• Φτιαγμενα για τα ταιριαζουν απολυτα

  Οι νέοι εμπρόσθιοι φορτωτές "κουμπώνουν" τέλεια με το John Deere τρακτέρ σας-ακόμα κι αν πρόκειται για παλαιότερο μοντέλο.

Σειρά Η

Φτιαγμένα για να είναι μαζί

Οι νέοι μπροστινοί φορτωτές αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα για το δικό σας John Deere τρακτέρ - ακόμα και αν ειναι παλαιότερο μοντέλο. Ταιριάζουν άψογα. Επιπλέον, η πρόσδεση και η συντήρηση τους γίνεται με εύκολο τρόπο. Επίσης, παρέχουν τέλεια ορατότητα και εξαιρετικές επιδόσεις για όλη την διάρκεια της ζωής τους, με ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Εξελιγμένη τεχνολογία αυτοματισμού

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία αυτοματισμού όπως η ηλεκτρονική αυτόματη οριζοντίωση ELC και η "επιστροφή σε θέση", ακόμη και οι λιγότερο επιδέξιοι χειριστές μπορούν να εκτελούν επαναλαμβανόμενες εργασίες με παραγωγικό τρόπο.

Νέος σχεδιασμός

Ανεξάρτητα απο το μοντέλο John Deere που διαθέτετε, τα χυτοσίδηρα πλαίσια πρόσδεσης ταιριάζουν άψογα-για μεγαλύτερη ευελιξία, βελτιωμένη απόσταση απο τα φτερά, πλήρη δυνατότητα ελιγμών και εύκολη πρόσβαση στον κινητήρα. Επίση, διασφαλίζεται η μακρόχρονη ανθεκτικότητα.

Ενισχυμένη ανθεκτικότητα

Για να ανταποκρίνονται εγγυημένα οι καινούριοι μπροστινοί φορτωτές μας στις προδιαγραφές μας-και στις προσδοκίες σας-χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις καλύτερες μεθόδους κατασκευής. Όλα τα εξαρτήματα έχουν ελεγθεί διεξοδικά σε αντίξοες συνθήκες απο αυτές που επικρατούν στο αγρόκτημα σας.

 •  

  Ηλεκτρονική οριζοντίωση (ESL)

  Ηλεκτρονική διόρθωση οριζοντίωσης (ESL)

  Ανεβείτε στην επόμενη βαθμίδα! Η ηλεκτρονική διόρθωση οριζοντίωσης αποτελεί το επόμενο βήμα στην αυτοματοποιημένη, υψηλής ακριβείας παραγωγικότητα.

 •  

  Επιστροφή σε θέση

   Επιστροφή σε θέση

  Ο φορτωτής σας επιστρέφει αυτόματα σε μία προκαθορισμένη θέση οποτεδηποτε το ζητήσετε-με ενεργοποίηση απο το ηλεκτρονικό joystick.

 •  

  Εύκολη προσαρμογή

  Εύκολη πρόσδεση

  Η σύνδεση και αποσύνδεση του φορτωτή γίνεται ευκολότερη με το multicoupler, ακόμα και υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης.

Βασικα Χαρακτηριστικα

Η προεγκατάσταση φορτωτή απο το εργοστάσιο εξοικονομεί χρόνο και διασφαλίζει υψηλή ποιότητα στις εργασίες με μπροστινό φορτωτή.

Προεγκατασταση φορτωτη

Προεγκατάσταση φορτωτή, διαθέσιμο απο το εργοστάσιο

Προεγκατάσταση φορτωτή

Η προεγκατάση φορτωτή ειναι μία επιλογή που δίνεται απευθείας από το εργοστάσιο. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στο τρακτέρ σας να εξοπλιστεί με όλα τα εξαρτήματα του φορτωτή κατά την διάρκεια συναρμολόγησης του νέου σας τρακτέρ στο εργοστάσιο. Με αυτόν τον τρόπο τα τρακτέρ παραδίδονται με ενσωματομένα και ελεγμένα τα πλαίσια πρόσδεσης, τα υδραυλικά εξαρτήματα, το joystick (μηχανικό ή ηλεκτρικό), και τον πολυσύνδεσμο (moulticoupler).

Επιπλέον, προσφέρεται εργαλειοθήκη και προφυλακτήρας καπό. Αυτό σημαίνει ότι σε λιγότερο από 15 λεπτά, το τρακτέρ σας είναι έτοιμο για να εφαρμόσει απευθείας στον μπροστινό φορτωτή.

Προσαρμογή του εμπρόσθιου φορτωτή

Σχεδιασμός βάσης πρόσδεσης

Υψηλή εργοστασιακή ποιότητα: Σχεδιασμός βάσης πρόσδεσης

Εγκατάσταση βάσης προσαρμογής στο πλαίσιο του τρακτέρ

Η βάση πρόσδεσης είναι σχεδιασμένη με ειδικό σχήμα ώστε να μεγιστοποιεί το χώρο στα φτερά και τους τροχούς, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στον κινητήρα του τρακτέρ για εργασίες σέρβις. Η αντοχή έχει δοκιμαστεί για να εξασφαλίσει ότι ο φορτωτής μπορεί να ανταπεξέλθει σε απαιτητικές εφαρμογές.

 Επιπλέον τρύπες στη βάση πρόσδεσης επιτρέπουν προσαρμογή της εργαλειοθήκης και εγκατάσταση βάσεων για σταθερά φτερά. Η χρήση τους προτείνεται για εμπρόσθιους φορτωτές H360 σε τρακτέρ 6210R, 6190R και 6170R.

Ενσωματωση βαλβιδων

Ενσωμάτωση βαλβίδων κάτω από την καμπίνα

 Η ενσωμάτωση των βαλβίδων στη δεξιά μεριά κάτω από την καμπίνα προσφέρει προστασία και ελαχιστοποίηση της απόστασης από τον τάκο στο joystick, αλλά και από τις βαλβίδες στο multi-coupler. Η μικρή απόσταση παρέχει στο χειριστή τη μέγιστη ακρίβεια με τον ελάχιστο κόπο χρησιμοποιώντας το μηχανικό joystick.

Τοποθέτηση joystick

Τοποθέτηση joystick για λειτουργίες

 Το μηχανικό ή ηλεκτρονικό joystick μπορεί να τοποθετηθεί από το εργοστάσιο. Η ενσωμάτωση είναι ιδανική γι' αυτούς που αναζητούν εύκολη πρόσβαση, απλή χρήση και βολική εργονομική τοποθεσία. Ο χειριστής μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο του φορτωτή και να εκτελεί τις εργασίες χειρισμού με την καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Προστατευτικα καλυμματα καπο

 Τρακτέρ

 Χωρίς εμπρόσθια υδραυλικά

 Με εμπρόσθια υδραυλικά

 6R

 

6R με μπροστινά υδραυλικά

 

6R με μπροστινά υδραυλικά

 6X00 up to 6X30

 

6X00 έως και 6X30 χωρίς μπροστινά υδραυλικά

 

Παραλλαγές προστατευτικών καλυμμάτων για το τρακτέρ

Το προστατευτικό κάλυμμα καπό για τα τρακτέρ της σειράς 6R έχει κατασκευαστεί ειδικά για να προστατεύει το καπό και τα εμπρός φώτα, και δε χρειάζεται να μαζευτεί για να ανοίξει το καπό.

Φορτωτης φτιαγμενος για αποδοση και αντοχη

Μια αξεπέραστη μπούμα σχεδιασμένη με ξεχωριστά και δοκιμασμένα στοιχεία

 

Θέα από τη θέση του χειριστή

 Οι εμπρόσθιοι φορτωτές της σειράς H είναι το καλύτερο ταίρι για τα τρακτέρ της σειράς John Deere. Η μπούμα είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να βελτιστοποιεί την ορατότητα με τις διαστάσεις της και τις ενσωματωμένες υδραυλικές σωληνώσεις. Η αντοχή του φορτωτή, ο οποίος χρησιμοποιεί μόνο δοκιμασμένα στοιχεία, εξασφαλίζει ότι το τρακτέρ θα λειτουργήσει με τη μέγιστη αποδοτικότητα όταν χρησιμοποιείται με εμπρόσθιο φορτωτή.

Η ορατότητα και η αντοχή είναι σημαντικές για το χειριστή, όπως επίσης και ο έλεγχος. Για να γίνει πιο εύκολος ο έλεγχος του φορτωτή, οι εμπρόσθιοι φορτωτές της σειράς H είναι εξοπλισμένοι με μια αποκλειστική ένδειξη της στάθμης της σκάφης.

Σχεδιασμός που υπολογίστηκε και δοκιμάστηκε

Μεγαλυτερη ορατοτητα

H360 με υδραυλική οριζοντίωση (HSL) φορτώνει κοπριά

 Σχεδιασμένο με τη μπάρα ροπής  τοποθετημένη χαμηλά, οι εμπρόσθιοι φορτωτές της σειράς H προσφέρουν στο χειριστή καλή ορατότητα του παρελκομένου ανεξάρτητα σε ποιο ύψος βρίσκεται ο φορτωτής. Επιπλέον, η χαμηλή θέση της μπάρας ροπής επιτρέπει άριστο πεδίο για τα εμπρός φώτα του τρακτέρ, δηλαδή την ιδανική λύση για εργασία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

H360 με μηχανική οριζοντίωση (MSL) φορτώνει κοπριά

Ενσωματωση υδραυλικων

H360 MSL εμπρόσθιος φορτωτής με διάφανο πλαίσιο

 Η ενσωμάτωση του υδραυλικού συστήματος βελτιώνει και αυτή την ορατότητα, καθώς τώρα όλα βρίσκονται μέσα στην μπούμα.

 Με καλυμμένες τις σωλήνες λαδιού, η ορατότητα βελτιώνεται και η προστασία των στοιχείων - σωλήνες, ανάρτηση, βαλβίδα διαφυγής και βαλβίδα ανακούφισης - είναι τέλεια. Η πρόσβαση στα στοιχεία μέσα στη μπάρα είναι εύκολη, χάρη σε ταχυσυνδέσμους που χρησιμοποιούνται για όλες τις υδραυλικές συνδέσεις. Η δυνατότητα να βγάλεις ολόκληρο το υδραυλικό τμήμα επιτρέπει την εργασία στο υδραυλικό σύστημα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τμήματα εντός της μπάρας ροπής

Υδραυλικο συστημα μεσα στη μπαρα ροπης

H360 HSL εμπρόσθιος φορτωτής με διάφανη μπούμα

 Η σειρά H των εμπρόσθιων φορτωτών είναι ένα premium προϊόν με καλυμμένες τις σωληνώσεις του υδραυλικού συστήματος. Οι συνδέσεις (1) επιτρέπουν την πρόσβαση στα στοιχεία μέσα στην μπάρα ροπής σε λιγότερο χρόνο. Αμέσως μετά τους συνδέσμους ταχείας χρήσης είναι η βαλβίδα εκτροπής (2) συνδεδεμένη με τη βαλβίδα ανακούφισης (3). Η πρόσβαση και στις δύο βαλβίδες παραμένει εύκολη. Τέλος, η ανάρτηση (4) βρίσκεται επίσης μέσα στη μπάρα, στην αντίθετη πλευρά από τη βαλβίδα εκτροπής. Για να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί η ανάρτηση, μια ηλεκτροβάνα συνδέεται με την μπουκάλα αζώτου.

Μέσα στην μπάρα ροπής

Ειδικά στοιχεία για αξεπέραστη αντοχή

Εμπρόσθιος φορτωτής στο δοκιμαστικό πάγκο

 Για να πετύχουμε ακόμα καλύτερη αντοχή, όλα τα σημεία περιστροφής ξανασχεδιάστηκαν με μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής και κατασκευάστηκαν από χυτό ατσάλι. Αυτές οι βελτιώσεις ελαττώνουν τη φθορά των πίρων και υποστηρίζουν ακόμα και τις πιο δύσκολες εφαρμογές. Τέλος, οι εμπρόσθιοι φορτωτές της σειράς H διαθέτουν συγκεκριμένους πίρους με υποδοχή για γρασαδόρο σε όλα τα σημεία περιστροφής. Είναι σχεδιασμένοι για μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν απαιτείται αντικατάσταση ροδέλων.

Τμήματα από ατσαλοσίδερο με πορτοκαλί χρώμα

Αναρτηση εντός της μπαρας ροπης

H360 MSL εμπρόσθιος φορτωτής με διαφανές πλαίσιο

Για να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί η ανάρτηση, μια ηλεκτροβάνα συνδέεται με την μπουκάλα αζώτου.
  Με την επιλογή του μηχανικού joystick (1), το κουμπί της ανάρτησης είναι ενσωματωμένο πάνω στο joystick. Με την επιλογή του ηλεκτρονικού joystick (2), το κουμπί της ανάρτησης είναι ένας ξεχωριστός διακόπτης τοποθετημένος μέσα στην καμπίνα του τρακτέρ. Η ανάρτηση είναι συνδεδεμένη στην υδραυλική μπουκάλα ανύψωσης ώστε να προσφέρει άνετη οδήγηση σε συνδυασμό με την ασφαλή μεταχείριση του αντικειμένου της εργασίας.

H360 MSL με ανάρτηση εντός της μπάρας ροπής

Μπουκαλες με ψευδοβακτρο

Ψευδοβάκτρο

 Οι γρήγοροι κύκλοι εργασίας είναι απαραίτητοι ώστε να έχουμε όσο το δυνατό γρηγορότερο άδειασμα του φορτίου από τη σκάφη, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατό πιο παραγωγικοί κατά τις εργασίες φορτώματος. Ο τύπος των μπουκαλών της σκάφης μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στον κύκλο εργασίας, ειδικά για τους φορτωτές τύπου MSL.

 Γι' αυτό, όλοι οι MSL εμπρόσθιοι φορτωτές της σειράς H χρησιμοποιούν μπουκάλες με ψευδοβάκτρο. Μια μπουκάλα με ψευδοβάκτρο έχει λιγότερες απαιτήσεις μετατόπισης λαδιού στην κεφαλή του κυλίνδρου, πράγμα που επιτρέπει το άδειασμα πολύ γρηγορότερα από μια κανονική μπουκάλα.

Επιπλεον ασφαλεια

Βαλβίδα ανακούφισης ανοιχτή

 Μια υδραυλική βαλβίδα απομόνωσης συνοδεύει κάθε εμπρόσθιο φορτωτή  γεωργικής χρήσης της σειράς H ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο φορτωτής δε θα χάσει ύψος απότομα. Για παράδειγμα, αυτό δίνει τη δυνατότητα κλειδώματος της μπούμας όταν κάποιος πρέπει να βρεθεί κάτω από την μπούμα για εργασία σέρβις στο τρακτέρ.

Βαλβίδα ανακούφισης κλειστή

Ευκολη συντηρηση

Μελετημένα σημεία λίπανσης

 Οι γρασαδόροι είναι προστατευμένοι, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους με χυτό ατσάλι. Αυτό επιτρέπει άμεση και εύκολη πρόσβαση, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί κάτι. Οι πίροι περιστροφής είναι σχεδιασμένες με ειδικό σχήμα ώστε να μην περιστρέφονται και να διατηρούν το γράσο την περιοχή περιστροφής.

Πίρος περιστροφής

Ευκολη προσαρτηση και εξαγωγη του φορτωτη

Τοποθετήστε το φορτωτή στο έδαφος με τον κουβά κατεβασμένο

Το πρώτο βήμα είναι να κατέβάσετε κάτω τον εμπρόσθιο φορτωτή και να ρίξετε τη σκάφη, για να πάρει το τρακτέρ το βάρος του φορτωτή.
Το δεύτερο βήμα είναι να κατεβάσετε τη στήριξη στάθμευσης του φορτωτή και να βγάλετε τους πίρους του πλαισίου. Μετακινήστε το πλαίσιο προς τα εμπρός έως ότου έχει μετακινηθεί πέρα από τη θέση του πίρου εκτείνοντας την υδραυλική μπουκάλα. Τώρα, χρησιμοποιώντας το κύκλωμα της σκάφης, μαζέψτε τη σκάφη έως ότου το πλαίσιο βγει από τη θέση του και ελευθερωθεί από τα ελαστικά. Αυτός ο χειρισμός μπορεί να γίνει με το τρακτέρ στο Νεκρό.
Το τρίτο βήμα είναι, με το τρακτέρ σε θέση park, να σβήσεις τον κινητήρα και να σπάσεις την υδραυλική πίεση, όπως ενδείκνυται για το τρακτέρ, και στη συνέχεια να αποσυνδέσεις ή ανοίξεις τον υδραυλικό σύνδεσμο ενός σημείου.

Εμπρόσθιοι φορτωτές σειράς H.

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά της σειράς H της John Deere.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr