Οθόνη GreenStar 2630 της John  Deere

Οθόνη GreenStar 3 2630

Χαρακτηριστικα

  • Δυνατότητα Καθοδήγησης, απλή ή Pro
  • Τεκμηρίωση
  • Προηγμένες δυνατότητες ISOBUS
  • Παρακολούθηση της απόδοσης

 Καθοδήγηση στην ανάπτυξη

 Όσο μεγαλώνει η επιχείρησή σου, τόσο αυξάνουν και οι προκλήσεις. Έχει νόημα λοιπόν να επενδύσεις σε μια οθόνη που έρχεται από το μέλλον: η νέα οθόνη GreenStar. Σου δίνει πλήρη εποπτεία και έλεγχο όλως των λύσεων που πορείς να χρησιμοποιήσεις στο John Deere τρακτέρ σου, πρέσα, θεριζοαλωνιστική ή ψεκαστικό της John Deere.

 Από τεκμηρίωση και παρακολούθηση της απόδοσης έως καθοδήγηση και προηγμένες λειτουργίες ISOBUS, η οθόνη GreenStar 2630 θέτει νέα στάνταρ σε ευκολία, άνεση και αποτελεσματικότητα.

 

Καθοδήγηση ακριβείας

Καθοδήγηση ακριβείας
 Η GreenStar 2630 έχει το λογισμικό για χειροκίνητη καθοδήγηση με Parallel Tracking προεγκατεστημένο. Η αρχική σελίδα διαμορφώνεται ώστε να μπορείς να χειρίζεσαι την καθοδήγηση ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείς τα έγγραφά σου, το ISOBUS και την απεικόνιση απόδοσης. Χρειάζεστε περισσότερες λειτουργίες; Απλώς αναβαθμίστε το σύστημά σας με AutoTrac ή AutoTrac Universal 200. Ή προσθέστε προηγμένες λύσεις όπως το iTEC Pro, την Ενεργή Καθοδήγηση Παρελκομένου και τον αυτόματο έλεγχο τομέων. 

Το ISOBUS σε βοηθάει να έχεις τον έλεγχο

Με το ISOBUS έχεις τον έλεγχο
 Απολαύστε ξέγχνοιαστα τον έλεγχο παρελκομένου μέσω ISOBUS και την τεκμηρίωση της εργασίας σε μία μόνο οθόνη. Ο εύκολος στη χρήση σύνδεσμος παρελκομένου σου επιτρέπει άψογη λειτουργικότητα plug-and-play με οποιοδήποτε παρελκόμενο ISOBUS. Η οθόνη GreenStar 2630 είναι πιστοποιημένη με ISOBUS 2011 και συμμορφόνεται με ISO 11783. 

Διαχειριστής πρόσβασης

Access Manager
 Το σύστημα Access Manager προσφέρει μια εύχρηση λειτουργία κλειδώματος που σου επιτρέπει να κλειδώνεις τμήματα της οθόνης που δε θέλεις να μεταβάλλοθν οι χειριστές σου. Με τον ορισμό επιπέδου πρόσβασης για τον κάθε χρήση μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει, για τις γραμμές Α-Β για παράδειγμα, θα αλλάξουν μόνο αν το θέλεις εσύ. 

Τεκμηρίωση και διαχείριση δεδομένων

Τεκμηρίωση και διαχείριση δεδομένων
 Η τεκμηρίωση δεδομένων προσφέρει έγχρωμη απεικόνιση στην οθόνη. Μπορείτε να κωδικοποιήσετε χρωματικά το κάθε πέρασμα σε ένα χάρτη κάλυψης ώστε να έχετε μια εικόνα των κενών και των επικαλύψεων ενώ εργάζεστε. Ο χάρτης που δημιουργείται απεικονίζει μεταβολές στο ρυθμό εφαρμογής κατά τον ψεκασμό ή τη διασπορά, και ένα υπόμνημα ορίζει τα χρώματα. Η χαρτογράφηση απόδοσης υποστηρίζεται σε θεριζοαλωνιστικές μηχανές.

Ενσωματωμένο μόνιτορ απόδοσης

Ενσωματωμένο μόνιτορ απόδοσης
 Η οθόνη GreenStar 2630 σου εξοικονομεί το κόστος ενός επιπλέον μόνιτορ απόδοσης σε συμβατές πλατφόρμες. Και σου δίνει μια επισκόπηση της λειτουργίας του μηχανήματος*, όπως: 

  • Κατανάλωση καυσίμου (l/h)
  • Ταχύτητα λειτουργίας, παραγωγικότητα, φορτίο κινητήρα
  • Συνολικές και μέσες τιμές: εμβαδόν, απόσταση, διάρκεια λειτουργίας και διάρκεια λειτουργίας στο ρελαντί, ταχύτητα και παραγωγικότητα.

Λειτουργία βίντεο

Λειτουργία Video
 Η οθόνη GreenStar 2630 διαθέτει είσοδο βίντεο. Για να έχετε θέα και πίσω από το μηχάνημα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε μεγάλα παρελκόμενα, τοποθετήστε απλώς μια κάμερα. Μπορείτε να βλέπετε το βίντεο ενώ εργάζεστε με το μηχάνημα απευθείας στην οθόνη. 

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων AMS.

Αναγνωριση Παρελκομενου της John Deere

Αναγνωριση Παρελκομενου της John Deere

Ζυγιστικο Συστημα ISOBUS της John Deere

Ζυγιστικο Συστημα ISOBUS της John Deere

ISOBUS απο την John Deere

ISOBUS απο την John Deere

* οι αριθμοί στην οθόνη μπορεί να διαφέρουν, ανάλογα με το τρακτέρ, το ενσιρωτικό ή τη θεριζοαλωνιστική που χρησιμοποιείται.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr