AMS: τρακτέρ John Deere στο χωράφι χρησιμοποιεί AutoTrac

AutoTrac

Χαρακτηριστικα

 • Αυτόματο σύστημα καθοδήγησης
 • Βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του μηχανήματος
 • Μειώνει κόπωση του χειριστή
 • Αυξάνει την παραγωγικότητα

Ενσωματωμένο Σύστημα AutoTrac

 

Κορυφαία αίσθηση καθοδήγησης

 Για να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα αυτόματο σύστημα καθοδήγησης στραφείτε στο ενσωματωμένο σύστημα AutoTrac για να διευκολύνετε την επιχείρησή σας. Θα ελαττώσει τα πάγια κόστη όπως εργασία, λιπάσματα και καύσιμα. Θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα καθώς ενισχύει την απόδοση. Και θα δουλέψει με τα ψεκαστικά, τις κομπίνες και τα ενσιρωτικά που βασίζεσαι περισσότερο, ώστε να αποδόσουν περισσότερο.

 Το ενσωματωμένο σύστημα AutoTrac μειώνει εντυπωσιακά τις επικαλύψεις σε γυμνό έδαφος χωρίς ίχνη καθοδήγησης. Μπορείς να κατακτήσεις ευθείες και καμπύλες γραμμές. Και μπορείς να εργαστείς άνετα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

AMS: οθόνη GreenStar 2630 της John Deere

Βάλε το ενσωματωμένο σύστημα AutoTrac να δουλέψει για σένα

 Σε συνδυασμό με ένα δέκτη StarFire 3000 και μια οθόνη GreenStar, το κιτ οχήματος ενσωματωμένου AutoTrac σου προσφέρει τη βέλτιστη ακρίβεια καθοδήγησης.

Δες τη διαφορά που κάνει η οθόνη GreenStar 2630

 Αυτό το μοντέλο διαθέτει έχγρωμη οθόνη αφής 26 εκατοστών. Και είναι ικανό να χειριστεί προγράμματα όπως τα FieldDoc, Harvest Doc και συστήματα Guidance Pro όπως τα iSteer, iGuide και iTEC Pro.

 

 Επιλογές συστήματος AutoTrac

AMS: τρακτέρ της John Deere στο χωράφι

Επιλέξτε το σήμα για το ενσωματωμένο, αυτόματο σύστημα καθοδήγησης AutoTrac με βάση την ακρίβεια που χρειάζεστε για τις εφαρμογές σας.

 Το AutoTrac SF1 χρησιμοποιεί ΔΩΡΕΑΝ σήμα SF1 και είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για καλλιέργεια, ψεκασμό και άλλες εφαρμογές χωραφιού. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη ακρίβεια για αλωνισμό, σπορά, φύτεμα ή κούρεμα μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε το σήμα σε SF2 με ευέλικτες περιόδους ενεργοποίησης - κομμένες και ραμένες στα μέτρα σου!

 Το σύστημα AutoTrac RTK σου προσφέρει υψηλά επίπεδα ακρίβειας για φύτεμα γραμμοκαλλιεργειών, δημιουργία σωστών αυλακιών, και γενικά για απαιτητικές καλλιέργειες. Με την υψηλή τυο επαναληψιμότητα το σύστημα οδηγεί το μηχάνημά σου πάνω ακριβώς στα ίδια ίχνη, κάθε μέρα. Χρησιμοποιήστε το δικό σας σταθμό βάσης ή κερδίστε από ένα δίκτυο RTK στην περιοχή σας ή επιλέξτε το σύστημα StarFire Mobile RTK.

 

 AutoTrac SF1 & SF2

AMS: ενσιρωτική μηχανή και τρακτέρ της John Deere

 Το AutoTrac SF1 χρησιμοποιεί τη ΔΩΡΕΑΝ διαφορική διόρθωση σήματος SF1.*
 Ιδανικό για: Καλλιέργεια, ψεκασμό, και εφαρμογές χωραφιού π.χ. λιπασματοδιανομή.
 * Ακρίβεια στο δέκτη: 33 εκ. – 95% του χρόνου; 16.5 εκ. – 68% του χρόνου; 11 εκ. – 50% του χρόνου.

 Το AutoTrac SF2 χρησιμοποιεί το υψηλής ακρίβειας σήμα διαφορικής διόρθωσης SF2.*
 Ιδανικό για: Αλωνισμό, καλλιέργεια, ψεκασμό, διανομή, σπορά, φύτεμα, κούρεμα.
 * Ακρίβεια στο δέκτη: 10 εκ. - 95% του χρόνου; 5 εκ. - 68% του χρόνου; 3.5 εκ. - 50% του χρόνου 

 

 Σύστημα AutoTrac RTK

Σταθμός βάσης RTK της John Deere

Το σύστημα AutoTrac RTK με σταθμό βάσης χρησιμοποιεί έναν επίγειο σταθμό RTK σα “σημείο αναφοράς” για την απόλυτη επαναλήψιμη ακρίβεια για την επιχείρησή σας.

 Με το σήμα διόρθωσης από τον επίγειο σταθμό, η απόκλιση του GPS ουσιαστικά εξαλείφεται, κι έτσι το τρακτέρ σου έχει τη δυνατότητα να ακολουθεί ακριβώς τα ίδια ίχνη, κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο.

Στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται:
 

 • Επαναλήψιμη καθοδήγηση υψηλής ακρίβειας σε καμπύλες και ευθείες
 • Ένας σταθμός βάσης για πολλά μηχανήματα και δίκτυα RTK
 • Πλεονεκτήματα παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας
 • Μείωση της συμπίεσης του εδάφους
 • Αυξημένη ευκολία για το χειριστή
 • Εργασία σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας
 • Χαρακτηριστικό RTK-Extend

 Αν ψάχνετε για ένα δοκιμασμένο σύστημα καθοδήγησης που σίγουρα θα αποπληρώσει την αξία του, αναζήτησε τον αντιπρόσωπό σου της John Deere για να μάθεις πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πλεονεκτήματα του συστήματος AutoTrac στην επιχείρησή σου.

 

 Συστήματα AutoTrac & RTK: με την υπέρτατη καθοδήγηση

AMS: σύστημα RTK της John Deere

Τέλεια επαναληψιμότητα

 Αν εργάζεσαι με απαιτητικές καλλιέργειες, χρειάζεσαι το καλύτερο στην ακρίβεια καθοδήγησης: AutoTrac & σύστημα RTK. Το σήμα StarFire RTK συνδυάζεται με το σύστημα AutoTrac και σου δίνουν την πιο ακριβή, επαναλήψιμη πρόταση καθοδήγησης που διαθέτουμε. Κάνει παιχνιδάκι κάθε εργασία που απαιτεί ακρίβεια, όπως δημιουργία γραμμών, φύτεμα γραμμών, και κάθε είδους απαιτητική καλλιέργεια.

Σύστημα RTK χωρίς μπελάδες

 Για τους περισσότερους χειριστές ίσως είναι καλύτερο τα εκτεταμένα δίκτυα RTK να τα διαχειρίζεται ο αντιπρόσωπος. Γιατί; Ενοικιάζοντας μιας άδειας χρήσης από τον κοντινότερό σου αντιπρόσωπο δε χρειάζεται να κατέχεις ο ίδιος ένα σταθμό βάσης. Η συνολική επένδυση είναι χαμηλότερη. Και μπορείτε να ξεχάσετε θέματα συντήρησης. Και αν και αυτό δεν είναι αρκετό, αγρότες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες μπορούν επίσης να αυξήσουν την ευελιξία του συστήματος RTK συνδυάζοντάς το με το σύστημά μας StarFire Mobile RTK. Προσφέρει απόλυτη ακρίβεια χωρίς να περιορίζεται από της απόσταση και τη διαθεσιμότητα ενός τοπικού σταθμού βάσης.

RTK Extend

 Με το RTK Extend διατηρείτε την απόδοση και την πλήρη λειτουργικότητα του συστήματος RTK ακόμα και όταν κάποιο εμπόδιο δεν επιτρέπει την άμεση θέα του σταθμού βάσης. Εάν ο δέκτης StarFire 3000 είναι ενεργός για περισσότερο από μια ώρα, θα "επεκτείνει" την ακρίβεια του συστήματος RTK έως και 15 λεπτά (δύο λεπτά εάν ο δέκτης είναι ενεργός για λιγότερο από μια ώρα) μετά την απώλεια σήματος από το σταθμό βάσης.

Πετύχετε τα μέγιστα από την καλλιεργητική ή εργολαβική επιχείρησή σας με το σύστημα AutoTrac!

 

AMS: τρακτέρ John Deere στο χωράφι χρησιμοποιεί AutoTrac

Μια γεωργική επιχείρηση είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Πρέπει να έχεις το μεγαλύτερο κέρδος από κάθε στρέμα που οργώνεις, σπέρνεις, φυτεύεις, ψεκάζεις και αλωνίζεις, ενώ ταυτόχρονα κάνεις αναλυτική διαχείρηση του πάγιου κόστους, του χρόνο και της εργασίας.

 Το κέρδος από ένα σύστημα Υποβοήθησης Οδήγησης GreenStar AutoTrac στην επιχείρησή σου σε βοηθάει να παραμείνεις επιτυχημένος, να έχεις μια ανταγωνιστική επιχείρηση και να διευκολύνεις τη λειτουργία της.

 Το σύστημα AutoTrac ελαττώνει τις επικαλύψεις, οπότε γλιτώνεις χρόνο, καύσιμα και κόστος εργασίας. Ανεξαρτήτως εάν καταστρέφεις το στάχυ στο όργωμα, φυτεύεις ή σπέρνεις, ψεκάζεις ή ρίχνεις λίπασμα, μειώνει τις επικαλύψεις έως και 90%. Επιπλέον, θα κάνεις γρηγορότερες στροφές στο κεφαλάρι επειδή δε χρειάζεται να μαντεύεις σε ποιο σημείο πρέπει να μπεις ξανά στο χωράφι.

 Το σύστημα AutoTrac έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών. Μεταμορφώνει τη γεωργία και την επιχείρησή σου, προς το καλύτερο. Τώρα η εργασία σου είναι πιο ακριβής, βολική και επικερδής.

 Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο της John Deere για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη χρήση ενός συστήματος καθοδήγησης GreenStar AutoTrac στην επιχείρησή σου.

 Τα πλεονεκτήματα του AutoTrac σε σχέση με τη χειροκίνητη οδήγηση

 

AMS: θεριζοαλωνιστική της John Deere στο χωράφι

Όργωμα

 • Καταστροφή καλαμιών σε γωνία 30°
 • Ισοπέδωση εδάφους
 • Έως και 90% λιγότερη επικάλυψη
 • Γρηγορότερες στροφές στο κεφαλάρι, π.χ. εργαστείτε κάθε 2η σειρά
 • Λιγότερη συμπίεση εδάφους

 

Σπορά/Φύτευση/Λίπασμα

 • Μειώνει το κόστος σε σπόρους λόγω μειωμένων επικαλύψεων
 • Εξοικονομεί έως και 5% σε κόστος λιπασμάτων και ψεκασμού χάρη στην ακριβή τοποθέτηση των παράλληλων γραμμών
 • Μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Περισσότερη άνεση για τους χειριστές

Ψεκασμός

 • Ελαττώνει τις επικαλύψεις σε γυμνό έδαφος χωρίς ίχνη καθοδήγησης
 • Λειτουργία σημαδούρας για να επιστρέψετε εκεί απ' όπου σταματήσατε μετά τον ανεφοδιασμό - πιο γρήγορα από τη χρήση σημαίων, που δεν επηρεάζεται από τον άνεμο όπως ο αφρός.
 • Βελτιώνει την ακρίβεια του ψεκασμού και την ταχύτητα στο χωράφι
 • Ο χειριστής μπορεί να είναι άνετος και συγκεντρωμένος στην εργασία του ψεκασμού
 • Ταυτόχρονη τεμκηρίωση της εργασίας ψεκασμού με το σύστημα Field Doc

Λιπασματοδιανομή

 • Ελαττώνει τις επικαλύψεις σε γυμνό έδαφος χωρίς ίχνη καθοδήγησης
 • Λειτουργία σημαδούρας για να επιστρέψετε εκεί απ' όπου σταματήσατε μετά τον ανεφοδιασμό
 • Ταυτόχρονη τεμκηρίωση του όγκου που διανεμήθηκε με το σύστημα Field Doc
 • Μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Έως και 18% αυξημένη παραγωγικότητα (σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Hohenheim)

Αλωνισμός

 • Πάντα πλήρης κοπή σε ευθείες ή καμπύλες γραμμές
 • Κόβετε ευθεία και παράλληλα τμήματα γης
 • Είσαι πιο συγκεντρωμένος στη βελτίωση της απόδοσης της θεριζοαλωνιστικής
 • Μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας
 • Ξεφορτώστε κατά την κίνηση με ευκολία, αν το τρακτέρ διαθέτει και το σύστημα AutoTrac
 • Γρηγορότερες στροφές στο κεφαλάρι, π.χ. μπαίνεις στη δεύτερη ή τρίτη παράλληλη γραμμή
 • Έως και 90% λιγότερη επικάλυψη
Εκτοξεύστε την Επιτυχία της Επιχείρησης Σανού και Ενσίρωσής σας με το σύστημα AutoTrac!

 

AMS: John Deere τρακτέρ σε εργασία με σανό και ενσίρωση

Μια επιχείρηση σανού και ενσίρωσης είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ. Πρέπει να έχεις το μεγαλύτερο κέρδος από κάθε στρέμα από τις σοδειές ενσίρωσής σου, ενώ παρακολουθείς στενά τα πάγια κόστη, το χρόνο και την εργασία.

 Το κέρδος από ένα σύστημα Υποβοήθησης Οδήγησης GreenStar AutoTrac στην επιχείρησή σου σε βοηθάει να παραμείνεις επιτυχημένος, να έχεις μια ανταγωνιστική επιχείρηση και να διευκολύνεις τηε λειτουργία της.

 Το σύστημα AutoTrac σου επιτρέπει να ανοίξεις χώρο, να κουρέψεις ταχύτερα και σε ευθεία ενώ πάντα κάνεις το πληρες κόψιμο. Επιπλέον, θα κάνεις γρηγορότερες στροφές στο κεφαλάρι επειδή δε χρειάζεται να μαντεύεις σε ποιο σημείο πρέπει να μπεις ξανά στο χωράφι.

 Το σύστημα AutoTrac έχει αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών. Μεταμορφώνει τη γεωργία και την επιχείρησή σου, προς το καλύτερο. Τώρα η εργασία σου είναι πιο ακριβής, βολική και επικερδής.

 Επικοινώνησε με τον αντιπρόσωπο της John Deere για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη χρήση ενός συστήματος καθοδήγησης GreenStar AutoTrac στην επιχείρηση σανού και ενσίρωσής σου.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος AutoTrac σε σχέση με τη χειροκίνητη οδήγηση

 

AMS: τρακτέρ της John Deere τη νύχτα

Λιπασματοδιανομείς και κοπροδιανομείς

 • Ελαττώνει τις επικαλύψεις σε γυμνό έδαφος χωρίς ίχνη καθοδήγησης
 • Μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας
 • Κατακτήστε ευθείες και καμπύλες γραμμές
 • Ακριβής διανομή με έως και 15% δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων
 • Ταυτόχρονη τεκμηρίωση ποσότητας διανομής με το σύστημα Field Doc

Κούρεμα

 • Ανοίξτε τα χωράφια σας, σε ευθείες ή καμπύλες και πάντα παράλληλα
 • Εργαστείτε με μεγαλύτερη ταχύτητα εδάφους και αυξημένη άνεση χειριστή
 • Πάντα κόβετε παράλληλα και στο πλήρες πλάτος εργασίας
 • Προετοιμάστε και κερδίστε από καλύτερες γραμμές για το ενσιρωτικό ή την πρέσα
 • Έως και 90% λιγότερη επικάλυψη

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr