Σειρα 8000

Απλά κόψ'το!

 

Κοψ'το

 Οι πελάτες μας μας έδωσαν μια ξεκάθαρη γνώμη για τη νέα σειρά 8000. Παγκόσμια πρωτιά σε έξι κύριες κατηγορίες: απόδοση ισχύος, ποιότητα ενσίρωσης, άνεση, αξιοπιστία, έλξη και οικονομία. Ήταν μια τεράστια πρόκληση. Αλλά πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε. 

 Μάθετε ακριβώς πώς κατασκευάσαμε αυτό το καταπληκτικό μηχάνημα. Δείτε τα Επεισόδια Making Of!

Βασικα χαρακτηριστικα

 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος παρακάτω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Ισχύς

Κατασκευασμένο για περισσότερη Ισχύ Το νέο 8000 είναι σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις ισχύος του μέλλοντος. Σχεδιασμένο εξολοκλήρου από την αρχή, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα στοιχεία δεν καταπονούνται.
Κατασκευασμένο για Ποιότητα Η νέα σειρά 8000  είναι κατασκευασμένη χωρίς συμβιβασμούς. Τα ποιοτικά ρουλεμάν και σασμάν θέτουν νέα στάνταρντ αποτελεσματικότητας και αντοχής.
Κατασκευασμένο για όλες τις Συνθήκες Από τα ξηρές πεδιάδες σε μεγάλα υψόμετρα της Αριζόνα, ως τα μαλακά, υγρά χωράφια της βόρειας Ευρώπης, το πρόγραμμα δοκιμής αντοχής μας κάλυψε όλες τις σοδειές υπό όλες τις συνθήκες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Καλύτερη απόδοση ισχύος

Κατασκευασμένο με την καλύτερη Διαμόρφωση Κινητήρα Η διαμήκης τοποθέτηση του κινητήρα προσφέρει εξαιρετική ορατότητα πίσω και ευφυή ψύξη για καλύτερη ροή αέρα και αποτελεσματικότητα.
Κατασκευασμένο για Δυναμική Ροή Υλικού Ο νέος κύλινδρος εισαγωγής και το σύστημα κίνησης της κεφαλής ελαχιστοποιούν τις απώλειες εισαγωγής και επιτρέπουν το χαμηλής αντίστασης ροής υλικού σύστημα να εκτοξεύσει την παραγωγή ανά ίππο σε μια νέα διάσταση.
Κατασκευασμένο για λιγότερο Βάρος Είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσεις αποτελεσματικότητα. Ο έξυπνος σχεδιασμός, το υψηλής αντοχής ατσάλι και η χρήση Αλουμινίου μας επέτρεψε το μειώσουμε το συνολικό βάρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ

Έλεγχος

Κατασκευασμένο για το Χειριστή Σχεδιασμένο από εσένα και φτιαγμένο από εμάς, περιλαμβάνει ό,τι ζήτησες ποτέ. Θα απολαύσεις την πανοραμική θέα, τον άπλετο χώρο και τα εργονομικά χειριστήρια και οθόνες.
Κατασκευασμένο για λιγότερη συντήρηση Εύκολο σέρβις, λιγότερα σημεία καθημερινού σέρβις, άψογη πρόσβαση σε όλα τα σημεία και μια ενσωματωμένη εργαλειοθήκη με ευκολίες καθαρισμού σε βοηθούν να διατηρείσαι και να διατηρείς το ενσιρωτικό σε άριστη κατάσταση.
Κατασκευασμένο για περισσότερες Επιλογές Το βασικό μας πακέτο χειριστή για τη σειρά 8000 περιλαμβάνει τη νέα συλλογή οδηγού, εκπαίδευση και μια εργαλειοθήκη. Ταίριαξε το μηχάνημα ακόμα περισσότερο στις ανάγκες σου με τα προαιρετικά πακέτα i-, Profi ή Longlife.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΞΗ

Έλξη

Κατασκευασμένο για τις δυσκολότερες συνθήκες εδάφους Ο συνδυασμός των ελαστικών 42” και το χαμηλότερο βάρος είναι μια απλή και αποτελεσματική σχέση ώστε να έχεις μεγαλύτερη έλξη και λιγότερη συμπίεση του εδάφους. Αν σε αυτό προσθέσουμε τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, η σειρά 8000 μπορεί να χειριστεί οποιεσδήποτε συνθήκες εδάφους.
Κατασκευασμένο με Συμμαζεμένη Σχεδίαση Με ελάχιστο πλάτος μεταφοράς τα 3 m και ομοιόμορφη κατανομή βάρους η σειρά 8000 είναι εξαιρετικά ευέλικτη στο δρόμο και στο χωράφι.
Κατασκευασμένο για ProDrive ProDrive, το καλύτερο αυτόματο σύστημα στην αγορά έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο για τη νέα γενιά. Με περισσότερη ροπή σε κάθε άξονα σου δίνει την καλύτερη έλξη υπό όλες τις συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μικρότερο κόστος

Κατασκευασμένο για ανταλλακτικά ελάχιστης φθοράς Εργάσου μερικές σεζόν(!) χωρίς να αλλάξεις τα υπερ-ανθεκτικά στοιχεία DuraLine ροής υλικού καθώς και τη νέα γενιά μπαρών κοπής μεγάλης διάρκειας και τα DuraLine μαχαίρια για γρασίδι και καλαμπόκι. 
Κατασκευασμένο για αξεπέραστη οικονομία καυσίμου Ο νέος σχεδιασμός του συστήματος μετάδοσης κίνησης ταιριάζει άψογα στο μοναδικό μας σύστημα διαχείρισης ταχύτητας του κινητήρα, το οποίο έχει αποδειχτεί ήδη από το Profit και οι πελάτες μας ελαττώνουν την κατανάλωση καυσίμου κατά σχεδόν 20% ενώ αλωνίζουν.
Κατασκευασμένο για Προβλεπόμενα έξοδα συντήρησης Τα πακέτα σέρβις PowerGard σου προσφέρουν την ξεγνοιασιά ενός εκ των προτέρων γνωστού κόστους για το σέρβις και τις επισκευές, ώστε να έχεις τον ακριβή έλεγχο των τρεχούμενων εξόδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΣΙΡΩΣΗ

Ποιότητα ενσίρωσης

Κατασκευασμένο για περισσότερη Ακρίβεια Το DuraDrum δε σου προσφέρει μόνο καλύτερη ποιότητα ενσίρωσης και την ευελιξία μιας μεγάλης γκάμας μήκους κοπής . Το έχουμε κάνει ακόμα καλύτερο με βελτιωμένη ροή υλικού και λιγότερες ρυθμίσεις για λιγότερες φθορές.
Κατασκευασμένο για επαναστατική επεξεργασία του Υλικού Κάνε την επιλογή σου για μεγαλύτερη απελευθέρωση αμύλου. Όλοι οι επεξεργαστές Υλικού της νέας σειράς 8000 διαθέτουν τεράστια διάμετρο και ο KernelStar2 φτάνει έως και σε 50% μεγαλύτερη επιφάνεια για το άγριο σχίσιμο και απελευθέρωση αμύλου.
Κατασκευασμένο για Έξυπνη διαχείριση της ενσίρωσης Το HarvestLab της John Deere καταγράφει την υγρασία και τα συστατικά του υλικού σε πραγματικό χρόνο για ακριβή ανάλυση της ποιότητας της ενσίρωσης. Σε συνδυασμό με το αυτόματο σύστημα δοσολογίας μας μπορείς πραγματικά να διαχειριστείς την πρώτη ύλη καλύτερα. 

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr