• Εξερευνησε το iT – πραγματικη ποιοτητα ενσιρωσης

    Αυτοκινουμενες ενσιρωτικες μηχανες σειρας 7080

Σειρα 7080

Πάρε τη σωστή απόφαση. Τώρα.

Κάναμε την επιλογή ενός νέου ενσιρωτικού της John Deere ακόμα ευκολότερη. Για το 2013 προσθέσαμε το νέο μας σύστημα KernelStar, ώστε η επιχείρησή σας να είναι στην κορυφή.

Το KernelStar – αποκλειστικό σύστημα της John Deere - είναι ένα επαναστατικό νέο σύστημα επεξεργασίας της ενσίρωσης. Έχει πατενταρισμένους λοξευμένους δίσκους που δεν σπάνε τον πυρήνα. Τον λιώνουν. Σκέψου και τις ενδείξεις από το διπλά βραβευμένο σύστημα HarvestLab. Με μετρήσεις των συστατικών της ενσίρωσης κατά την εργασία, οι πελάτες σας έχουν αξεπέραστο έλεγχο της παραγωγής ενσιρώματός του.
Το KernelStar και το HarvestLab μαζί επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα για την ποιότητα της ενσίρωσης. Και βελτιώνουν τη διαχείριση της εργασίας των γαλακτοπαραγωγών και παραγωγών βιο-αερίου σε όλο τον κόσμο.

Προχώρησε μπροστά. Πάρε τη σωστή απόφαση. Τώρα.

Βασικα χαρακτηριστικα

 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος παρακάτω.

KernelStar

KernelStar

 

KernelStar

Το KernelStar είναι ένα ριζοσπαστικό νέο σχέδιο διαχείρισης των πυρήνων που δεν σπάει απλά το σώμα του καλαμποκιού, το λιώνει. Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός ανήκει μόνο στην John Deere και χαρακτηρίζεται από μια σειρά λοξών δίσκων που δημιουργούν πιο επιθετικό σχίσιμο που λιώνει τους πυρήνες. Και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη απελευθέρωση ενέργειας για παραγωγή γάλακτος και ζύμωση του βιο-αέριου.

Το KernelStar έχει 270% του πλάτους εργασίας ενός παραδοσιακού διαχειριστή πυρήνων με κύλινδρο, για μεγαλύτερη απόδοση. Η μεγαλύτερη επιφάνεια σημαίνει ότι ο KernelStar έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι αυξάνει την παραγωγή με χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος. Επιπλέον, αντίθετα με το παραδοσιακό σύστημα με κυλίνδρους, και οι δύο δίσκοι περιστρέφονται με την ίδια ταχύτητα, πράγμα που ελαττώνει τα μπουκώματα και βοηθάει να αποφευχθούν άσκοπα κολλήματα ακόμα και σε πολύ υψηλές παραγωγές καλαμποκιού.

Κεφαλες

Μαχαίρι γενικής χρήσης

Μαχαίρι γενικής χρήσης

Μαχαίρι γενικής χρήσης

Κατασκευασμένα για μεγάλη γκάμα σοδειών.

Οι σκληρές και ανθεκτικές κεφαλές και τα pick-ups μας σου δίνουν την ευελιξία που χρειάζεσαι. Με το χαμηλό ύψος κοπής και δυνατότητα εργασίας με μεγάλη ταχύτητα, αποδίδουν καλά σε πεσμένες σοδειές - και ο "ελάχιστη-συντήρηση" σχεδιασμός του εξασφαλίζουν χρόνια αξιόπιστης υπηρεσίας.

Όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να γίνεται η μέγιστη εκμετάλλευση της ισχύος του κινητήρα. Ακόμα και η εισαγωγή υλικού είναι κατά μήκος της κύριας μονάδας κοπής.

Έτσι, σε συνδυασμό με τη βέλτιστη ποιότητα κοπής, απολαμβάνεις επίσης και τη μέγιστη παραγωγικότητα.

Κεφαλές για Καλαμπόκι

 Ποια κεφαλή είναι η κατάλληλη για τις σοδειές μου?

Μαχαίρι Σειράς 300

Οι περιστροφικές κεφαλές 300 δίνουν άριστη απόδοση με ένα κοντό και μαζεμένο σχεδιασμό, χάρη στην ιδέα του μικρού τυμπάνου. Η σοδειά ασφαλίζεται άμεσα στην κεφαλή. Επιπλέον, οι νέες κεφαλές 300plus θέτουν τον πήχη στην παραγωγικότητα της ενσίρωσης. Αυτές οι κεφαλές για καλαμπόκι προσφέρουν εξαιρετικό χειρισμό ακόμα και σε πεσμένες σοδειές και αξεπέραστη απόδοση όταν συνδυάζονται με μηχανές με μεγάλη ιπποδύναμη.

400 Series header

Οι περιστροφικές κεφαλές 400 rotary headersείναι η ιδανική λύση για ψηλό και δυνατό καλαμπόκι (>4 m).

Κεφαλές για γρασίδι

 

Σειρά 600C

Σειρά 600C
 3, 4 και 4.5 m. Το νέο 600C τώρα έχει βελτιωμένη μετάδοση κίνησης και πολλά νέα χαρακτηριστικά και επιλογές ώστε να ταιριάξει τέλεια το pick-up στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και συνθήκες του πελάτη. Η μικρή διάμετρος της ανέμης του pick-up του δίνει ένα χαμηλό προφίλ, ώστε το υλικό να ταξιδεύει λιγότερο πριν εισέλθει στο ρολό. Για να βελτιώσει την απόδοση σε χωράφια με ανώμαλο έδαφος, απλά χρησιμοποιήστε τα νέα, στάνταρ, αναδιπλούμενα ροδάκια ένδειξης. Διαθέτουν δέκα διαφορετικές ρυθμίσεις, και μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα χωρίς εργαλεία. Σε θέση μεταφοράς, κλειδώνουν αυτόματα.

Κεφαλές για κάθε σοδειά

 

Μαχαίρι γενικής χρήσης

Ενσίρωση για κάθε σοδειά
 6.2 m ή 4.6 m. Η κεφαλή Profi Cut χειρίζεται κάθε είδος σοδειάς και συνδυασμό σοδειών εύκολα και αποτελεσματικά. Ο δίσκος κοπής λειτουργεί πολύ κοντά στο έδαφος, ακόμα και στα 4 cm για πεσμένες σοδειές. Η μπάρα κοπής οδηγεί το υλικό απευθείας στον σταυρωτό κοχλία. Η κεφαλή μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί στο ενσιρωτικό από το όχημα μεταφοράς, υπάρχει μόνο ένας άξονας μετάδοσης κίνησης που πρέπει να συνδεθεί  όταν το συνδέεις στο μηχάνημα.

Κεφαλές για ξύλα

 

Μαχαίρι για ξύλο

Ξύλο
 3 m. Εκμεταλλευτείτε τη χειμερινή περίοδο με αυτήν την πανίσχυρη κεφαλή Χαμηλή Περιστροφή Δασοκομίας!

Ροη υλικου

Επίδειξη ροής υλικού

Η ροή του υλικού είναι ουσιώδους σημασίας για το ενσιρωτικό, καθώς καθορίζει την αποτελεσματικότητα λειτουργίας και την ποιότητα ενσίρωσης. Το 7080 έχει ομαλή, ανεμπόδιστη διαδρομή που οδηγεί τη υλικό ομοιόμορφα στο μαχαίρι κοπής και στη συνέχεια προωθεί το κομμένο υλικό σε μια κολώνα που περνάει με μεγάλη ταχύτητα μέσα από τη σωλήνα και το μπουρί για γρήγορο και ακριβές γέμισμα της καρότσας. Αντίθετα με κάποια ενσιρωτικά που χρησιμοποιούν μεγαλύτερες μπάρες κοπής σε σχήμα 'V' που οδηγούν το κομμένο υλικό στο κέντρο του καναλιού, το πολύ-μαχαίρι κοπής DuraDrum στη σειρά 7080 είναι σχεδιασμένο να μοιράζει ομοιόμορφα το κομμένο υλικό σε όλο το πλάτος του καναλιού. Αυτό δεν εξασφαλίζει μόνο την εκμετάλλευση του πλήρους πλάτους του διαχειριστή πυρήνα στο καλαμπόκι, επιπλέον επιτρέπει στο υλικό να συσσωρεύεται σταδιακά σε μια κολώνα καθώς περνάει από τη σωλήνα. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους γιατί τα ενσιρωτικά της John Deere είναι τόσο οικονομικά όσον αφορά το καύσιμο. Η ισορροπία μεταξύ ισχύος του κινητήρα και απόδοση σοδειάς είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην εξακρίβωση της συνολικής αποτελεσματικότητας του ενσιρωτικού. Γι' αυτό η σειρά 7080 διατίθεται με πλατύτερο κανάλι στα μοντέλα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές και να ταιριάξετε το κατάλληλο μηχάνημα στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εργασίας σας. 

Ελεγχος Μηκους Κοπης

Μαχαίρια

Καλοακονισμένα μαχαίρια συνεπάγεται καλύτερη οικονομία καυσίμου, καλύτερη ποιότητα σοδειάς και περισσότερα κιλά παραγωγής. Για να ακονίσετε τα μαχαίρια σε ένα ενσιρωτικό John Deere της σειράς 7080, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις ένα κουμπί στην καμπίνα σου.

Το μαχαίρι κοπής περιστρέφεται αντίστροφα κατά τον ακονισμό, ώστε η κάτω άκρη του μαχαιριού να χτυπάει το σύστημα ακονίσματος πρώτα.

Στο χέρι

Η ρύθμιση του μήκους κοπής κατά την εργασία δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, χάρη στο σύστημα μετάδοσης Απείρως Μεταβαλλόμενου Μήκους Κοπής (IVLOC). Απλώς γυρίστε ένα διακόπτη για να ορίσετε το μήκος κοπής από 4-19mm (κεφαλή κοπής με 56 μαχαίρια), 5 -22mm (κεφαλή κοπής με 48 μαχαίρια) ή 6-26mm (κεφαλή κοπής με 40 μαχαίρια).

i-Λυσεις

Η αποτελεσματική ενσίρωση πρέπει να είναι επαναλήψιμη. Και με τις i-Λύσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όποιος είναι πάνω στο μηχάνημα θα έχει άριστα αποτελέσματα κάθε φορά. Το 7080i σας προσφέρει τρία προηγμένα συστήματα ως στάνταρ: το HarvestLab, το AutoLOC και το HarvestDoc.

Ορίστε τι κάνουν:

HarvestLab

HarvestLab – Σημασία έχει το περιεχόμενο
 Και εσύ μπορείς να λύσεις το μυστήριο παραγωγής υψηλής ποιότητας ενσίρωσης . Χάρη στο νέο σύστημα μέτρησης, μπορείς τώρα να παίρνεις έχεις ακριβή και επιτόπου επισκόπηση των συστατικών την παραγωγής σου, όπως προτεΐνες, άμυλο, ξηρό υλικό, NDF και ADF, καθώς δουλεύετε και σε πραγματικό χρόνο*. Η συσκευή μπορεί να πάρει 17 μετρήσεις το δευτερόλεπτο, ώστε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

 *Η μέτρηση συστατικών είναι διαθέσιμη μόνο για καλαμπόκι προς το παρόν.

AutoLOC

AutoLOC
 Συνδυάζει  το σύστημα μετάδοσης κίνησης IVLOC και τον αισθητήρα HarvestLab, ώστε το μήκος κοπής να βελτιστοποιείται αυτόματα σύμφωνα με τις ενδείξεις ξηρού υλικού του HarvestLab.

HarvestDoc

HarvestDoc
 Λειτουργεί αυτόματα ενώ το μηχάνημα εκτελεί εργασία . Παρέχει ένα μόνιμο αρχείο όλων των σημαντικών δεδομένων εισόδου για χαρτογράφηση απόδοσης – καθώς και διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης για εργολάβους.

AutoTrac

Σύστημα αυτόματης οδήγησης AutoTrac (προαιρετικό)
 Εξασφαλίζει αυτόματα βέλτιστο πλάτος κοπής σε κάθε πέρασμα, ανεξάρτητα της ορατότητας - ημέρα ή νύχτα.

JDLink

JDLink
 Το σύστημα JDLink σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι απομακρυσμένα το στόλο σου από το γραφείο. Παρακολουθεί ασύρματα την απόδοση του μηχανήματος, την κατανάλωση καυσίμου και τη θέση. Και επιπλέον στέλενει e-mail ή προειδοποιητικά μηνύματα SMS για να σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις τη συντήρηση κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Κινητηρας

Πέντε βήματα για ενσίρωση υψηλής απόδοσης και ποιότητας.

Μειώστε τα έξοδα καυσίμου - όχι την απόδοση.

Επίδειξη κινητήρα

1. Ψυχρή Ανακύκλωση Καυσαερίων (EGR)
 Αυτή η εξωτερικά τοποθετημένη μονάδα ελαττώνει τη μέγιστη θερμοκρασία ανάφλεξης και τους ρύπους, χωρίς να επηρεάζει την οικονομία καυσίμου.

2. Υπερσυμπιεστής Μεταβλητής Γεωμετρίας (VGT)
 Η θέση των πτερυγίων του VGT αλλάζει ανάλογα με το φορτίο του κινητήρα, βελτιώνοντας την απόκριση, την οικονομία καυσίμου και τη ροπή στις χαμηλότερες στροφές.

3. Ισχυρή ECU
 Δύο φορές η μνήμη, πέντε φορές η υπολογιστική ισχύς των Tier 2 κινητήρων. Αυτή η ECU διαθέτει δυνατότητα στιγμιότυπων διάγνωσης, μπορεί να αποθηκεύσει έως και επτά σετ δεδομένων.

4. Πολυ-βάλβιδος σχεδιασμός και σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης.
 Τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο βελτιστοποιούν τον ψεκασμό υψηλής πίεσης. Βελτιωμένη ροή αέρα συνεπάγεται καλύτερη απόδοση, καλύτερη οικονομία καυσίμου και λιγότερες εκπομπές ρύπων.

5. Λιγότερη συντήρηση.
 Το φίλτρο λαδιού απαιτεί αλλαγή κάθε 500 ώρες (εξαρτάται από το μοντέλο).

 Η πρόσβαση στα επιμέρους τμήματα είναι επίσης ευκολότερη.

Κινητήρας

Συλλέξτε πάνω από 300 τόνους την ώρα.

 Με τον κινητήρα Cummins QSK19 που αποδίδει περισσότερα από 800PS, εσύ και το 7980 σου θα είστε στην κορυφή για όλη τη σεζόν. Και επειδή τα στοιχεία ροής υλικού είναι σχεδιασμένα για μέγιστη ροή και ελάχιστη τριβή, θα έχεις περισσότερο υλικό και υψηλότερη απόδοση από ποτέ.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης ProDrive

Το προαιρετικό σύστημα κίνησης ProDrive είναι εύκολο στη χρήση. Αποδίδει τεράστια δυνατότητα έλξης, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις την ενσίρωση υπό όλες τις συνθήκες: υγρέ ή ξηρές, απότομες ή ευαίσθητες.

Μετάδοση ProDrive

Σασμάν με αυτόματο shift.
 Το σασμάν 2 ταχυτήτων με αυτόματο shift σου επιτρέπει να μεταβάλλεις διαρκώς την ταχύτητα του ενσιρωτικού σου μεταξύ 0 και 20 kph στο χωράφι και έως και 40 kph στο δρόμο.Έτσι χάνεις λιγότερο χρόνο στο δρόμο και κόβεις περισσότερο υλικό στο χωράφι.

Αυτόματο κλείδωμα διαφορικού.
 Το ενσωματωμένο κλείδωμα διαφορικού ενεργοποιείται αυτόματα για συνεχή έλξη στους μπροστινούς τροχούς.

Διαχείριση Κινητήρα/Ταχύτητας.
 Το σύστημα διαχείρισης κινητήρα/ταχύτητας κάνει αντιστάθμιση του φορτίου κινητήρα για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα καυσίμου. Πώς; Τελειοποιώντας τις λειτουργίες του ProDrive και του κινητήρα με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται η βέλτιστη οικονομία καυσίμου και ταχύτητα του ενσιρωτικού σου στο δρόμο, στο χωράφι και κατά τις μανούβρες στο κεφαλάρι.

Πλήρες ASR.
 Το σύστημα Διαχείρισης Αντιολίσθησης ελέγχει την κίνηση των μπροστά και πίσω αξόνων, για να εξασφαλίσουν μόνιμη έλξη, να εξοικονομήσουν καύσιμα και να βελτιώσουν την ποιότητα του εδάφους.

Αυτόματο σύστημα φρένων.
 Το σύστημα των 2  δισκόφρενων με υγρό στον εμπρόσθιο άξονα διαχειρίζονται αυτόματα. Το μόνο που έχεις να κάνει είναι να διαχειριστείς την ταχύτητα του οχήματος με το πολυλειτουργικό μοχλό!

Ανεση καμπινας

Πανόραμική θέα από την καμπίνα

Η πανοραμική καμπίνα σου προσφέρει θαυμάσια ορατότητα προς κάθε πλευρά. Καθρέπτες, διακόπτες, οθόνες - όλα είναι ακριβώς εκεί που τα χρειάζεσαι. Ρύθμισε μόνο το ύψος του καθίσματος, όρισε τη γωνία και της απόσταση του τιμονιού και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις! Τα χειριστήρια για τις βασικές λειτουργίες δε θα μπορούσαν να είναι απλούστερα. Ένας μοχλός για επιλογή κίνησης εμπρός, στοπ και όπισθεν, και μια κονσόλα με διακόπτες για τις κύριες λειτουργίες ισχύος. Κεφαλή, ρύθμιση μπάρας κοπής, θέση μπουριού και μήκος κοπής - όλα μπορούν να ελεγχθούν αυτόματα.

Εκφόρτωση χωρίς απώλειες

Φόρτωση χωρίς απώλειες
 Άριστη ορατότητα εξασφαλίζει ασφαλή και ακριβή οδήγηση.

Χειριστήρια καμπίνας

Έλεγχος με τις άκρες των δακτύλων
 Διακόπτες και χειριστήρια είναι ευανάγνωστα και λειτουργικά τοποθετημένα.

Δείκτες καμπίνας

Καθαρή ενοργάνιση
 Ελέγξτε όλες τις βασικές λειτουργίες με μια ματιά.

Φώτα

Άριστη ορατότητα τη νύχτα
 Πανίσχυρα προβολείς και φώτα καμπίνας σου επιτρέπουν να εργάζεσαι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

James Forknall

 “Χρησιμοποιούμε ένα 7450i, δεν υπάρχει άλλη επιλογή σε αυτήν την  ιπποδύναμη με το πλήρες πακέτο, αν αναζητάς μέγιστη παραγωγή, την καλύτερη ποιότητας κοπής και πλήρη καταγραφή της εργασίας με το HarvestLab there is no alternative at this horsepower level for a complete package if you want maximum throughput, best chop quality and full harvest documentation with HarvestLab.”
James Forknall, Εργολάβος, UK

 

Rickard Andersson

 “Εκτιμούμε πραγματικά αυτό το αξιόπιστο μηχάνημα. Κάθε φορά που το χρειαζόμαστε ανταπεξέρχεται στην εργασία.”
Rickard Andersson, Εργολάβος, Sweden

 

Jürgen Heinrich

 “Χάρη στη Διαχείριση Ταχύτητας Κινητήρα καταφέραμε να μειώσουμε την κατανάλωση καυσίμου γύρω στο 15%! Το 7750i μας έχει πια περισσότερες από 2000 ώρες εργασίας. Τα ανταλλακτικά DuraLine είναι πραγματικά εκπληκτικά. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε καθόλου τις φθορές. Αυτό βοήθησε να ελαχιστοποιήσουμε τα λειτουργικά έξοδα. Με αυτό το μηχάνημα μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ξανά.”
Jürgen Heinrich Εργολάβος, Germany

 

Nicolas Béliard

 “Παλιότερα είχαμε ένα ενσιρωτικό άλλης εταιρείας. Όταν όμως το συγκρίναμε με το John Deere μας, αυτό που είδαμε ήταν ξεκάθαρο: δεν υπάρχει άλλη επιλογή αν αυτό που ψάχνεις είναι η καλύτερη ποιότητα κοπής και τη μέγιστη παραγωγή ανά ίππο μηχανήματος.
Nicolas Béliard Εργολάβος, France

 

Geert Loontjens

 “Η αξιοπιστία, χρηστικότητα και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας του 7450 μου, μαζί με την καταπληκτική υποστήριξη από τον αντιπρόσωπό μου, ξαναέκανε την ενσίρωση μια ευχάριστη εργασία.
Geert Loontjens Εργολάβος, Belgium

KernelStar

KernelStar

John Deere HarvestLab

John Deere HarvestLab

Παρουσιαση 7080

Παρουσιαση 7080

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr