτιώσετε όλες τις παραμέτρους ταυτόχρονα ή να εστιάσετε ειδικά σε μία.

ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΡΎΘΜΙΣΗ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΉΣ (ACA)

Στον βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα της σειράς, η αυτόματη ρύθμιση θεριζοαλωνιστικής σας βοηθά να αλλάζετε σοδειές χωρίς κόπο.Χρησιμοποιώντας τις βασικές τιμές τηςJohn Deere και λαμβάνοντας δεδομένα για τιςτρέχουσες συνθήκες θερισμού και διαχωρισμού,προσαρμόζει αυτόματα το μηχάνημά σας για βελτίωση της απόδοσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προτεινόμενες τιμές ή να τις τροποποιήσετε και να τις αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

HARVESTSMART: ΠΆΝΤΑ Η ΣΩΣΤΉ ΤΑΧΎΤΗΤΑ

 Το σύστημα HarvestSmart προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα της θεριζοαλωνιστικής ώστε να μεγιστοποιείται η χωρητικότητα ή να ελαχιστοποιούνται οι απώλειες με την υψηλότερη απόδοση. Αισθητήρες στον κύλινδρο αλωνισμού, τον κινητήρα και οι αποκλειστικοί αισθητήρες απωλειών ελέγχουν το σύστημα με στόχο την ελαχιστοποίηση των απωλειών ή την μεγιστοποίηση του ρυθμού ροής.

Ένας πιστοποιημένος συνεργάτης είναι πάντα εκεί για εσάς

A good partner is always there for you

 • Για να σας διασφαλίσουμε διαρκή οφέλη από ένα κορυφαίο μηχάνημα θερισμού, πριν, στη διάρκεια και μετά τον θερισμό, οι αντιπρόσωποί μας περνούν ένα αυστηρό πρόγραμμα πιστοποίησης. Προκαλέστε μας ελεύθερα – είμαστε προετοιμασμένοι.
 •  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ
 •  ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

   Οι πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι έχουν σε ετοιμότητα εξειδικευμένους τεχνικούς πλήρους απασχόλησης στον τομέα των πωλήσεων και του σέρβις ώστε να μπορείτε να βρείτε το σωστό μοντέλο και τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την εργασία σας και επιπλέον είναι διαθέσιμοι με διευρυμένο ωράριο την εποχή αιχμής μέσω ειδικών τηλεφωνικών γραμμών. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί έχουν εκπαιδευτεί στο εργοστάσιο και μπορούν να ρυθμίσουν τη θεριζοαλωνιστική σας πριν από τη σεζόν αλλά και να σας επισκεφθούν στη διάρκεια της σεζόν για να επιβεβαιώσουν ότι το μηχάνημά σας λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

 •  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

   Οι πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι προσφέρουν επαγγελματική εκπαίδευση χειριστών από εργοστασιακά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσφέρονται κάθε χρόνο με στόχο το φρεσκάρισμα των γνώσεων ανά σεζόν.

 •  ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

   Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί σέρβις ελέγχουν πάνω από 180 σημεία στο μηχάνημά σας. Σας προσφέρουν την τεχνογνωσία που χρειάζεστε πριν από τη σεζόν ώστε η θεριζοαλωνιστική σας να είναι σίγουρα έτοιμη για την επόμενη σεζόν.

 •  ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΙΖΟΑΛΩΝΙΣΤΙΚΕΣ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ*

  Δείτε στη διεύθυνση www.machinefinder.co.uk τις διαθέσιμες, κορυφαία ελεγμένες, μεταχειρισμένες θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Όλες οι κορυφαία ελεγμένες θεριζοαλωνιστικές έχουν ελεγχθεί από ειδικούς. Όλες οι αναγκαίες επισκευές έχουν γίνει με χρήση γνήσιων ποιοτικών ανταλλακτικών John Deere ώστε να διασφαλίζεται ο απρόσκοπτος θερισμός.

Εκτενής υποστήριξη για αδιάλειπτη λειτουργία

Comprehensive support for seamless operation

 Η σειρά W είναι μία από τις πλέον αποδοτικές και τεχνολογικά προηγμένες θεριζοαλωνιστικές στον κόσμο. Η γρήγορη και ειδικευμένη υποστήριξη από τον αντιπρόσωπο της John Deere σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από την υψηλή απόδοση αυτού του μηχανήματος θερισμού – τόσο την πρώτη ημέρα όσο και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΌ ΚΈΡΔΟΣ ΜΕ ΤΟ FARMSIGHT ΤΗΣ JOHN DEERE

 Το πακέτο υπηρεσιών FarmSight ανεβάζει την απόδοση θερισμού σε εντελώς άλλο επίπεδο.Με την άδειά σας, ο προϊστάμενος συνεργείου της αντιπροσωπείας μπορεί να έχει ασύρματη πρόσβαση στα μηχανήματά σας και να καταγράφει την κατάστασή τους ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη χρήση τους. Επιπλέον, μπορεί να έχει πρόσβαση σε κωδικούς διάγνωσης και να εγκαθιστά αναβαθμίσεις λογισμικού ώστε να αποτρέπεται η ακινητοποίηση λόγω βλάβης.Αυτό σας βοηθά να προγραμματίζετε καλύτερα το λειτουργικό σας κόστος, να επιτυγχάνετε εξοικονόμηση εξόδων με την προληπτική συντήρηση, να αυξάνετε την παραγωγικότητα των μηχανημάτων σας και να βελτιστοποιείτε τη διαχείριση ολόκληρου του στόλου σας.

ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΈΡΒΙΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΜΈΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

 Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας γνωρίζουν και επιθεωρούν όλα τα φθειρόμενα εξαρτήματα και διατηρούν τη θεριζοαλωνιστική σας εντάξει καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος σέρβις με έγκαιρη αντικατάσταση ανταλλακτικών και τακτικές αναβαθμίσεις λογισμικού.

PowerGard συμφωνία Σέρβις

  Η συντήρηση σύμφωνα με τα προγράμματα σέρβις PowerGard διασφαλίζει τη χρήση μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικών John Deere, λιπαντικών και ψυκτικών, αυξάνοντας την διαθεσιμότητα του μηχανήματός σας καθώς και την αξία μεταπώλησης.

Ευκολία στο σέρβις και τη συντήρηση

Service and maintenance made easy

Η σειρά W δεν σας εξοικονομεί χρόνο μόνο στο χωράφι και το δρόμο – αλλά επίσης στη συντήρηση και τον καθαρισμό. Για να κάνουμε αυτές τις εργασίες όσο πιο απλές και γρήγορες γίνεται, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού είχαμε πάντα κατά νου τον χειριστή:

 • Καθόλου σημεία καθημερινής λίπανσης
 • Η πρακτική αφαιρούμενη σκάλα, ο προαιρετικός αεροσυμπιεστήςμε συνδέσεις στο μηχάνημα, η εύκολη πρόσβαση στον κινητήρα καιτο πακέτο ψύξης είναι μόνο λίγα παραδείγματα
 • Νέος αεροσυμπιεστής με δοχείο 60 L και τρεις συνδέσεις, σωλήνα 10 m και αξεσουάρ έτσι ώστε το μηχάνημά σας να καθαρίζεται άνετα

 

Σειρά S

 Σειρά S
Δείτε το βίντεο

 

Βίντεο θεριζοαλωνιστικής Σειράς S

 Δες τη σειρά S σε δράση και άκου τι έχουν να πουν οι πελάτες.
Δείτε το βίντεο

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr