• Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

 • Ζησε το μελλον.

  Οι νέες κομπίνες της σειράς W.

Σειρα W

Ζήσε το μέλλον.

Αν χρειάζεσαι μια αξιόπιστη και ευκολοσυντήρητη θεριζοαλωνιστική μηχανή που διαθέτει μεγάλη ισχύ, οικονομική κατανάλωση καυσίμου και εξαιρετική παραγωγικότητα σε μεγάλο εύρος σοδειών και συνθηκών, τότε η νέα σειρά W540 με τη δοκιμασμένη τεχνολογία των αλόγων και νέα ευρύχωρη καμπίνα Deluxe είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 • Ευρύχωρη καμπίνα Deluxe
 • Χωρητικότητα δεξαμενής σπόρων έως και 10,000 λίτρα
 • Κορυφαία ποιότητα καρπού ακόμα και σε μεγάλους όγκους

Τελειώστε τον αλωνισμό με ευκολία με τη νέα κομπίνα της σειράς W.

 • Σύστημα τριψίματος

  Σύστημα αλωνισμού

  Με την ευέλικτη και οικονομική σε καύσιμα τεχνολογία αλόγων και το σωστό χειρισμό της σοδειάς, η σειρά W έχει αποδείξει ότι αποδίδει μεγάλες ποσότητες με άριστη ποιότητα σπόρου και σταχιού.

 • Πολυτελής καμπίνα

  Deluxe Καμπίνα

  Η νέα Deluxe καμπίνα διευκολύνει τις πολύωρες μέρες εργασίας στο χωράφι. Με άριστη ορατότητα, εργονομικά χειριστήρια και πληθώρα ανέσεων, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να αλωνίζεις παραγωγικά όλη τη μέρα.

 • Κινητήρας PowerTech PSX

  Κινητήρας PowerTech PSX

  Ο εξακύλινδρος τούρμπο κινητήρας PowerTech PSX της John Deer αποδίδει έως και 273 kW (371 PS)*. Είναι τόσο προηγμένος που καλύπτει τις απαιτήσεις του κανονισμού καυσαερίων της Φάσης ΙΙΙ Β μόνο με diesel - χωρίς απαίτηση για AdBlue!

Βασικα χαρακτηριστικα

Οι νέες κομπίνες της σειράς W έρχονται με πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά που βελτιστοποιούν την απόδοση και την παραγωγικότητά σου, ενώ ταυτόχρονα κρατούν το κόστος χαμηλό. Κάνε κλικ σε κάποιο από τα χαρακτηριστικά παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Nεα deluxe καμπινα

Νέα πολυτελής καμπίνα

Η νέα, ευρύχωρη Deluxe καμπίνα διατηρεί τους χειριστές σε ενάργεια, ξεκούραστους και παραγωγικούς - ανεξαρτήτως πόση ώρα διαρκεί ο αλωνισμός ή πόσο δύσκολος είναι.

Εργονομικά χειριστήρια

Εργονομικά χειριστήρια
Όλα τα χειριστήρια είναι λογικά, εργονομικά και ευκολονόητα. Το τηλεσκοπικό τιμόνι ρυθμίζεται στα μέτρα του χειριστή σε δευτερόλεπτα. Και οι διακόπτες 'ελαφρού αγγίγματος' κάνουν τη τέλεια ρύθμιση της απόδοσης της κομπίνας σας πιο εύκολη από ποτέ.

Άνετο κάθισμα με ανάρτηση αέρα

Άνετο αεροκάθισμα
Το αεροκάθισμα προσφέρει εξαιρετική άνεση, σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ανώτερη ορατότητα

Άριστη ορατότητα
Η πρωτόγνωρη ορατότητα προσφέρει στον οδηγό άνετη οδήγηση και πλήρες οπτικό πεδίο για να έχει τον αλωνισμό υπό έλεγχο. Η απόλυτη ορατότητα οφείλεται στο νέο σχήμα και σχεδιασμό των γωνιακών στηλών και την αυξημένη επιφάνεια γυαλιού.

Κλιματιστικό

HVAC - Θέρμανση, Εξαερισμός, Κλιματισμός
Το νέο κλιματιστικό διατηρεί το χώρο δροσερό, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Επιλογες οθονης

Επιλογές οθόνης

Με το μπράτσο Command Touch, την οθόνη Command Center στο μπράτσο και το ψηφιακό πίνακα στη γωνιακή κολώνα καμπίνας, η σειρά W σου προσφέρει ξεκούραστο έλεγχο όλων των εργασιών σου.

Κύριος μοχλός ελέγχου

Κύριος μοχλός ελέγχου
 Ο κύριος μοχλός ελέγχου προσαρμόζεται άψογα στο χέρι σου και σου δίνει αξιοσημείωτα ομαλό υδροστατικό έλεγχο ταχύτητας. Επίσης ελέγχει το πάνω/κάτω του λαιμού, το πάνω/κάτω και το εμπρός/πίσω της ανέμης, τη λειτουργία επιστροφής, στοπ κινδύνου, και προαιρετικά ενεργό ύψος και λειτουργίες ελεύθερης πίεσης.

 

Κονσόλα CommandArm

Κονσόλα CommandArm
 Με την κονσόλα CommandArm μπορείς να μεγιστοποιήσεις την παραγωγικότητά σου με ευκολία και άνεση. Τα χειριστήρια είναι εργονομικά τοποθετημένα ώστε να τα εντοπίζεται εύκολα. Όλες οι βασικές λειτουργίες έχουν κουμπιά συντόμευσης στην κονσόλα, για την εύκολη ρύθμιση της μηχανής. Σε αυτά περιλαμβάνονται:

 • Συνήθεις ρυθμίσεις αλωνισμού
 • Έλεγχος του συστήματος μετάδοσης και του HillMaster
 • Έλεγχος του κλιματισμού
 • Έλεγχος φωτισμού

Ψηφιακή οθόνη γωνιακής κολώνας

Ψηφιακή οθόνη Γωνιακής Κολώνας Καμπίνας
 Ο χειριστής έχει άμεση οπτική επαφή με την οθόνη γωνιακής κολώνας που παρέχει άμεση επισκόπηση της κύριας πληροφορίας για το μηχάνημα όπως η ταχύτητα εμπρός, οι στροφές του κινητήρα, οι απώλειες και προειδοποιήσεις. Η πληροφορίας απεικονίζεται διαρκώς, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση ή η ανάγκη πλοήγησης μέσα σε πολλά μενού.

 Μια προσθήκη είναι το νέο σύστημα ένδειξης ισχύος που δείχνει το ποσοστό της διαθέσιμης ισχύος που χρησιμοποιείται. Αυτή η πληροφορία απαιτείται ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιείτε την απόδοση της μηχανής σας κάθε στιγμή.

Οθόνη GreenStar 3 CommandCenter

Οθόνη GreenStar 3 CommandCenter
 Αυτή η οθόνη συγκεντρώνει τις κύριες πληροφορίες για το μηχάνημα και τη σοδειά, διευκολύνοντας τις άμεσες ρυθμίσεις σε δύσκολους χειρισμούς. Επιπλέον, υποστηρίζει λειτουργίες των Συστημάτων Γεωργικής Διαχείρισης (AMS) όπως το AutoTrac. Από ένα τερματικό, έχεις άμεση πρόσβαση σε:

 • Ρύθμιση της κομπίνας
 • Απομακρυσμένη ρύθμιση του κοσκίνου 
 • ACA (αυτόματη ρύθμιση κομπίνας)
 • Harvest Monitor
 • Harvest Smart (αυτόματος έλεγχος ροής υλικού)
 • AutoTrac
 • AutoTrac RowSense
 • Προειδοποιητικοί συναγερμοί 
 • "Οδηγοί" καλιμπραρίσματος
 • Ενσωματωμένο διαγνωστικό 
 • Ρύθμιση Set-point

Οθόνη αφής GreenStar 3 CommandCenter

Οθόνη αφής GreenStar 3 CommandCenter
 Όπως και η οθόνη GreenStar 3 CommandCenter, έτσι και η προηγμένη έκδοση με οθόνη αφής προσφέρει υποστήριξη βίντεο. Αν προστεθεί μια βίντεο-κάμερα, η οθόνη ενεργοποιείται αυτόματα και απεικονίζει την πίσω κάμερα, για παράδειγμα κατά την όπισθεν. Η υποστήριξη βίντεο σου επιτρέπει να παρακολουθείς σημαντικές εργασίες όπως το ξεφόρτωμα χωρίς τη χρήση επιπλέον οθονών.

Οθόνη GreenStar 2630

Οθόνη GreenStar 2630
 Η οθονη GreenStar 2630 προσφέρει απόδοση τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και απαράμιλλη ευκολία χρήσης. Αυτή η ολοκαίνουρια οθόνη διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 26 εκ. Σε αυτήν "τρέχουν" όλες οι έξυπνες εφαρμογές i-Λύσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις την επιχείρησή σου πιο παραγωγική - π.χ. λειτουργία καταγραφής αγρών. Επιπλέον χαρακτηριστικά είναι η θύρα USB για μεταφορά δεδομένων, και υποστήριξη λειτουργίας βίντεο.

Μαχαιρια 600R

Μαχαίρια 600R

Οι πλατφόρμες 600R της John Deere προσφέρουν χαμηλότερη, γρηγορότερη κοπή που μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις στις συνθήκες που θέλεις, Διατίθενται σε πλάτος από 4.3 έως 10.7 μέτρα.

Δε σκουριάζουν. Ποτέ.

Χωρίς σκουριές. Ποτέ.
Μεταλλικές πλάκες εισαγωγής από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζουν ομαλή, ομοιόμορφη εισαγωγή υλικού στον κοχλία εισόδου, κάθε χρόνο και κάθε σεζόν.

Ορατά καλύτερο

Μέγιστη ορατότητα
Ο μικρής διαμέτρου σωλήνας της ανέμης, οι ανοιχτές πλευρές και ο ανοιχτός σχεδιασμός του πλαισίου δίνουν στους χειριστές την καλύτερη δυνατή εποπτεία του μαχαιριού και των διαχωριστών.

Ομαλή εισαγωγή υλικού

Ομαλή εισαγωγή υλικού
Ο ογκώδης κοχλίας εισαγωγής 660 mm προσφέρει μεγάλη δυνατότητα εισαγωγής υλικού, και μπορεί να ρυθμιστεί μα 4 τρόπους ώστε το υλικό να ρέει ομαλά. Αυτό σημαίνει πολύ καλύτερη απόδοση εισαγωγής ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα
Όλες οι πλατφόρμες 600R διαθέτουν σύνδεση ενός σημείου των ηλεκτρικών και των υδραυλικών γραμμών, και κλειδώνει με μάνταλο. Δεν απαιτείται καθημερινή συντήρηση.

Κοντοί και μακριοί σπαστοί διαχωριστές

Κοντοί και μακριοί σπαστοί διαχωριστές
Απλά μαζέψτε τους διαχωριστές κατά τη μεταφορά - δε χρειάζεται να τους αφαιρέσετε πριν βγείτε στο δρόμο. Και δε χρειάζεται να μεταφέρετε βαριά παρελκόμενα ή να βρείτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

PREMIUM FLOW Μαχαιρια

Μαχαίρια καλύτερης ροής

Μεγιστοποίησε την ικανότητα αλωνισμού της κομπίνας σου – χωρίς να χρειαστεί να μετατρέψεις το μαχαίρι μεταξύ των σοδειών. Το υλικό μεταφέρεται ενεργά από την μπάρα κοπής στον κοχλία τροφοδοσίας με σταθερή ροή. Αυτό ενισχύει την παραγωγή της μηχανής σου σημαντικά - ακόμα και σε πεσμένες σοδειές.

Επέκταση για ηλίανθο

Προσάρτηση για ηλιοτρόπια
Τα ηλιοτρόπια έχουν εύθραυστο στέλεχος και οι κεφαλές συχνά πέφτουν στο έδαφος πριν εισέλθουν στη μηχανή. Αυτή η εύκολα προσαρτώμενη λύση χρησιμοποιεί καλύμματα από λαμαρίνα στην ανέμη για να ελαττωθούν τα χτυπήματα των κεφαλών.

Μεταφορά μαχαιριών

Ρυμουλκούμενα μεταφοράς μαχαιριών
Μεταφέρετε τα μαχαίρια σας με ασφάλεια με αυτά τα στιβαρά ’vario’ ρυμουλκούμενα που επιτρέπουν γρήγορη & απλή προσάρτηση. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται συμπαγές πλαίσιο και ρόδες υποστήριξης, και άξονες και ελαστικά για βαριές εργασίες.

RapsProfi II

RapsProfi II
Η ελαιοκράμβη είναι δύσκολη στον αλωνισμό: τα στελέχη είναι μπλεγμένα και το περικάρπιο σκάει όταν χτυπάει στην μπάρα κοπής. Αυτή η προσάρτηση ελαττώνει τις απώλειες έως και 30 κιλά ανά εκτάριο, οπότε κάνετε απόσβεση άμεσα. Ταιριάζει εύκολα, χωρίς να χρειάζονται εργαλεία.

Τροφοδοτης

Τροφοδότης

Όσο σκληρή ή πράσινη κι αν είναι η σοδειά, ο τροφοδότης υψηλής απόδοσης της σειράς W το μετατρέπει ομοιόμορφα σε μορφή που τροφοδοτεί το διαχωριστή τέλεια.

Ορατά καλύτερο

Ορατά καλύτερο
Ο σχεδιασμός με το μακρύ τροφοδότη προσφέρει στο χειριστή πλήρη θέα του μαχαιριού και του ύψους κοπής, χωρίς να χρειάζεται να σκύβουν εμπρός. Μπορούν ακόμα να δουν το ύψος του σταχιού πίσω από το μαχαίρι.

Εύκολες ρυθμίσεις

Εύκολες ρυθμίσεις
Η εμπρός πλάκα μπορεί να ρυθμιστεί εμπρός και πίσω ώστε να αντισταθμίζει διαφορετικά μεγέθη ελαστικών, σοδειών και συνθηκών. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη μεταφορά από το μαχαίρι κάθε φορά.

Multi-coupler με ένα μοχλό

Multi Coupler με ένα μοχλό
Η προσάρτηση των μαχαιριών δεν μπορεί να γίνει ευκολότερη.

Αλωνισμος

Τρίψιμο

Η σειρά W έχει αποδείξει ότι προσφέρει αξιόπιστη, οικονομική απόδοση. Με την ώριμη τεχνολογία αλόγων, συνδυάζει υψηλή παραγωγικότητα με ήπιο αλωνισμό και άριστη ποιότητα σταχιού σε ευρεία γκάμα συνθηκών.

Απλή, αξιόπιστη τεχνολογία

Απλή, αξιόπιστη τεχνολογία
Ολόκληρο το σύστημα αλωνισμού είναι σχεδιασμένο για απλή, αξιόπιστη λειτουργία και ποιοτικά αποτελέσματα. Όμως χάρις στη μεγάλη επιφάνεια διαχωρισμού, η σειρά W βρίσκεται στην ίδια θέση με πολλούς ανταγωνιστές που χρησιμοποιούν πιο πολύπλοκα συστήματα ενεργού διαχωρισμού.

 • 1.50 m2 επιφάνεια διαχωρισμού στην 5-άλογη σειρά W
 • 1.80 m2 επιφάνεια διαχωρισμού στην 6-άλογη σειρά W

Τρίψιμο

Αλωνισμος
Η ρύθμιση του τυμπάνου αδρανείας και της μεγάλης επιφάνειας διαχωρισμού στην κόφα για μεγάλη γκάμα σοδειών και συνθηκών είναι πραγματικά εύκολη. Η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ της εισαγωγής του υλικού και του τυμπάνου αλωνισμού εξασφαλίζουν ολοκληρωμένο αρχικό διαχωρισμό.

Κοπανιστήρι

Κοπανιστής
Ο διαχωριστής μεγάλης διαμέτρου μεταφέρει το υλικό ήπια και συνεχίζει τη διαδικασία διαχωρισμού. Η ρυθμιζόμενη δεύτερη κόφα επεκτείνει την ενεργή επιφάνεια διαχωρισμού.

Άλογα

Άλογα
Τα μακριά άλογα 11 σταδίων εξασφαλίζουν άριστο διαχωρισμό σε δύσκολες σοδειές, ήπιο χειρισμό για καλύτερη ποιότητα σταχιού, και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ο σχεδιασμός του πλέγματος επιτρέπει την ενεργή συλλογή σπόρων.

Διαχωριστής ισχύος

Διαχωριστής ισχύος
Ο διαχωριστής ισχύος χρησιμοποιεί τεχνολογία έλξης και απελευθέρωσης για να ελευθερώσει παγιδευμένους σπόρους από τη ροή σταχιού. Τα πλεονεκτήματα είναι εντυπωσιακά, ειδικά σε υγρές συνθήκες ή σοδειές υψηλής παραγωγής.

Καθαρισμος

Καθαρισμός

Το Quadra-Flo σύστημα καθαρισμού μας είναι ιδανικό για σοδειές μεγάλης απόδοσης. Εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα σπόρων και μπορεί να διαχειριστεί τους μεγαλύτερους όγκους υλικού.

Ρύθμισέ το και ξέχασέ το

Ρύθμισέ το και ξέχασέ το
Το Quadra-Flow προσφέρει καθαρό δείγμα στη δεξαμενή σπόρων με τις ελάχιστες ρυθμίσεις σε όλες τις συνθήκες. Είναι τόσο αποτελεσματικό - μπορείς να ρυθμίσεις το κόσκινο το πρωί και να το ξεχάσεις!

Για δύσκολες εργασίες

Για δύσκολες εργασίες
Οι κοχλίες μεταφοράς χειρίζονται μεγάλους όγκους σπόρων με ευκολία, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φορτίο στο κόσκινο για αποτελεσματικό καθαρισμό. Βαθιά αυλάκια στους κοχλίες προσφέρουν ομοιόμορφη κατανομή υλικού στο σύστημα καθαρισμού με λιγότερα συγκέντρωση υλικού ακόμα και σε πλαγιές.

Τέσσερις ανεμιστήρες

Τέσσερις ανεμιστήρες
Τέσσερις Dual-Flo ανεμιστήρες καθαρισμού δημιουργούν ένα ισχυρό, σταθερό ρεύμα αέρα δυο κατευθύνσεως για να διώξουν τα άχυρα. Η μεγάλη διαφορά πίεσης απομακρύνει το άχρηστο υλικό, ενώ αφήνει τους σπόρους να πέσουν στο κόσκινο.

Σύστημα πρώτου καθαρισμού

Σύστημα πρώτου καθαρισμού
Αυτό το σπουδαίο χαρακτηριστικό απομακρύνει το 25% του αχύρου, κάνοντας προ-διαχωρισμό περίπου του 1/3 των σπόρων και μειώνοντας τον όγκο των σπόρων και του αχύρου που περνάει στα κόσκινα.

Εύκολος διαχωρισμός

Εύκολος διαχωρισμός
Τα κόσκινα διαχωρίζουν τους σπόρους εύκολα. Η προαιρετική ηλεκτρική ρύθμιση του κόσκινου καθαρισμού κάνουν τη βελτιστοποίηση απλή.

Διαχειριση σπορων

Διαχείριση σπόρων

Διαθέσιμες με χωρητικότητες έως και 10,000 λίτρα, οι δεξαμενές σπόρων μας είναι το ιδανικό ταίρι για την παραγωγικότητα χωρίς συμβιβασμούς της σειράς W. Τα ηλεκτρικά καλύμματα ανοίγουν διάπλατα για μέγιστη χωρητικότητα, και ο ψηλός, σε στυλ συντριβανιού κοχλίας φόρτωσης έχει μια άρθρωση σε σχήμα U που κάνει τους ελιγμούς και την αποθήκευση ευκολότερα. Το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα εκφόρτωσης κάνει την εκκίνηση ομαλότερη και εξαλείφει τον κίνδυνο ολίσθησης του ιμάντα.

Power Boost
Η σειρά W διαθέτει την αποκλειστική λειτουργία Ενίσχυσης Ισχύος της John Deere. Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης προσφέρει έως και 34 επιπλέον ίππους ενίσχυσης ισχύος για κορυφαίες δυνατότητες αλωνισμού.

Ενσωματωμένο βίντεο

Ενσωματωμένο βίντεο
Η ενσωματωμένη στην οθόνη GreenStar 3 λειτουργία βίντεο προσφέρει τέλεια θέα στο πίσω μέρος της κομπίνας, μέσα στη δεξαμενή σπόρων, ή στον κοχλία εκφόρτωσης - παρέχοντας άριστη θέα στο σημείο που θέλετε με την εγκατάσταση μιας κάμερας.

Διαχειριση υπολειμματων

Διαχείριση υπολειμμάτων

Αν θέλετε να κόψετε και να απλώσετε το άγανο, τότε το σύστημα διαχείρισης υπολειμμάτων μας είναι η απάντηση. Διαθέτει άριστη ποιότητα κοπής και ομοιόμορφη κατανομή πίσω από την κομπίνα - ακόμα και στις μεγαλύτερες γύρες. Αυτό κάνει το μηχάνημα ιδανικό για ακαλλιέργητα ή ελάχιστα καλλιεργημένα χωράφια.

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα φτερά

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα φτερά
Αυτή η επιλογή βοηθάει τους χειριστές να διατηρήσουν ομοιόμορφο τη σε συνθήκες με άνεμο και ανομοιόμορφο έδαφος, οδηγώντας το άχυρο στα αριστερά ή στα δεξιά του μηχανήματος.

Άριστο στάχυ για όλες τις εφαρμογές

Άριστο στάχυ για όλες τις εφαρμογές
Είτε δένεις το άχυρό σου για στρώσιμο ή για ζωωτροφή, δεν μπορεί να είναι καλύτερο. Θα έχεις το μακρύτερο στάχυ με σοδειές μεγάλης απόδοσης. Με τη νέα σειρά W από κομπίνες, θα δείτε ποιότητα σταχιού που δεν τη φανταστήκατε.

Άχυρο για στρώσιμο

Άχυρο για στρώσιμο
Το chaff spreader σου επιτρέπει να απλώνεις το άχυρο στα πλευρά της κομπίνας ενώ ταυτόχρονα γραμμοθετεί το άχυρο. Τέλειο για αγρότες που δένουν άχυρο και το χρησιμοποιούν για σκοπούς σκεπάσματος.

Κινητηρας

Κινητήρας

Η νέα σειρά W τροφοδοτείται από τον καλύτερο κινητήρα που έχουμε κατασκευάσει ποτέ: τον 6-κύλινδρο John Deere PowerTech PSX με υπερσυμπιεστή. Το μοντέλο W660 έχει την 9L έκδοση που αποδίδει 273 kW (371 PS)*.

Ιπποδύναμη στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε

Ιπποδύναμη στην οποία μπορείτε να στηριχτείτε
 Το μυστικό σε αυτή την εντυπωσιακή δύναμη βρίσκεται στους διπλούς υπερσυμπιεστές (1 σταθερής, 1 μεταβλητής γεωμετρίας) και το σύστημα common rail υψηλής πίεσης. Το σύστημα καθαρισμού υψηλής χωρητικότητας και η μετάψυξη αέρος-αέρος βελτιώνουν επίσης την απόδοση του κινητήρα. Είναι μια κινητήριος δύναμη που δεν θα σας απογοητεύσει!

Φάση ΙΙΙ Β με ευκολία

Stage III B με ευκολία
 Ο νέος PowerTech PSX είναι τόσο προηγμένος που καλύπτει τις απαιτήσεις του κανονισμού καυσαερίων της Φάσης ΙΙΙ Β μόνος του. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι diesel - χωρίς απαίτηση για AdBlue!

Επιπλέον Ισχύς της John Deere

Επιπλέον Ισχύς της John Deere 
 Η ισχύς του κινητήρα αυξάνει όσο πέφτουν οι στροφές του κινητήρα από το φορτίο του αλωνισμού. Η διάσημη Επιπλέον Ισχύς της John Deere καθιστά πολύ πιο εύκολο τον αλωνισμό στα όρια του μηχανήματος χωρίς το φόβο να κρεμάσει ο κινητήρας. Εκτός από αυτό, μια επιπλέον ώθηση ιπποδύναμης είναι διαθέσιμη πέραν της ονομαστικής ισχύος κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης των σιτηρών για συνεχή απόδοση κατά τον αλωνισμό. Μια αποκλειστικότητα της John Deere!

 

Επιλογες συστηματος μεταδοσης

Επιλογές συστήματος μετάδοσης

 Το χειροκίνητο σύστημα μετάδοσης 3-ταχυτήτων με το δοκιμασμένο και εξαιρετικά αξιόπιστο σχεδιασμό του σας προσφέρει την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης και, όπως όλα τα συστήματά μας μετάδοσης κίνησης εδάφους, θα σας υπηρετήσει για χρόνια με το ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Αλλαγή Shift με ευκολία
Το ολοκαίνουριο σύστημα μετάδοσης Push Button Shift 3-ταχυτήτων κάνει την αλλαγή Shift εύκολη. Απλώς ακινητοποιήστε τη μηχανή, επιλέξτε τη σχέση που θέλετε επιλέγοντας ένα από τα τρία κουμπιά  στην κονσόλα Armrest, και αφήστε την κομπίνα να κάνει τα υπόλοιπα. 

Άνεση και έλεγχος

Άνεση και έλεγχος
 Με χαρακτηριστικά όπως το αυτόματο park brake, το νέο μας σύστημα μετάδοσης κάνει τη λειτουργία ευκολότερη. Μόλις μετακινείτε τον υδρο-μοχλό στη νεκρά, το park brake ενεργοποιείται - δίνοντάς σου περισσότερη άνεση και έλεγχο ώστε να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των μακροσκελών ημερών εργασίας.

Hillmaster

HillMaster

 Οι λοφώδεις εκτάσεις είναι δύσκολες για τους χειριστές - και όταν οι σπόροι γλιστρούν στη μία πλευρά της περιοχής καθαρισμού, αυτό μπορεί να προκαλέσει επιπλέον απώλεια απόδοσης. Το Hillmaster λύνει και τα δύο προβλήματα με τη μια.

Απόδοση σε επίπεδο εδάφος

Απόδοση επίπεδου εδάφους σε πλαγιές έως 22%
 Το HillMaster συνεργάζεται με το on-board σύστημά μας SlopeMaster για να επιπεδοποιήσουν κλίσεις έως 22%. Το SlopeMaster χειρίζεται κλίσεις έως 7%. Το Hillmaster αντισταθμίζει ένα επιπλέον 15% με την ταλάντωση ολόκληρου του σώματος της κομπίνας αυτόματα καθώς οδηγείτε.

Γεμίστε τη δεξαμενή σπόρων μέχρι το χείλος

Γεμίστε τη δεξαμενή σπόρων μέχρι το χείλος
 Εφόσον η δεξαμενή καρπών παραμένει επίπεδη, μπορείτε να τη γεμίσετε μέχρι επάνω και να γλιτώσετε στάσεις για εκφόρτωση. Η βελτιωμένη κατανομή βάρους από άκρη σε άκρη σας δίνει περισσότερη πρόσφυση και ευστάθεια. Και η επίπεδη καμπίνα βοηθά τους χειριστές να παραμείνουν φρέσκοι και συγκεντωμένοι όλη την ημέρα. 

JDLink

JDLInk

 Αυτές οι προηγμένες, βασισμένες στο δίκτυο, λύσεις τηλεματικής δίνουν στους διαχειριστές στόλων απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο στα ερωτήματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία: 

 • Τοποθεσία του μηχανήματος – σε ποιά χωράφια βρίσκονται τα μηχανήματά μου και πού ακριβώς;
 • Ανίχνευση τοποθεσίας – πού και σε ποιά χωράφια εργάστηκαν τα μηχανήματά μου και τι αλώνισαν ως τώρα;
 • Γεωφράχτης – πώς μπορώ να προστατεύσω τα μηχανήματά μου από κακή χρήση ή κλέψιμο;
 • Προγραμματισμός συντήρησης – πότε είναι σχεδιασμένη η επόμενη συντήρηση και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να τη διαχειριστώ;
 • Κατανάλωση καυσίμου - τι ποσότητα καυσίμου χρησιμοποιούν οι χειριστές μου για τις διάφορες εργασίες;
 • Ώρες μηχανήματος – πόση ώρα εργάστηκε το μηχάνημά μου στον πελάτη Α;
 • Απόδοση αλωνισμού – πώς μπορώ να παρακολουθήσω και να βελτιστοποιήσω την παραγωγικότητα του στόλου αλωνισμού μου;
 • Εκπαίδευση χειριστή – χρειάζονται οι χειριστές μου περισσότερη εκπαίδευση;

Συγχρονισμός Μηχανημάτων John Deere

Συγχρονισμός Μηχανημάτων John Deere
 Επιτρέπει τη διασύνδεση μεταξύ των μηχανημάτων για τη βελτιστοποίηση του εφοδιασμού κατά τον αλωνισμό. Οι χειριστές των τρέιλερ μπορούν να δουν το επίπεδο της δεξαμενής σπόρων όλων των μηχανημάτων που εργάζονται και μπορούν να  καλέσουν για άδειασμα το πληρέστερο αμπάρι σπόρων. Μόλις βρεθεί στη θέση του, ο χειριστής της κομπίνας μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα εδάφους και διεύθυνσης του ελκυστήρα και ρυμουλκούμενου. Αυτό εξασφαλίζει την ομαλότερη εκφόρτωση κατά την κίνηση, διατηρώντας παράλληλα την ταχύτητα συγκομιδής.

 

ServiceAdvisor Remote

Service Advisor Remote
 Αλλά υπάρχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό κοινό σε όλο το φάσμα των πακέτων JDLink και αυτό είναι το Service Advisor Remote. Με τη σύμφωνη γνώμη σας, ο αντιπρόσωπός σας είναι σε θέση να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση στα μηχανήματά σας από την αντιπροσωπεία. Έτσι, εάν έχετε μια βλάβη, έχει πρόσβαση στους κωδικούς βλάβης και πληροφορίες σχετικά με το μηχάνημά σας. Μπορεί να κάνει ακόμη και ενημερώσεις του λογισμικού και διάγνωση, όλα χωρίς να μετακινηθεί από την αντιπροσωπεία, εξασφαλίζοντας ότι όταν φθάσει θα είναι καλά ενημερωμένος σχετικά με το πιθανό αίτιο. Και αν του επιτρέψετε την πρόσβαση JDLink, θα ξέρει επίσης τη θέση του μηχανήματος. Πλέον δε θα χάνετε χρόνο προσπαθώντας να του δώσετε οδηγίες ή κατευθύντας τον τεχνικό στην αυλή σας, αντί του χωραφιού όπου τον χρειάζεστε. Όλα αυτά συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία των μηχανημάτων σας και σας επιτρέπουν να παίρνετε καλά τεκμηριωμένες αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

 

AutoTrac

AutoTrac

 Με το σύστημά μας αυτόματης οδήγησης AutoTrac, που χρησιμοποιεί δορυφόρους, κάθε πέρασμα ταιριάζει ακριβώς στο πλήρες πλάτος κοπής της πλατφόρμας σας. Αυτό μειώνει την επικάλυψη έως και 90% - ακόμα και τη νύχτα, και ακόμα μετά από πολλές ώρες στο τιμόνι. Εφόσον η κομπίνα εκτελεί την οδήγηση, οι χειριστές σας είναι λιγότερο αγχωμένοι και μπορούν να επικεντρωθούν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής.

AutoTrac RowSense για καλαμπόκι

AutoTrac RowSense για καλαμπόκι
 Αυτό το σύστημα σου δίνει την ίδια παραγωγικότητα και στο καλαμπόκι, επίσης. Ειδικοί αισθητήρες στο μαχαίρι προσφέρουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τη θέση της γραμμής (RowSense). Όταν η ροή δεδομένων σταματήσει για κάποιο λόγο, το AutoTrac καλύπτει το κενό αυτόματα χρησιμοποιώντας δεδομένα από το GPS. Μαζί, αυτά τα δυο συστήματα εξασφαλίζουν το μέγιστο παραγωγικό χρόνο λειτουργίας - και ασυναγώνιστη ακρίβεια αλωνισμού. 

Διαδραστικη Ρυθμιση Κομπινας (ICA)

Διαδραστική Ρύθμιση Κομπίνας

Διαδραστική Ρύθμιση Κομπίνας (ICA)

Ευφυής ρύθμιση που σκέφτεται μαζί με σένα: οι συνθήκες αλωνισμού αλλάζουν διαρκώς, μερικές φορές και από ώρα σε ώρα, και αυτό είναι κάτι στο οποίο οι απλές αυτόματες ρυθμίσεις σοδειάς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Για να εναρμονίσετε τις ρυθμίσεις του μηχανήματος στις συνθήκες της σοδειάς, το σύστημα Διαδραστικής Ρύθμισης Κομπίνας της John Deere είναι η ιδανική και βολική λύση.

 Ο χειριστής ορίζει τις προτεραιότητες αλωνισμού - για παράδειγμα, απώλειες, χτυπημένο σπόρο, ποιότητα σπόρου στη δεξαμενή ή ποιότητα σταχιού - σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Έπειτα προσδιορίζει  τη λειτουργία που θα πρεπει να βελτιστοποιηθεί και το μηχάνημα απαντά εμφανίζοντας τις ρυθμίσεις που έχουν αλλάξει. Μόλις τις αποδεχτεί ο χειριστής, εκτελούνται από τη θεριζοαλωνιστική. Αντίθετα από υποδεέστερα συστήματα, το ICA ρυθμίζει επίσης και τη θέση της κόφας και την ταχύτητα του αλωνιστικού, ώστε όλα τα σημαντικά στοιχεία να δουλεύουν σε αρμονία ώστε να αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Το ICA ταιριάζει τέλεια με τη στάνταρ οθόνη στο armrest της σειράς W, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για δεύτερη οθόνη, μειώνοντας και το κόστος και το συνοθύλευμα στην καμπίνα.

Σειρα W

Σειρα W

ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ – ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ Α.Ε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ JOHN DEERE
 ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310 795018

ΦΑΞ 2310 569818


ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. 2410 660960

ΦΑΞ 2310 569818


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΤΗΛ.25520 81040

ΦΑΞ 25520 26784


ΚΥΠΡΟΣ

ΤΗΛ. 0035 7224 61100

ΦΑΞ. 0035 7224 86686


e-mail:  info@agrotechniki.gr
web:  www.agrogroup.gr
parts:  parts.agrogroup.gr