Σειρα 8R

Πιο δυνατό, αλλά και πιο ευφυές. Η αυξημένη ισχύς, η εξαιρετική ευφυία και η αναβαθμισμένη άνεση της νέας σειράς τρακτέρ 8R και 8RT της John Deere προσφέρουν μεγάλη αξία κάθε στιγμή στο χωράφι, μέρα και νύχτα. Με ισχυρότερο κινητήρα που ικανοποιεί τους κανονισμούς εκπομπών Φάσης III B, κιβώτιο ταχυτήτων e23 και νέες επιλογές υδραυλικών και αντίβαρων, η σειρά 8R προσφέρει εξαιρετική απόδοση, και το χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας.

Ιπποδύναμη 405 hp με IPM, δηλαδή κατάλληλη για πραγματικά βαριές εφαρμογές έλξης, το 8R υπερκαλύπτει τις ανάγκες σας για υψηλή απόδοση και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

 •  

  4ης γενιάς CommandCenter

  4ης γενιάς CommandCenter

  Οι οθόνες είναι βασική απαίτηση για την εκτέλεση εφαρμογών γεωργίας ακριβείας. Επιλέξτε το CommandCenter 4100 με οθόνη 7" ή το CommandCenter 4600 με οθόνη αφής 10".
  Λειτουργούν όπως ακριβώς ένα tablet: η πλοήγηση στις επιλογές είναι απλοποιημένη μέσω μενού, συντομεύσεων και με βοήθεια περιεχομένου.

 •  

  Απομακρυσμένη πρόσβαση οθόνης της John Deere

  Εξ'αποστάσεως πρόσβαση οθόνης John Deere

   Η εξ'αποστάσεως πρόσβαση οθόνης της John Deere οδηγεί την απομακρυσμένη υποστήριξη σε νέο επίπεδο. Με την υποδομή του JDLink, επιτρέπει σε διαχειριστές αγρών και αντιπροσώπους να υποστηρίζουν τους χειριστές εξ'αποστάσεως στη βασική ρύθμιση του μηχανήματος, σε διορθώσεις ρυθμίσεων και στη λειτουργία του 8R σου. Είναι σχεδόν σαν να είστε στην καμπίνα.

 •  

  8RT: περισσότερη έλξη σημαίνει περισσότερη παραγωγικότητα

  Η σειρά 8RT της John Deere: ισχυρότερη έλξη για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

   Το 8RT σας παρέχει περισσότερη απόδοση και άνεση από κάθε άλλη φορά. Το ογκώδες σύστημα ερπυστριών μεταφέρει μεγαλύτερη ισχύ στο έδαφος, ενώ ερπύστριες σημαίνει λιγότερη συμπίεση του εδάφους. Η άνεση οδήγησης με το μοναδικό σύστημα ανάρτησης AirCushion είναι μεγάλη, αλλά αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr της John Deere (IVT).

Βασικα χαρακτηριστικα

 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος παρακάτω.

Καμπινα CommandView III

Καμπινα CommandView III

CommandView II Cab
 Για την John Deere η άνεση και η εργονομική στάση του χειριστή είναι καίριας σημασίας, καθώς η άνεση και η πρακτικότητα συμβάλλουν στη μείωση άγχους και της κόπωσης, με αποτέλεσμα μια πιο παραγωγική ημέρα εργασίας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για τη βόλτα της ζωής σας.

Καμπινα CommandView III

 Η νέα, ευρύχωρη καμπίνα CommandView III δημιουργεί από μόνη της νέα κατηγορία στο είδος, με το ευπροσάρμοστο σύστημα υδραυλικών-πνευματικών αναρτήσεων (HCS Plus) the John Deere που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του εδάφους και δεν απαιτεί προγραμματισμό για εφαρμογές στο δρόμο ή το χωράφι. Το κάθισμα περιλαμβάνει απόσβεση εμπρός-πίσω και πλευρικά καθώς και στήριγμα μέσης. Το αποκλειστικό κάθισμα ActiveSeat της John Deere διασφαλίζει άνετη οδήγηση στο δρόμο και το χωράφι. Το κομψό, προαιρετικό πακέτο δερμάτινης επένδυσης περιέχει δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο θερμαινόμενο κάθισμα χειριστή και δερμάτινο κάθισμα συνοδηγού.

Πακέτο καμπίνας Premium
  Επιλέξτε το πακέτο καμπίνας Premium για επιπλέον άνεση, που παρέχει κλίση της έδρας καθίσματος και επέκταση της πλάτης.

Καμπινα CommandView III

Οθόνη CommandCenter 4100 ή 4600
 Οι οθόνες είναι βασική απαίτηση για την εκτέλεση εφαρμογών γεωργίας ακριβείας. Επιλέξτε το CommandCenter 4100 με οθόνη 7" ή το CommandCenter 4600 με οθόνη αφής 10".

Λειτουργούν όπως ακριβώς ένα tablet: η πλοήγηση στις επιλογές είναι απλοποιημένη μέσω μενού, συντομεύσεων και με βοήθεια περιεχομένου. Εφαρμογές AMS όπως το AutoTrac μπορούν να ελεγχθούν απευθείας μέσω της οθόνης 4ης γενιάς CommandCenter.

Εύκολο χειριστήριο SCV
 Στο CommandARM, τα χειριστήρια των βαλβίδων και οι ταχυσύνδεσμοι είναι χρωματικά κωδικοποιημένοι ώστε να διευκολύνεται η αναγνώρισή τους. Για διευκόλυνση και ευκολία χρήσης, όλες οι βαλβίδες SCV ελέγχονται από μια κεντρικά τοποθετημένη ηλεκτροϋδραυλική βαλβίδα με λεβιέ χειρισμού, ή για την άψογη δυνατότητα ελιγμών, με joystick.

Ελεγχος αξιοπιστιας & ακριβειας για μεγιστο κερδος

 Η αυτόματη οδήγηση εισάγει περισσότερη άνεση ενώ μειώνει τα κόστη:

Ακριβής έλεγχος & ευστόχία για μεγιστοποίηση του κέρδους

Το σύστημα AutoTrac σας δίνει τη δυνατότητα για ευθύγραμμες ή καμπύλες διαδρομές σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας, ενώ μειώνετε χάσματα και υπερκαλύψεις μέχρι και 90%, ώστε τελικά να εξοικονομείτε λιπάσματα, σπόρους και καύσιμα. Με το νέο CommandCenter είστε έτοιμοι. Χρειάζεστε μόνο το δέκτη StarFire 3000 και ενεργοποίηση του AutoTrac.

Ακριβής έλεγχος & ευστόχία για μεγιστοποίηση του κέρδους

Ο Ευφυής Έλεγχος Συνολικού Εξοπλισμού (iTEC Pro) ενσωματώνει το αυτόματο σύστημα διεύθυνσης AutoTrac και τα συστήματα διαχείρισης παρελκομένων για τον έλεγχο της ταχύτητας του τρακτέρ, την ανύψωση μπροστινών και πίσω παρελκομένων καθώς και τη σύμπλεξη του διαφορικού. Αυτό επιτρέπει αυτόματες στροφές, ενώ μειώνει τη συμπίεση του εδάφους.

Ακριβής έλεγχος & ευστόχία για μεγιστοποίηση του κέρδους

FarmSight της John Deere: κερδίστε με επίγνωση. Με τη νέα σειρά 8R μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις ακριβείας, που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε την υπηρεσία FarmSight της John Deere, μια συνολική προσέγγιση για νέα επίπεδα παραγωγικότητας και διαχείρισης αγροκτήματος.

Διαχειριση στολου σε πραγματικο χρονο - απο το γραφειο σας

Παρακολούθηση του στόλου σου κάθε στιγμή - από το γραφείο σου

Τηλεματική της John Deere:
 Το σύστημα επικοινωνίας JDLink συνδυάζει το υπάρχον σύστημα διαύλου CAN του τρακτέρ σας με δορυφορικό εντοπισμό θέσης και ασύρματες επικοινωνίες ώστε να σας επιτρέπει να βελτιώνετε από μακριά την απόδοση του 8R και να εντοπίζετε πιθανά προβλήματα πριν ακόμη τα διαπιστώσει ο χειριστής. Το σύστημα συνεχώς συλλέγει και μεταδίδει δεδομένα του τρακτέρ που επιτρέπουν επιτήρηση των λειτουργιών του, προληπτική συντήρηση και τηλεματική διάγνωση.

Παρακολούθηση του στόλου σου κάθε στιγμή - από το γραφείο σου

Εξ' αποστάσεως πρόσβαση οθόνης John Deere:
 Χρησιμοποιώντας την υποδομή JDLink για σύνδεση στην οθόνη GreenStar 3 2630 της καμπίνας, η εξ' αποστάσεως πρόσβαση οθόνης της John Deere επιτρέπει σε διαχειριστές αγρών και τεχνικούς της αντιπροσωπείας να υποστηρίζουν τους χειριστές εξ' αποστάσεως στη βασική ρύθμιση του μηχανήματος, σε διορθώσεις ρυθμίσεων και χειρισμό για τρακτέρ, των θεριζοαλωνιστικές μηχανές, των ενσιρωτικές μηχανές και ψεκαστικά καθώς και των εξαρτημάτων ISOBUS. Είναι σχεδόν σαν να είστε στην καμπίνα. Αυτό σημαίνει: πιο γρήγορο σέρβις και περισσότερος χρόνος λειτουργίας χωρίς ζημιές.

Σχεδιασμενο για το χωραφι και για δυσκολο εδαφος

Σχεδιασμένο για το χωράφι και δύσκολο έδαφος

Ανάρτηση Ανεξάρτητων Συνδέσμων:
 Η πρωτοφανής πυκνότητα ισχύος της νέας γενιάς 8R της John Deere κάνει εύκολη τη μεταφορά βαριών φορτίων και απαιτητικών εργασιών έλξης και φόρτωσης ενώ έχει μικρότερη κατανάλωση.

Η ανάρτηση ανεξάρτητων συνδέσμων (ILS) με μηχανικό μπροστινό διαφορικό (MFWD) στη σειρά 8R των τρακτέρ με τροχούς σας επιτρέπει να φορτώνετε μεγαλύτερη ισχύ στο έδαφος - και στο χωράφι και στο δρόμο, με λιγότερα αντίβαρα για μειωμένη συμπίεση εδάφους και μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα.

 Σε συνδυασμό με HCS+ ή ActiveSeat, διασφαλίζει ασύγκριτη άνεση οδήγησης. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός του μπροστινού άξονα ILS μειώνει την ανάγκη συντήρησής του - με ισόβια λίπανση στους αρθρωτούς συνδέσμους και μειωμένα σημεία λίπανσης από 28 σε 6 ή 8 (ανάλογα με τον εξοπλισμό). Απλά γρασάρετε τον κύλινδρο ανάρτησης και τους βραχίονες ελέγχου ACS κάθε 500 ώρες λειτουργίας.

Σχεδιασμένο για το χωράφι και δύσκολο έδαφος

Μειωμένη αντίσταση τιμονιού
 Το σύστημα Active Command Steering (ACS) είναι το πιο συμπαγές και πλήρες σύστημα διεύθυνσης σε κάθε τρακτέρ. Στο δρόμο ή το χωράφι, το ACS μειώνει την αντίσταση, μηδενίζει την αντίδραση και ολίσθηση του τιμονιού, μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς και γενικά βελτιώνει την άνεση και τον έλεγχο του τιμονιού. Ταυτόχρονα, διατηρεί την αίσθηση και τα σημεία επαφής του χειριστή ενός παραδοσιακού τιμονιού.

Ενεργη αναρτηση καμπινας

Ανάρτηση καμπίνας ενεργών κραδασμών

 Μαζί με την ανάρτηση ανεξάρτητων συνδέσμων, η ανάρτηση καμπίνας αυξάνει την άνεση του χειριστή, που σημαίνει μεγαλύτερη ταχύτητα σε ανώμαλο έδαφος και επομένως αυξημένη παραγωγικότητα. Επίσης βελτιώνει την υγεία και την ασφάλεια εξαλείφοντας κραδασμούς στο σώμα και πιθανή ζάλη από την κίνηση. Η υδραυλική ανάρτηση Plus (HCS+) εκπροσωπεί μια σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία ανάρτησης καμπίνας. Η κίνηση ελέγχεται από δυο υδραυλικά έμβολα που τροφοδοτούν με λάδι δύο αποταμιευτές αζώτου.

Φωτισμος LED 360°

Φωτισμός LED 360°

 Ο φωτισμός LED των τρακτέρ σειράς 8R της John Deere παρέχει λευκό φωτισμό υψηλής ποιότητας για καλύτερη ορατότητα και οπτική αντίθεση  και για πιο ομαλή οπτική μετάβαση του βλέμματος από την καμπίνα στον εξωτερικό χώρο. Αποτέλεσμα: λιγότερη ένταση στα μάτια. Με 40 % μεγαλύτερο πλάτος και 10 % μεγαλύτερη οπίσθια κάλυψη, και απαιτώντας 45 % λιγότερο ρεύμα από τα φώτα HID (υψηλής έντασης), ο φωτισμός LED ανακουφίζει το σύστημα φόρτισης του τρακτέρ σας.

22 φώτα LED παρέχουν ορατότητα 360°:

 • 6 στο καπό συν 2 φώτα πορείας αλογόνου
 • 12 στην οροφή της καμπίνας
 • 2 αριστερά και δεξιά στην εγκαρσία δοκό της καμπίνας
 • 2 στα φτερά των πίσω τροχών

 Δύο προαιρετικά βοηθητικά φώτα διατίθενται ως κιτ για μεγάλα μπροστινά παρελκόμενα και φορτωτές.
 Όλος ο φωτισμός ελέγχεται εύκολα από το CommandCenter.

Κινητηρας JD PowerTech - Απιστευτη ροπη οταν τη χρειαζεστε

Κινητηρας JD PowerTech

 Η σειρά 8R κάνει τα πράγματα απλά χρησιμοποιώντας μόνο ντίζελ. Ο κινητήρας PowerTech PSX 9,0 L αποδίδει μέχρι 272 kW (370 hp) στις ονομαστικές στροφές και μέχρι 420 hp με Έξυπνη Διαχείριση Ισχύος (IPM). Ο διπλός υπερσυμπιεστής  (ένας σταθερής και ένας μεταβλητής γεωμετρίας) και το σύστημα καυσίμου κοινού αγωγού (common-rail) υψηλής πίεσης διασφαλίζουν ότι θα έχετε την ισχύ που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε.

 Το υψηλής απόδοσης σύστημα ψύξης VariCool και η ψύξη αέρα/αέρα βελτιώνουν επιπλέον την απόδοση του κινητήρα. Αυτά τα τρακτέρ έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους σε κάθε τύπο αγροτικής εργασίας, και στις πιο σκληρές εργασίες.

Κιβωτιο ταχυτητων που βελτιστοποιει την αποδοση - χωρις συμβιβασμους στον τροπο οδηγησης σας

 Στα τρακτέρ σειράς 8R και 8RT της John Deere έχετε την επιλογή ανάμεσα στο κιβώτιο e23 και το κιβώτιο AutoPowr:

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr
 Το αδιαβάθμητων σχέσεων μετάδοσης (IVT) κιβώτιο ταχυτήτων AutoPowr σας παρέχει ταχύτητα 50 km/h στις οικονομικές 1.713 σ.α.λ. για τα τρακτέρ 8R και 42 km/h στις οικονομικές 1.434 σ.α.λ. για τα 8RT. Το AutoMode προσαρμόζει αυτόματα το κιβώτιο ώστε να μεγιστοποιεί την απόδοση και να ελαχιστοποιεί την κατανάλωση.

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Κιβώτιο e23 με Διαχείριση Απόδοσης
 Το κιβώτιο e23 της John Deere με διαχείριση απόδοσης σας παρέχει 23 ταχύτητες πορείας εμπρός και 11 όπισθεν – με βεβαιωμένη αποτελεσματικότητα στο χωράφι και μέχρι 3% βελτίωση στην απόδοση καυσίμου (διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2014). Μέχρι το φθινόπωρο του 2014 το κιβώτιο 16 ταχυτήτων PST θα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα μέχρι το 8320R, με 16 ταχύτητες πορείας εμπρός και 5 όπισθεν. Το κιβώτιο ταχυτήτων PowerShift βελτιώνει την κατανάλωση καυσίμων και την παραγωγικότητα κάνοντας αθόρυβες και ομαλές αλλαγές shift ώστε να ανταπεξέλθει στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Αφθονη υδαρυλικη ισχυς, με ομαλη παροχη

υδραυλική ισχύς

 Τα τρακτέρ σειράς 8R της John Deere προσφέρουν μέχρι επτά βαλβίδες SCV (μέχρι έξι πίσω και μέχρι δύο εμπρός) και ισχύ μέχρι 321 L/min για να κινήσουν ακόμη και το μεγαλύτερο παρελκόμενο σποράς με χαμηλές στροφές κινητήρα.
 Είναι εύκολο να λειτουργήσετε το υδραυλικό σύστημα με τα εύχρηστα χειριστήρια οθόνης καθώς και μέσω λεβιέ ή προαιρετικά με joystick.

 Ανάλογα με τις ανάγκες σας σε ισχύ, έχετε δύο επιλογές υδραυλικής αντλίας::

 • Υδραυλική αντλία 85 cm³ με μέγιστη παροχή 227 L/min
 • Επιλογή υψηλής παροχής 85 cm³ + 35 cm³ με μέγιστη παροχή 321 L/min

 Ο όγκος άντλησης είναι 40 L στη βασική έκδοση, και 90 L με το προαιρετικό βοηθητικό δοχείο.

Καλυτερη ανυψωση, περισσοτερες δυνατοτητες προσδεσης

Εύκολη προσαρμογή

 Η βελτιωμένη δυνατότητα πρόσδεσης παρελκομένων τρακτέρ σειράς 8R και 8RT της John Deere αυξάνει την γκάμα των εργασιών σας - που σημαίνει μεγαλύτερη παραγωγικότητα και περισσότερο χρόνο αξιοποίησης του τρακτέρ σας.

 Τα συστήματα ζεύξης εμπρός και πίσω συνεργάζονται με το iTEC για συνολική διαχείριση παρελκομένων. Με τα κιβώτια AutoPowr και e23, η λειτουργία πρόβλεψης φορτίου της πίσω ζεύξης κάνει την ανύψωση βαρέων φορτίων εύκολη περίπτωση!

Πίσω σύστημα ζεύξης
 Η σειρά 8R διαθέτει αυξημένη αντοχή συστήματος ζεύξης μέχρι 12.124 kg που είναι ιδανικό για βαριά παρελκόμενα που προσαρτώνται με ζεύξη τριών σημείων.

 Μπροστινό σύστημα ζεύξης
 Το προαιρετικό σύστημα ζεύξης εμπρός (με PTO) προσφέρει ανυψωτική ικανότητα μέχρι 5.200 kg και μεγάλη διαδρομή ανύψωσης.

Περισσοτερη ελξη, λιγοτερη συμπιεση του εδαφους

Λιγότερη συμπίεση του εδάφους

 Τα τρακτέρ της σειράς 8R με τροχούς διαθέτουν ελαστικά μεγάλης διαμέτρου 2,15 m (ομάδας 49) και μεγάλου πλάτους 900 mm, που παρέχουν ισχυρότερη έλξη σε λασπώδη εδάφη και άλλες δύσκολες καταστάσεις από αυτή που θα είχατε με ελαστικά μικρότερου μεγέθους. Και φυσικά, αυτό σημαίνει βελτιωμένη παραγωγικότητα, περισσότερο χρόνο αξιοποίησης του τρακτέρ σας και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

 • Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και μικρότερη συμπίεση του εδάφους.
 • Ο μεγαλύτερος όγκος αέρα βοηθά επίσης στον έλεγχο της αναπήδησης ισχύος σε μερικές περιπτώσεις. 

Ερπυστριες: μεγαλυτερη παραγωγικοτητα σε κεκλιμενα εδαφη και πολυ λασπωμενα χωραφια

Παραγωγικότητα σε απότομες πλαγιές

 Τα τρακτέρ σειράς 8RT της John Deere σας προσφέρουν σταθερή απόδοση σε χαμηλές στροφές και σε ταχύτητες λειτουργίας από 0,05 έως 42 km/h με το κιβώτιο AutoPowr - με χειρισμό από την άνετη καμπίνα CommandView III με τα χειριστήρια του CommandARM.

Εύκολο στο χώμα
 Τα τρακτέρ σειράς 8RT της John Deere έχουν μεταξόνιο 2.515 mm, που σας παρέχει εξαιρετική σταθερότητα, κατανομή βάρους και ισορροπία καθώς και πιο φαρδύ ίχνος που μειώνει την συμπίεση του εδάφους:

 • Έως 42 km/h ταχύτητα δρόμου, χάρη στη μοναδική ανάρτηση με στρώμα αέρα 
 • Περισσότερη έλξημ καλύτερο τράβηγμα και πιο γλυκιά οδήγηση
 • Κλειστό πλανητικό σύστημα
 • Inline τεντωτήρας και μηχανισμός ευθυγράμμισης πρακτικά εξαλείφουν την πιθανότητα εκτροχιασμού του ιμάντα
 • Στιβαροί κύλινδροι μεσαίου μεγέθους

Τρακτέρ 8R της John Deere

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά σειράς 8R της John Deere.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr