Τρακτέρ 7230R

7230R - Τρακτερ

Χαρακτηριστικα & Προδιαγραφες

 • Τηλεματική της John Deere και Απαμακρυσμένη Πρόσβαση Οθόνης της John Deere (Προαιρετικά)
 • 4ης γενιάς CommandCenter με οθοόνη αφής 7” ή 10” ιντσών
 • Προαιρετικός φωτισμός LED με 40% μεγαλύτερο πλάτος και 10% μεγαλύτερη οπίσθια κάλυψη
 • Κινητήρας PowerTech PSX 6.8 L “DieselOnly”

Ονομαστική Ισχύς με IPM (97/68EC)

191.2 kw (260 hp)

Ροπή κινητήρα @1600rpm

1077 Nm

Μέγιστη παροχή υδραυλικού

223.3 L/min (προαιρετικό)

 Τρακτέρ 7230R

 Το τρακτέρ 7230R διαθέτει ισχυρά τρακτέρ, συμβατά με το πρότυπο Stage III B, με μεγάλο μεταξόνιο και μικρό μήκος, ώστε να έχετε την ικανότητα εκτέλεσης δύσκολων χειρισμών και την ισχύ για ευρεία γκάμα εφαρμογών. Ο κινητήρας προσφέρει επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς, εξαιρετική οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων χάρη στην τεχνολογία DieselOnly, η οποία δεν απαιτεί πρόσθετες δαπάνες για την αγορά εξοπλισμού.
 Το 7230R προσφέρει όλη την ανυψωτική ικανότητα υδραυλικού που χρειάζεστε για να χειριστείτε οποιοδήποτε παρελκόμενο, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων με μεγάλο μέγεθος και πλάτος. Αποτελεί επίσης, την ιδανική επιλογή για νυχτερινές εργασίες, καθώς διαθέτει τα τελευταίας τεχνολογίας LED John Deere 360° ώστε να προσφέρει φωτισμό υψηλότερης ποιότητας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τις συμβατικές λάμπες σταθερής δέσμης.

Βασικα χαρακτηριστικα

Το νέο 7R έρχεται με σπουδαία χαρακτηριστικά που εκτινάζουν την απόδοση και την παραγωγικότητα. Κάντε κλικ σε κάποιο από τα παρακάτω χαρακτηριστικά για να μάθετε περισσότερα!

Καμπινα CommandView III

Καμπινα CommandView III

 Για την John Deere η άνεση και η εργονομική στάση του χειριστή είναι καίριας σημασίας, καθώς η άνεση και η πρακτικότητα συμβάλλουν στη μείωση άγχους και της κόπωσης, με αποτέλεσμα μια πιο παραγωγική ημέρα εργασίας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για τη βόλτα της ζωής σας.

 Η νέα, ευρύχωρη καμπίνα CommandView III δημιουργεί από μόνη της νέα κατηγορία στο είδος, με το ευπροσάρμοστο σύστημα υδραυλικών-πνευματικών αναρτήσεων (HCS Plus) the John Deere που προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του εδάφους και δεν απαιτεί προγραμματισμό για εφαρμογές στο δρόμο ή το χωράφι. Το ανασχεδιασμένο κάθισμα προσφέρει εμπρόσθια, οπίσθια και πλευρική απόσβεση κραδασμών, καθώς και οσφυική υποστήριξη.

Premium πακετο καμπινας

Premium πακέτο καμπίνας

 Επιλέξτε το πακέτο καμπίνας Premium για τα πρόσθετα χαρακτηριστικά άνεσης, όπως η κλίση του κάτω μέρους του καθίσματος και η προέκταση της πλάτης του καθίσματος.

 Οθόνη 4100 ή 4600 CommandCenter

Οθόνη 4100 ή 4600 CommandCenter

 Η John Deere δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη στα δάχτυλά σας με τις νέες απλουστευμένες οθόνες CommandCenter. Επιλέξτε το 4100 CommandCenter με οθόνη αφής 7" ή το 4600 CommandCenter με οθόνη αφής 10".

 Λειτουργούν όπως ακριβώς ένα tablet με οθόνη αφής: η περιήγηση στις επιλογές απλοποιείται μέσω των μενού, των συντομεύσεων και της βοήθειας με ευαισθησία συμφραζομένων. Ο χειρισμός εφαρμογών AMS όπως το AutoTrac μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας από το CommandCenter 4ης γενιάς.

Εύκολος έλεγχος βαλβίδων SCV

 Εύκολος έλεγχος βαλβίδων SCV
 Για λόγους πρακτικότητας και ευχρηστίας, ο χειρισμός όλων των βαλβίδων επιλογής ελέγχου (SCV) μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω μιας σειράς βαλβίδων ηλεκτρο-υδραυλικού τύπου μεσαίας τοποθέτησης με την κίνηση ενός μοχλού, ή για την απόλυτη ικανότητα πραγματοποίησης ελιγμών μιας σειράς βαλβίδων ηλεκτρο-υδραυλικού τύπου μεσαίας τοποθέτησης με joystick. Σε συνδυασμό με το σύστημα μετάδοσης CommandQuad ή το e23 η εμπρόσθια ταχύτητα μπορεί επίσης να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας το joystick.  

Εξυπνες λυσεις (AMS) & Τηλεματικη

 Η αυτόματη καθοδήγηση ενισχύει την άνεση και παράλληλα μειώνει το κόστος παραγωγής:

Έξυπνες λύσεις (AMS) & Τηλεματική

Το AutoTrac σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγείτε αποτελεσματικά σε ευθύγραμμο και καμπυλωτό ίχνος, να εργάζεστε με άνεση σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται το ενδεχόμενο παράλειψης ή επανάληψης εργασιών και σας επιτρέπει τελικά να εξοικονομείτε λιπάσματα, σπόρο και καύσιμα. Με το νέο CommandCenter είστε έτοιμοι. Χρειάζεστε απλώς το δέκτη StarFire 3000 και να ενεργοποιήσετε το σύστημα AutoTrac.

 Θέλετε ακόμα περισσότερα? Το σύστημα Έξυπνου Ολικού Ελέγχου του Εξοπλισμού (iTEC Pro) περιλαμβάνει το αυτόνομο σύστημα διεύθυνσης AutoTrac και τα συστήματα διαχείρισης εξαρτημάτων για τον έλεγχο της ταχύτητας του τρακτέρ, την ανύψωση εξαρτημάτων εμπρόσθιας και οπίσθιας τοποθέτησης και την εμπλοκή διάταξης κλειδώματος του διαφορικού. Αυτό επιτρέπει στροφές χωρίς να αγγίζετε το τιμόνι, ενώ ελαττώνει τη συμπίεση του εδάφους.

Αυτοματισμός Τρακτέρ
Αυτή η ενδιαφέρουσα και βραβευμένη ιδέα επιτρέπει σε ένα εξάρτημα να μιλά στο τρακτέρ μέσω του ISOBUS και να ρυθμίζει τα πάντα, από την ταχύτητα του τρακτέρ έως τις βαλβίδες υδραυλικού συστήματος, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη παραγωγικότητα.

John Deere FarmSight:
Κέρδος μέσω πληροφόρησης: Με τη νέα σειρά 7R μπορείτε να επωφεληθείτε από τις νεότερες τεχνολογίες γεωργικών εργασιών ακριβείας, οι οποίες σας επιτρέπουν να ζήσετε την εμπειρία του John Deere FarmSight, μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για νέα επίπεδα παραγωγικότητας και διαχείρισης γεωργικών εργασιών.

Τηλεματική John Deere

Τηλεματική John Deere
 Το JDLink συνδυάζει το ενσωματωμένο σύστημα CANBUS του μηχανήματός σας με τεχνολογίες ανεύρεσης θέσης μέσω δορυφόρου και ασύρματης επικοινωνίας και σας επιτρέπει την απομακρυσμένη βελτιστοποίηση των ικανοτήτων του 7R και την ανίχνευση πιθανών προβλημάτων πριν τις αντιληφθεί καν ο τρέχων χειριστής. Το σύστημα συλλέγει και μεταδίδει διαρκώς δεδομένα του μηχανήματος μέσω της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας , έτσι ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθηση του μηχανήματος, η προληπτική συντήρηση και ο απομακρυσμένος διαγνωστικός έλεγχος.

Απομακρυσμένη Πρόσβαση Οθόνης John Deere

Απομακρυσμένη Πρόσβαση Οθόνης John Deere
 Το σύστημα Απομακρυσμένης Πρόσβασης Οθόνης της  John Deere δίνει νέα διάσταση στην υποστήριξη από απόσταση. Χρησιμοποιώντας την υποδομή JDLink για σύνδεση στην οθόνη GreenStar 3 2630 της καμπίνας, οι ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων και οι αντιπρόσωποι έχουν τη δυνατότητα να βοηθούν τους χειριστές από απόσταση στη ρύθμιση του μηχανήματος, την προσαρμογή των ρυθμίσεων και τη λειτουργία των τρακτέρ, των θεριζοαλωνιστικών, των ενσιρωκοπτικών μηχανών, των ψεκαστήρων, αλλά και των εξαρτημάτων ISOBUS. Είναι σαν να βρίσκεστε ο ίδιος στην καμπίνα. Αυτό σημαίνει: ταχύτερη εξυπηρέτηση και μέγιστη διαθεσιμότητα του μηχανήματος.

Περισσοτερη ισχυς στο εδαφος και το καλυτερο συστημα διευθυνσης

Περισσότερη ισχύς στο έδαφος και το καλύτερο σύστημα διεύθυνσης

 Το σύστημα ενσωματωμένης αυτό-εξισορροπούμενης μπροστινής ανάρτησης Triple-Link Suspension Plus (TLS+) βοηθά σημαντικά στη μεταφορά περισσότερης ισχύος στο έδαφος, τόσο στο χωράφι όσο και στο δρόμο.  Επιλέξτε απλώς από το CommandCenter τη μέγιστη πίεση για να επιτύχετε τη μεταφορά βαρέων φορτίων με ελάχιστη κίνηση του μπροστινού άξονα. Το TLS+ πραγματοποιεί αυτο-εξισορρόπηση κατά την εκκίνηση και όταν η ταχύτητα του τρακτέρ υπερβαίνει το 1,5 km/h.

Active Command Steering (ACS)

 Μείωση της απαιτούμενης προσπάθειας κατά το στρίψιμο

 Το Active Command Steering (ACS) είναι το πιο στιβαρό και ολοκληρωμένο σύστημα διεύθυνσης που υπάρχει σε τρακτέρ. Είτε στο χωράφι ή στο δρόμο, το ACS μειώνει την προσπάθεια και βελτιώνει την άνεση και τον έλεγχο του χειριστή:

 • Βελτιώνει το κράτημα σε ταχύτητες μεταφοράς
 • Μόλις 3.5 στροφές του τιμονιού από άκρη σε άκρη στο χωράφι και πέντε στροφές από άκρη σε άκρη σε ταχύτητες μεταφοράς
 • Εξαλείφει την παλινδρόμηση και την ολίσθηση του τιμονιού 
 • Βελτιώνει τον έλεγχο στις στροφές σε ταχύτητες μεταφοράς 
 • Μικρότερη διάμετρος τιμονιού για βελτιωμένη άνεση και ορατότητα του χειριστή
 • Διατηρεί την αίσθηση και τα σημεία αφής των συμβατικών συστημάτων με κολώνα τιμονιού
 • Ενσωματώνεται πλήρως στα συστήματα καθοδήγησης AutoTrac

Αναρτηση καμπινας

Ανάρτηση καμπίνας

 Σε συνδυασμό με το σύστημα ανάρτησης μπροστινού άξονα TLS+, η ανάρτηση καμπίνας βελτιώνει την άνεση του χειριστή, γεγονός που με τη σειρά του επιτρέπει την οδήγηση με αυξημένη ταχύτητα σε ανώμαλο έδαφος. Επιπλέον βελτιώνει την υγεία και την ασφάλεια του χειριστή, εξαλείφοντας τη δόνηση όλου του σώματος. Ο έλεγχος του συστήματος Hydraulic Cab Suspension Plus (HCS+) πραγματοποιείται μέσω δύο υδραυλικών κυλίνδρων που τροφοδοτούν με λάδι δύο φιάλες πλήρωσης αζώτου. Η συμπιεστότητα του αερίου προσφέρει στο στοιχείο ανάρτησης μια ανοδική κίνηση της τάξεως των 50 χιλ. και μια καθοδική κίνηση της τάξεως των 50 χιλ.

 

Φωτισμός LED 360°

Φωτισμός LED 360°

 Τα φώτα LED της σειράς 7R της John Deere προσφέρουν λευκό φωτισμό υψηλής ποιότητας για καλύτερη ορατότητα και αντίθεση, καθώς και πιο απαλές μεταβάσεις φωτισμού μεταξύ καμπίνας και καπό. Το αποτέλεσμα: χαμηλότερα επίπεδα κόπωσης για τα μάτια σας.

 Με 40 % μεγαλύτερο πλάτος και 10 % καλύτερη οπίσθια κάλυψη, και απαιτώντας 45 % μικρότερη ένταση ρεύματος από το φωτισμό των λαμπτήρων εκκένωσης υψηλής έντασης (HID), τα φώτα LED δεν επιβαρύνουν το σύστημα φόρτισης.

Φωτισμός LED 360°

 22 φώτα LED για ορατότητα 360°:

 • 6 στο καπό και επιπλέον 2 προβολείς αλογόνου 
 • 12 στην οροφή της καμπίνας
 • 2 αριστερά και δεξιά της εγκαρσίου δοκού της καμπίνας
 • 2 στα καλύμματα των πίσω τροχών 

 2 προαιρετικά βοηθητικά φώτα διατίθενται ως κιτ για εργασίες στο χωράφι και με εμπρόσθιους φορτωτές.
 Ο έλεγχος φωτισμού πραγματοποιείται εύκολα και εξ ολοκλήρου μέσω του CommandCenter.

Κινητηρας JD PowerTech Stage IIIB: βελτιωμενη ελκτικη δυναμη, ενισχυμενη μεταβατικη αποκριση

Κινητηρας JD PowerTech

 Για μέγιστη απόδοση, ο κινητήρας PowerTech PVX 9.0 l της σειράς 7R αποδίδει έως 290 hp (έως 310 hp) σε ονομαστικές στροφές και έως 312 hp (έως 352 hp) με το σύστημα Έξυπνης Διαχείρισης Ισχύος. Ο κινητήτας PowerTech PSX 6,8 l αποδίδει έως 230 hp ονομαστικούς ίππους και 260 hp με το σύστημα Έξυπνης Διαχείρισης Ισχύος για μεταφορές και εφαρμογές μη σταθερού PTO. Ως αποτέλεσμα, έχετε στη διάθεσή σας την επιτάχυνση όταν την έχετε πραγματικά ανάγκη, όπως λόγου χάρη όταν οδηγείτε σε ανηφόρα με βαρύ φορτίο.

Κινητηρας JD PowerTech

 Η σειρά τρακτέρ 7R της John Deere προσφέρει ένα πλήρως ενισχυμένο σύστημα ψύξης, για λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερα εξοικονόμηση καυσίμων και καλύτερη απόδοση. Η βελτιωμένη παροχή αέρα, η κατά 15% αύξηση στη συνολική επιφάνεια ψύξης και ο νέος ανεμιστήρας ελκτικού τύπου βελτιώνουν την απόδοση της ψύξης.. Επιπρόσθετα, η νέα θέση των αεραγωγών εξαλείφει το ενδεχόμενο μείωσης της ορατότητας λόγω ζέστης.

Το καλυτερο κιβωτιο ταχυτητων, ανεξαρτητα απο τις συνθηκες

 Με την John Deere έχεις τη δύναμη της επιλογής: η σειρά 7R της John Deere προσφέρει τρία κιβώτια στα 40 km/h και 50 km/h:

CommandQuad με λειτουργία Διαχείρισης Απόδοδης

CommandQuad με λειτουργία Διαχείρισης Απόδοδης

 Αλλάξτε ταχύτητα και αυξομειώστε συνδυαστικά τις στροφές του κινητήρα για να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμων, ενώ παράλληλα αυξάνετε την παραγωγικότητα.
 Επιλέξτε την πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία για μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου ή για εφαρμογές στοχευμένης ταχύτητας, τη χειροκίνητη λειτουργία με πέντε επιλογές εύρους και τέσσερις ταχύτητες ισχύος ανά εύρος. Και οι δύο είναι βολικές και εύχρηστες μέσω του CommandARM, ενώ η ραβέρσα αριστερού χεριού επιτρέπει την εύκολη αλλαγή διεύθυνσης. Το κουμπί λειτουργίας Eco μειώνει την κατανάλωση καυσίμων για λιγότερα λειτουργικά έξοδα ανά εργασία.

Διατίθεται για τα μοντέλα 7210R και 7230R. 

Κιβώτιο ταχυτήτων e23 με λειτουργία Διαχείρισης Απόδοσης

Κιβώτιο ταχυτήτων e23 με λειτουργία Διαχείρισης Απόδοσης

 Το e23 είναι μια μοναδική λύση κιβωτίου ταχυτήτων, με αποδεδειγμένη αξία στο χωράφι και οικονομική λειτουργία, που διαθέτει 23 ταχύτητες εμπρόσθιας πορείας και 11 ταχύτητες οπισθοπορείας. Είναι μια μοναδική λύση που μεγιστοποιεί την απόδοση και την παραγωγικότητα σε όλες τις συνθήκες και για όλες τις εφαρμογές. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με την ευχρηστία ενός κιβωτίου ταχυτήτων AutoPowr. Το e23 υποστηρίζει τρεις λειτουργίες: Πλήρως αυτόματη (Full Auto), Προσαρμοσμένη (Custom) και Χειροκίνητη (Manual). Μπορείτε να αλλάζετε ταχύτητες εναλλακτικά με τη ραβέρσα αριστερού ή δεξιού χεριού, χωρίς τη χρήση συμπλέκτη. Οι επάνω ταχύτητες εμπρόσθιας πορείας διατηρούν τη μέγιστη ταχύτητα σε σταθερές σ.α.λ.

Το κιβώτιο ταχυτήτων e23 επιτρέπει συνολική εξοικονόμηση καυσίμων 2% κατά μέσο όρο - σημαντικό οικονομικό κέρδος σε όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος. Διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα.

AutoPowr

 AutoPowr
 Το AutoPowr σας επιτρέπει να αλλάζετε ομαλά ταχύτητα από τη φάση εκκίνησης έως τη μέγιστη ταχύτητα με ένα λεβιέ και χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου συμπλέκτη. Επιλέξτε απλώς μια συγκεκριμένη ταχύτητα και το AutoPowr θα τη διατηρήσει σταθερή, καθώς θα προσαρμόζεται αυτόματα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φορτίων. Διατίθενται τέσσερις λειτουργίες: Πλήρως αυτόματη (Full Auto), Προσαρμοσμένη (Custom), Χειροκίνητη (Manual) και η νέα λειτουργία Πεντάλ (Pedal), η οποία επιτρέπει τον έλεγχο της ταχύτητας εδάφους ανεξάρτητα από του κινητήρα. Διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα.

Υδραυλικη ισχυς ακριβειας, με ομαλη παροχη

Υδραυλική ισχύς ακριβείας, με ομαλή παροχή

 Η John Deere προσφέρει έως και οκτώ ανεξάρτητων βαλβίδων επιλογής ελέγχου (SCVs) (έως έξι πίσω και έως δύο μπροστά), ενώ καλύπτονται εφαρμογές έως και 223 l/λεπτό: το αποτέλεσμα είναι καλύτερη απόδοση σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών άροσης, έλξης ή μεταφοράς.

 Ανάλογα με τις ανάγκες σας ως προς την ισχύ, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις υδραυλικές αντλίες:

 • Υδραυλική αντλία 45 cm³ με απόδοση 121 l/λεπτό (για τα μοντέλα 7210R και 7230R)
 • Υδραυλική αντλία 63 cm³ με απόδοση 162 l/λεπτό
 • Υδραυλική αντλία 85 cm³ με απόδοση 223 l/λεπτό, βάσει δοκιμής επιδόσεων

Μεγαλυτερη ανυψωση, καλυτερη αποδοση, περισσοτερα παρελκομενα

Μεγαλύτερη ανύψωση, καλύτερη απόδοση, περισσότερα παρελκόμενα

 Η σειρά 7R διαθέτει πίσω υδραυλικά αυξημένης ικανότητας και έως και έξι ανεξάρτητες βαλβίδες επιλογής ελέγχου (SCV) προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις σας για βαριές εργασίες έλξης. Επιλέξτε τον κοτσαδόρο που θα σας προσφέρει την ανυψωτική ισχύ που χρειάζεστε:

 • Έως και 9,208 κ. στα μοντέλα 7210R και 7220R
 • Έως και 10,206 κ. στα μοντέλα 7250R, 7270R και 7290R (και 7310R)

Το προαιρετικά μπροστινά υδραυλικά (με PTO) προσφέρουν ανυψωτική ικανότητα έως και 5,200 κ., καθώς και μεγάλη ανυψωτική διαδρομή.

Τρακτέρ 7230R της John Deere

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών. Τεχνικά χαρακτηριστικά σειράς 7R της John Deere

*Δε διατίθεται σε όλες τις χώρες.
**Τέσσερα SCVs μέγιστο σε συνδυασμό με την κονσόλα στη δεξιά μεριά.

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr